MÁJ
11
2012

Billiárd golyó

homo

A leszerelés végül is csendesen zajlott, voltak, akik nagyon nagy ünneplést csaptak. Nekem bár a szabadságot hozta, mégis volt utána egy-két hetem, amikor csak úgy élveztem, hogy nem csinálok semmit. Már a seregben elkezdtem sokat olvasni, így végre nyugodtan eljutottam könyvtárba, s a szép időben parkokban találtam magamnak padokat, ahol ezt folytathattam, élvezve az ismét civil lét friss levegőjét, a színes ruhába öltözött embereket. Közben mászkáltam a városban, felkerestem egy-két havert, de olyan nagyon nem találtam a helyemet.
Ilyen séta közben futottam össze Ádámmal, akit már régebbről futólag ismertem, egyik osztálytársamnak volt haverja. Váltottunk néhány szót, s annyira lelkes volt, hogy leszereltem, mondta ünnepeljük meg, a héten nincs a barátnője, úgyhogy egyik este elmehetnénk egyet bulizni. Kicsit meglepődtem, mert ugyan rendes srác volt, de csak éppen a...

MÁJ
10
2012

A kocsma szépsége

hetero

Meglepődtem, amikor az érdes perembe kapaszkodó ujjaimat egy lucskos nyelv futólag megnyalta. Megijedni nem volt időm, kiemelt a felrugaszkodás lendülete, és mielőtt a kerítés fölött erőlködve, csodálkozásba kezdhettem volna, egy ormótlan kutyafej vigyorgott a szemembe, és átlósan, az állam bal felétől kiindulva, homlokom jobb csücskéig, kedélyesen végignyalt.
Visszahuppantam a talajra.
Ki számít arra, hogy a domboldali ingatlan kerítésének külső oldala magasabb? Értelemszerűen ugyanez belülről talán vállig sem ér egy embernek, s ha ott található a házőrző eb lapos kulipintyója, amire az a vicces dög képes felmászni, onnan ijesztgetve a kíváncsian bekukucskálót, az egyenesen pimaszság. Emlékszem, hogy mesélte az állat gazdája azt a felejthetetlen esetet, amikor egy betörő bemászott, és később heteken keresztül rájött a dadogás, amikor emlékeztették a...

*  *  *

Feküdj a biliárdasztalra!

s/m, férj-feleség

A biliárdgolyók koccanása hirtelen abbamaradt abban a minutumban, mikor Carla belépett az ajtón. A biliárdterembe szigorúan csak férfiak mehettek be, ez esetben azonban nemcsak egy nő látványa lepte meg a tagokat. Ugyanilyen hatást gyakorolt rájuk az öltözék, amit a nő viselt aznap este. Fekete rakott szoknyája szinte alig takarta mintás harisnyáinak legtetejét, iskoláslány-stílusú blúzát viszont direkt kigombolta, hogy a pillantások azonnal arra a kis résre és a sokat sejtető mélységekre tapadjanak. Érezte, hogy minimum száz szem mered rá, miközben lassú, határozott léptekkel törte meg a csendet, hathüvelykes cipősarkai hangosan koppantak a krétaportól borított fapadlón.
– Mutatós egy pipi, mi? – Érkezése tényleg okozott némi izgalmat.

*  *  *
MÁJ
09
2012

Egy üzletasszony naplója 12. rész

gruppen

49. fejezet
Key West
Az egyik közeli étteremben megismerkedtem a pincérrel, s rajta keresztül a tulajdonossal. Még otthon Budapesten megvettem egy borkereskedő céget, hogy majd az szállítsa az italokat a panziómba, de kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezett a cég külföld felé is.
- Töltse fel az éttermét magyar borokkal. – mondtam neki.
- Nem lehet, mert kizárólagos szerződésem van egy kaliforniai kereskedővel. – válaszolta.
Kérésemre azonban összehozott a cég képviselőjével, aki akkor épp Key Westben tartózkodott, Floridán. Fogtam magam és átutaztam a mesés korallszigetre.
Robert akkor 53 éves volt, az egyik legbefolyásosabb amerikai borkereskedő cég, vezető értékesítője, amolyan teljesen átlagos idősödő férfi, pocakos, kopaszodó. Na, az ilyeneknek mutogatom legszívesebben csillogó puncim. Jómódú és kellemes jelenség, kimért és üzleties....

