Hírek

AUG.
29.
2018

Petráék felfedezik a világot 2-4. rész

2. rész - Ádám és Nóri
A két fiatal azzal az elhatározással indult az erdőbe, hogy tűzifát gyűjtsenek, a gondolataikban azonban egész más játszódott le. Ádám azt a lányt látta, aki a medencében gyönyörű testével felkeltette a figyelmét. A hetykén álló mellek, a kerek popsi beindította a fiú fantáziáját.
Igazából a lánynak sem volt semleges a fiú, mert már az iskolában is kiszúrta, hogy milyen szabályos vonásai vannak és milyen vonzó a teste.
Sokáig csendben mentek az erdőben. A fiúnak nem volt ereje kezdeményezni, így a lánynak kellett kezébe venni a dolgokat. Mivel nagyon óvatosan és minden rossz lehetőségre felkészülve gondolt a szexre, ezért egy nagyon ravasz tervet eszelt ki.
- Figyelj Ádám! Nekem most pisilnem kell, kérlek, fordulj el…..- és elindult befelé a bokrok közé, ahol az út emelkedni kezdett.


AUG.
28.
2018

Nancy történetei - Barát nélkül

Már sok idő eltelt az egyetem óta. A diploma kézhezvétele után 3. éve egy kis cég alkalmazottjaként dolgozik, kis lakást bérel a városban. Barátja nincs, a régi barátokkal már ritkán találkozik, csak néha beszélget egy-két emberrel. A mostani kollégák mind idősebbek, a legfiatalabbnak számít a maga 30-as évével, csinos megjelenésével. A férfi munkatársak legelő szemei, és a nők féltékenységéből fakadó érzések lebegnek az iroda falain belül, amikor megjelenik. Bájából semmit nem vesztett, kicsit visszafogottabbá vált az öltözködése, az idő megváltoztatja az ember habitusát. Külső megjelenésére azért ad, a ruhák továbbra is csinosan állnak rajta, akár télen viselt farmergatyáról, akár nyári rövidgatyáról, vagy épp szoknyáról van szó. Formás mellei még mindig őrzik alakukat, látványosan gömbölyödik ki a lány mellkasából. Feszes feneke továbbra is megigézi a fiúkat. Nem panaszkodhat.


Egy tanár-diák viszony

Ez egy nagyon érdekes történet lesz, amit egyik nagyon jó haveromon keresztül, annak öccsétől kaptam.
A hosszáért előre is bocsi! A neveket a többi érintett miatt megváltoztattam. Sziasztok! Engem Ricsinek hívnak és 1986. február 7-én születtem. Már letettem a szakács valamint a cukrász szakmát és utána ifjúsági tagozaton (vagyis nappalin, de 3 év alatt) le is érettségiztem, már utolsó éves voltam, amikor elindult egy olyam szakma (elektronikai műszerész), ami akkoriban egyébként is érettségi köteles volt és nem mellesleg érdekelt és mivel suli mellett dolgoztam is és a szüleim is támogattak, így úgy döntöttem, hogy elvégzem azt is. (Korábban volt egy másik érettségi köteles szakma is, ami tetszet az pedig az ügyviteli titkár volt, de ez 2008-ban és 2009-ben létszámhiány miatt nem volt már a suliban.) Ezt a két évet 2009-ben kezdtem. Az iskolánkba egyébként 2007-ben érkezett egy új és fiatal tanár, Feri (bá).


AUG.
27.
2018

Vágyak a bűn mocskában 6. rész - Szemérmetlenül szégyentelen vasárnapunk 3. fejezet

- Nem is gondoltam volna, hogy ilyen fárasztó veled baszni... - kaptam el a farkam tövét, ahogy mocorogva helyezkedni kezdett, megváltoztatva a testhelyzetét rajtam - Te még bírod? - kérdeztem kedélyesen, miközben marokra fogott faszomat a hüvelyébe illesztettem.
- Háááát..., - nyársalta fel magát - ha muszáj - lemondóan sóhajtott egy nagyot, valódi komolyságot tettetve, de amint szétfeszítve, újfent kitöltöttem buján hívogató barlangját, megfékezhetetlen röhögés rázta meg a testét. S ez a kacaj ragályosnak bizonyult, viszont üdítõen meg is pihentetett mindkettõnket.
- Este, mielõtt elaludtam - késõbb lágyan ringatózni kezdett - arra gondoltam: ma elmehetnénk strandra - bársonyosan simogatta vaginájának minden mozdulata a férfiasságomat - de most minden mást eltékozolt idõnek tartok - s ahogy finoman a fenekébe markoltam máris közösen hullámzott a testünk - Nem is tudom,


