Hírek

JAN.
26.
2018

Fotózás

Ha jól belegondolok, a művészetekhez valahogy mindig nagyon vonzódtam. Szerettem annak minden ágát: a festészetet, a színházat, a zenét, filmeket és hosszabb rövidebb ideig mindegyikkel szorosabb kapcsolatba is kerültem. Az apám által rám hagyományozott rengeteg, főleg klasszikus festészettel és szobrászattal kapcsolatos könyv korai forgatása ízlésemet úgy formálta, hogy szín és arányérzékem korán kifinomult, és minden szépség után különös vonzalmat éreztem.
Kamasz koromban rajzolgattam, festetettem, de inkább a gondolataim voltak jók, kézügyességem a profi kivitelezéshez már hiányzott. Nagyszerű felismerés volt számomra, amikor rájöttem, a fényképezőgép milyen csodálatos eszköz lehet ennek áthidalására. Belevetettem magam e tudomány kitanulásába, és igyekeztem minél hamarabb a munkáimat saját magam előhívni, kidolgozni.


JAN.
25.
2018

Szeged, szeretem

Mindig is csodáltam Szegedet, így, mikor 19 évesen odakerültem egyetemre, teljes mellszélességgel vágtam bele a bulizásba. Szokatlan volt a menő felsős szerepből kilépni a kis gólya-életbe, de mint kiderült, a srácok epedve várják az elsőéveseket. Bár eleinte móka volt és kacagás az egyetem, hamar kiderült azonban, hogy a sok tanulás és készülés elveszi az ember idejét. Nehezen lehet ismerkedni, ha az ember folyton prezentációkat és jegyzeteket magol.
Történt egy nap, hogy a kari épületben bolyongtam, azon mélázva, hogy vajon hol lehet a jegyzetbolt, amikor valaki nekem ütközött. Felnézve egy helyes fiú állt velem szemben. Haja barna volt és raszta fonatok voltak benne. Lábán bakancs, kezében kávé és egy doboz cigi. A fiú szemérmetlenül végignézett rajtam, megállapodva hasonló stílusú öltözködésünkön. Én is bakancsot hordtam. Elmosolyodott, bocsánatot kért, majd elment a dohányzó felé, de még egyszer hátrapillantott rám.


A megtörhetetlen 2. rész - Az édes bosszú

- Sir Jones! - Kiáltott fel az igazgató. - Micsoda megtiszteltetés! Minek köszönhetjük becses látogatását? - Esett rögtön térdre ez a szerencsétlen.
- Egy pohárral a fekete borból, de most! - közölte amaz. Tudtam, hogy ma este idejön a régen várt Lovag, de nem reméltem, hogy ilyen felkavart lelkiállapotban. Tökéletes a bosszúmhoz. Én az egyik árnyékos sarkában ülök a fogadónak. Nem láthat. A gyerekek a csapattal jó helyen vannak. Én már lefizettem a csapost. Reméltem, hogy nem fél a következményektől, és a kezébe nyomott altatóport belecsempészi a borba. Nem tévedtem. Megbeszéltük, melyik pohárba fogja tölteni az italt, és tényleg azt a félrerakott poharat vette le a szárítóról, hiszen a por átlátszó, és tökéletesen megbújik a pohár mélyedéseiben, mik a mintát alkotják. Két éve várok erre az alkalomra. Két nyomorult évet töltöttem gyászban és szenvedésben a bosszútól. Azóta 129 hasonló esete volt, ami nyilvánosságra került.


JAN.
24.
2018

Házasélet 4. rész

A hazafelé vezető úton nem beszélgettünk egymással a kocsiban. Réka Kisrékával hátra ült. A kislány csacsogott, de láttam, hogy Réka nem igazán volt jelen, valami nagyon nyomasztotta. Persze nekem is volt emészteni valóm bőven. Legfőképpen azon gondolkoztam, hogy most féltékeny vagyok Rékára, vagy nem, az átélt események miatt. Akár hogy is kerestem, nem találtam féltékenységet. Inkább valami félelem volt bennem, hogy most megint vissza, az eseménytelen mindennapjainkba?
Hát ez jobban idegesített. Abban már biztos voltam, hogy valamilyen szert kaphattunk, amitől nagyon megnőtt a szexuális étvágyunk. Valójában soha nem hittem, hogy ekkora teljesítményre vagyok képes az ágyban. Ez biztos, valamilyen ajzó szer következménye lehetett. Abban sem voltam biztos, hogy Réka hogyan fogja ezt megbocsájtani nekem. Vajon féltékeny rám? Haragszik?


