A+ A-

Szexbérlet 1. rész - Ahogy kezdődött...

Huszonnégy évesen egy baleset miatt kerekesszékbe kerültem... és még ugyanabban az évben megnyertem a lottófőnyereményt. Mit lehet erre mondani? Ilyen az élet?
Egy ideig csak a kamatokból éltem és próbáltam megtalálni a helyemet mozgáskorlátozottként a világban. Sikerült, ahogy sikerült... Egy idő után úgy döntöttem, ideje, hogy ne csupán a lehetőségeimet kutassam, hanem kitaláljak valamit, ami napi elfoglaltsággal jár. Végül az ingatlannál kötöttem ki. Városunk főiskolájának népszerűsége rohamosan növekedett, amivel a bérelhető lakások száma nem tudott lépést tartani. Nagyon korán figyeltem fel a lehetőségre és -mint a mesében- vásároltam hét lakást. Ötöt berendeztettem úgy, hogy kapósak legyenek az albérletet kereső diákok között: új bútorok, új fürdőszoba, felszerelt konyha, stb. Nem akkora üzlet, de a hétköznapi költségeimet behozta.
A 'maradéknak' speciális szerepet szántam. Egy rendkívül jó fekvésű, gyönyörű környezetben álló társasház két alsó lakása volt az éltemet megszínesítő ötletem alapja. Mindkettőt akadálymentesítettem és beköltöztem az egyikbe. Az utolsó csavarig és bigyóig, mindent úgy alakítattam ki, hogy a lehetős legkényelmesebb legyen. Ezzel párhuzamosan készült a szemközti szállás is, aminél azt kértem a lakberendezőtől, hogy az legyen a főiskolás lányok álma. Azt ígérte olyan lesz, hogy verekedni fognak érte. Nem is sejtette, hogy ettől sokkal finomabb dolgot vártam leendő szomszédaimtól.
Egy ideje állandóan azzal foglalkozott a média, hogy egyre több a szexért kínált albérlet a főiskolák, egyetemek környékén. Micsoda remek ötlet! Úgyis komoly elmaradásom volt ezen a területen, már a balesetem előtt is. Igyekeztem átgondoltan belefogni és nem elvakult kéjencként. Felkerestem egy régi haveromat, aki kiváló ügyvéd volt és elmondtam neki, hogy szükségem van egy szerződésre, ami minden oldalról biztosít ha szexuális szolgáltatásért adom ki a lakást. Nagy meglepetésemre nem tett gúnyos megjegyzéseket, hanem csillogó szemmel azonnal nekilátott. Többször elmondta, hogy ez valószínűleg egész pályájának legizgalmasabb feladata lesz.
A tanév elejére minden kész lett. A lakás, akár egy felsőosztálybeli, amerikai, luxus kégli: minden elképzelhető szórakoztatóelektronikával és kényelmi berendezéssel. Három tágas, világos szoba egy közös nappalival. A színek kicsit harsánynak tűntek számomra és a bútorok túlságosan lazák és divatosak a legcsekélyebb elegancia nélkül, de a megálmodója esküdözött, hogy ez ellenállhatatlan lesz a diáklányok számára és annyit fizetnek majd érte, amennyit csak akarok.
Még éppen időben befutott a jogi biztosítékom is. Úgy adta a kezembe a majd' húsz oldalnyi szerződést, mintha szentté avatást várna érte:
- Képzelj el egy lányt a ágyhoz kötözve, meghipnotizálva, aki nem tudja, hogy kicsoda. Megvan? Még ez a helyzet sem tenné olyan kiszolgáltatottá neked, mintha ezt a szerződést aláírja. Nem fordulhat elő olyan helyzet, akármit csinálsz is velük, amiből bajod lehetne! Több, mint nyolc oldalnyi apróbetű... Kell még bármit mondanom? - vigyorgott elégedetten és átnyújtotta mesterművét. - Azért viszont nem irigyellek, hogyan tudod majd aláíratni. Tudod ahhoz, hogy bombabiztos legyen viszonylag érthető részeket is kellett benne hagynom.
- Ez már az én ügyem. - vetettem véget kíváncsiskodásának és kifizettem elképesztő munkadíját.
Az első napon úgy tűnt befullad a tervem. Túlestem néhány személyes találkozón, de nem találtam olyan lányt, akit kerestem. Egy kívánatos, szellemes, okos lányt, akit sűrű auraként vesz körül a jóság és a nőiesség.
Amint elhangzott az irreálisan magas bérleti díj és megpróbáltam a lehető legudvariasabban és legfinomabban felkínálni ajánlatomat a természetbeni fizetésről, azonnal távoztak. Vetettek még egy futó pillantást a diáklány-paradicsomra majd lesajnáló és felháborodott megjegyzésekkel búcsúztak. Nagyon megalázó volt. Kezdtem magam tényleg egy ócska, kéjvágyó féregnek érezni. Jobbnak láttam ha visszagurulok legénylakásomba és alaposan átgondolom ezt az egészet.
Az ajtóban szembe találkoztam egy nagyon csinos, sugárzó szépségű lánnyal... és a nyomában érkező vénuszi idomokkal megáldott elképesztően kívánatos barátnőjével.
- Szia! Lívi vagyok. Elkéstünk? Már kiadtad? - kérdezte riadtan a 'sugárzó szépségű'.
Beinvitáltam őket. Miután bemutatkoztunk és elmesélte, hogy a bejáratnál találkoztak az előző, méltatlankodó jelentkezővel, úgy érezte, hogy még szerencséje lehet. Hirtelen azt éreztem, hogy ők azok, akiket kerestem...
Lívia kreol bőrű, vékony, sportosan nőies lány volt. Sötétbarna, vállig érő haját copfba fogta. Arca kislányosan durcás kifejezésű, de rendkívül lágy és harmonikus, szája finom ívű és csókolnivaló, szemeiben pajkos csillogás és vonzó szelídség. A hangja kellemesen vidám tónusú.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.78 pont (93 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 sunyilo 2018. 04. 15. vasárnap 18:15
Szuper!
#5 feherfabia 2015. 03. 3. kedd 06:30
Nagyon jó!
#4 papi 2014. 04. 11. péntek 08:23
Nem rossz
#3 hairy_pussy 2013. 04. 7. vasárnap 07:07
Nekem tetszik
#2 tiborg 2010. 09. 2. csütörtök 01:19
Erdekes uj szemszog, gyenge erotikaval!Elgondolas, osszeallitas/leiras 10, erotika 5.Kivancsi lennek, hova fejlodik a kapcsolat.
#1 Törté-Net 2010. 08. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?