A+ A-

Délutáni kocogás

Pár hónappal ezelőtt történt meg az eset, hogy elhatároztam elkezdek kocogni járni, hogy lefogyjak pár felesleges kilót de félreértés ne essék nem vagyok túlsúlyos csak én éreztem, hogy ennyit megérdemel a testem. Hihetetlenül nehéz volt rászedni magam, hogy felálljak a gép elől és tornacipőt húzzak. Mindenki mondta, hogy menjek addig se ülök annyit a gép előtt feleslegesen és jót tesz az egészségemnek, de én nem voltam elég erős hogy megtegyem magamtól. Pár napra rá megcsörrent a telefonom. Felhívott egy kedves lány ismerősöm, hogy ő is elkezdené a futást, de egyedül nem akar futni így megkérdezte lennék-e a futó társa. Természetesen egyből igent mondtam rá mert ez a lány gyönyörű és csodaszép volt, de nem volt esélyem nála mert nem voltam hozzá illő sajnos. Ő szerette volna kondiba tartani magát. Így megbeszéltük, hogy kedden el is indulunk első utunkra.
Kedd délután rászedtem magam és felhúztam a melegítőruhámat feltöltöttem az mp3 lejátszómat és felhúztam a tornacipőmet. 10 perc bemelegítés után már úgy éreztem, hogy elvagyok fáradva,de úgy voltam vele ha már kijöttem és elkezdtem fejezzem is be. Egyszer csak megérkezett hozzám a lány és megszólított.
- Szia! Készen állsz, hogy megmozgasd magad?
Természetesen igen-t feleltem rá pedig tudtam, hogy már alig van erőm futni. De muszáj volt erőt venni magamon mert nagyon szívesen kísértem ezt a lányt.
Elindultunk utunkra. Amikor magunk mögött hagytuk a civilizációt kezdtem jobban érezni magam és azt hittem, hogy én végig kibírom pihenés nélkül az egészet. Fél óra futás után kezdtem lassulni, de amíg bírtam addig csak futottam.
A lány beelőz engem és megáll előttem egy hirtelen mozdulattal. Mivel az én lábaim már alig bírták így megállni is csak úgy tudtam, hogy hátulról neki mentem és felborultunk. Ahogy elestünk én úgy vágtam de a térdemet, hogy alig bírtam ráállni. Nem mutattam neki, hogy fáj a térdem nem szerettem volna gyengének tűnni a szemébe.
Először azt hittem, hogy véletlen az egész és elkezdtem mentegetőzni:
- Sajnálom, ne haragudj. Nem figyeltem eléggé. Nem esett bajod?
Erre a lány így válaszolt:
- Semmi baj. Remélem jól vagy.
Látta a lány rajtam, hogy fáj valamim így megkérdezte:
- Mi a baj hol fáj?
Nem mertem elmondani az elején így csak ennyit mondtam:
- Nem pihenünk egy rövid időt?
A lány természetesen igent mondott hisz ő is elvolt fáradva.
Elkezdtünk beszélgetni és egyszer csak azt veszem észre, hogy folyamatosan összeakad a tekintetünk és nem bírjuk levenni egymásról a szemünket.
Így hát elkezdtem próbálkozni nála hát ha akad némi remény, arra hogy hozzám érjen.
- Azt hittem elfog múlni de még fáj a térdem. Remélem nem történt semmi komoly dolog vele. Nem szeretnék a terhedre lenni.
Amint ezt így kimondtam a lány elkezdte masszírozni a térdemet körbe-körbe. Nagyon jól esett hisz így nem fájt annyira.
Ahogy közelebb ült hozzám elkezdett hevesen verni a szívem és egyre nagyobbakat nyeltem. Észre is vette rajtam, hogy jobban izzadok mint futás közbe és hozzászólt.
- Mi a baj? Nem jól csinálok valamit? Esetleg máshol is fáj?
Mivel veszteni valóm nem volt így megpróbáltam a lehetetlent:
- Igen a combom is elkezdett húzódni.
A lány értette a célzást és elkezdett feljebb simogatni. Mivel férfiból vagyok így természetesen elkezdtek beindulni a hormonok és ez meg is látszódott a melegítő nadrágomon. A lány elmosolyodott, de nem szólt semmit csak simogatott egyre feljebb.
Én sem ültem tovább tétlenül átkaroltam a nyakánál és elkezdtem csókolgatni. Ettől teljesen lázba jött és megfogta nadrágon keresztül a duzzadó péniszemet.
Teljesen beindultunk egymásra.
Hátradőltem ő pedig betérdelt a két lábam közé és elkezdte csókolgatni a péniszemet. Pár másodperccel később elkezdte lehúzni rólam a nadrágot és az alsó nadrágot. Miután lehúzta rólam felegyenesedett és szépen lassan ki cipzárazta kék melegítőjének a felső részét. Mivel nyári idő volt így csak egy melltartó volt alatta semmi más. Amint megláttam a két tökéletesen mellet azonnal elkezdtem letépni róla a melltartót. Nem ellenkezett és átadta magát nekem. Amint letéptük róla a melltartót azonnal elkezdtem játszani vele és csókolgatni a két hatalmas cicit.
Ezek után rákapcsoltunk. Sorra kerültek le a ruhadarabok rólunk. Amikor már csak a kis bugyi volt rajta megszólaltam:
- Biztos ezt szeretnéd?
Mivel nem érkezett rá válasz nem ellenkeztem. Leterítettem magunk alá ruháinkat és lefeküdtem rájuk.
Miután kész lett a „francia ágy” rávetette magát a farkamra. Olyan ügyesen és érzékien kezdte szopni a farkamat, hogy 2 perc alatt elélveztem a látványtól és az érzéstől.
Nem volt időm feleszmélni, hogy micsoda csoda szép dolog történik velem ő már rajta is ült a farkamon és elkezdett szépen érzékien mozogni rajta. Pár perccel később elfáradt és mondta, hogy cseréljünk mert így már nem bírja.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.33 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2018. 01. 27. szombat 03:16
Alakul majd ez.
#4 listike 2014. 06. 21. szombat 19:22
Szép álom.
#3 igrac 2011. 05. 23. hétfő 22:39
Lehet bizony!
#2 Pavlov 2011. 05. 18. szerda 15:41
Nem rossz, de lehet még fejleszteni.
#1 Törté-Net 2011. 05. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?