Hírek

SZEPT.
25.
2018

Döntés és esély 4. rész

Amikor zajt hallottam az ajtó felül, keresztbe tettem a lábam, hogy elrejtsem a meztelenségem és a félig felállt farkam. Még nem szárazak, mondta, és leült az asztalhoz. – Váltottam aprót és visszatettem még egy körre.
- Nagyon köszönöm, válaszoltam, észrevéve, hogy neki még mindig áll. – Ha újra szeretnéd, most talán már készen állok rá.
- Jól hangzik, mondta, megbámulva a farkam. Ő is rámarkolt a sajátjára, és azt mondta: - A barátnőd egy szerencsés csaj!
- Remélem, ezt ő is tudja, vicceltem. Ő nem az a típus, aki odavan a szexért.
- Szerencsére te igen, nevetett, még mindig nézve a farkam és a golyóim. – Kár, hogy nem értékeli a jó farkad.
- Te csináltál már ilyet korábban? Úgy értem, szedtél fel idegen fiúkat?


SZEPT.
24.
2018

Én még sohasem...

Az egész egy péntek reggel kezdődött. December volt és az első egyetemi félévem a végéhez közeledett. Az öcsém utolsó éves gimnazistaként azt próbálta eldönteni, hogy hol tanuljon tovább. Én egy nagy állami egyetemet választottam. Egyesek szerint inkább partihely mintsem iskola, de ez azért túlzás. Az viszont tény, hogy megfizethető volt a tandíja. Sammy mindig is okosabb volt nálam és valamelyik híres magánegyetemben gondolkodott, de ezek sajnos nem voltak olcsók.
Apa csütörtökön felhívott, hogy elküldi hozzám az öcsémet és szeretné ha körbevinném és megmutatnám neki a helyet ahol én tanulok. Lehetőleg győzzem is meg, hogy neki is és a családi költségvetésnek is jobban megfelelne, ha ide jelentkezne.
Nem ígérkezett a legvonzóbb pénteki programnak az idegenvezetés. Más terveim voltak, de ha az az ember kér valamire, aki a számláimat állja, akkor nem ellenkezhetek nagyon.


Élményekkel teli nyár

A feleségemmel külföldön voltunk nyaralni. Ő egy nagyon csinos, szexi Nő, és mindig benne van a mókában, főleg olyanokban, amikor több férfi kényezteti gyönyörű testét. Negyvennégy évesen igazán kiteljesedett nőiességében, egy amolyan csodás MILF anyuci. Mondjuk, mivel sportol, és nagyon odafigyel magára egy tízest simán letagadhatna. Sokszor az egyetemista lányunk barátaival is együtt bulizik, és a srácok - akik koruknál fogva a gyerekük is lehetne, -is nagyon csípik a „nénit”. Engem pedig nagyon izgat az gondolat, hogy más is láthatja csodaszép testét, és nincs ellenemre, hogy megosszam Őt másokkal, persze ha Ő is úgy akarja. Egyébként a szexuális életünk átlagosnak mondható, hetente egy-kétszer vagyunk együtt, de Ő sokkal többre vágyik ennél. Ha mindennap szeretkeznénk, talán akkor lenne igazán kielégítve.


SZEPT.
21.
2018

Horvátország 2. rész

Másnap reggel felébredtünk, szüleink már csörögtek a konyhában, nagyban készült a reggeli. Leültünk az asztalhoz egy kávé mellett. Mosolyogtam mint az állat, apám kérdezte: na mi van fiam, mitől van ilyen jó kedved? Én csak mosolyogtam.. Nővérem rám nézett, kacsintott majd kiment rágyújtani. Mentünk bevásárolni, majd családi strandolás… Lepakoltunk a nagy tömegben, megjegyzem alig volt hely a törölközőknek. Természetesen nővéremmel egymás mellé kuporodtunk le. Matracfújas után a víz felé vettük az irányt, az ősök kinn maradtak. Úszkáltunk egyre bejjeb, mikor átverekedtük magunkat a nagy tömegen, fejünket a matracra hajtva lebegtünk. Nővérem kérdezte milyen volt az éjszaka? Mert nagyon csendes vagyok.
- Hogy milyen?! Ezt komolyan kérded? Azt hittem ez feledésbe merül..


Anyuci seggbe baszása a mosdóban...

