Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Humoros, vicces emberke lehetsz, bár ebben más is segíthet, ahogy a társalkodóban olvastam. A történet elmegy, néhol a használt szavak még akkor sem jönnek be, ha ez egy szexoldal, ahol a képernyő gyakorlatilag mindent kibír.
Más oldalakon sok történetet olvastam Béláról és Giniről. Mindig jókat röhögtem rajta...
2
I
Indiana Jones
2025. március 9. 13:24
Nagyokat nevettem a történeted olvasása közben. A fő szál a két ember találkozása, de mellette azok a kis színes képek, nagyon jók. Szerintem téged alul értékelnek. Érdemes elolvasni és figyelni a részletekre.
Rájöttem hogy az it történő publikálás is nagy lehetőség, mert linkelve nagyon sok emberhez eljut a történet. Én az olvasószámot figyelem és nem a pontozást. Azért is ingyenes h többen olvasák.