DEC
14
2011

Nyaralás vége

hetero

A nyaralás utolsó estéje volt. Természetesen hatalmas bulit rendeztek, még egyszer ki akarták tombolni magukat. Mindenki táncolt, csak az a lány nem. Képtelen volt feloldódni, nyomasztó emlékképek kavarogtak a fejében, a sírás kerülgette. Nem volt elég ereje hozzá, hogy kiürítse az agyát, úgyhogy csak állt az egyik félretolt asztalnak támaszkodva, és örült, hogy a sötétben senki nem látja az arcát, és legalább a vonásai fegyelmezésével nem kell az energiáit pocsékolnia. Időnként hozzá lépett valamelyik barátja, és hívta, hogy álljon be a többiek közé, de ő ilyenkor csak fáradtan, kevéssé meggyőzően rámosolygott, és intett, hogy majd később. Nézte a gondtalanul bulizókat, és mélységes irigységet érzett. Már éppen azon gondolkodott, hogy felmegy a szobájába, amikor előtte termett a srác. Bár az elmúlt egy hétben loppal sokszor pillantgatott felé, sőt,...

*  *  *

Nagy dákó

bizarr, vibrátor, leskelődés

Végigpöfögtem a vaskapun, végig az aszfaltozott kocsiúton, mely egyenesen a Bisbey kastély hatalmas bejárati ajtaja elé kanyarodott. Itt aztán kikászálódtam a tragacsomból és
felpillantottam arra az építészeti förmedvényre:
két komoran meredő emelet volt vörös téglából, bronz vízköpőkkel, a homlokzatot déli stílusú gót oszlopok támasztották, melyek úgy festettek, mint egy csúf ábrázatból vigyorgó rothadó fogak. A nagy válság idején igazi fényűzés volt ez... hiába, mióta felfedezték az olajat Los Angeles medencéjében, egypár szerencsés kiválasztott igencsak gazdag lett, miközben a többség munkáért kuncsorogva állt sorba a munkaközvetítő irodák előtt.
Ügyet se vetettem a díszes rézkopogtatóra, ehelyett keményen dörömböltem öklömmel az ajtón. Egy inas kísért végig a csendes és hűvös márványburkolatú előcsarnokon, majd fel a kanyargós,...

DEC
13
2011

Az elcserélt szerető esete

hetero

A Hotel Sabbie d'Oro a Tarvisio és Velence között fekvő kisvárosban, Portoguaróban állt, pontosan a centrumba vezető szélesebb utca és az autóút kereszteződésénél. Már kora februártól, november végéig a hotel előtt, nagy kőedényekbe ültetett leander bokrokkal szegélyezett teraszon színes napernyők és üde abroszokkal megterített asztalok hívogatták az utazókat. A forgalom jó volt, és a tulajdonosa egy fiatal és csinos özvegy, Maria Anunziata, ha nem is fényűzően, de szerényen megélt belőle. Szüksége is volt a jó jövedelemre, mert egyetlen lányát, aki nemcsak szép, hanem okos és tehetséges is volt, taníttatni akarta, mégpedig egyetemen.
Ahogy múltak az évek, az autóút helyett autópálya épült, ami elkerülte a várost. A centrumba vezető utcát kiszélesítették, és az Elöljáróság megtiltotta Maria Anunziatának, hogy a terasznak helyet vegyen el a járdából....

*  *  *

Kikötői kalandok 2. rész – Teraszparti

gruppen, munkatárs

Hamar eljött a szezon vége. Az idő ugyan nem fordult rosszra, még szeptember végén sem kellett attól tartanunk, hogy befagy a hátsó fertályunk, de azért a hajnalok már csíptek, és a Balatonban is csak a rozmár-ember hibridek mentek bele. Szóval hajóval kifutni ilyenkor már nem dívott. Ergo elkezdték kipakolni a ladikokat a partra, hogy letakarva téli álmot aludjanak, gazdáik pedig – révén vagyonos jószágok – valami melegebb éghajlaton töltsék el a cidris időket. Áthidalásul némelyik díszpinty magával vitte csónakját ezekre a melegebb égövekre.
De csak úgy nem lehet ám partra vetni ezeket a hajókat. Nem! Az idényt tisztességesen el kell búcsúztatni, mert anélkül a következő szezon nem lesz jó. Legalábbis állítólag van egy ilyen tengerészbabona, bár a terjesztők – alias kikötőtulajok – mivolta miatt én kételkedtem a létezésében. Akárhogy is, a vezetőség...

