A+ A-

Szex után milyen jólesik a hideg kávé...

Már „öreg” házasok voltunk, előző hónapban ünnepeltük az ötödik évfordulót, de még nem voltak gyerekeink. Nem siettünk, hiszen alig múltunk huszonöt évesek. A lakótelepi lakásunk a kor körülményeihez képest luxusnak számitott, és erre mi eléggé büszkék is voltunk. Abban az idöben ez volt a legfelkapottabb új házgyári csoda telep. Mindenki ide szeretett volna költözni, és nem kis összeköttetések kellettek egy egy kiutalás megszerzéséhez. Nekünk a lebontott bérházi lakásért cserébe utalták ki aminél nagyobb szerencse nem is érhetett bennünket 1970-ben.
Néhány héttel a beköltözés után már szépen be voltunk rendezkedve és kezdtük magunkat otthon érezni. Velünk átelembe hamarosan beköltözött egy ugyancsak fiatal pár akikröl késöbb kiderült hogy a müvészi életben bontakozó tehetségek voltak. Elkerülhetetlen volt, hogy elöbb vagy utóbb összetalálkozzunk a liftben vagy a zárt lépcsöházi folyóson, ami hamarosan meg is történt. Elsönek a feleségek futottak össze, és kezdték lerakni a jövö alapjait, majd néhány nap múlva nekem sikerült együtt utaznom Lacival. Mire a nyolcadikra felkúszott a lift már kölcsönös vizitben egyeztünk meg és a következö hétvégére terveztük ennek elsö menetét minálunk.
A napok repültek és mire észbe kaptunk ránkköszöntött a szombat délután. Laci és Ági ott álltak az ajtónkban és rövid udvariaskodás után a nappali garnitura kényelmébe süppedve megcsendültek a pálinkás poharak. Néhány további kör után a feleségek kivonultak a konyhába összecsapni valami harapni valót, mi pedig behoztuk az elmaradhatatlan szombat délutáni kultúr müsort az akkor még csodaszámba menö szines tévén ... a bajnoki meccs közvetitést. A két éllovas csapott össze a kispesti stadionban. Én Honvéd drukker voltam mig Laci az újpestiekért lelkesedett. Szerinte Bene Feri volt a világ közepe. Na ezen aztán jól összeröffentünk és magyar szokás szerint azonnal fogadtunk a mérközés kimenetére. Laci annyira beindult, hogy olyan kijelentést tett miszerint leszopja magát ha a Honvéd győz. Gondolom a pálinka szólalt meg bennem amikor azt válaszoltam, hogy ne önmagát hanem engem szopjon le ha ez jön be. Erre természetesen azonnal a kölcsönösségre hivatkozott, hogy akkor meg én Öt ha a Dózsa győz. Arra nem is gondultunk, hogy döntetlen is lehet az eredmény.
Javában ment a csata a TV-ben, amikor a lányok elökerültek egy jókora tál szalámis szedvics kiséretében, amit hamarosan el is pusztituttunk. Persze arra meg inni kellett, mert szomjas volt a szalámi és az első boros üveg után egy második is elveszitette boldogitó tartalmát. Azt tartja az ivászati álmos könyv, hogy bor után már nem nagyon kellene pálinkát inni mert az észveszejtö lehet. Csakhogy mi ezt nem tudtuk, meg igazán nem is érdekelt bennünket abban a helyzetbe. Váltva emelgettük a kicsi és a nagy poharakat aminek meg is lett az eredménye. Mire a meccs végetért addigra már mind a négyen eléggé elveszitettük önkontrolunkat és a mézes-mázos udvariaskodásnak nyoma sem volt már. Elökerültek a „disznó” viccek, és a hangulat a tetöfokára hágott amikor a bíró lefujta a mérközést. A Honvéd győzelmével ért véget a csata, és ezzel kezdetét vette egy öt évig tartó különleges szekszuális kapcsolat.
Az asszonyok távoztak a szobából, hogy csinálnak nekünk egy jó kávét, mert mint mondták, attól majd kijózanodunk. Alig csukták be az ajtót maguk mögött én felálltam, kigomboltam a sliccemet (akkor még nem cipzárral védtük a legnemesebbet) és félkemény farkamat elöhalászva odaálltam Laci elé. A fogadást be kellett hajtani. Gondolom, ha nem lettem volna alkohol hatása alatt ezt soha nem tettem volna meg, de a józan észnek már régen nyoma sem volt. Laci felnézett rám azokkal a nagy barna szemeivel, majd az elötte lassan de biztosan egyre jobban merevedö szerszámomra, majd újra a szemembe és egy hirtelen mozdulattal rábukott a most már keményem vele szembe ágaskodó farkamra. Elsö alkalommal volt a farkam egy szájban, mert a feleségem ezt elképzelhetetlennek tartotta (akkoriban ez nem volt az elöjáték elfogatott formája mint manapság).