Többgyerekes családanya vagyok, 10 éve élek boldog, de unalmas és egyhangú házasságban. A férjemnél mindig is nagyobb volt a libidóm, de soha nem csaltam meg őt. Életem talán legvonzóbb, 30-as fiatal nők időszakát élem. Ismerem a testem minden rezdülését, tudom mi a jó nekem és mi kell nekem. Igazi nő lettem a szó minden értelmében és a pasikat a családom ellenére alig bírom magamról levakarni. Férjem és az elveim mellett mindig szemellenzőt hordtam és elfojtottam titkos szexuális vágyaimat, óriási szexuális éhségemet. Viszont nem tagadom, volt egy valaki, aki engem sem hagyott hidegen..
Vettünk egy házat egy kisvárosban. Egy olyan kisvárosban, ahol mindenki ismer mindenkit. Férjem kisebb szabálysértései miatt állandóan hozzám járt ki a városka egyetlen nagy tiszteletben tartott köztisztviselő Ura. Akitől mindenki rettegett. Egy igen vonzó, szigorú arcú, magas, izmos, férfias kiállású pasi. Nem tagadom, nagyon tetszett.


SZEPT.
20.
2018

A vadcsődör...

Amióta az egyetemen a testkontroll vezetőm, Levente megmutatta, milyen szexgép is ő, azóta ő az én szexi-tanárbácsim. És hacsak arra az irtózatos nagy farokra gondolok, végigfut rajtam a vad szex okozta bizsergés...
Eljött az este. Alig bírtam magammal, amióta a tanár úr délelőtt a falhozvágott, és minden előzetes nélkül belémvágta a falloszát. Ilyet, mint akkor még soha életemben nem tapasztaltam... De most itt van az este. Fekete babydoll van rajtam, átsejlő fekete, amit egy fekete szalaggal kell megkötni. A bimbóim már kemények az őszi szellőtől. A combomon is végigfut a hideg, és a fenekem alá csúsztatom az ujjam. Lassan megsimogatom a nedves kis nyílásomat, ami csillogott a holdfényben. Bementem, és izgató parfümöt spricceltem magamra.


Balatoni nyaralás 2. rész

Persze addigra már nekem is kemyén lett a farkam a boxeremben. Ismét nyomtam egy adag krémet a kezemre, és finoman elkezdtem simogatni, bekrémezni tesóm fenekét. Élveztem ahogy csúszkál rajta a kezem, és megkértem öcsémet tegye szét jobban a lábát, amit ő meg is tett. Először a kis lukacskáját láttam meg, ami elég izgató látvány volt, majd a szememmel lejjebb siklottam, és a zacsiját vettem szemügyre. Kezemmel áttértem a combjára, kívül-belül bekentem neki a krémmel, sokszor teljesen a combja tövéig feltolva a kezem, így időnként sikerült hozzáérnem a zacsijához is. Miután bekentem a lábát is, megmostam a kezem, és ismét elaludtunk. Egyszercsak arra ébredtem, hogy Márk oldalt fekszik – gondolom így kényelmesebb volt neki, hiszen nem ért a hátához semmi -, a fenekét pedig annyira hátra tolta álmában, hogy hozzáért a farkamhoz.


SZEPT.
19.
2018

Izgalom a fürdőben 1. rész

Már tegnap mondta a párom, hogy el kellene vinni a lányokat az élményfürdőbe. Nem voltam túl lelkes, mert a kisebbik lányom kissé nehéz eset, a felügyelete egy embert kíván, így előre láttam szomorú sorsomat... míg a párom a nagyobbik lányommal csúszdázik, addig én a gyerekrész mellett a kicsire vigyázok. Már az indulás sem volt egyszerű. A kicsi formában volt, hisztizett amin tudott. Nem mondanám, hogy jó kedvvel indultam neki. Át öltözés után, nyilván a gyerekrész volt az első amit meglátogattunk. Itt már közölte a nagylány, hogy menni akar csúszni, így egyedül maradtam a kicsivel, ahogy sejtettem. Az egyetlen vigaszom az volt, hogy a kicsi teljes erővel bevetette magát a területe, élvezte a terepet.
Bizalmatlanul néztem körül. Nem szeretem sem a tömeget (ami szerencsére nem volt) sem a vizslató tekinteteket (az sem volt). És akkor... felfedeztem egy jacuzzit a terem egy sarkában. Hm...