JÚL
15
2011

Grill Party

hetero

Elterveztük, hogy megünnepeljük a nyári napfordulót, mert ilyenkor jön a jó idő lehet menni nyaralni a haverokkal bulikba járni és persze szép nőket nézegetni. Így tehát a barátaimmal elterveztük, hogy kimegyünk az egyik barátunk hétvégi házához és ott ünnepelünk egy kicsit egy grill party - val egybe kötve.

Elkövetkezett a várva várt este. Mi már kimentünk délután 3 - 4 óra körül, hogy kicsit elrendezzük a terepet és behűtjük a söröket és a borokat. Kapcsoltunk egy kis zenét és elkezdtük a pakolást. Másfél óra alatt megvoltunk vele és közbe lecsúszott 3 - 4 sör is ebben a melegben. Nem tudtuk, hogy mikor jönnek a lányok és a barátnők, így hát elkezdtük a faszenet beizzítani és rá tenni a húsokat, hogy mire kiérnek a hölgyek addigra pont kész lesz minden kaja. Fél óra múlva megérkeztek a lányok és elkezdődött az vacsora. Ők hoztak mindenféle...

*  *  *

A Menedék 1. rész

hetero

Meredek hegyi úton kapaszkodott felfelé a terepjáró, már látszott nincs messze a meredek vége.
- Messze van még? -: kérdezte a lány.
- Már nincs, ott a gerinc mögött van. - felelte a fiú. – Biztos akarod? A gerincen túl már térerő sincs és ember sem jár arra felé.
- Igen akarom, melletted nem félek! – felelte a lány és a srác izmos karjába karolt. Már csak pár méter volt hátra, felértek a gerincre, megállt a srác, mert tudta a látvánnyal nem lehet betelni.
- Tetszik? – kérdezte a lányt.
- Ez egyszerűen gyönyörű! – és csak nézte tágra nyílt szemekkel az elé táruló völgyet. Nem volt túl nagy a völgy, de azért elég tágas volt. Közepén egy hosszabb kifli alakú rét volt, balról a hatalmas hegy tetejét is alig látta. A rét közepén folydogáló kis patak is nagyon tetszett neki az út másik oldalán elterülő kisebb tavacskával együtt. A...

JÚL
14
2011

Még kívánlak...

hetero

Szakított velem. Úgy éreztem, vége mindennek, semmihez nincsen kedvem, és nem is lesz. A hétvégén szőlőszüret lett volna, amire hivatalos volt, és azt mondta, nem hagyja ki, még ha már nem is vagyunk együtt. Igent mondtam, noha fájt, hogy úgy kell tennem a szüleim előtt, mintha minden a legnagyobb rendben volna. Még nem volt a szakítás "hivatalos".

Elérkezett a szombat, és a város szélén lévő kis kertünkben vártam, hogy felzúgjon a közelben a motorhang, amit mindig úgy vártam, ha jött hozzám. Most kicsit tartottam tőle, és remegtem a szomorúságtól. Nem szándékoztam visszacsábítani, vagy valami hasonló. Aztán meghallottam, hogy közeledik. Egy puszit nyomott a számra(mint bármelyik korábbi találkozásunkkor a kapcsolatunk idején) majd belém karolt, és siettünk a többiek felé, kezdődött a munka. Már ekkor sem értettem, mi is akkor a helyzet köztünk? Ugyanis elég...

*  *  *

Váratlan utazás

leszbi

Egyszer azt hallottam valahol, hogy olyan életet élsz, amilyet megérdemelsz s nem olyat, mint amire vágysz. Persze az ehhez hasonló bölcs mondások még annyit sem érnek, mint a papír, amire nyomtatták őket. Én 15 évesen jöttem rá, hogy azok a dolgok, amiben hittem, eltörpülnek azok mellett, amelyekről nem tudtam semmit. Fura, ezt így a 21. század elején leírni, de nagyon sokáig egyáltalán nem érdekelt a szex. Amikor először megjött, akkor anyám elmondta a szokásos tudnivalókat és nagyjából annyiba is maradt. A lányok persze a suliban sokat dumáltak, de én valahogy kívül rekedtem ezeken a dolgokon. Velük összehasonlítva még masztizni is nagyon keveset masztiztam. Jó érzés volt, amikor magamhoz nyúlhattam végre – anyám "háztartásbeli" így aztán ritkán voltam igazán egyedül – de nem hiányzott különösebben. A fiukkal is fura volt a viszonyom: egyik "barátnőm" véleménye...

JÚL
13
2011

Egy kis korrepetálás

hetero

Tibor vagyok, és amikor az eset megtörtént épp készültem a nyelvvizsgára. Eléggé rég tanultam már a német nyelvet és mivel szerettem volna a tudásomat magasabb szintre emelni, ezért elmentem egy némettanárhoz, aki annak idején a középiskolában is tanított.
- Csókolom Anikó néni, Tibi vagyok! – szóltam fel a kapucsengőn
- Szia Tibikém, nyitom a kaput ! – szólt vissza és már nyitotta is a bejáratot.
4 emeletes panelban lakik a legfölső emeleten. Felcaklattam és már a félemelet kanyarjában megláttam azokat a lábakat, amiket óra hosszakat bámultunk a haverokkal mikor még az iskolapadot koptattuk. Aztán ahogy tovább értem tekintetem feljebb kalandozott és megláttam a szinte tökéletes csípőjét, majd a csodálatos kebleit.

