Hírek

OKT.
4.
2018

Balatoni nyaralás 3. rész

Dani visszament a szobájukba, én pedig öcsém mellé ültem az ágyra, aki még mindig aludt, így hát megsímogattam a hasát, és egy arcrapuszival együtt felébresztettem. Percekkel később Dani haverom is megérkezett, immár öccse társaságában.
- Na együtt a csapat! Most már csak ki kellene találni mit csináljunk ma. – dobtam fel a témát, ötleteket várva. A két lurkó persze egyből a vízbe akart menni, de mivel mi Danival már túl voltunk ezen, két részre vált a csapat. Az öcséinket hátra hagyva haverommal kisétáltunk a kikötőbe, felmentünk a kilátóba is, mondhatni elvoltunk, végre egy kicsit a tesók nélkül. Amúgyis 14 évesek már, nem kell hogy mindig a nyakunkon lógjanak. A strand felé vettük az irányt, de így reggelről még csak imitt-amott bóklászott pár ember. Közben mindketten éhesek voltunk már, ezért hazamentünk, hogy gyorsan valami reggelit készítsek.


OKT.
3.
2018

Magasabb szintre léptünk 3. rész

Újra dolgos hétköznapok jöttek, amikor is kényesen kerültük a témát. Néha azért szeretkeztünk is. Egyik este, mikor viszonylag emberi időben keveredtünk mind a ketten haza, vacsora közben azért rákérdeztem Mónira, hogy hogy áll a leszbikus szexszel. Elvörösödött kissé, és zavartan válaszolta:
- Eddig úgy tudtam, hogy sehogy... Most fogalmam sincs róla.
Egyelőre ennyiben maradtunk. Gyorsan megfürödtünk vacsora után, és irány az ágy. Mónin csak egy kis rövid hálóingszerűség volt, mely nagyon sok mindent megmutatott. Bugyit nem is vett fel. Rajtam csak egy alsónadrág volt.
Én már feküdtem, mikor Móni mellém bújt. Nyújtottam a karom, és magamhoz húztam. Megcsókoltam, hosszan.
- Nem akarsz mesélni róla? - kérdeztem.
- Hát, ha kíváncsi vagy rá.... mesélhetek.


Swinger-szomszéd - A felvezetés

Réka és Robi, friss házasokként kiköltöznek egy kisvárosba, annak is egy csendes szegletébe. Egy szomszédjuk van, a másik oldali telek üresen áll évek óta. A szomszédok Ildi és Feró. Csak egy 1 m-es kerítés választja el őket. Pont rálátnak a szomszéd teraszára, a konyha belsejébe, és az emeleti fürdőszobában is sok minden kivehető. Egyik nap köszönteni indultak az ott élő szomszédokat. Réka sütit sütött, Robi vett egy finom bort, összeszedték ezeket egy ajándéktasiba, majd elindultak a szomszéd felé. Kiléptek az ajtón, és mind kettejük fülét megcsapta egy jól ismert hang, zaj, amit bizony ők is szoktak produkálni. Női kéjes hangok, élvezkedő sóhajok, csattogó hangok, amik Rékáék hálójában is megjelennek. Pár pillanat múlva hanghoz személyek is társultak, mivel meglátták a szomszédokat. Épp a terasz nyugágyán csűrte-csavarta Ildi csípőjét Feró hímvesszőjén.


OKT.
2.
2018

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 23. rész

Csütörtök
Lorena délelőtt megírta a farsangi buliról szóló bejegyzését, miközben teát iszogatott. Saját élményeinek felidézésétől teljesen felizgult, így elhatározta, hogy a poszt befejeztével eljátszadozik magával. Megkereste a barátnői által küldött linkeket. Előbb Viviét nyitotta meg, amely két darab videót tartalmazott: az egyik egy pár perces oktatófilm volt, amiben egy szőke nő egy uborkán, majd egy műpéniszén mutatta be a mélytorkozás technikáját, a másik pedig egy pornóvideó, melyben egy barna hajú csaj gyengéden orálozott, és sűrűn tövig eltűntette a faszt a szájában. Az első alatt Lorena bugyin keresztül simogatta magát, a másodiknál viszont már a fehérneműbe nyúlva izgatta az egyre nedvesedő szeméremajkait, illetve a csiklóját.