DEC
12
2011

Marilyn meg az öccse 3. rész

családi

Másnap reggel Marilyn ragadta magához a kezdeményezést. Felkelés után minden előzetes bejelentés nélkül, úgy ahogy volt, babydollban átment Tommy szobájába, és bebújt mellé az ágyba.
Tudta, hogy öccse meztelenül alszik, ezért szorosan átölelte és hozzásimult. Meglepetten tapasztalta, hogy Tommy keményen álló farka a hasába fúródik. A félig még alvó srácnak ugyanis éppen reggeli merevedése volt. Ujjait a fiú farka köré kulcsolta, miközben másik kezével a tömör herezacskót markolta meg.
Tommy erre azonnal felnyitotta a szemét, de mielőtt megszólalhatott volna, Marilyn szabad kezével befogta a száját.
– A tegnap történtek miatt ne izgasd magad, öcskös! A mai antibébi-tabletták mellett nem számít, hogy testvérek vagyunk. Tegnap láttam, hogy milyen jól tudsz dugni. Akkor miért ne csinálnánk? De most gyere, menjünk zuhanyozni!

*  *  *

Csoki és Andi

hetero, tini, szűz

Péter vagyok 17 éves. Érdekes dolog történt velem néhány napja. Andi 15 éves, a szomszédomban lakik egy emeleten velem. Szép arcú, átlagos külsejű lány, nem öltözik kihívóan. Azon kívül, hogy köszönünk egymásnak, nem fordítottunk egymásra különösebb figyelmet. Talán mindketten el voltunk foglalva a mindennapi teendőkkel, így amikor találkoztunk, csak egy hello - hello köszönés erejéig futotta. Andi rossz családi körülmények között él, szülei állandóan veszekednek. Talán e miatt is nem gondoltam rá, hogy foglalkozzak vele.
Időnként előfordult, hogy Andi anyámhoz jött látogatóba, ilyenkor beszélgettek egy ideig. Én ilyenkor legtöbbször a szobámban voltam és csak köszöntem neki. A számítógép és az internet eléggé lefoglalt. Ha találtam magamnak egy témát, hetekig tudtam keresni utána.

*  *  *
DEC
09
2011

Az elveszett pendrive

családi, munkatárs

Dani vagyok, egy muticégnél dolgozom, mint Rendszergazda. Találtak egy pendrive - ot a munkahelyemen és nekem adták le, hiszen én az IT részlegen dolgozom és talán megtalálom a gazdáját. Bedugtam, üres volt, a lemezcímke sem volt kitöltve. Először körbeküldtem egy üzenetet az intrán, hogy találtak a kistárgyalóban egy 4 GB - os Kingston pendrive - ot és jelentkezzen a gazdája. Egy hétig pihent az asztalomon a kicsike, majd próbaképpen ráengedtem egy törölt fájlokat helyreállító programot. Helyreállított egy rakás MP3 - at, meg egy csomó képfile - t. Éppen ráértem, elkezdtem nézegetni.
Első kép: a képnek csak a teteje volt meg, majd utána összevisszaság. Második kép: Jé ez a Feri, a HR - es Livi nagyobbik fiacskája. Akkor ez a Livi pendrive - ja! De azért csak nézzük a képeket... A következő képen ugyancsak a Feri volt, de félmeztelenül és egy fej foglalatoskodik a...

*  *  *

A meetingen

hetero, munkatárs

Munkámból adódóan több projektben is részt veszek, ezért többször is utazom évente külföldre. Az utazások főként a munkára koncentrálnak, de azért néha-néha lehetőséget teremtenek egyéb non-business dolgokra is.
A legutóbbi ilyen út alkalmával egy közeli nagyvárosban tartottunk projekt találkozót. Több magyar kolléga is részt vett a rendezvényen, amely a szokásos mederben zajlott. Regisztráció, délelőtti fejtágítás, ebéd, kávészünet, majd a délutáni elköszönés. Nem az este beülünk borozni, és mindenki a másik ágyában köt ki találkozó volt, mint ahogy máskor sem. Történetem lényege az ebéd alatt zajlott. Az ilyen projektek során mindig figyelnek a szervezők, hogy a különböző országok résztvevői egymások mellé kerüljenek, és ne legyenek érezhetők az országhatárok az asztalnál. Viszont a magyar leleményesség mindig megmutatkozik, mert bár magyar...

DEC
08
2011

7 nap

Az eset tavalyelőtt nyáron történt, egy Balaton - környéki építőtáborban. Zolival, az egyik legjobb haverommal mentünk le facéran és kissé kedvetlenül, hátha jót tesz a levegőváltozás. Nem tagadom, közel másfél évi csajszünet után "más" is volt az eszemben, de ami történt arra nem számítottam.
Hatosával voltunk beosztva egy - egy területre, a feladat ásatás volt. Mi ketten fiúk kubikoltunk, a lányok meg jöttek az ecsettel, ha találtunk valami követ, cserepet vagy csontot. Négy lány volt mellénk beosztva:
Évának egyáltalán nem volt szép arca, de nagyon határozott egyéniség volt, rövid barna haja volt, sovány volt, sőt deszka is, de izmos testalkattal.
Látszott rajta, hogy nem az a szűzies típus, van már tapasztalata, és ami kell neki azt általában el is veszi. Csilla magasabb volt, szőke, kissé testesebb, nagy domborulatokkal, szép arccal és az a csöndes,...