Idegen otthon

Helena nem volt görög származású, de még is Görögországban élt az apjával. Erős testalkatú, szőke hajú, kék szemű nő volt. Sokan, sokat fizettek volna érte, hogy az ő feleségük legyen, de az apja azt akarta, hogy a lánya szabad akaratából menjen feleségül. Egy kis tengerparti viskóban éltek, amikor egy éjjel katonák törtek rájuk. Apját és anyját megölték, de őt aki egy sötét sarokban húzódott meg nem nagyon vették észre. Remegve a félelemtől kuporodott. Egyszer csak egy nagydarab katona rápillantott, majd kiráncigálta a sarokból.
- Ide nézzetek, micsoda szépség.
Gúnyos nevetése tőrként hatott a lány szívébe. A férfi egészen közel húzta magához, megmarkolászta dús kebleit, majd egy kis ágyra lökte. Elővette méretes szerszámját, majd felé közelített, de Helena elfordult az ágyról. Összeszedve minden bátorságát apja kardját tartotta maga elé, mire a kis házikóban lévő néhány férfi fennhangon kezdtek nevetni.


JAN.
23.
2018

Maria történetei 2. rész

A masszázs után Maria csodálatosan érezte magát. Választ sejtett néhány fel nem tett kérdésére, de ezek a válaszok újabb kérdéseket vetettek fel. Nem csak az volt új érzés, hogy egy nő juttatta el őt a csúcsra, hanem az is, hogy ezt természetesnek érezte viszonozni, akarta viszonozni. Alig várta, hogy hazaérjen, és mesélhessen új érzéseiről Ralfnak. Ő az arcán mindent tudó mosollyal fogadta, de ez nem érdekelte Mariát, csak beszélt, próbálta el akarta mesélni az élményét, s azon vette észre magát, hogy szinte újra átéli minden percét… majd egyszer csak egy mondata közben észrevette, hogy a története Ralfot is magával ragadta, erről egyértelműen árulkodott domborodó nadrágja. Így nem is folytatta tovább a mesélést, csak hozzálépett, kicsatolta az övét, a nadrágját, és az alsóval együtt tolta le a bokájáig. Ralf keménysége kemény rugóként bukkant elő.


Barátnőm apja 5. rész

Mire hazaértem, még csak délután 4 óra volt. Megtörténhetett ennyi minden két óra alatt, hogy megdugtam Dant, ő is engem, mialatt megbasztam a feleségét? Egyáltalán megtörtént mindez?
Megráztam a fejem, hogy rendbe szedjem a gondolataimat. Hogyan lehetséges, hogy egy megletősen átlagos, főiskolára induló 18 éves fiú, meglehetősen átlagos szexuális élettel, egyszercsak szexuális kapcsolatba kerül a barátnője apjával, majd a férfi segítségével az anyjával is? Hogyan történhetett meg ez?
Időre volt szükségem, hogy rendbe tegyem magamban a dolgokat. Szerencsére a házunk üres volt – nem tudom, a család hova ment, de örültem, hogy egyedül lehetek. Felkaptam egy sört, kimentem a hátsó tornácra, a széket egy napsütötte helyre húztam és belehuppantam.


JAN.
22.
2018

Megváltozott az életem a nyáron

Az idei nyár lesz a 33 az életemben és most már elvált férfiként fogom élvezni a nyarat. A szüleim nyaralóját néztem ki a nyári szabadságom eltöltéséhez. Gyerekem nincs mivel az exem a karriert választotta a gyerek helyet és ezért is mentünk szét. Egy logisztikai cégnél dolgozom, mint osztályvezető, nem ment rosszul soha sem. A szüleimmel közöltem július elején, hogy én is érkezem a nyaralóba. Ők természetes örültek neki mivel úgy volt, hogy egész nyáron csak ketten lesznek a 150 m2, kétszintes 5 szobás nyaralóba. Amikor bejelentkeztem, hogy érkezek akkor azt mondták, hogy van egy meglepetésük számomra. A nyaralónk közvetlenül a Balaton partján van előttünk 20 méterre a víz. Szembe velünk az északi part mutatja minden szépségét.
Péntek hajnalban érkezem, megállok a kocsimmal a kapu előtt és ekkor látom, hogy két autó áll a keretben.


A kis kétszobás titka 3. rész

Eltelt közel egy hónap azóta, hogy Lee-vel lefeküdtem. Közben a nyári szünetnek már vége lett, elkezdődött az utolsó évem a középiskolában. Napközben a suli és a tanulás eltereli a gondolataimat, de bevallom őszintén, az éjszakáim kínkeservvel telnek. Egyszerűen megőrülök azért, hogy nem láthatom Lee-t és baromira vágyom rá. Anyámék közt éppen fegyverszünet van, így még a hetente kétszer éjszakánként a szomszéd szobából átszűrődő hangok is rátesznek egy lapáttal. Soha nem vágytam arra, hogy kihallgassam a szüleimet, de 1. nagyon vékonyak a falak – panellakás, naná –, 2. éjszakánként alig bírok aludni, egyfolytában Lee jár a fejemben. Próbálkoztam egy másik sráccal randizni, de nem jött össze. Nem Lee volt.
- Szia Chilli! – toppant mellém egyik nap suliból hazafelé menet egy vidám hangú fiú. Felnéztem és Danielt, az előző pasimat láttam meg, aki nem utolsó sorban Lee öccse volt.