Hírek

MÁRC.
19.
2018

Klubbos sztorik 1. fejezet - Anna

- Egészségedre! - a pult mögött álló fiú hatalmas mosollyal néz rám, és megemeli a poharát. Vagy az átlagosnál is jobban bírja az alkoholt, vagy titokban tízpercenként megiszik fél liter vizet, mert bár a negyedik Hubertust húzza le velem, egyáltalán nem látszik rajta. Én annál inkább érzem: nem látok homályosan, nem akadnak össze a lábaim és a nyelvem sem, viszont olyan lazának érzem magam, mint még soha.
- Szabad neked innod? - kérdezem tőle homlokráncolva. Újabb furcsaság ezen a helyen, pedig a sejtelmes világítást és a sok pucér embert is épp elég volt megszokni. A srác - ha jól emlékszem, Zalánnak hívják - rám kacsint, és elém tesz egy hatalmas pohár ásványvizet. Gondolatolvasó!
- Mindent a kedves vendégért! - feleli, ami akár a kérdésemre is lehet a válasz. Csintalanul elhúzza a száját, és az ásványvizes pohár felé bök. - Ezt pedig azért, mert nem célunk, hogy teljesen kiüsd magad.


MÁRC.
14.
2018

Az utazás

Már a vizsgaidőszak eleje óta vártam a mai napot. Végre megvan az utolsó vizsgám is és holnap indulhatok le a Balatonhoz a barátnőim után. A Három Grácia (ahogy anyám nevez minket) egy hetet tölt a Magyar tengernél. Az egyikünk, Ági német szakon tanul az egyetemen, a második csaj Lia olaszon van én pedig a francia szakosok táborát erősítettem. A gólyatáborban ismertem meg a két lány és az elmúlt két évben a legjobb barátnők lettünk. Sülve-főve együtt vagyunk, együtt tanulunk, együtt járunk bulizni és még ugyanazon a munkahelyen is dolgozunk hoszteszként.
Szóval eldöntöttük, hogy lemegyünk egy hétre a Balatonhoz. Szerencsére Ágiéknak van egy nyaralójuk a tónál és a szülei megengedték, hogy használjuk. A piát én intéztem ugyanis a szüleimnek italkereskedésük van így olcsóbban be tudtuk szerezni a piát, amit a szüleim úgymond támogatás címszó alatt nekünk is adtak. Így már minden adott volt egy felejthetetlen nyári élményhez.


Swinger, kicsit másként 1-2. rész

1. rész - A közös cél
Tamás:
Nyitom a zárat, belépek a hűs lakásba. Este 6 óra van, de kint még rekkenő a nyári hőség.
Lehúzok magamról minden átizzadt ruhát és egy szál alsóban sietve töltök egy hideg italt magamnak a hűtőből.
Az ablakok nyitva vannak és a sötétítő függönyök is szűrik a fényt, mégis inkább a meleg levegő áramlik be a szobába ha a huzat lebbenti a függönyt.
A fotelba rogyom és lassú kortyokkal próbálom kimosni az agyamból a napom gondjait.
A zsuffolt buszok bűzét, a már kész terveim módosításait, az iroda légkondijának huzatát.
Tamásnak hívnak és ebben az évben töltöm be a 45-öt.
Koromhoz képest jól tartom magamat, bár az egyetemi éveimhez képest már sokat veszítettem a rugalmasságomból, akkor ugyanis röplabdáztam versenyszerűen manapság heti egy alkalommal jutok el egy edzőterembe.


