Hírek


OKT.
13.
2017

Egy beteljesült álom

Egy üzlet és reménybeli állás szervezése kapcsán majd’ egy évet „társadalmi munkában” kellett dolgoznom. A szerteágazó és sok embert megmozgató ügylet egyik résztvevője ismét csak a „biztosítós csaj” volt. Időközben kiderült, hogy egy közös ismerős révén már évekkel korábban találkoznunk kellett, de egyikünk sem emlékezett a másikra. Az üzlet végül is sikeres lett, s mindketten az új cégnél kaptunk állást.
A munka temérdek volt, és nagyon sokszor a késő éjszakába nyúltak a megbeszélések. Kiderült, hogy valójában nem is ellenszenves, csak sokat beszél és nem kicsit harsány. Ezzel leginkább gátlásait igyekszik palástolni. Ahogy egyre jobban megismertem, mind világosabbá vált, hogy minket egy tőről metszettek. Ha elkezdtem egy mondatot, ő majdnem mindig be tudta fejezni. A legbizalmasabb üzleti információk alapján szinte szó szerint ugyanarra a következtetésre jutottunk.


Huncut Manka újratöltve...

Mankával az első kaland után keveset találkoztunk, soha ki nem mondva, de egyetértve kalandként könyveltük el az együtt töltött éjszakát. Ám az azért a minősége miatt, és a kettőnk közt mindig érezhető vibrálás miatt várható volt, hogy lesz folytatás... Lett is. És Manka azóta is különleges helyet foglal el szívemben, mert akkor este két titkos vágyamat is elsőként teljesítette. Akkoriban költöztünk egy nagyobb, két külön lakrésszel is rendelkező hatalmas családi házba, és mivel sok testvérem van, nagy kiterjed baráti körrel büszkélkedtünk, így mindig akadt valaki vendég nálunk. Esténként szép társaságok összejöttek kicsit lazulni, beszélgetni, iszogatni. Mankáék is bejáratosak voltak hugom révén, és párszor megfordult nálunk. Időnként viccelődött, hogy majd jön és megmossa a hátam, mikor látta, hogy fürdeni megyek, de sosem tette meg.


OKT.
12.
2017

Edina, a vad nő 2-3. rész

A munkahelyen általánossá váltak a látogatásaim Edina irodájában. A diszkréció megóvása mellett igyekeztünk minél több időt együtt tölteni. Közös reggeli kávé, ebéd, megbeszélések követték egymást és nem maradtak el az érintések csókok, simogatások sem.
A munkaidő végeztével általában kiürültek az irodák és mi bezártuk az iroda ajtaját és egymásnak estünk. Kezdetben csak vad csókok és simogatások voltak. Végül nem tudtunk ellenállni. Kigomboltam Edina blúzát és kiemeltem a telt melleket a melltartóból. Szívtam, marcangoltam, nyelvemmel simogattam őket, míg a nyögései egyre hangosabbak nem lettek, majd éreztem, ahogy megvonaglik a kezem között és elélvez.
- Őrült vagy mondta. Mi lesz, ha valaki ránk nyit?
- Nem érdekel, akarlak! – mondtam és egyik kezemmel a mellét masszíroztam, míg a másikkal a szoknyáját próbáltam felhúzni, hogy a pinájához érhessek.


Másnap

Ahogy az álmom szertefoszlott, úgy tört be a valóság a fejembe, erős fejfájásként. Meg akartam érinteni a homlokomat, de nem tudtam megmozdítani a kezemet. A testem meleg volt, a homlokomon folyt az izzadtság és kinyitottam a szemem. A fény kellemetlenül csapott le rám, jobb kezemet eléje téve sikerült kizárnom. A fénylő foltok kezdtek elmúlni, és ahogy eltűntek, úgy tárult szemem elé egy szoba képe. Körbenéztem és a mellettem lévő éjjeli szekrényen egy családi fotót láttam meg.
A személyek közül a két gyerek volt ismerős, majd egy kisebb gondolkodás után eszembe jutott. A lánnyal és a fiúval egy suliba járok. Nem akart össze állni a kép, de még mielőtt tovább gondolkodhattam volna megmozdult az ágy. Megfordultam és a fehér takaró alatt mocorgást vettem észre. Majd megragadva magam felé húztam és Dylan meztelen testét láttam meg.


