Hírek

AUG.
16.
2017

Gyönyörtől homályos emlékképek - A holló nyomában

Semmi nem indokolja ezt a címet... Elegem van belőle. Holló. Mit kaptam tőle hat év alatt? Fájdalmat, semmi mást, fájdalmat és magányt. Tizenkét éves korom óta minden lépését figyelem... Figyeltem, amíg egy évvel rá el nem ment. És mégis: a fennmaradó öt évben nem felejtettem el. Megállás nélkül rá gondoltam, követtem facebookon, szinte nyomoztam utána. Nem volt, csak egy barátom, de ő is csak két hónapig, tavaly. Elvette a szüzességemet, aztán tovább ált. Nem is hiányzik, csak amolyan búfelejtőként funkcionált, és érdekes módon ezért soha egy álmatlan éjszakám sem volt. De most, a zsebemben a huszonéves, vállig érő sötétszőke hajú Ikeás nyári munkás srác telefonszámával úgy érzem, talán egyel jobb lesz így. Megakadt rajta a szemem, mert olyan ismerős volt így hátulról, valahogy a haja színe, meg az, hogy olyan irreálisan dúsan omlik a nyakára. Egy pillanatra mintha felrémlett volna bennem egy arc, de aztán el is múlt az érzés.


AUG.
15.
2017

Éjszakai szórakozóhely 6. rész

A pultos lányok között az érettebbeket képviselte a maga 29 évével Erika, aki jókat mosolygott az orra alatt, amikor a csajokat vakítottam a pultjánál. Látszott, hogy egy csipettel több ész szorult bele, mint a nagy átlagba. Eleresztettem felé is egy-két bókot néha, de nem nagyon volt pozitív visszajelzés rá. Megcsinálta a munkáját, de tartózkodott minden lazaságtól. Ha volt személyzeti ivászat még a bulik után, akkor se engedett ki nagyon, és a lehető leghamarabb lelépett.
Egy szombat délelőtt rám csörög, hogy baj van, mert este nem tud bejönni dolgozni, de a csütörtöki és pénteki pénzre szüksége lenne hétfőig. Nem örültem, de nincs mit tenni, felhívtam Beát, hogy intézzen valaki beugrót. Hívta is egy barátnőjét, Elvirát, akivel együtt dolgozott régebben. Látásból ismertem, és csak a szükség miatt nem ellenkeztem, hogy ő jöjjön.


Ikertesómmal - A viszony

Ezt a történetet egy olyan kamaszkorú ismerősömtől kaptam, aki hozzám hasonló helyzetbe került, de kicsit másképp oldotta meg a dolgokat.
Lehet, hogy hosszú lesz a bevezetőm. Előre elnézést kérek érte, de remélem mindenkinek (legalábbis azoknak, akik elolvassák) megéri majd végig olvasni és tetszeni is fog a történetem. Én Zsolti vagyok, és 18 éves éppen hogy múltam, van egy ikertesóm, Vince. (Egypetéjű ikrek vagyunk,) A folyamatok és a történet teljes megértése érdekében egy kicsit visszább kell, hogy menjek az időbe, de mindenekelőtt néhány szó a Vincével meglevő „kapcsolatommal” kapcsolatban. Szóval, tehát az ikertesómmal mindig mindent megtudtunk beszélni és mindig készek voltunk mindenben segíteni másiknak. A szexszel, vagyis inkább a szexualitással kapcsolatban viszont sosem beszélgettünk. Szerencsére az iskolába sosem jártunk ugyan abba az osztályba, amelynek két oka volt.


AUG.
14.
2017

Edit és fia

Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy fiú. Palika volt a neve. Egy eldugott kis zsák faluban élt távol mindentől az édesanyjával. Anyukáját Editnek hívták. A történetünk ott kezdődik, amikor Editet férje nem sokkal Palika születése után ott hagyta. Sajnos a látszatra erkölcsös faluban szegény Edit elvált nő lévén nem találhatott párt magának. Egy férfi se akart vele mutatkozni. Pedig nem volt csúnya nő. Hosszú göndör vörös haj, vékony alkat, szép körte formájú közepes mellek szép feszes fenékkel. Persze a faluban minden férfi megakarta dugni, de annyira senki se volt bátor, hogy közeledni merjen hozzá. Így egyedül élt fiával. Amikor a történetünk kezdődik éppen 41 Palika pedig 16 éves. Palika a városi középiskolába jár nem rossz eredménnyel. Nem szép fiú nem is túl népszerű az osztályban a lányok is kerülik. Fiú osztálytársai pedig sokszor szekálják, mert még nem volt kalandja lánnyal vagy nővel.


