FEB
14
2012

Boldog Valentin-napot Kívánunk Minden Kedves Írónknak és Olvasónknak!

Ezen nap alkalmából ajánlanánk most három remek, a témába vágó történetet. (A szokásos frissítésen felül.)

Az új szomszéd

hetero, vibrátor
Egy kétszereplős történet, amely megmutatja, hogy hiába kezded még egyedülállóként a Valentin-napot, ki tudja, hogy mit hoz számodra az este. :)

Valentin-nap

gruppen, anál
Egy "megszokott" Valentin-nap helyett egy meglepetés, fergeteges hotelbeli este kerekedik még egy nő beszervezésével a párocska közös örömére.

Valentin-napi vacsora a Del Ray Szőlőkertben

gruppen
Itt már egy nagyobb társaságban élvezik az ünnepet, a vacsorát és egymást a résztvevők, Pavlov szokásos színvonalú fordításában.

Jó olvasgatást, jó szórakozást, jó írást továbbra is! :)
*  *  *

Anya és lánya 1-2. rész

hetero

1. rész – Talált tárgyak
Tamás már huszadik évében volt, de még csak elsős volt a főiskolán. Miután eredetileg nem a városban lakott, az első szemesztert koleszban kellett töltenie. Abban csak négy - vagy nyolcágyas szobák voltak, ezért kezdettől fogva kint szeretett volna lakni valahol a városban. Irtóra örült, amikor a szemeszter végére a főiskolán lévő falitáblán talált egy kiadó bútorozott lakást. Nem éppen a legjobb környék volt – épp ezért adták ki diáknak is. Rögtön elment megnézni, és miután tetszett neki a világos egyszobás kégli, azonnal kivette.
A lakásban beépített konyhabútor is volt, mosógép azonban csak az alagsorban, amit a házban lakók felváltva használhattak. Tamás ennek is nagyon örült, mert saját mosógépet úgyse engedhetett volna meg magának az ösztöndíjából, a tisztítóba meg nem akarta hordani a cuccait.

*  *  *

Zsaruk, stricik, szeretők

gruppen, anál

Egyszerű háziasszony vagyok, aki 39 éves koráig békésen, hűségesen élt nála 15 évvel idősebb férjével és 2 gyerekével. Elégedett voltam az élettel, jó dolgom volt, aztán talán unalmamban, talán a férjem gyenge szexuális képességei miatt az interneten elkezdtem csetelgetni, levelezgetni. Össze is barátkoztam egy pasival, ő 38 éves családos ember volt, csinos, intelligens, jóképű férfi. Ahogy lenni szokott szimpatikus volt, elkábított a szövegével és ha szerelemről nem is beszélhetünk, de vonzalom alakult ki köztünk. Sajnos másik városban lakott, így elég hosszú idő eltelt, mire először találkozni tudtunk. Kocsival jött Pécsre és estig ráért. Nagyon örültem neki és a kocsiban pár perc után már csókolóztunk. Nyár volt, igyekeztem csinosan, csábítóan öltözni. Rövid szoknya volt rajtam alatta piros tanga, felül a nagy mellemen csak egy vékony blúz, mely feszült...

FEB
13
2012

Anyjával és lányával

családi, diák, tini, vibrátor

Volt az osztályunkban egy lány Alexának (Alexandrának) hívták. Vele már azelőtt is jó viszonyban voltam. Középmagas vékony lány volt. Göndör szőkésbarna haját lófarokban hordta. Aznap feltűnően bámult. Egyik órán sem tudta levenni rólam a szemét. Ebédszünetben Alexa, mint mindig, a barátnőivel ült. Észrevettem hogy sokszor felém fordulnak, és pajkos mosollyal bámulnak rám. A szünet utolsó pár percében Alexa odaült mellém az asztalhoz és megkérdezte, hogy lenne-e kedvem suli után átmenni hozzájuk tanulni. Ettől a kérdéstől rögtön felállt a gatyámban a dákóm. Belenéztem tengerkék szemébe, és igent mondtam. Alexa elmosolyodott és egy puszit nyomott az arcomra.
- Akkor suli után találkozunk. – mondta és visszament a barátnőihez.

*  *  *

Bízol bennem?

hetero, bilincs

- Megkaphatnám azt egy pillanatra?
Erre megfordultam, hogy odanyújtsam a dugóhúzót. Pillantásom meleg, mogyoróbarna szemekkel találkozott. Sötét haj... egy kicsit hosszabb a kelleténél... kisfiúsan hullott a férfi homlokába. Állkapcsának vonalát követtem tekintetemmel, majd megállapodtam tökéletesen formált száján. Ajkai vörösek. Nem túlságosan, csak épp annyira vörösek, hogy elgondolkodtattak, milyen lehet megcsókolni.
- Odaadná? - kérdezte ismét mosolyogva.
Most vettem észre, hogy még mindig a kezemben tartom a dugóhúzót. Odanyújtottam ugyan, de nem engedtem el. Vállat vontam, megpróbáltam egy nevetéssel elütni a dolgot. A férfi széles tenyerébe csúsztattam a dugóhúzót, és a másodperc tört részéig azon tűnődtem, vajon puha-e az a tenyér, vagy kérges. Milyen érzés lenne, ha a szoknyám alá nyúlna és végigcsúsztatná a harisnyámon?