OKT.
11.
2017

Erdélyi szoba

Már több mint 3 honapja csevegtünk, szinte minden este a neten. Majdnem mindent elmesélt magáról, az életéről, vágyairól, férjéről, stb. Megbeszéltünk minden lehetséges és lehetetlen témát, a földönkívüliektől kezdve, a filmsztárokon keresztül, a szex minden elfogadott és elfogadhatatlan formájáig. Kezdtem úgy érezni, mintha már sok éve ismernénk egymást, pedig csak egy 3 hónapos internet-ismeretség volt, és egy fotó kivételével, igazából nem is tudtam, hogy néz ki.
Egy chat oldalon ismerkedtünk meg, a nickje Éva44 volt. Amint később elmondta, valóban 44 éves, de nem Éva volt a valódi neve (most nevezzük Áginak). Nem zavarta az a tény sem, hogy én alig 26 éves voltam.
Egy este megkérdezte, hogy szeretném-e megismerni személyesen is, persze a férjével együtt. Nem volt kifogásom ellene, de a közel 150 km-es távolság miatt, elég körülményes volt úgy megszervezni a találkozót, hogy mindenkinek megfelelő legyen az időpont.


Június 14.

Emlékszem egy szép tiszta napsütéses június 14-kére esett az osztálykirándulás.
Korán reggel anyukám vitt fel a városba, mert a pályaudvarról indult a busz, amivel elutaztunk Szegedre. Elköszönöm szépen udvariasan anyukámtól, és ő indult is haza, mert itthon az építkezés miatt volt dolog bőven. Mondanom se kell, 10 órakor elindultunk, és 10 perc sem telt el, én már a whiskymet iszogattam a legjobb barátommal, Viktorral. Miután vissza sétáltam a buszon a helyemre, arra lettem figyelmes, hogy a legjobb barátnőm, Leila épp sutyiban pálinkát iszogat. Körülbelül 60-70 fokos lehetett, és láttam rajta, hogy kiült a mosoly az arcára. Majd beültem legbelülre, hogy jól lássak az útra. A headsettem a fülembe tettem, és elbóbiskoltam.
Arra lettem figyelmes, hogy Leila kutat mellettem, majd elővett egy fánkot, és jó ízűen majszolni kezdte mellettem.


OKT.
10.
2017

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 14. rész

Lorena hétfőre alaposan megfázott a hidegben töltött hosszú sétáknak köszönhetően. Láza nem volt, és nem is érezte vészesen rosszul magát, így végül bement dolgozni. A munkahelyén is teázott, C-vitamint szedett, valamint negrózott. Csütörtökre sem sikerült meggyógyulnia, de ez cseppet sem gátolta Őt meg az aznap esti bulizásban. Semmiképpen nem akarta kihagyni a barátnőivel megbeszélt partyt a Moulin Rouge-ban. Péntek reggel dolgoznia kellett, ezért tudta, hogy nem lesz ideje hazamenni, vagyis diszkóból megy majd munkába. Évi a kolléganője tiszta hülyének nevezte, mikor mesélt neki betervezett programjáról, meg akkor is, amikor péntek hajnalban kezdéskor találkoztak az üzletben.
**************************
Lorena még Karácsony előtt kikúrálta magát.


Szoptatás

A férjem és köztem öt év van, az én javamra. Amikor megismerkedtünk, csak szexre kellettünk egymásnak, aztán valahogy megváltoztak a dolgok. Vékony testalkatú, hosszú, vastag farokkal rendelkező fiatalember volt, amikor megismerkedtünk. Mára már szedett magára néhány kg-t, de ezt nem bánom. A szexuális életünk izgalmas volt, és az is a mai napig. Kicsit féltünk mind a ketten attól, hogy milyen lesz életünk a gyerek mellett, hiszen a barátainktól nem éppen jó példákat hallottunk. Természetesen beszélgettünk már arról, hogy ezt a kérdést valahogy meg kell majd oldanunk, de tudtuk, hogy ez nem csak rajtunk fog múlni. Aztán szerencsénkre úgy hozta az élet, hogy nagyon jó babánk született. Nyugodt volt, az éjszakákat átaludta, és szeretett a mamáknál lenni. Tejem volt szerencsére, nem is kevés. És ez volt az, ami színt vitt a szexuális éltünkbe.