A+ A-

Anita és Péter a medencénél

Történetünk egy kisvárosban játszódik. A város egy hegyen épült. A hegy lábánál egy nagy tó volt. A hegyoldalban kisebb-nagyobb nyaralók álltak. A hegy lábánál pár lépésnyire a tóparttól volt a környék leggazdagabb családjának háza. Nem is ház volt ez, hanem palota. Hatalmas fehér falú többszintes építészeti műremek. A kertben ritka Ázsiai és Amerikai növények díszelegtek. A kert hegy felöli oldalán egy jakuzzi közvetlenül mellette pedig egy medence volt. A medence mellett napozóágyak, asztalok, napernyők voltak felállítva.
Az egyik napozóágyon egy fiatal lány feküdt. 15 éves volt, de már kész nő. Alacsony volt és arca is kislányosnak látszott, de az ember rögtön megmondhatta róla, hogy már gimnazista korú. Gyönyörű napbarnított bőrén csillogott a napolaj. Hosszú majdnem derékig érő hullámos barna haja lelógott az ágyról. Fiatal teste feszes volt mindenhol. Izmos combja, és kemény, nem nagy, de kerek mellei voltak. Rózsaszín és világoskék mintás bikinit viselt. A melltartó része hátul és a nyakánál, a bugyi pedig kétoldalt volt megkötős. Az a fajta, amit az ember ha a strandon lát, akkor azon jár az esze, hogy csak egy kicsit kéne meghúzni és rögtön elénk tárulna az alatta lévő titok. Süttette magát a Napon, élvezte ahogy a Nap lágyan simogatja a bőrét. Ahogy álmodozott a tegnap esti pornófilm jutott eszébe. Apja elővigyázatlan volt, és így a lány szobájában is lehetett fogni éjjelente a pornó csatornákat. Amióta serdülő korba lépett a lány, azóta rendszeresen nézte a felnőtt csatornákat, és legtöbbször maszturbált is rájuk. Igazi fiúja nem volt még, de már nagyon vágyott rá, de apja szigorúsága miatt nem mertek közeledni hozzá a fiúk, ezért az esti pornóval elégítette ki vágyait. Most is épp az egyik tegnapi jelenetbe képzelte bele magát, amint két sráccal egy homokos tengerparton kefélnek. Bár fél holt meglátják, azért finoman simogatta magát.
Három óra felé járt az idő amikor a kert másik végében bokrok mozogni kezdtek. A lány felriadt fantáziálásából és odanézett. Egy 29 éves srác lépett ki a bokorból. Sortot, ujjatlan pólót és szandált viselt. Haja fel volt zselézve. Izmos karján tetoválások voltak. Kezében egy metszőolló és egy tisztítóháló volt. Péter volt az, a kertész. A fiú rá se nézett. Tudta, hogy ott van de igyekezett úgy csinálni, mintha nem vette volna észre. Nyesni kezdte a növényeket de közben fél szemmel a lányt nézte. Anita kinyújtózott és órájára nézett már két órája feküdt kint a napon. Kezébe vette a napolajat és elkezdte bekenni magát. Először a hasát majd hosszú sportosan izmos lábait olajozta. A fiú amint meglátta elállt a lélegzete. Elvarázsolta a lány szépsége, és ahogy simogatja a testét. Elfeledkezett magáról, és tátott szájjal nézte a lányt. Farkát kezdte elönteni a vér. Pár perc múlva úgy tűnt, hogy a lány észrevette, hogy a kertészfiú bámulja. Talán már a kezdettől fogva is tudta csak nem adott róla jelet, ám most felállt és a fiú felé fordult. A srác ekkor tért magához, és kapkodva elkezdte ismét a bokrokat nyesni. A lány kuncogott magában, majd odakiáltott neki, és magához hívta a srácot. A fiú jól ismerte a lányt. Anitának hívták. Az ország egyik legnevesebb építészének volt a lánya.
Anita leült a medence szélére és a lábát a vízbe lógatta. A kertészfiú odaért mellé. A lány ránézett. Izmos lábát vastag fekete szőr takarta. Karja is szőrös volt de nem annyira. Anita áhítattal nézte. A város egyik "jó pasija" volt Péter. Izmos, jó testű, sármos. A városban sok nyaraló és villa volt, ő pedig amolyan ezermester és mindenesként tartotta karban őket. Nem keresett vele sokat, de ezzel a munkával nagyon népszerű volt a kisvárosban, sokan szerették.
- Szia! - köszöntötte a lány
- Szia, ne haragudj, nem vettelek észre!
- Tényleg? Hát én nem úgy láttam! - vonta kérdőre
- Lebuktam. - vigyorodott el. - Elnézést, nem akartalak megbámulni!
- Miért, talán valami nem tetszett?
- Jaj, nem arról van szó, csak hát nem illik a másikat így bámulni. - magyarázkodott a srác
- De nem válaszoltál! Tetszett amit láttál?
- Szó, ami szó, nagyon csinos vagy!
- Köszönöm. Nem ülsz ide?
- Tudod be kéne még fejeznem a sövény nyírását. Apukádnak megígértem, hogy még ma befejezem, és azt mondta, hogy 4 körül jön vissza.
- Akkor nyugodtan pihenhetsz egy kicsit, mert délelőtt üzent, hogy egy ügyféllel késő délután még ki kell mennie egy építkezésre, úgyhogy csak este ér haza.
- Ok, akkor egy kicsit lazíthatok. - és ezzel a lány mellé ült a medence szélére. - Rég láttalak. Hogyhogy így napközben itthon vagy?
- Szünet van a suliban. De most ezt hagyjuk is! Szóval ott tartottunk, hogy tetszett neked, ahogy bekentem magam?!
- Én nem egészen ezt mondtam!
- Pedig én úgy vettem észre, hogy nem tudod levenni rólam a szemed! - kacérkodott a lány
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.13 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vakon53 2016. 03. 5. szombat 10:56
Én a kertészhllyébe megkértemvolna a lányt hogy segítsen levágni a sövényt.

Az írás a feleségemmel 10 pontot kap.
#11 A57L 2014. 06. 2. hétfő 05:39
Nagyon jó lett.
#10 gaborthefirst 2013. 06. 26. szerda 01:08
Jól írsz, szóval nagy kár, hogy hülye témát választottál, mert a kertész megdugja a medence mellett napozó lányt című történettől nekem legalábbis habzik a szám. smile De az jó, hogy a szereplők nem rokonok! 5 pont. Üdv!
#9 genius33 2013. 06. 24. hétfő 19:52
Kicsit hasonlit egy nem is olyan rég feltöltöttre smile de azért jó.
#8 Rinaldo 2013. 06. 24. hétfő 13:50
Szűztelenitette pinába és seggbe is.
#7 sztbali 2013. 06. 24. hétfő 12:52
Elég jó ugyan, de jobb is lehetne.
#6 papi2007 2013. 06. 24. hétfő 12:12
azért fel állt a farkam közbe smile
#5 papi 2013. 06. 24. hétfő 10:37
Lehetne jobb is
#4 veteran 2013. 06. 24. hétfő 10:35
Mesének is gyenge. 4 p.
#3 mif23 2013. 06. 24. hétfő 10:32
Szerintem ez egy erős közepes.
#2 pali13 2013. 06. 24. hétfő 08:46
Gyengécske
#1 Törté-Net 2013. 06. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?