Hírek


MÁRC.
4.
2018

A gangbang szabályai

Üdvözlet, kedves olvasók! 28 éves nőként megkért az egyik ismerősöm, hogy részt vennék-e egy gangbangben, és azóta is komolyan gondolodom rajta. Azt mondta, akár hat pasi is lehet ott, ha akarom. Úgyhogy összeírtam pár dolgot, és szívesen várom a javaslataitokat is.
Íme:
A gangbang szabályai:
- A puncimba és a fenekembe csak óvszerrel lehet hatolni
- A fenekembe hatolásnál bőségesen kell síkosítót használni (lásd a szerző nevét)
- A fenekembe ne hatoljon egyszerre két fasz
- Nem lehet sem a puncimba, sem ráélvezni
- Nem lehet a fenekembe élvezni
- A körmök legyenek a lehető legrövidebbre vágva
- Nem csinálom seggből szájba
- Ha a fenekemből át akarják tenni a puncimba, óvszert kell cserélni


MÁRC.
2.
2018

Muskétások

- Elaltattam Christyt. - hallottam a hátam mögül egy fáradt sóhaj kíséretében.
- Kösz, Bobby! - fordultam meg és nyomtam a kezébe egy dupla whiskey - t vastag fenekű pohárban, miközben jómagam nagyot kortyoltam a sajátomból.
Kimerülten roskadtunk le mindketten a kanapéra. Legszívesebben kitöröltem volna az egész estét az emlékeim közül, de természetesen csak és kizárólag az elmúlt néhány óra eseményeire tudtam gondolni. Anyáméknál vacsorázni mindig is kész tortúra volt, de a ma esti vita a szokásosnál is jobban eldurvult. Eleinte csak egymást marták a férjével üzleti ügyek miatt, de egy idő után megpróbáltak engem is belerángatni, ezredszer is felhozva a témát, miszerint nekem is inkább a családi vállalkozásban kéne dolgoznom, ahelyett, hogy ki tudja mivel vesztegetem az időmet a városban.


Etetés

Amikor anya hasa nőni kezdett, órákig tudtam volna bámulni. Mindig is szépnek láttam de a várandósság még szebbé tette. Néha fürdés után amikor a hajamat szárítva a tükör előtt álltam lenéztem a hasamra és elgondolkodtam azon hogy én hogyan néznék ki. Valószínűleg nekem is olyan jól állna mint neki.
Andrea gyönyörű baba lett és alig vártam hogy segíthessek a gondozásában. Pár hetes volt amikor egyszer megláttam anyát ahogy a kanapén ülve ahogy szoptatja. Nem tudom miért lepődtem meg - talán azért, mert ez volt az első alkalom hogy így láttam őket. Anya felsője nyitva volt és mindkét hatalmas hófehér félgömb látszott. Andrea - t az egyik karjával átölelve tartotta, a húgom pedig lelkesen szopta a mellbimbót.
- Mi a baj Amy? Meglepettnek látszol - kérdezte vidáman anya.


MÁRC.
1.
2018

A fülke

Hülyén éreztem magam, amiért nem öltöztem be a Halloweeni bulira. Ami azért fura, mert pont azért nem vettem jelmezt, hogy ne nézzek ki idiótán. Csak azért mentem el oda, hogy felszedhessek valakit. Azt reméltem, erre nagyobb esélyem lesz, ha nem veszek fel semmilyen nevetséges jelmezt. De mikor megérkeztem, láttam, hogy én voltam az egyetlen, aki nem öltözött be; a ház tele volt mindenfélével a vámpírtól az óriás síkosítós tubusig.
Egész jó kis bulinak tűnt, és hálásan meg is köszöntem az osztálytársamnak, aki meghívott. A hely nyüzsgött a csajoktól, pont, ahogy ígérte, és mindegyikük szexi jelmezben virított. Voltak ott dögös szurkolólányok, csini rendőrnők, de még szexi zombik is. Most láttam először testre festett űrhajósruhás, de egyébként teljesen meztelen lányt. Az egész hely úgy nézett ki, mint egy főiskolai fiúkolesz, de persze nem volt az. Ez nekem kimaradt annak idején, ahová én jártam, ott nem voltak ilyen helyek.


Sétám hazafelé

Elmesélem, hogy mit csináltam 1 hete szerdaeste, remélem tetszeni fog.
Alapból egy kicsit perverz a dolog, és még csavar az, hogy szeretek női ruhát felvenni, és nagyon szeretem, ha a fenekemmel játszanak.
Így hát van otthon 1-2 játékom, köztük egy kis rózsaszín vibrotojás. Már munkában eléggé felizgultam, mert beszélgettem egy jót chat-en este pedig focizni készültem kollégákkal, de beugrott ahogy pakoltam össze, hogy milyen jó lenne mondjuk hazafelé, ha a villamoson már a fenekemben lenne a kis vibrotojás, a vezetékét a lábaim közt előre vezetve az övemnél épp elérném a távirányítóját és tudnám tekergetni fel-le. Így hát óvatosan bepakoltam táskámba a síkosítómat, egy doboz óvszert és a vibrátort is a cipő, törölköző, szappan, rövidnadrág és tiszta ruha mellé. Már odafelé izgatott voltam, nem tudtam, hogy esetleg nem merültek e le az elemek, ezért beletúrtam a táskámba és bekapcsoltam, rezgett, az elemek rendben.


FEB.
28.
2018

Kikapcsolódás Ágotával

Azt hiszem az emberek nagy része tudja, hogy mennek ezek a versenyek. Fellépnek kategóriánként, tánc, zene, aztán a következő versenyző/csapat.. nagyjából ennyi.. A nézők pedig vagy padról vagy lelátóról nézhetik az előadásokat, versenyszámokat..
Ez a verseny más volt, mint a többi. Már nem lebonyolítás szempontjából. Hanem abból, hogy Ágota családja nem jött el. Apja, aki bankár, egy fontos üzleti útra ment, anyukája pedig, aki főállású anya volt, többi gyermekét a nagyszülőkhöz vitte, családi összejövetelre. Nekem akkor tájt lett meg a jogsim, és mivel elég jól élünk, kaptam egy autót is. Nem kell semmi extrára gondolni, nem David Beckham fia vagyok, egy egyszerű, használt Toyota Yarist kaptam. Annyira pont elég, hogy ha kell, tudjak vele utazni, autókázni, ne kelljen a tömegközlekedést használnom. Gyors, egyszerű, kézenfekvő.