Rémálom az őrhelyen

Az őr meredten bámulta a képernyőt de gondolatban máshol járt. A szolgálat előtti kondizástól és boxzsákolástól izmai sajogtak, de még mindig bedurranva feszültek a póló alatt. Szüksége is volt a mozgásra, mert barátnőjével durván összevesztek, tele volt feszültséggel. Úgy érezte elege van a nőkből ugyanakkor a szex nagyon hiányzott neki. Az unalmas szolgálatban ezen rágódott, meg azon, hogy meg kellene fizetnie egy kurvát másnap. Bár végső soron minden nő kurva - gondolta magában keserűen, amikor zajt hallott.
Kilépett a bódéból. Semmi. Nagyot sóhajtva gondolt a huszonnégy dögunalmas, magányos órára, ami még rá vár a szolgálatban. Lehet, hogy pornót kellene néznie; a pornószínésznők mintha csak a nők mintapéldányai lennének, üresfejű ostoba ribancok egytől egyig.


OKT.
1.
2018

Újrajátszás

A kandalló előtt ültünk a nappali padlóján és forró csokoládés bögrével a kezünkben beszélgettünk. Az első félévem vége volt és amikor hazajöttem anya a személyes életem összes apró részletét hallani akarta.
- Hogyan tetszik eddig az egyetemi élet? Új barátok? - kérdezte.
- Vannak. Egy csomó remek emberrel találkoztam. Szobatárssal lakni a maga módján élmény, bár be kell vallanom hogy néha hiányzik az otthon, ahol valaki főzött és mosott rám.
Anya felvonta a szemöldökét és szigorú hangon megkérdezte:
- Csak erre voltam jó?
- Tudod hogy csak vicceltem. Jó függetlenedni egy kicsit.
- Olyan gyorsan felnőttél. Mintha csak tegnap lett volna hogy érted mentem az iskolába, most pedig kész férfi vagy. Büszke vagyok rád.


Nyári színházi kalandok 2. rész

Szinte hangtalanul suhant az autó a kellemes nyári éjszakában. Dinamikusan, de a szabályokat betartva siettem a belvárosba. A lehúzott ablakon keresztül friss levegő ömlött be és kellemesen lehűtötte a korábbi szex után felhevült testemet. Sietnem kellett, mert Anettel való kalandom tovább tartott, mint terveztem. Nem szerettem volna, ha kínos kérdésekre kell felelnem Klárinak, hogy miért is maradtam el, olyan sokáig. Miközben az esetleges válaszokat pörgettem a fejemben, bevillantak a Főnökasszonnyal töltött kellemes percek képei. Micsoda egy fasz éhes kis vadmacska volt. Komolyan meg kéne ezt ismételni egyszer, amikor több időm lenne elmélyülni benne. Ki gondolta volna, hogy ilyen kis tüzes lesz. Ákos! Koncentrálj! Most le kell nyugtatnod a gondolataidat. Természetesen kell viselkedned, mintha semmi nem történt volna.


SZEPT.
28.
2018

Szomszédolás

Csabával már az általános iskolában is jó barátok voltunk.
16. születésnapomat ünnepeltünk, amikor összevesztünk vele egy lányon. Addig fajult a dolog, hogy nem is álltunk szóba egymással.
Egy ikerházban laktunk, egyik felében én a szüleimmel, a másikban Csabáék.
Az udvar végében volt egy fészer, amely minkét házhoz tartozott, a nagy faház a két telken volt teljes szélességben és egy fa válaszfallal volt kettéosztva. A telekhatáron a fészer és a ház között bokrok voltak végig ültetve, így teljesen nem lehetett látni, hogy mi történik a szomszéd udvarban.
Egy meleg nyári nap délután kint voltam az udvaron, amikor láttam, hogy Csaba hátramegy a fészerbe, majd pár perc múlva az anyja Judit megy utána.
Nekem nem tűnt semmi különösnek a dolog. Kb fél óra először Csaba jött ki az udvarra, majd rövidesen az anyja is.


Panziós élmények

Akkoriban egy kis panzióban dolgoztam, mint portás.
Bosszús voltam, mert úgy volt, hogy nem lesz vendég, de végül bejött egy külföldi csoport.
Jött volt 35 gyerek 16-17 évesek lehettek és 5 felnőtt kísérő. Mikor megérkeztek, rögtön megakadt a szemem egy kísérőn.
40 éves, fekete göndör haj, olyan felső, amiből a mellei majd ki buggyannak, és persze egy szűk farmernadrág.
Jól nézett ki, és ezt tudta is magáról. Egy tipikus flegma picsa. Akadékoskodott és lekezelően beszélt, pofákat vágott mindenre.
Tudtam hogy nem leszünk jóban. Leginkább angolul kommunikáltunk.
Szóval, már a bejelentkezésnél problémába ütköztünk, mert a kisasszony nem volt hajlandó kitölteni a papírokat, és egy hatalmas hisztit levágott.
Egy másik kísérő lerendezte a dolgot helyette, és mint kiderült Idának hívják a hiszti királynőt, az összekötő hölgyet pedig Klárának.