A hosszú hétvége

- Kicsim! A válaszom továbbra is nem.
- Maradtam már itthon egyedül. Miért olyan nagy dolog ez? - kérdezte Deidra.
A lány anyja felsóhajtott és abbahagyta a bőröndbe pakolást.
- Mert ez egy három napos hétvége.
- Nem bízol bennem?
- Persze hogy nem bízok. Én is voltam olyan idős mint te. - felelte elvigyorodva a nő.
- Az már régen volt. A mai fiatalok korábban érnek.
- Nem volt olyan régen ifjú hölgy.
- Ha te mondod… - mondta Deidra és nevetve elhajolt a díszpárna elől, amit az anyja játékosan hozzádobott.
A nő megpróbálta behúzni a bőrönd zipzárját, de nehezen boldogult.
- Azt mondtad három napra mégy és nem egy hónapra. - jegyezte meg a lány.
- A főnököm kidőlt és nekem kell utaznom helyette. Mindenre fel kell készülnöm. Egyébként nem azért küldelek a húgomhoz, mert nem bízok benned. Csak nincs annyi energiám hogy egyszerre aggódjak miattad és a céges őrültekháza miatt.


AUG.
11.
2017

Szabályosan 3-4. rész

3. rész - Penny
Nem tudtam abbahagyni a remegést. Elliot professzor beindította a hőt a lábam között és a testemen. Még most is remegtem, ami miatt összeszorítottam a fogamat. Ha túl sokáig csukva tartom a szemem Tucker-t látom és érzem a kezeit magamon. A gyomrom görcsbe rándult az emlékektől és azt kívántam, hogy le tudjam magamról mosni a kezei nyomát úgy, mintha sosem történt volna meg.
- Sokk hatása alatt állsz. - Elliot professzor kinyúlt, hogy megérintse a lábamat, de elhúzódtam.
- Sajnálom. – Ráztam meg a fejem. Olyan sokáig vágytam az érintésére és most elhúzódom tőle?
Összeszorította az állkapcsát.
- Ne, ez érthető. - Visszahúzta a kezét és néhány mérföldnyire vezetett az egyetemtől. Régebbi házak sorakoztak, szépen gondozott tölgyfák álltak őrt az utcán. Egy fehér, kétemeletes házhoz vezetett. Sötétzöld redőnyök takarták az ablakokat és egy piros ajtó üdvözölte az utcát.


A hárem 3-4. rész

3. rész - Zsuzsi, a tigris
Zsuzsi megújult érdeklődéssel fordult a szexualitás felé és nem hagytunk ki egyetlen alkalmat sem, hogy hódoljunk az élvezetek Istenasszonyának. Majd minden este szeretkezés lett az altatója és a páros élvezeteket változatosabbá teendő, Kati rendszeres részesévé vált a lepedő csatáinknak. Persze a terhessége előre haladtával egyre kisebb szerepet vállalt, majd szülés előtt két hónappal ki is szállt az akciókból. Később Zsuzsi elmondta, hogy nyitott szemekkel és fülekkel járt de nem sikerült felfedeznie alkalmas játszótársakat. Pedig annyira megtetszett a hármas felállás, hogy szerette volna pótolni Katit.
Már vagy egy éve volt Marika a szeretőm, amikor egy szombat délben szokásos kispályás foci programomból hazatérve Zsuzsi azzal fogadott, hogy látogatóm van. Mikor beléptem a nappaliba nem kis meglepetésemre Marika ült a rekamién.


AUG.
10.
2017

Anna és Viktor

- Szia drágám, ha nem bánod, akkor ma később mennék haza, Viktoréknál lesz egy kis dolgozói parti.
- Kicsim, ha gondolod, persze, menj csak el, érezd jól magad. Én még dolgozok valamin, ha nem jössz addig, akkor éjfél körül lefekszem.
- Köszönöm! És drágám… szeretlek!
Azzal Anna letette a telefont, Péter már csak a süket telefont tartotta még pár másodpercig a füléhez. Kicsit görcsbe rándult a gyomra a gondolattól, hogy a felesége pont Viktorhoz ugrik fel bulizni, mert elég vad hírek keringtek a bulijairól. Viszont, Viktor valóban a munkatársa volt, félig - meddig a főnöke, igaz csak kis főnök, de ott lesz a többi kolléga is. Elhessegette a rossz érzéseket magától és visszafordult a gépéhez, ahol még egy sor megoldandó feladat várta a hétvégi bemutató előtt.