Laci olyan érzékien szopta a farkamat, hogy lehetetlen volt nem arra gondolnom, ez nem az első amit valaha is szopott. Késöbbiekben bebizonyosodott, hogy ez igy is volt. Mindketten biszekszek voltak és a baráti körükkel rendszeresen gyakorolták a „mindenki mindenkivel mindent” játékot.
Nekem ez az élmény olyan volt mintha a mesevilágban lennék. Többször próbáltam a feleségemet rávenni, hogy orálisan elégitsük ki egymást, de eddig eredménytelenül. Most pedig itt van ez a fickó akit nem is igazán ismerek még, és forró ajkai között ott mered a kökemény férfiasságom amit látható élvezettel kényeztet. Teljesen el voltam merülve ebben az oly régen vágyott élményben amikor a két asszony belépett a szobába. Én fel sem fogtam Laci pedig nem törődött a megjelenésükkel, zavartalanul szopott tovább miközben a levegö megfagyott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Andreas6 2017. 07. 25. kedd 10:44
Nekem csak a buzulás nem tetszett a fiúk között (nőknél nem zavar!). Hadd adjak hozzá a nyelvtani reklamációkhoz valamit: Nem szekszuális, nem is sexuális, hanem szexuális! Csak helyesen nem írtad le egyszer sem...
#11 sunyilo 2016. 07. 1. péntek 23:59
Tetszetős történet, a fikázóknak annyit, hogy ilyen hibáért akkor reklamáljanak, ha történelemkönyvben találják...
#10 zenito 2016. 07. 1. péntek 16:06
1970-ben színes tv a panelben??
Még 80'-ban sem volt,legfeljebb ábrándoztak róla.
Az emlékezet megszépíti a dolgokat.
#9 vakon53 2016. 06. 30. csütörtök 12:07
Nemszeretem a buzikat!
#8 RAVETRAIN 2016. 06. 30. csütörtök 11:25
Nekem tetszik! Simán lehetne szerintem valamivel többre is pontozva.
Részemről 10-es. Természetesen eltekintve néhány helyesírási hibától.
Én nem ilyeneken akadok fönn, hanem azon, hogy leszoptad Lacit ahelyett, hogy ő szopta volna le saját magát nyes
De persze ez már csak ízlés kérdése. Szerintem ez egy nagyon izgalmas történet. Üdvözletem Áginak, amiért megtérítette a feleséged!!! Imádom a biszexuális nőket. (Ja és az erkölcsrendészek meg cenzúrázott keretek között sz.pják le egymást! Ki az a k.csög szomszéd aki feljelent embereket azért mert jól érzik magukat, miközben nem ártanak senkinek.
Az ilyenek gondolom a saját hajlamaiktól félnek, és bizonygatni akarják, hogy ő tisztes beidomított polgárok.)
Lehet túlzásba vittem magam, de ezt jól esett kiírnom magamból.
Gondolom ti is oszjátok a véleményem az ilyen álszent férgekkel kapcsolatban.
#7 veteran 2016. 06. 30. csütörtök 08:12
Tetszett,jól megírt történet. 1970 körül házibulin is ritka volt a csoport szex, és ha kitudódott az erkölcsrendészet is megjelent.
#6 cscsu50 2016. 06. 30. csütörtök 08:00
jó történet
#5 listike 2016. 06. 30. csütörtök 07:51
Nagyon közepes.
#4 gyuri0926 2016. 06. 30. csütörtök 07:32
Elsö alkalommal volt a farkam egy szájban, mert a feleségem ezt elképzelhetetlennek tartotta (akkoriban ez nem volt az előjáték elfogatott formája mint manapság).

Bocs 1970-ben 22 éves voltam és a nejem , naponta 2-3 szor leszopott .Ez teljesen természetes volt , házi bulikon is ,akkor még így hívtuk a gruppent.
#3 feherfabia 2016. 06. 30. csütörtök 06:45
Tetszett!
#2 A57L 2016. 06. 30. csütörtök 05:02
Nem lett rossz,érdekes történet.
#1 Törté-Net 2016. 06. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?