A+ A-

Bébicsősz

18 évesen egy lakótelepen laktam, akkoriban bébicsőszködtem, az alattunk lévő házaspárnál. Egy aranyos apróságra kellett vigyáznom. A gyerekre isteni volt vigyázni, mert szinte csak aludt, lefektettem du. 3 óra körül és egészen addig aludt, míg az anyja haza nem jött. Volt egy bátyja neki, Tamás. Másodikos gimnazista volt. Én 175 cm magas voltam, 97 cm - es mellbőség, a puncim borotvált. Az egyik nap, amikor lementem a gyerekre vigyázni, szólt az anyukája, hogy ma később jön olyan 10
óra tájékán. Én örültem, mert tudtam, hogy másfélszer akkora pénzt kapok. Elment, majd a picivel elmentem a közeli parkba sétálni. Az idő csodálatos volt, hiszen nyár eleje volt. Nem sok minden volt rajtam, felül egy póló, alul egy miniszoknya. Egy - két órás mászkálás után haza mentünk. Ki akartam nyitni az ajtót, de meglepetésemre nyitva találtam. Lassan beléptem, de amikor megláttam, hogy csak Tamás jött haza, megnyugodtam. Korábban jött haza, mint ahogy szokott. A nappaliban nem találtam, így elindultam a szobája felé. Az ajtórésnyire nyitva volt.
Bekukucskáltam, és láttam, hogy a monitort nézve önkielégítést végez. A szerszáma első ránézésre nem túl nagynak tűnt. Már a végéhez közeledhetett. Gondoltam mielőtt elmenne ráijesztek, ezért háttrébb álltam és hangosan a nevét mondtam. Pár pillanat múlva az ajtó szélsebesen kicsapódik, ő ziháltan ott áll és kérdi:
- Mi van?
- Miért vagy ilyenkor itthon? ? visszakérdeztem, közben
néztem, hogy hogyan lüktet a fasza a rövidnadrág alatt.
- Bombariadó miatt haza küldtek. ? zavartan vissza fordult
a szobájába. Gondoltam nem hagyom békén.
- Éhes vagy? Megmelegítsem az ebéded?
- Igen. Köszönöm.
Előbb a kislányt leöltöztettem, majd az ágyába raktam. El is aludt, ahogy azt kell. Kimentem a konyhába, menet közben ismét bekukkantottam Tamás szobájába. Ő mereven nézte a monitort. A nadrágja már nem ágaskodott annyira, mint az előbb. Megmelegítettem az ebédet. Majd az étkezőbe bevittem. Szóltam Tominak, hogy jöjjön enni. Leültünk az asztalhoz, Tomi enni kezdet, én meg elkezdtem bámulni őt. A gondolatom a nemi szerve körül járt. Észre se vettem, hogy mennyire bámulom. A mellbimbóim megkeményedtek, alul elkezdtem nedvesedni. Megkérdeztem, hogy mit fog csinálni a délután. A válasz a szokásos volt: tanulni és játszani. Elmosogattam, majd a nappaliban neki akartam látni, a tanulni valóimnak, de eszembe jutott megint Tomi fasza. Kimentem az erkélyre, és leültem a földre. A szoknya alá nyúltam és elkezdtem játszani a csiklómmal. A másik kezemmel a melleimet szabadítottam ki a melltartó fogságából. A játék közben levettem a bugyim és a melltartóm és magam mellé raktam. Öt perce se telt bele csöngettek, gyorsan felpattantam, sietve a bejárati ajtóhoz mentem, félszemmel láttam, hogy Tamás is kijött az ajtón. Kinyitottam az ajtót, a postás volt valami küldeményt hozott. A fiatal srác, ahogy végig mért látszott rajta, hogy észre vette, hogy nincs rajtam melltartó. A pólón keresztül a mellbimbóim is kidudorodtak, nagyon élvezte a látványt, mert rosszul is adott vissza. Miután elment, a csomagot a nappaliba vittem, ahol Tamás már várt. A szemét rögtön a melleimre szegezte. Láttam rajta, hogy nagyon tetszik neki a látvány és azt is észre vettem, hogy a farka megint feláll. Én a dohányzó asztal egyik oldalán álltam, ahol a fotel volt, Tamás a másik oldalt, ahol a kanapé volt. A dohányzó asztalon átnyúltam és a nadrágját egy határozott mozdulattal lehúztam, majd ugyan akkora lendülettel hátra löktem. Zavarba jött teljesen. Mosolyogni kezdtem, mire ő felpattan és a szobájába ment. Behoztam a kint hagyott dolgaimat, majd a többit is levettem. A bejárati ajtót bezártam, előbb a húgát néztem meg, hogy nyugton alszi - e. Utána Tamás szobájához mentem. Kopogtam:
- Nyisd ki, légyszives.
- Miért tetted ezt?
Nem méltattam válaszra, inkább beléptem az ajtón. Ő a forgószén ült. Mikor meglátott meztelenül a szája is nyitva maradt. Megpróbált felállni, de sietve hozzá léptem és megint lehúztam a nadrágját. A fallossza már majdnem lenyugodott, de a mostani történések miatt megint keményedni kezdett. A szájamba vettem és a nyelvemmel elkezdtem játszani rajta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.18 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 sztbali 2014. 09. 11. csütörtök 16:48
Egész jó.
#2 A57L 2014. 06. 16. hétfő 05:55
Jól megírt írás.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?