A+ A-

Karácsonyi történet 1. rész

Idény karácsonyra lementünk a barátom szüleihez Siófokra. 23-án este érkeztünk, a szülei nagyon aranyosak voltak, bemutatkozás és rövid beszélgetés után felmentünk a vendégszobába, lefeküdtünk és rövidesen el is aludtunk. Késő volt és nagyon fáradtak voltunk. Valamikor éjfél után éreztem, hogy pisilnem kell és lementem az emeletről. Nem akartam zavarni senkit, ezért nem kapcsoltam villanyt, de nem is volt szükség rá, mert az egyik szoba ajtaja résnyire nyitva volt és valamennyi fény megvilágította a folyosót.
Visszafelé akaratlanul is benéztem a nyitott ajtón keresztül és majdnem elállt a lélegzetem. Az éjjeli lámpa fénye alatt Robi (barátom) szülei szeretkeztek. Pár centire volt nyitva az ajtó és sok mindent nem volt látható, de a helyzetük alapján egyértelműen az volt. Nem tudom miért, de közelebb mentem az ajtóhoz és belestem. Robi anyukája feküdt a fotelben az egyik lába fent volt az egyik karfán a másik a padlón, édesapja pedig térden állt a két lába között és nyalogatta a punciját. Olyan izgatónak találtam, hogy nem vettem észre, hogy a jobb kezemmel a bal cickómat simogattam. Szoktam nézegetni filmeket a neten, és amikor egyedül vagyok egy kicsit kényeztetni is szoktam magam, de ez más volt. Gondoltam úgy sem fog látni senki, Robi mélyen alszik és, addig is, gondoltam nincsenek mások a házban. Egyre jobban éreztem, hogy a testem kezd felforrni belül, kigomboltam a hálóingemet és az rögtön lecsúszott a padlón. A jobb kezem a hasamon keresztül egészen a puncimig csúsztattam. Bugyikám máris kezdett nedvesedni.
Közben a szobában Robi apukája felfelé haladt a felesége testén és a cickóival játszadozott. Anyukája hátra tartotta a fejét és egyre hangosabban élvezte. A kezemmel már a bugyikámban a puncimat simogattam. Egy pillanatra becsuktam a szememet és olyan érzésem volt, mintha feküdnék az ágyon és a Robi nyelve simogatja a csiklómat. Amit ezután láttam még jobban felizgat. A férfi felállt, a felesége megnyalta a szerszámát és tövig bekapta. Újra becsuktam a szemem és kezdtem elképzelni, hogy én is hasonló helyzetben vagyok. Abban a pillanatban ijedten éreztem, hogy valaki simogatja a jobb vállamat, onnan lecsúsztatta a kezét a cickómra és finoman kezdett simogatni a mellbimbómat. Gondoltam Robi felébredt és lejött, de finom bőr és női parfüm illatot éreztem. Nem ő volt. Valakinek a finom ajkait éreztem a nyakamon, a melleit pedig a hátamon. A csajszi valamivel alacsonyabb lehetett, mint én és nagyon hosszú haja, amely a popsimat simogatta. Az ajkait a fülemhez csúsztatta és suttogva mondta:
- Reni vagyok, Tomi barátnője.
Tamás, Robi öccse, aki, ezek szerint, miután elaludtunk érkezett meg a barátnőjével Szekszárdról. Lassan megfordultam, az ajkaink találkoztak, a nyelve becsúszott az enyém mellet a számba és megcsókolt. Forró és izgató csók volt, én meg majdnem elolvadtam a kezei között.
Gondolom nem sokáig tartott, mert Reni, ahogy bemutatkozott, hátra lépett, megfogta a bal kezemet és együtt indultunk a folyosó másik oldalára. Látom, hogy nyílik egy ajtó, amelyen keresztül halvány fény szűrődött a folyosóra. Alighogy átléptem a küszöböt, ő becsukta az ajtót és újra megcsókolt. Így lassan, pár lépes után elértünk az ágyat, ahol én leültem, ő pedig letérdelt előttem. Ajka a nyakamon keresztül a cickóim között landolt, onnan pedig a nyelvével a bal mellbimbómra vándorolt. Ilyen jól nem éreztem magam még soha. Két kis kezével megfogta a bugyimat, és ahogy felemelte a lábamat le is húzta rólam. Fiúk is szokták ezt csinálni, de ilyen finoman és szexisen még senki nem tudta. Eddig még soha nem voltam lánnyal, bár iskolás koromban, párszor csókolóztam lányokkal pizsamapartin, de az nem volt komoly, mindig nevetés volt a vége. Végig csukva volt a szemem és nem mertem kinyitni, mert ha álmodtam nem akartam, hogy vége legyen. De ez nem álom volt és olyan igazi és jó volt. Hirtelen eszemben jutott, hogy kint maradt a hálóingem és ki kell mennem érte, de ez addig is tartott. Reni már jobb combomat puszilgatta és a puncim felé csúsztatta a nyelvét. Éreztem a remegést a lábamban és így hátra dőltem az ágyra. Lábam között éreztem az arcát, először az orrával megsimogatta a puncimat, utána a nyelvével.
Olyan gyönyörű érzés volt, amit leírni nem lehet. Felemeltem a lábamat, így a két kezével felnyomta a combomat és egészen a popsi lyukamig megnyalt. Már lassan a mennyben voltam, amikor éreztem az egyik ujját, amely addig a csiklóm körül mozgott, becsúsztatja a puncimba. Finoman mozgatta ki-be, amit nagyon szerettem, a Robi is, meg én is szoktam így felizgatni magam. Egy idő után felállt a lábaim közül és a gyenge fényben láttam, amikor lecsúszik róla a csipkés hálóinge, kitakarva a szép formás melleit. Annyira szexi volt, újból letérdelt a lábaim közé és folytatta a kényeztetést, ezután már csak egy jó meleg férfi szerszám hiányzott és mintha Reni olvasta volna a gondolataimat. Bal kézzel félre tolta a lepedőt és előttünk két izmos láb között dudorodó bokszeralsót láttam meg.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.85 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 sipospista 2017. 07. 17. hétfő 14:02
Szuper
#11 Pavlov 2017. 06. 12. hétfő 21:42
Történnek a dolgok sorban egymás után, mint egy kajarecept :(
#10 sunyilo 2017. 05. 19. péntek 21:28
Jól kezdted, folytasd még jobban...
#9 sztbali 2017. 05. 19. péntek 20:23
Alakul ez a történet, de a folytatás is érdekel.
#8 Ickx 2017. 05. 19. péntek 19:55
8P
Jó lesz ez...
#7 Andreas6 2017. 05. 19. péntek 12:01
Lélektelen tucatpornó, rengeteg helyesírási hibával. Persze, ez olyanoknak úgysem tűnik fel, akik egy párszavas hozzászólást sem tudnak hiba nélkül leírni... "fojtasd" Kit kell megfojtani? Vagy netán folytatni kellene? Inkább ne!
#6 vakon54 2017. 05. 19. péntek 11:51
Zizi folytazsd.
#5 listike 2017. 05. 19. péntek 06:56
Nem tetszett.
#4 cscsu50 2017. 05. 19. péntek 06:45
élvezetes fojtasd
#3 norbert1969 2017. 05. 19. péntek 06:27
nagyon jó fojtasd !
#2 A57L 2017. 05. 19. péntek 04:43
Szép,jó és élvezetes történet.
#1 Törté-Net 2017. 05. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?