*  *  *

Jani szex élményei 2. rész

homo

Pár hét elteltével, egy szerdai nap megcsörrent a telefonom, Ági hívott. Már nagyon vártam a jelentkezésüket, azt hittem meggondolták magukat velem kapcsolatban. Megbeszéltük hogy péntek, késő délután találkozhatnánk megint. Épp idejében, mert már azt hittem, hogy nem feleltem meg nekik. Nagyon vártam a pénteket, folyton Ági szaftos punija járt a fejembe. Eljött a nap, gyorsan hazasiettem, megfürödtem, és gondosan megborotválkoztam alul s felül. Majd gyorsan kocsiba ültem és elindultam Keszthelyre. Útközben már azon fantáziáltam, hogy fogok Áginak megelégedést okozni, illetve kedvében járni. Fura, mert a Lacival való játék eszembe sem jutott, így utólag talán jobb lett volna, bár akkor nem úgy éltem volna meg azt az estét. Hamar odaértem a házukhoz, leparkoltam s becsengettem, de már nyílt is a kapujuk. Ahogy közeledtem az ajtóhoz már nyílott is, Ági feje jelent meg úgy...

JÚL
12
2011

A nyáron

hetero

A haverjaimmal mentem a sörfesztiválra, tavaly nyáron. Emlékszem, izzadt meleg volt, forró tikkasztó éjszaka, csillogó szemű nőkkel, észbontó lányokkal, és egy csomó hozzám hasonló piára és puncira kiéhezett fickóval.

Ekkor megláttam Őt. Ami legelsőre megfogott benne az a gyönyörű göndör sűrű barna haja, hosszú vékony combjai. Ahogy a miniszoknyája a fenekére feszült, ahogy a tanga vonala kiemelte a fenekét. Közelebb mentem, s láttam milyen gyönyörű zöld macska szemei vannak. Elkezdtem csapni neki a szelet. Rámosolyogtam. Visszamosolygott. Meghívtam egy italra elfogadta. Elkezdtünk beszélgetni. Kiderült, hogy egyetemista, és itt van hétvégi házuk, és a barátnőjével van itt csak ők ketten.

*  *  *

Feleségem sztorija

gruppen

A feleségem egy csodálatos nő. Már 10 éve vagyunk házasok, és az évek során egyre jobb és tartalmasabb a kapcsolatunk. Nagyon fiatalon ismerkedtünk össze, Ő 17 volt, én 20 éves. Neki én voltam az első szexuális tapasztalat, én már addigra túl voltam néhány csajon. Pár év együtt járás után összeházasodtunk, majd jött a baba, és most 30 évesen bombaformába került. Mindig is jól nézett ki de most valahogyan eljutott egy olyan fantasztikus állapotba, amikor szinte minden nap megkívánom. Nőiessége kiteljesedett, fantasztikusan néz ki. Igazi bombázó, dögös és erotikus. A munkahelyére és hétvégékre is szexisen öltözik, a férfiakat nézem, ahogy sóvárogva figyelik és büszke vagyok rá. Engem nagyon izgat az ha látom, hogy mások nézik, és nem titkolják, hogy mit művelnének vele, ha tehetnék. Sokszor elmeséli, hogy akár a munkahelyén, vagy boltban, vagy ahol éppen jár...

JÚL
11
2011

Bűnbe esve 3. rész

családi

Az alábbi történet puszta fikció! Születésének menete során magamat tesztelem, mennyire tudom visszaadni a szex mellett a jelenlévő karakterek érzelmeit. Ha értékelsz majd, kérlek tegyél erre utaló megjegyzést. Mint látni fogjátok, a karakterek egymáshol való viszonyulása meglehetősen szokatlan. :) Kellemes szórakozást az olvasáshoz!

Kati teljesen átadta magát az érzésnek, látszott rajta, hogy nem foglalkozik semmivel. Ebben a pillanatban nem létezett a férje, Feri, nem létezett a munkája, és mi sem a kisöcséi voltunk. Hogy végérvényesen megváltozott valami, azt viszont inkább csak sejtettük, mint tudtuk. Fokozatosan történt, de pár perc elteltével már nem úgy tekintettem az előttem heverő nőre, mint a nővéremre. A szeretetem talán testvéri volt, de meglepően könnyen átléptem a mostohatestvérség tudtán. Vér szerint nem voltunk rokonok, a közöttük fennálló...

*  *  *

Laura ébredése 14. fejezet

gruppen

Amikor Laura lakásából kifelé jövet kiszálltak a liftből, Laurának egy pillanatra elakadt a lélegzete. Rina sétált velük szemben az utcán. Már túl késő volt, hogy visszaforduljanak, elrejtőzzenek, vagy akármit is csináljanak.
Rina is meglátta őket és megtorpant. Gyönyörű arca elkomorodott. Laurának fogalma sem volt, hogy mit tehetne. Meg kellene állnia? Aztán elmagyarázni mindkettőjüknek ezt a helyzetet. Próbált maga elé nézni és tovább sétálni, de Rina nem engedte. Egyenesen oda lépett hozzájuk. Laurának muszáj volt megállnia és szembenéznie a Rina szeméből áradó lesújtó pillantással.
- Ez ő? – kérdezte Rina halkan.
- Ó, Rina…
- Ő az?
-… igen.
...