JÚL
28
2011

Nikolett

leszbi

Harmadikosok voltunk a gimiben, amikor Nikolett az osztályunkba került. Gyorsan összebarátkoztunk. Egyikünk sem volt leszbikus, mégis igen gyorsan egymásba habarodtunk. Leginkább fiús alkata, rövidre nyírt vörösesbarna haja, kislányos melle és csillapíthatatlan szexéhsége tetszett. Niki – ahogy az osztályban nevezték – annyira ki volt éhezve a szexre, hogy bárhová mentünk, azonnal fölszedett magának egy pasit, hogy lefeküdjön vele. Emiatt aztán én nem Nikinek hívtam, hanem Quickinek, ami a szexlexikon szerint egy gyors, spontánul összejött numerát jelent valami tiltott vagy szokatlan helyen.
Szexelni akkor kezdtünk egymással, amikor éppen mindketten facérak voltunk, s mivel szülei éppen elutaztak hétvégére, meghívott, hogy aludjak nála. Mivel egyedül voltunk a lakásban, a hálószoba is üres volt, s így szülei franciaágyában aludtunk. Jobban mondva nem aludtunk, hanem...

JÚL
27
2011

Szeretőd vagyok

hetero

Bejössz az irodába, helyet foglalsz, beszélgetsz. A szemed sarkából engem figyelsz, én rád mosolygok. A vágy már átjárta az egész testemet, érzem, hogy nem kapok levegőt, ki kell mennem a mosdóba. Ahogy elmegyek melletted érzem az illatodat, azt az illatot, amit akkor éjjel is éreztem, azt az illatot, amibe beletemetkeztem miközben a karjaidban tartottál. Azt hiszem nincs tovább, vége, menthetetlenül beléd szerettem. A mosdóba érve csuklómat a hideg víz alá tartom, de nem lesz jobb. Egy pillanatra lehunyom a szemem és magam elé képzelem azt az éjszakát.

Az éjszakát, ami több mint két év vágyakozás után teljesedett be. Az éjszakát, amikor életemben először félreléptem, én, aki soha, de soha nem gondoltam volna magamról, hogy képes vagyok ilyesmit megtenni. Az éjszakát, amikor először éreztem magam ízig-vérig nőnek, az éjszakát, amikor végre nem szégyelltem...

*  *  *

Hármasban

homo

Idáig a fiúszexben csak két kalandom volt. Bi pasi vagyok, és a mérleg nyelve a nők oldalára billent, de nem állok ellent a férfiak kísértésének sem. Persze csak óvatosan, megbízható, ismert fiúkkal mentem bele a mókába. Néhány hónapja azonban összejött egy hármas társaság, minek tagjaként azóta gyakran élem át a hímneműek okozta gyönyöröket. A kezdetet írom most le a következő sorokban.
A munkahelyemen a szüneteket szabad netezéssel töltöm, és gyakran látogatok meg meleg oldalakat egy kis vizuális élményért. Egy ilyen alkalommal a kíváncsiság becsábított egy chat - szobába, ahol épp egy szimpatikus fiatal helyi srác is partnert keresett, elsősorban kölcsönös orálra. Izgalomba jöttem és írtam neki. Soha nem csináltam még ilyet, nagyon izgultam. Kiderült, hogy helye és ideje is lenne délelőtt egy kis ismerkedésre. Közben a bejelentkezésemre üzenetet kaptam...

JÚL
26
2011

A Menedék 3. rész

hetero

Felforrt a víz, a srác bele öntötte a dézsába, kicsit még meleg volt, de pont jó lesz, mire leér, gondolta. Visszament a konyhába és kitöltötte a kávét csészékbe, kinézett az ablakon, kint még sűrű sötétség volt, de bent a gyertyák fénye kellemes világosságot biztosított. Felpakolt a tálcára és elindult fel a lányhoz. Nem volt egyszerű felvinnie a tálcát a létrán, de megoldotta.
Milyen gyönyörű vagy, mosolygott magában, ahogy leült az ágy szélére. A lány édesen aludt még. A gyertya fényében csodás koronaként tornyosodott hosszú haja a fején, ahogy a párna feltűrte magasra. A srác félre simított az arcáról egy előre logó tincset, de az makacsul visszacsusszant előre. Igaz is, sokkal jobban áll így, mondta magában a srác. A lány picit megmozdult, a srác megsimogatta az arcát:

*  *  *

Gruppen kalandom az asszonnyal meg a haverral

gruppen, humor

Sziasztok! Tamás vagyok negyvenkét éves kisvállalkozó. Elég, ha annyit tudtok rólam, hogy szeretem a munkámat, az asszonyomat, a szexet, a piát. Sokan vagyunk így vele, igaz? Rendben a munka nem mindenkinek a kedvence, azért is vágtam saját vállalkozásba, mert így a magam ura vagyok.

