Hírek

AUG.
13.
2018

Jótestvéri viszony 9. rész

A napsugarai ébresztettek fel, ahogy beszürödtek a lehúzott redőny alsó pár elmének lyuksorán. Félkómásan a telefonom után tapogatóztam, amit az ágyam szélén szoktam hagyni a töltőre dugva, de most nem találtam, aztán eszembe jutott, hogy a klaviatúra mellett a számítógép asztalon van. Felkönyököltem, de nem láttam ahol lenni kellett volna. Kipattant a szeméből az álom, én meg az ágyból amint végig futott az agyamon, hogy nem nőhetett lába a mobilomnak, szentül emlékeztem hol hagytam éjszaka és arra is, hogy nem dugtam a töltőre és tudatomba hasított az is, hogy nem töröltem a képeket, nem töröltem Móni sms-ét.
- Bassza meg! - jött önkéntelenül a számra a káromkodás, és a fürdőszobán keresztül a húgom szobájába indultam. Berezeltem, mi van ha nem csal a megérzésem és Anett lenyúlta a mobilom míg én aludtam? Mit nézett meg benne?


Nagyvad 2. rész

Nem is volt olyan egyszerű megszervezni azt a privát tangót...rengeteg munka, legalább annyi privát elfoglaltság között kellett megtalálni egy olyan napot, amikor feltűnés nélkül eltűnhettünk a világ elől egy teljes napra hogy az ízelítőhöz méltóan átadhassuk magunkat a testi gyönyöröknek, mert abban egyetértettünk, hogy erre egy teljes munkanapot rá kell szánjunk, mert a kémia nem hogy működik, de sistereg a kémcsőben, és nagyon úgy tűnik, hogy egyikünk sem éri egy menettel ha egyszer komolyan nekiáll szeretkezni. Amíg szerveződött a dolog, számtalan lopott csók csattant, és szinte hobbivá vált, hogy vezetés közben a szoknyám alá nyúljon és addig simogasson, míg el nem élvezek, vagy fordítva, amíg én vezetek, az ő slicce lazul egy kis kézimunkára (hiába no, az automata váltónak máris találtunk egy igen komoly előnyét, egy kéz mindig szabad). Egy dolog nem változott...


AUG.
10.
2018

Vágyak a bűn mocskában 6. rész - Szemérmetlenül szégyentelen vasárnapunk 1. fejezet

Alig hajnalodott, amikor hirtelen felébredtem. Egy kellemesen hûs fuvallat mozgatta meg a függönyt és a beszûrõdõ halvány fényben végre alaposan meggyönyörködhettem a mellettem fekvõ csodálatos nõt. Hosszan csak figyeltem, ahogy lassú lélegzetvételei közben lágyan megemelkedik, majd lesüllyed mellkasa. Arca kisimult vonásaiban egy szûnni nem akaró, a boldogság, az elégedettség kirajzolta mosolyt véltem felfedezni. Kellemes, bágyadt szemlélõdéssel egyre csak fürkésztem a testét. Kimondottan kedvemre való volt, hogy teljesen zavartalanul megbámulhattam keblének halmait, a már-már mûvészien szép kontrasztot adó sötét bimbóudvarait, lapos hasát, szabályos formájú köldökét, no meg persze öle sötétbarnás bozontjának izgató háromszögét. Alaposan szemügyre vettem minden apró kis részletet, felfedezve így a fanszõrzetét összeragacsoló, rászáradt közös nedveink pöttyeit, a szabályszerûtlenül szétszórt anyajegyeit,


Sárkányok ideje 3-6. rész

III. Kétségek - Férfi szemszög
Holdkórosként pillantottam körbe a hálószobában. Zafira még a mese elején egy bögre forró, fűszeres almabort nyomott a kezembe, amit az elmondandó történetre és a látható sokkra való tekintettel egy helyet két kupica whiskyvel ütött fel. Erre nagy szükségem is volt. Az ital aromás párája egy pillanatra kiűzte a fejemből az ott kavargó gondolatokat, a pillanatnyi komfort és békesség érzetével ajándékozott meg – de a démonok pillanatok alatt felébredtek körülöttem és baljósan settenkedve osontak vissza elmémbe.
Szégyelltem az előbbi hirtelen megrettenést, de nem erre a látványra számítottam ennek a kedves lánynak a budoárjában! Pedig – nyugtattam magamat – örülnöm kéne, hogy annyira megbízik bennem, hogy ezt az igen intim titkot megosztotta velem.


AUG.
9.
2018

A Tiszaparton!