*  *  *

A kis húgom

bizarr, anál, tini, hermafrodita

Azt kell mondjam, sohasem gondoltam, hogy ez megeshet velem. Úgy értem, égy jól szituált környezetben élek a külvárosban, soha semmilyen bajba nem kerültem és szerető környezetben nőttem fel, csupa jó dologgal körülvéve. Szóval az utolsó dolgok között volt az, hogy amiatt aggódjak, hogy valaha seggbe dugnak, hacsak nem kerülök börtönbe, de mint említettem, alapjában véve jó gyerek voltam. De most, 17 évesen, már szinte felnőtt férfiként érzem, hogy ég a fenekem és megpróbálok a lehető legkényelmesebb pozícióban ülni a padban. Ahogy a tanár fel s le járkál a teremben a szemem össze vissza pásztázza a termet, hogy felfedezzem ha esetleg valaki esetleg egy mindent tudó kárörvendő mosoly küld-e felém. Ha bárkinek is elmondta, esküszöm... de hisz megígérte, hogy nem. Apánk sírjára esküdött, hogy nem fogja... várjunk csak, min nevetnek ott? Rajtam nevetnek? Egy kicsit...

MÁJ
08
2012

Mila 2. rész

hetero

Az ég sötétjében zsarátnokként villannak a külső szférák fényei. A langy nyári este enyhet ígér a szorgos fáradt népnek, de nem mindenki alussza az igazak álmát. A kis favágó falu melletti úton, távol a házak tucatjaitól, a déli szőlőtőkék sarkában hallatszik valami. A düledező kőkerítés mögül, a bodzabokor takarásából monoton szuszogás, néha-néha nyögdécselés hallatszik. Az óvatlanul bekukkantó szempár kéjtől terhes dolgokat látna meg. A két hold fényében verítéktől csillogó női test látványa sokakat megbolondítana, ez errefelé sincsen másképp. A karcsú derék, a formás kerek fenék, az előre-hátra ugrándozó hatalmas puha keblek ma este is megbolondítanak egy férfiszívet. A kis boszorka lehajolva, egy fatönkre és a kőkerítés mohos sarkára támaszkodva zihál, miközben az alig ismert férfi mögötte áll és hörögve mártózik meg forró ágyékában....

*  *  *

Swinger klubban egyedül

gruppen, anál, férj-feleség

Vidám, erotikával fűszerezett zsivaj tölti be a bárt amikor beléptél. Körülnézel, ismerősöket keresel. Először érkezel egyedül. A férjed hosszú távol - keleti üzleti úton van. Pár napja beszéltétek meg hogy ma eljössz a klubba, mert már nem bírod szex nélkül. Még soha nem kellett ennyit nélkülöznöd mióta rendszeres nemi életet kezdtél élni. A hiányát már nem tudja pótolni egyetlen segédeszköz sem. Hús vér faszra, pinára vágysz.
Leülsz az egyedül érkezők jelöletlen, de köztudott helyére, a pulthoz. Pezsgőt kérsz.
A színpadon éppen "love show", két megkötözött csajt kúr egy kellemes harmincas srác. Méretes farka a lányok minden lyukát bejárja. Azok élvezettel vonaglanak a srác által diktált ütemben.

MÁJ
07
2012

Egy üres ház és egy üres punci 2. rész

családi, anál

Fordítás
Eredeti író: BrettJ
Eredeti történet
Heather cukis kis segge fel s alá ugrált bátyja farkán, ahogy ismertette vele tervét. Az elmúlt héten megállás nélkül dugtak, enni is alig hagytak időt. El nem szakadt volna attól a gyönyörű faroktól semmi pénzért, és megvolt a terve arra is, hogy hogyan folytassák a kapcsolatot.
A párocska néhány perccel később borzongott bele az orgazmusba, Heather leszökkent bátyja ágyáról, és pár szivaccsal tért vissza, hogy mindkettejüket letisztítsa. Ahogy bátyja farkát tisztogatta, a kísértés, hogy újra baszni kezdjenek, erős volt, de nem engedett neki.

*  *  *

Balatoni nyár 5. rész

hetero

Brigi
Miközben egyik délelőtt a mentőcsónakot szereltem fel Zsuzsa néni kiabálására lettem figyelmes.
- Robikám gyere, segíts, nem boldogulok ezekkel a svábokkal.
A pénztárnál egy háromtagú német család állt, bemutatkoztam, és megkérdeztem miben segíthetek. Ők is udvariasan kezet nyújtottak. Wernernek hívták a férfit, ötvenes évei elején járhatott, alacsony, köpcös férfi volt. A felesége néhány évvel lehetett fiatalabb, nagyon jól nézett ki, kemény gömbölyű mellei majd szétfeszítették a fürdőruha felsőjét. Ingrid vagyok nyújtotta a kezét, én pedig Brigitte ugrott közénk a lánya, de a barátaim csak Briginek szólítanak. Brigitta olyan tizenhárom-tizennégy éves lehetett, nyúlánk hosszú combjai voltak, és a mellei most kezdtek domborodni.