A+ A-

Egy asszony élete megváltozik 2. rész

Sokat gondolkoztam magamon. Gézának nem tudtam ellenállni, ez nem volt újdonság. Még úgy sem, hogy egyértelműen megmondta, nem szerelmes, egyszerűen csak jó velem dugni. Még a haverját is bevonta és én engedtem. Hát bármit megtehet velem? Olyan vagyok, mint egy kurva? Még csak az sem, hisz pénzt sem kapok.
Pár napig Géza nem jelentkezett, aminek az volt az oka, hogy dolgozni kezdtem. Reggelente így nem tudott meglepni, de azért tudtam, hogy nincs vége a dolognak és bármikor megjelenhet, és én nem fogok ellenállni neki. Sőt egyre jobban kívántam, hogy megjelenjen, hiszen a férjemmel nem volt szex, amit nagyon kívántam. Maszturbáltam, de az csak ideiglenesen elégített ki.
Reggel busszal jártam dolgozni. Ugyanazzal a busszal mindig, az út kb. 25 perc volt. Mindig tömeg volt, ülőhely sosem volt. A harmadik napon történt, hogy állva kapaszkodtam és bámultam kifelé, mikor éreztem, hogy hátulról hozzámsimul valaki. Megszoktam már, nem is reagáltam rá, de aztán a test elhúzódott és helyette egy tenyér simult fenekemre. Meglepődtem, de nem szóltam semmit. A tenyér tulajdonosa ezen felbátorodott és most már egyértelműen markolászni kezdte fenekem. Bevallom jól esett, tudtam, hogy el kellett volna tolni a kezét...de... Szoknyában voltam, ami térd alá ért, így a kéz hiába nyúlt lejjebb, combjaim is csak a ruhán keresztül érte el. Mosolyogtam, hogy csalódott, de aztán már kevésbé, mikor a kéz előrenyúlt blúzom alá. Megsimogatta hasam, majd feljebb ment és nagy melleimre simult a kéz, még ha melltartón át is. Engedtem, hogy fogdossa melleim, sőt bimbóim feszültek. Aztán hirtelen vége lett. Kicsit vártam, aztán hátranéztem, egy nő volt ott, rájöttem a tapizó leszállt.
Egész nap nem ment ki a fejemből a dolog. Másnap, mikor ismét a buszon utaztam, ugyanoda álltam és szinte vártam mi lesz. Tudtam, hogy a 2. megálló után kezdődött, mikor elindultunk onnan, a szívem verni kezdett. Azt hittem ma nincs itt, de hirtelen megéreztem a tenyeret a fenekemen. Most nem sokat habozott és egyből markolászta fenekem, másik kezével egyből előrenyúlva blúzom alá. Lassan de határozottan markolta mellem és fenekem, és én ismét felizgultam. Hátulról hozzám simult az illető, éreztem, hogy puha nadrág van rajta, amin keresztül éreztem, hogy keményen áll a farka. Pillanatok alatt elértük a megállót, ahol leszállt és ismét nem láttam meg őt, de valahogy nem is akartam. Hátha ronda, undorító. És persze magamnak nem vallottam be, hogy milyen dolog az, hogy egy vadidegen, aki akárki lehet, szabadon fogdos.
Harmadik nap reggel idegesen vártam az indulást. Hirtelen ötlettől vezérelve a melltartót a táskámba raktam, hogy majd a munkahelyen felveszem. Nagyon nagy melleim voltak, ugráltak, mozogtak minden lépésemnél. De nem érdekelt, vártam a 2. megállót. Nem csalódtam, az ismerős kezek egyből rámtapadtak és fenekem markolták, majd az egyik kéz óvatosan, de határozottan előretört blúzom alá. Mikor észrevette, hogy nincs rajtam melltartó meglepődhetett, de aztán a másik keze is előrenyúlt. Hátulról hozzám simult és közben két kézzel markolta két mellem, ami megfeszült, a bimbók ágaskodtak, főleg akkor, mikor a kéz megsodorta őket. Felszisszentem hangosan, szerencsére a busz hangos, de a mögöttem álló hallotta és bátran játszott velem tovább. Éreztem, hogy már csiklóm is duzzadni kezd, mikor hirtelen vége lett. Nem néztem hátra, tudtam leszállt és nem is akartam tudni ki az. Teljesen felizgulva dolgoztam aznap, nem tudtam másra gondolni.
Ebédelni mentem, az asztalnál ültem, mikor hirtelen leült mellém Géza. Zavarban voltam, de felvillanyozott a buszos eset és az is, hogy tudom, hogy Géza mindig meg akar baszni.
- Te hogyhogy?
- Mindenképpen beszélni akartam veled drágám. Egyrészt mert hiányzol és a farkam teljesen kikészül így, meg mást is meg kell beszélni.
- És mit?
- Először is azt, hogy kell találnunk egy időpontot, amikor találkozunk. Mondjuk munka után.
- Munka után hol?
- Majd várlak autóval.
Míg beszélt, közben folyamatosan a combomat simogatta. A hosszú szoknya miatt persze nehezen fért hozzám.
- Francba a szoknyával, ez teljesen kiakaszt, gyere velem.
Felálltunk és Géza behúzott a férfi WC-BE. Ott bementünk egy fülkébe és nekem esett.
- De Géza, azért ez túlzás, ne egy WC-be csináljuk már.
- Nem érdekel, meg akarlak baszni végre.
Szokás szerint nem tudtam ellenállni, már csak azért is, mert az ismeretlen buszos férfi miatt amúgy is felizgult voltam egész nap. Géza levette blúzom, melltartóm, szoknyám és bugyim. Azaz meztelen voltam. Leült a WC-re és melleim gyúrta, harapdálta, majd ujjazni kezdett. Előttem ült, én álltam előtte, és egyre több ujját dugta belém. Majd mikor 4 ujja bennem volt, másik kezével csiklóm dörzsölte. Amitől már végem volt. Míg ujjazott becsuktam a szemem és arra gondoltam, az idegen buszos férfi ujjaz engem. Géza hangjára tértem magamhoz:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.69 pont (75 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sikamika 2014. 10. 27. hétfő 05:34
mi hamarabb szeretném olvasni a folytatást!csak igy tovább.
#8 hairy_pussy 2014. 10. 24. péntek 07:41
ez egy istennő smile
#7 cityoftroy 2014. 10. 21. kedd 13:34
busszal kellene járnom smile
#6 feherfabia 2014. 10. 21. kedd 05:10
9P
#5 zsuzsika 2014. 10. 20. hétfő 10:14
Tényleg nagy ribanc.
#4 Andreas6 2014. 10. 20. hétfő 09:16
Miért nem találkozom soha össze én egy ilyen nővel?
#3 Rinaldo 2014. 10. 20. hétfő 07:55
Valódi ribanc.
#2 veteran 2014. 10. 20. hétfő 04:58
Igazi kurva.
#1 Törté-Net 2014. 10. 20. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?