A+ A-

Első szeretkezésem

Jól emlékszem még az első alkalomra. Nagyon fiatal voltam még, 16 éves, ő pedig 21 volt akkor. Elcsábított, vagy én csábítottam el őt, nem is tudom már. Olyan gyorsan történt az egész. Hétfőn találkoztunk, én, hosszú barna hajjal, ártatlan kék szemekkel és piszkosabbnál piszkosabb gondolatokkal és vágyakkal, ő pedig, ő kisportolt alakkal, rövid fekete hajjal és azzal a szemtelen kis félmosolyával amivel akkor és később is meg tudott őrjíteni és kedden már egymásba szerettünk. Nem is emlékszem hogy történt, csak arra hogy nem bírtam levenni a szemem róla és a gondolataim őrjöngve cikáztak körülötte. Már régóta ki szerettem volna próbálni milyen lehet egy lánnyal, és ő tökéletesnek látszott. Vicces volt, kedves, bájos, okos.
Mellettem dolgozott az irodán. Nyári munkán voltam és ő megfogta a kezemet, hogy megmutassa hogy kell megnyomni a fénymásoló gombját... Minden szünetet együtt töltöttünk. Állandóan a tekintetét kerestem és gyakran azon kaptam magam hogy iratok felett elbambulva csak őt figyelem az íróasztalánál. Amikor észrevette hogy figyelem, gyorsan elkaptam a tekintetem, majd lopva visszanéztem és láttam hogy most figyel engem, a mosolyával... Keze gyengéden, tapogatózóan érintett meg, porszemlesöprés ürügyén. Egyik este, munka után, mikor menni készültem, odajött hozzám.
"Te most kacérkodsz velem?" - kérdezte.
"Ezt meg hogy érted?"
"Tudod te azt nagyon jól... Te most kacérkodsz velem?"
"Nem!"
"Akkor csókolj meg!"
És én csak álltam. Egy idétlen percig csak néztük egymást vigyorogva, aztán odahajolt és megcsókolt. Ajkai olyan puhák voltak, mint az esőcseppek a bőrön. Nyelve lassan, erőszakosan hatolt be ajkaim közé és a térdeim megremegtek, mire ő közelebb húzott magához és átölelve tartott. Melleink egymásnak nyomódtak és éreztem hogy nem visel melltartót. Az illata elbűvölt. Most már persze tudom hogy mi volt az a parfüm, amit használt, de akkor még olyan rejtélyesnek és vadnak éreztem, mint amilyennek a leszbikus szeretkezést gondoltam maszturbálás közben.
Később, mintha órák teltek volna el, holott csak pár perc, ajkaink elváltak, én kiléptem az ajtón a meleg nyári estébe, arcomon egy letörölhetetlen mosollyal és remegő kézzel vettem elő a bérletemet a metrónál álló ellenőrnek. A fellegben jártam.
Talán egy héttel és sok-sok csókkal később megbeszéltük hogy találkozunk az irodán kívül is. Izgatott voltam, sejtettem hogy mi következik. Először csak egy kis bárszerűségbe ültünk be. Az asztal fölött megfogta a kezemet és rengeteget nevettünk.
"Van kedved feljönni hozzám?" - kérdezte és én a gyomromban sok-sok kis pillangóval feleltem: "Igen"
Megfogta a kezem és sétáltunk az utcán. Odasimultam hozzá és úgy éreztem, a világ végéig is el tudnék sétálgatni vele.
A lakása nem volt túl nagy. A hálószoba nagy részét egy hatalmas franciaágy foglalta el. Leheveredett rá és így szólt:
"Gyere ide"
Odahúzott magához és csókolózni kezdtünk. Vadul haraptam az ajkát, a keze becsúszott a pólóm alá és szinte egy rántással letépte rólam a felsőmet aztán felém hajolt és a nyakamtól lefelé csókolni kezdett. Végighaladt a melleimen és ahogy a szájába vette a mellbimbómat és elkezdte szívni egy villámcsapás vágott át a testemen. A nadrágomtól ugyanolyan gyorsan szabadított meg mint a felsőmtől. Meztelenül feküdtünk egymásra és csókolóztunk, a mellei hozzányomódtak az enyémhez és én megsimogattam őket, a pici bimbókat, a kerek almácskákat. Odahajoltam hogy a számban is érezhessem őket. Gyengéd nyelvcsapásokkal ízlelgettem őket aztán ajkaim közé fogva őket morzsolgatni kezdtem. Szerelmem sóhajai és nyögései teljesen megőrjítettek. A puncim pillanatok alatt nedves lett és édes illata betöltötte a szobát. Megfogta a vállaimat és lenyomott az ágyra és a combomat kezdte csókolgatni, majd egyre feljebb haladt, a puncim felé. Hangosan sóhajtottam a vágytól.
"Kívánsz engem?" - kérdezte.
"Igen" - feleltem.
"Gyönyörű puncid van. Igazán gyönyörű" - mondta és a fölé hajolt. Forró leheletétől teljesen megborzongtam. Egyik ujját a puncimba dugta és nagyon lassan húzta ki, közben végigsimította belülről a punimat. Mikor kihúzta az ujját, csillogott rajta a nedvem. Egy pillanatig csak nézte, majd azzal a már említett imádnivaló mosolyával az ajkaim elé tartotta.
"Megkóstolod?"- kérdezte. Habozás nélkül kinyitottam a számat és lenyaltam róla a nedvemet. Érdekes, kellemes íze volt.
"Na milyen?"
"Nagyon jó" - feleltem mosolyogva
" Én is megkóstolhatom?"
"Persze" - mondtam és mosolyogva hajolt le. Kezével széjjelebb nyomta a combjaimat és belenyalt a puncimba. Hosszan nyalta, a popsimtól egészen a csiklómig. Ahogy felemeltem a fejem, láttam hogy becsukta a szemeit, szinte extázisban nyalt, látszott rajta hogy nagyon élvezi a dolgot. Térdelt, és mozgott a feneke, ahogy összedörzsölte a combjait, szinte maszturbált, miközben engem nyalt, és forrón belenyögött a puncimba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2014. 12. 3. szerda 08:10
Nagyon jó.
#5 A57L 2014. 04. 16. szerda 07:47
Nagyon jó történet.
#4 hairy_pussy 2013. 05. 28. kedd 06:43
10p
#3 Wágner úr 2006. 03. 11. szombat 02:58
Kellemes, "tutajos" kis történet! 9-es!
#2 Loverman 2006. 03. 10. péntek 22:12
Szépen megírt, izgató, 10 pont
#1 Törté-Net 2006. 03. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?