Két malomban 3. rész

A munkahelyen Judit serényen dolgozott. Péntek van, sietni akart haza mert elutaznak Gáborral nagyon várta már ezt a hétvégét. Az elmúlt időszakban össze volt kavarodva. Péter és Gábor ... vegyesek voltak az érzései. Ráadásul a tegnapelőtti lebukás is.. ..Nyilvánvaló volt számára , hogy a férje tudta , hogy maszturbált, mi a francért feküdt volna ott meztelenül különben? Ahhoz se kellet sok kombináció, hogy pár nappal a félrelépés után, kitalálja mire maszturbált. Gábor ezt tudta, Judit érezte, Érezte, hogy rájött. Érzet mást is, valami zavart az erőben. Más lett. Megváltozott a viselkedése. Kicsit pikírt lett, beszólógatósabb, de amúgy nem hozta fel a témát. Ezért Judit hálás is volt. Nem akart titkolni semmit, de nem tudott volna mondani semmit, hiszen saját magával sem volt tisztában. Egyetlen biztos pont az volt az életében a gyerekeken kívül, hogy Gábort szereti, és ragaszkodik hozzá. Az órára nézett. Fél egy


Kicsi Ego

Kicsi Ego Kicsi Ego Kicsi Ego

AUG.
24.
2018

Szerződés

- Hogy megy a munka? - kérdezte Stacy az anyjától.
Cheryl felsóhajtott.
- Stresszes. Épp ajánlatot próbálok tenni egy befolyásos ügyfélnek. A legnagyobb üzletem lenne ha összejönne és sokat lendítene a karrieremen.
- Ki az? - éredklődött a lánya mielőtt újabbat harapott volna a kiflijéből.
Nem részletekbe menően, de szerette követni anyja reklámipari tevékenységét.
- Paul Adams. Valószínűleg nem ismerős neked a neve, de egy rakás magazin tartozik a kiadójához. Ha sikerülne jó reklámhelyeket szerezni az újságaiban, akkor a cégünk élre törhetne.
Stacy a konyhán keresztül is érezte anyja izgatottságát. Megértette hogy ez fontos neki, de ettől függetlenül csodálta hogy emberek miért hajlandóak ekkora stressznek kitenni magukat.


Petráék felfedezik a világot

16 évesek voltak és tomboltak a hormonjaik. Az is fontos volt, hogy kipróbálják meddig feszíthetőek a határok.
A kis csapat még áprilisban határozott úgy hogy felnőtt felügyelet nélkül fognak eltölteni néhány napot egy táborban. A szervezéssel az egyik lány apját bízták meg, aki egy utazásszervező irodánál dolgozott. Az engedélyt hamar megkapták, mivel mindenkinek liberális szülei voltak, akik bíztak bennük.
A szállás lefoglalása után elkezdődött a szorgos szervezés. Természetesen először a piák kerültek előtérbe. 16 évesen az ember úgy gondolja, hogy csak akkor tudja jól érezni magát, hogy ha megfelelő alkoholszint van a szervezetében. Aztán a főzés kérdése vált fontossá, és végül a ki, kivel alszik.
Ez utóbbi már sokak fantáziáját elindította. Gondolkoztak a lányok és a fiúk is, hogy mi fog történni azokban a sokágyas szobákban.


AUG.
23.
2018

Nagyvad 3. rész

Nem mondom, hogy egyszerűek voltak a következő munkanapjaim, arcomon a közömbös maszkkal, mintha a világon semmi nem történt volna. Reggel megérkezéskor hivatalos kollegális puszi, mint mindenki másnak, közben beszívva az illatát már nedves volt a bugyim és mindenhez volt kedvem, csak épp dolgozni nem. Igyekeztem kerülni, ahol lehetett, hosszú magányos vadászatokat tettem, a lehető legtöbb háznézőt szerveztem le, és esténként kiadós edzésekre jártam, hogy valahogy levezessem a felgyülemlett feszültséget mielőtt visszatértem a boldog családanya és feleség szerepbe. Legalább két hét telt el így, amikor egy reggel úgy esett, hogy én nyitottam az irodát, így egy pár perccel korábban érkeztem, hogy senkinek ne kelljen kint ácsorognia. Naná hogy abban a pillanatban előkerült Dan az autójából és már jött is be utánam. Ellentmondást nem tűrően csuklón fogott és a konyhába hurcolt, lévén az az egyetlen hely, ahová nem látni be az utcáról.