MÁRC.
13.
2018

Csapatépítő tréning

Ági vagyok. Ez az én történetem. Az egyetemi csoportomból voltunk 8-an (4 fiú és 4 lány), egy magot alkottunk. Sok mindent csináltunk mi együtt, sok mindenről beszélgettünk, szinte mindent tudtunk a másikról, és a történetből fakadóan természetesen csak a szexre gondolok. Tudtuk, ki mikor kivel van, ki a barátja, barátnője, mikor és hogy feküdtek le egymással. Sőt, volt 2 pár, Tomi és Szandra, valamint Gergő és Jázmin, akik már együtt is csinálták négyesben. Névileg még velünk volt Feri, akihez nagyon vonzódtam, mint férfi, valamint Tamara és Dénes.
Elmentünk közösen egy kirándulásra a Mátra szívébe, kibéreltünk egy apartmant. Már első este komoly szexuális élményben volt részem. Természetesen az estére bevásároltunk, főleg piából. Volt pálinka, amit én hoztam, sör, bor, vodka. Kellően ellazultunk és hamar elhagytuk a gátlásainkat.


A megváltozott életem 1. rész - Nyári sporttáborban: A kezdetek

Focitáborban
Kedves olvasók/olvasóim! Én egy 45 éves pasi vagyok, és Ákosnak (ismerőseim Ákinak) hívnak. Az egykori felfedezésem és az első élményemről számolnák be ebben a történetemben, ami egy többrészes sorozat 1. része lesz, ami
Egy 5 gyermekes család 4. gyermekeként láttam meg a napvilágot. A bátyáim 2-11 évvel idősebbek, míg az öcsém 3 évvel fiatalabb nálam. Mára már így vagy úgy, de mindannyiuknak családjuk van. (Nekem is van valakim, de ez egy külön történet, és még nem ide tartozik.)
A 3 bátyám (és az öcsém) által szinte csak fiúkkal voltam körülvéve otthon. Sanyival (legidősebbik bátyám) mindig távolságtartó volt a kapcsolatunk mindannak ellenére, hogy sokszor ő vigyázott ránk, kisebbekre, amikor a szüleink dolgoztak. Laci, a másodszülött fiú a családban. Vele mindenről eltudtam beszélgetni és valójában ő segített a legtöbbet nekem. Gabi (legkisebbik bátyám) és Robi (öcsém) teljesen más tészták voltak.


MÁRC.
12.
2018

Annika és Liza 2. rész

Liza szobájában leültek a fehér vászon rekamiéra, és a rekamié háttámlájának támaszkodtak.
Annikának sejtelme sem volt róla, hogy mi következik, de követte Liza példáját, aki jobb kezével a mellbimbóját kezdte simogatni. Annyit persze Annika is tudott, hogy egy nő ezzel tudja a legjobban izgalomba hozni magát.
Így aztán nem is csodálkozott, amikor unokanővére az ujjait megnyálazva a csiklóját kezdte el dörzsölgetni, s közben két ujját újra meg újra bedugta a hüvelyébe.
Annika ebben is követte Liza példáját. Bal kezét annak combjára támasztotta, a jobbal pedig - mint már oly sokszor - megkereste és összeszorított combjai között dörzsölgetni kezdte klitoriszát. Ettől már akkor kéjeseket sóhajtott, mielőtt két ujját bedugta volna a szűk szeméremrésbe.


Ismeretlen románc

Felkaptam a táskámat, és kifelé vettem az irányt. Ott leültem a klub egyik kinti asztalához. Már majd egy órája üldögéltem kint, annak reményében h feltűnik valamelyik barátnak, de reménytelen volt a fáradság.
Sétára adtam a fejem. Egy mini fekete, pántnélküli passzos ruha volt rajtam, fekete tűsarkúval, felkontyolt hajjal. Nem volt túl sok részem takarásban. Tökéletes célpont az obszcén szavakkal dobálózó nyáladzó pasiknak akik szembe jöttek, a sötét utcán. Nem volt jó ötlet, egyedül sétálgatni, de épp akkor nem érdekelt. A harag és a szomorúság keveredett bennem.
Az egyik utcarésznél, épp megálltam rágyújtani egy cigire, mikor mellettem a járda szélénél, megállt egy autó. Egy férfi szállt ki belőle. Úgy láttam mint ha a park felé ment volna. De mire eltettem a gyújtót, és felnéztem, ott állt előttem. Kicsit meglepett, ahogy méregetni kezdett, de kifújtam a cigi füstöt és elindultam.