Nos, egy hétvégén történt az a dolog, amit most elmesélek nektek. A feleségem Liza nagyon jó bőr. Hosszú szőke haj, nagy cicik, karcsú alak, szóval farok állítós a csaj. Hogyha az utcán megyek vele, tekeregnek is a fejek utána, fiataltól öregig mindenki megbámulja az én kis szépségemet. Fiatal, de nem üres az agya, azt nem mondom, hogy házi tündér, de tizenöt év korkülönbség ellenére egészen jól kijövünk.

JÚL
25
2011

Eve nénikém esküvője

családi

- Daniel, vonszold le a ványadt valagad végre emeletről! - szólított apám a szokásos kedvesen évődő stílusában. - A TAXI már itt van!
- Jövök már! - ordítottam vissza, és már trappoltam is le a lépcsőn vállamon a táskámmal, amibe a következő hétre bepakolt cuccaimat pakoltam.
Mire kiértem a ház elé, már csak az én cuccaimat kellett berakni a csomagtartóba. Az út reptérre mint mindig, most is kész horror volt. Hiába ez New York. A reptéren aztán a szokásos biztonsági kapukon, ellenőrzéseken áthaladva végre valahára elfoglalhattuk helyeinket a gépen. Turista osztály, középső sor, 3 ülés egymás mellett! Nem kezdő lévén nem követtem el azt a hibát, hogy a szüleim közé üljek, így lehuppantam a bal szélre. Az ősök még le sem ültek, de már fojtott hangon vitatkozni kezdtek. Én csak megcsóváltam a fejem és a szemembe húztam a Yankies sapkám, fülembe...

*  *  *

Balatoni utazás

hetero

Egy történet, két nézőpont. Egymástól függetlenül írtuk egymásnak az érzéseinket. A második jobb (legalábbis nekem). Bocs, ha nektek nem elég szórakoztató, de azt garantálom, hogy megtörtént.

1.
Eszembe jutott egy balatoni utazásom, amikor egy gyönyörű kislány kísért el az úton. Vitorlázni hívtam el, bár nem is ismertem, hiszen életünkben az volt a második találkozásunk. Nagyon kedves és aranyos volt egész úton és talán emiatt egyre jobban vonzódtam hozzá. De annyira tiszta és ártatlan tekintete volt, hogy eszembe sem jutott semmi rossz egész idő alatt. Pedig a benzinkútnál tőlem kérdezte meg, hogy melyik ruháját vegye föl. Az első pillanat amire emlékszem, hogy közeledni akartam hozzá az ebéd alatt jött el. Ahogy szemben ült velem és kedvesen, pajkosan mosolygott vonzott a gondolat, hogy az asztal alatt hozzáérjek a lábához, de féltem, hogy...

*  *  *
JÚL
22
2011

Időtlen időkig 3. rész

hetero

4. nap

Elfelejtettem kikapcsolni a mobilom: megint Zsófi hívása ébreszt. Csak tudnám miért telefonál, ha később úgyis bejön a suliba...

A metrón fülledt meleg, mindenki egy szál pólóban
vagy topban. És velem szemben áll Ági, a tökéletes nő. Bár még csak pár nap telt el, de hihetetlen önbizalmat tud adni, ha tudod, hogy a tetteidnek nincs következménye:)

- Szia Ági! Laci vagyok, feletted járok matek tagozatra.
- Szia... - mondja bátortalanul, hisz nem ismer.
- Azt hallottam, te táncolsz.
- Igen, így van.
- A szalagavatós táncról lenne szó: nincs kedvünk profi táncost fogadni és páran az osztályból arra gondoltunk, hogy te taníthatnál nekünk valamit. Csináltál már ilyet?

*  *  *

Álom, ami valóra vált

gruppen

Az én történetem egy kitalált történet, bármi hasonlóság valós személyiséggel a véletlen műve. Na jó, bevallom, megtörtént eset, de a neveket a rend kedvéért megváltoztatom. Történetem párommal, velem és egy harmadik lánnyal történt meg egy pár hónapja.

Én egy barna hajú, barna szemű 70-75 kg-os fiú vagyok és Zolinak hívnak. A párommal, Ginával közel egy éve vagyunk együtt.

Barátnőm barna hajú, zöldes szemű, kb. 156 cm magas 50 kg-os lány. Elég csinos, ugyanis elég gyakran megfordulnak utána az utcán férfitársaim, amire persze büszke is vagyok. Ki ne lenne az?

Történt egy nap, hogy párommal meghívást kaptunk, hogy menjünk vendégségbe egy volt osztálytársához "Iszunk, dumálunk, bulizgatunk egy kicsit" címszóval.