*  *  *
FEB
10
2012

Üdülőben

hetero

Tavaly elmentem egy üdülőbe, ahol az üdülőn belül volt a fürdő is.
Élveztem az egyedüllétet, a jó meleg vizet.
Egyszer látom, hogy jön be egy szőke nő a pasijával. Persze a nőt néztem erősen, mert a korához képest igen jó karban volt. Nagy mellek, kétrészes bikini és nem volt meglöttyenve.
Pont velem szemben jöttek be a vízbe. Persze alulról felfelé végig szkenneltem minden porcikáját. Ezt meg lehetne szurkálni rendesen, gondoltam magamban, mire farkam is éledezni kezdett, meg akarta nézni mit akar a gazdi megszúrni.
A bikini kissé merész volt, mert inkább csak kiemelte a mellek nagyságát, valami laza anyagból lehetett mert a hegyes bimbók majdnem átdöfték. Persze észrevette, a nézésem a nő, kicsit huncutul mosolygott vissza. Mikor beértek a vízbe leguggoltak és úgy úszkáltak kicsit a meleg vízben.

*  *  *

A Paddles-klub

s/m, bilincs, férj-feleség

Az esti programhoz Heather testhezálló gumi miniszoknyát vett fel, három hüvelyk magas tűsarkú cipőt és egy fél pólót, melynek elején csillogó ezüst betűkkel ez állt: Istennő. Úgy tervezte, elmegyünk Manhattan egyik S&M klubjába, a neve Paddles. Nem mintha ez lett volna első kiruccanásom New York csaknem alvilági BDSM színterén, mégis kissé viszolyogtam az egész ötlettől. Olyan érzés, mintha valaki az éjszakai ivászat után menne templomba vagy az anyósához teázni. Másrészt viszont Heather időnként szükségét érezte annak, hogy nyilvánosan verjék el a seggét. Ne kérdezzék, miért, mert magam sem tudom.
Mikor először indultam felfedező körútra a BDSM világába, az első dolog, amin meglepődtem, az volt, hogy szex szinte alig keveredett az S&M játékkal. A legtöbb kívülálló hajlamos azt hinni, hogy ez valami szexuális flúg, de akik benne vannak, tudják, hogy ez...

FEB
09
2012

Amikor az ágyig el se jutunk...

hetero

Sokat vártam rá, hogy ezt ki is próbáljam valakin, aki érdemes rá. Egy nagyon dekoratív hölgyről van szó, 161 cm, 53 kiló csinos alak, kellemes érzékeny keblek, szexi popsi, szűk farmer. Minden megvan, amire vágyok. Régi ismeretség a miénk, és nem titkoltam, hogy ha már nem járunk senkivel, szívesen lennék vele legalább egy éjszakát mert kívánom. Egy koraesti beszélgetés skypeon, ahol kijött belőle, hogy ő sem olyan semleges, mint amilyennek tűnni akar. Beszélgettünk és mondtam neki mennyire kívánom, és eszembe jutott egy régi vágyam, amit szeretnék vele megtenni: jöjjön át most, farmerba, legyen szűk csípő fazon, de ne legyen alatta fehérnemű, legyen rajta szűk felső, de ne legyen melltartó és így csengessen be.

*  *  *

Rima Volta Del Samantha

bizarr

A remény, hogy talán leveszik a lábáról, kihunyt a lenyugvó nappal, mely lassan eltűnt a látóhatárról a Chicagón túli síkság legtávolabbi pontján. Több mint húsz emelettel a nagyváros fölött, ablaka előtt állva saját arcának áttetsző tükörképébe bámult, mely az egyhangú, unalmas valóságot tükrözte. A legjobb, amit valaha is egy férfitól várhatna, az nem más, mint hogy az az illető... valaki más legyen.
Talán ha lejjebb adná elvárásait, hihetetlen élményben lehetne része a férfinem egy-egy tipikus példányával. Most becsukta laptopját, véget vetve egy újabb magányos munkanapnak, mely az íróasztala mellett telt el. A Mesebeli Herceg nem telefonált, hogy randira hívja. A fenébe is, a Mesebeli Herceg nem is tudja az ő számát... Valaki mégis telefonált, és pusztán az, hogy valakivel találkozhat, azt jelentette, hogy megtöri a magányos napok megszokott...