A+ A-

A gyerekkori szerelmem

Mielőtt elmesélem szerelmünk kezdetét, röviden bemutatkozom.
Pár évvel később fiúkkal is ismerkedtünk, aztán a szerelmi csalódásaink újra egymás karjaiba sodortak minket. Igaz különösebben el sem szakadtunk egymástól, legalább is én csak kíváncsi voltam milyen egy fiúval, de a szívem mindig is Julcsihoz húzott.
Éveken át az volt a fedő sztorink a szüleink és a barátnőink előtt, hogy idővel megint szeretnénk barátot, de most sokat kell tanulni, hogy megalapozzuk a jövőnket, aztán 25 felé közeledve, amikor mindkettőnknek lett munkahelye, némi hitelből és a bátyám segítségével vettünk egy takaros kis lakást Pesten, és mielőtt beköltöztünk:
- Hogy vagytok mi újság, mi amúgy leszbik vagyunk! –persze nem így fogalmazva.
Élveztük a szexet a volt fiúinkkal, szóval biszexuálisak vagyunk, viszont szebbnek látjuk a női testet és lelket. A bátyám már korábban is tudott rólunk. Amikor elmesélte, hogy a barátnője be akarta venni harmadiknak a barátnőjét, tudtam, hogy vele őszinte lehetek.
Őt szeretem a legjobban a családból, és persze a nővérem. Ő is elfogadott minket.
Idővel anyám is, de van egy olyan érzésem, hogy csak apám hosszas ostromlásának köszönhetően. Könyörgöm a nővérem részéről van már unokája, akkor mit zavarja, hogy a kisebbik lánya a puncit szereti jobban! Egyébként anyám nem engem nem tudott elfogadni, hanem saját magát amiatt, hogy egész életében nem merte kiélni a kíváncsiságát a nők iránt. Bátorkodom gondolni mindezt csupán abból, hogy pár hónap múlva apám rajtakapta őt egy idegen nővel a hitvesi ágyukon.
A barátnőink is mind elfogadtak. Mik ki nem derülnek, ha az ember felvállalja magát!
Ők a férfiakhoz húznak inkább, de külön - külön mindketten bevallották nekem, hogy voltak már lánnyal is, és miután szembesítettem ezen jó tulajdonságaikat egymással egy csajos péntek estén, mondhatni lakásavató bulin, nem csak ránk való tekintettel vonultak el a másik szobába miután Julcsival heves csókváltásba keveredtünk előttük, mert a nyitott ajtón át kiszűrődő hangok alapján nem csak beszélgettek.
Utazzunk hát vissza az időben bő 10 évet, amikor a kólát még bor nélkül ittuk, és elég volt csupán kibicikliznünk a közeli erdő szélére ahhoz, hogy boldognak érezzük magunkat.
A felhőtlen gyerekkorunk! Bár újra élhetném azt a napot, és sosem múlna el a pillanat! Kíváncsiak vagyunk Julcsival a véleményedre, neked hogy tetszünk!
Örülnék, ha megtisztelnél a hozzászólásoddal! Igyekszem részletesen felidézni a régi érzéseim, és úgy fogalmazok, mintha az akkori énem írná az aznap átélteket.
13 éves voltam, Julcsi 12. Az év elején lettünk barátnők, miután a szülei kiköltöztek Budapestről, és Julcsi a második félévet nálunk kezdte. Jobban megszerettem őt, mint akikkel gyerekkorom óta jóban voltam az osztályból, mert sokkal több közös volt bennünk, még a kedvenc számomat is szerette, és vele beszédesebb voltam, mint másokkal.
Suli után és hétvégén sülve főve együtt lógtunk. Jól tanultunk, úgyhogy a szüleinket nem zavarta, hogy a házi feladat mindig estére maradt. Néha a csajszikkal is lófráltunk, de legtöbbször csak kettecskén. Amikor magunk közt voltunk, gyakran ölelgettük, puszilgattuk egymást, és nekem mindig nagyon jól esett, ahogy hozzám ér.
Amikor közben a melle is a mellemhez ért a pólóinkon keresztül, mindig a nunim is bizsergett. Évekkel azelőtt feltűnt, hogy jól esik, ha dörzsölgetem a kis csücsköm környékét, és bár nagyon kitartónak kellett lennem, mert talán fél órába is beletelt, de folyamatosan éreztem, hogy apránként egyre jobb és jobb, és előbb - utóbb nagy nehezen eljutottam odáig, hogy már nem kívánom simogatni magam. Ritkán volt annyira jó érzés, hogy be is fejezzem, amit elkezdtem, és persze ez még nem volt igazi hormonálisan megérett orgazmus, de szerintem lehet valami olyasminek nevezni, mint például gyermeki mini orgazmus. Amikor megismertem Julcsit, már talán bő egy éve javában zajlottak a valódi orgazmusaim. Akkor még nem gondoltam senkire, egyszerűen csak dörzsölgettem magam, mint azelőtt, de most már sokkal jobban esett, és elviselhetetlenül jó érzés tört rám a végén.
Julcsi volt az első lány, akit szerettem volna szájon puszilni, annyira helyes arca volt.
Akkor még nem tudtam, hogy ez természetellenes dolog (egyébként van egy sanda gyanúm, hogy amelyik nő azt állítja csak heteroszexuális, az hazudik, de ebbe most ne menjünk bele) csak azt tudtam, hogy nekem nem csak az a fiú tetszik az osztályból, aki a múltkor hazakísért, hanem Julcsi is. Akkoriban már néha többször is előfordult egy héten, hogy suli után, amikor hazaértem, meztelenre vetkőztem, és hanyatt fekve az ágyon simogatni kezdtem a mellbimbóm és a nuncimat. A szüleim úgyis dolgoztak, és a bátyám meg a nővérem is csak órákkal utánam szoktak hazaérni, mivel ők középiskolába jártak Pestre.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike
2016. 08. 7. vasárnap 12:30
Szép történet. 10pont. Válaszolok rá!
#6 Johnyy
2016. 07. 2. szombat 00:30
Most tart kerek 7 pontnál. De azért én kíváncsi lennék a folytatásra. smile Válaszolok rá!
#5 pjünci
2016. 06. 29. szerda 13:19
Köszönöm a szavazatokat! Bár bevallom, azt hittem, talán 8-asra lesz pontozva a serdülőkori élményünk smile Persze nagyon örülünk ennek a nagyjából 7 pontnak, és ma este meg is ünnepeljük némi iszogatás keretén belül smile
A folytatás ennél úgysem lenne izgalmasabb. Egyszerűen csak csináltuk, amikor lehetett smile Aztán később fiúkkal is jártunk, de végül egymást választottuk. Még egyszer köszönöm! Élmény volt megírnom a történetünket.
Sziasztok! Válaszolok rá!
#4 veteran
2016. 06. 28. kedd 07:33
Folytatás jobb lehet. Tetszett. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2016. 06. 28. kedd 06:41
Tetszett! Válaszolok rá!
#2 A57L
2016. 06. 28. kedd 05:56
Közepesre értékelem. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2016. 06. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!