Olvasgattam múltkor ezeket a történeteket, és nagyon megtetszettek. Úgy döntöttem h én is leírom az egyik ilyen sztorimat.
A baráti társaságomból már volt jó pár barátom, de egyikőjükkel sem tartott túl sokáig, max. egy két hónapig. Ezek mind olyanok voltak h egy régi barátság alakult át "szerelemmé" , és ez nem volt az igazi. Volt egy idő mikor nem igen jártam be a barátaimmal a városba, vagy ahova épp mentek, nem volt túl sok időm. Eközben persze kerültek be mások is a társaságunkba, akiket én nem nagyon ismertem, csak látásból. Volt köztük egy srác, aki nem volt épp a legjobb pasi, de olyan aranyos arca volt. Öt sem ismertem csak csetről, ahol egyre többe beszéltünk egymással. Kezdtünk barátok lenni, majd egyre jobban bejött nekem Csaba (mert így hívták), és én is neki. Ezt úgy tudtuk is egymásról, legalábbis reméltük egymással kapcsolatban. Majd én is egyre többet jártam el a haverokkal, és így vele is.


Döntés és esély 3. rész

Követtem őt, ahogy kiment a fürdőszobából. A kanapé felé tessékelt, a legtávolabbi sarkába ültem le. Ő az asztalnál babrált a televízió távirányítójával. Néztem, ahogy a fizetős csatornákra kapcsol, kiválasztva egy egész napos jegyet a pornófilmeknél. Ezután a kezembe nyomta a távirányítótt, hogy keressek magamnak olyat, ami tetszik. Meglepően sok film volt, én kiválasztottam egyet, amelynél azt írta, hogy amatőr és egyetemi buli. Csak később vettem észre, hogy egy gang-bang videót választottam.
- A feleséged tudja, hogy a pasik is érdekelnek? – kérdeztem, kicsit kínosnak érezve, hogy félmerev farokkal, meztelenül ülök egy kanapén egy idegennel.
- Számít ez? – kérdezett vissza, majd leült mellém a kanapéra. Amikor a kezét a combomra tette, megborzongtam. Nyugi, mondta, és benyúlt a lábaim közé. – Gyönyörű vagy és azt akarom, hogy igazán jól érezd magad.


AUG.
8.
2018

Kaland a karácsonyfa alatt

Kriszti és Peti már jó ideje egy párt alkotnak, de most először töltik kettesben a karácsonyt a közös albérletben. Kriszti délután elárulta Petinek, hogy este lesz egy kis meglepetése. Nem mondott konkrétan semmit, csak kajánul mosolygott és csillogott a szeme. Peti csak rábólintott, hogy „Rendben!”.
Megvacsoráztak. Kriszti nem igazán tudott enni, izgatott volt az esti ötlete miatt. Vacsora után Peti levitte a kutyát sétálni, addig Kriszti elpakolt és elmosogatott, közben a fejében tervezgetett és az estére gondolt. Vajon milyen lesz? Tetszeni fog Petinek? Benne lesz? Fájni fog? Kicsit meg is torpant és kétségei lettek, de rászánta magát a dologra, kíváncsi volt. Alighogy befejezte a mosogatást, hallotta, hogy a kapucsengő megszólal, vagyis Peti vissza is ért a kutyával. Sietősre vette a készülődést, 2-3 percbe telt, hogy Peti felérjen.


Kommandóslány a pácban

A kis hétvégi ház mindentől távol esett. Ideális búvóhely volt a magamfajtának. Miután megszereztem a Csomagot, ami súlyos milliókat ér dollárban, ide tértem vissza. Pihennem kellett, a küldetés sokat kivett belőlem. Fiatal korom ellenére veterán tengerészgyalogos voltam, Haifában és Novoszibilszkben képeztek ki a fegyveres és pusztakezes harcra; mostanában félig szabadúszó zsoldosként tevékenykedtem. Búvóhelyem tegnap még kis hétvégi ház volt, ma már kipreparált halálcsapda.
A száz méterre lévő mozgásérzékelő jelzett. A körömnyi kamra homályos képe egy fegyverest mutatott, ahogy a ház felé lopózik. Nem szúrta ki a parányi riasztót. Egy pont nekem; hamarosan belátja, mekkora hiba volt a felületesség. Felkészülök: a szoba sötét, csak a laptop világít, előtte a fotelben a kabátom és a sapkám, az ajtóból nézve olyan, mintha háttal ülnék a monitorra meredve. Az ajtó felé fordítva a fényképező gépem, kezemben a távirányítója.