FEB
20
2012

Jenna és én

családi

A nővérem és én nem álltunk igazán közel egymáshoz, nem volt bennünk túl sok közös. Három évvel idősebb nálam, és sose beszéltünk. Ellenben, én sokat fantáziáltam róla. Gyönyörű szőke lány, nagyszerű testtel és telt mellekkel. De rejtegette, legalábbis általában.
Pár évvel ezelőtt bajba került, miután lefeküdt egy sráccal egy buliban. A szüleink nagyon szigorúak voltak, ha szexről volt szó, és még azt sem akarták, hogy az első randin csókolózzunk. Én még sosem voltam azelőtt randin, de Jenna jó pár sráccal randizott már. Tudtam, hogy az a fajta lány, aki nemhogy csókolózik az első randin, de valószínűleg sok mást dolgot is csinál. Egyszer véletlenül találtam egy óvszert a pénztárcájában, de nem szóltam róla senkinek.

*  *  *

Egy hősre várva

hetero, buli

Már épp távozni akartam a partiról, amikor megláttam őt. Soha életemben ki nem állhattam az olyan partikat, ahol túl előkelően kellett felöltözni. Mindez annak köszönhető, hogy túl sok hétvégi partira beszéltek rá az egyetemen, ahol megvoltak a sajátos öltözködési szabályok.
Gillian viszont a minap azt mondta, jobb ha lelépek az ilyenekről és más hapsikkal találkozom, erre pedig a legjobb alkalom az ő negyvenéves főnökének születésnapi partija.
Ő persze úgy akadt össze Barryvel, hogy már hallott róla, sőt kimondottan ezért fogadta el a meghívást, mindössze tíz perccel azelőtt, hogy megérkezett. Aztán ők ketten eltűntek a konyhában, én meg csak álltam ott a puncsos tál mellett... ki tudja meddig.

*  *  *
FEB
17
2012

Masszázstanfolyam

hetero

- Segítsek valamit?
Az sem lepett volna meg jobban, ha a résnyire nyitott fürdőszobaajtón át pisztolyt fog rám a hang tulajdonosa. Pedig csak egy élénk szempárt láttam, és a homlokából egy keveset, ez a látvány pedig egyáltalán nem tűnt ijesztőnek.
- Segítsek valamit? - ismételte, s a nyílást szélesebbre tárva, láttatni engedte magát tetőtől talpig. Rövid, hófehér ruhájától káprázott a homályos fürdőszoba.
- Mindjárt elkészülök - válaszoltam, egy-két láthatatlan vízcseppet még gondosan felitatva hasam tájékáról.
Mibe mentél bele? - kérdeztem a tükörképemtől, amint ismét visszaszűkült az ajtó-hasíték, és Dorina nevetése már a legnagyobb szoba irányából hangzott fel:

*  *  *

Oktatás a szénapadláson

hetero

Fogadjunk, hogy el se tudjátok képzelni, hogy egy ilyen vidéki házban milyen klafa szénapadlások vannak!
Az úgy volt, hogy a nagyika felküldött a szénapadlásra, hogy nézzem meg, hogy hány bála van még, mert ha kifogy akkor kell még venni, mert hosszú lesz még a tél, és a legelők soványak ilyenkor.
Hát engem küldhetett az én édes nagyikám, mert én ugyan nem tudom megállapítani, hogy mi a különbség a széna meg a szalma közt. Úgyhogy lemásztam a létrán, és kérdeztem, hogy melyik az, meg, hogy zsákban van - e mert azt is láttam fent.
Nagyika meg csak nevetett és mondta, hogy majd felküldi velem a Ferit és az majd jól megtanítja nekem. Meg is nyaltam a számszélét a gondolatra. A Feri az egy köztudottan nagy kan, de szerencsére nagyika nem ismeri a helyi pletykákat. Én pedig vágytam egy jó nagy kanra már nagyon. Az éjfélimise óta nem is kupakoltak még meg úgy...

FEB
16
2012

Álcázott pornó casting

hetero, diák

A történet egy áprilisi buliban történt, valamikor 2006-ban. Az egyetemi idő alatt gyakran csináltuk, hogy az albérlet az egyetem közelébe volt, a kocsit az egyetemen hagytuk lent, és így séta volt pár perc az egyetem, de a parkolásért nem kellett fizetni, amely mostanában arany árban mozog. Az albérletben már fent volt kisebb gyűlés névnapot ünnepeltek, és beszálltunk mi is. Telt múlt az idő, pia már nincs, de a hangulat jó, irány egy környéki kocsma. Az egyetemisták kedvenc helye ez, közel van, majdnem mindig nyitva, és jó bulik vannak, itt most karaoke buli volt, amire csak akkor szállok be, ha sokat iszok. Ezen az estén ezzel nem volt gond, mert sokat ittunk, vodka, whisky, tequila és pezsgő is volt...na a pezsgő nekem a végem ilyenkor egész este keményen áll, és ez mondjuk táncolásnál is könnyen észrevehető ha valaki hozzámér mondjuk a hátsójával. Már hetekkel ezelőtt...

*  *  *

Börtön a zuhany után jobbra

homo

A főiskola alatt kollégista voltam, egy elég lepukkant kollégium volt, azért nem volt kosz, és legalább kétágyas szobákkal, benne kis mosdó, kint közös fürdő, s miegymás. Egy felsőbb éves lett a szobatársam. Elég visszafogott figura volt, talán a Holló Színház jeles Gallájára tudnám hasonlítani, fiatalabb kivitelben. Olyan ember volt, akinek mindenre volt kimért válasza, ha kérdezett valamit tőle valaki, nem tudott soha egy mondatban válaszolni. Minden ideje percre előre be volt tervezve, egy idő után már én is pontosan tudtam mindent. Azt leszámítva, hogy ezt tőlem is eleinte elvárta volna, hogy tudjam, mikor merre meg hol vagyok, egy idő után számomra szórakoztató volt.
Amúgy abszolút jó szándékú srác volt, de valahogy mint aki nem ezen a világon járt, a két év alatt amíg egy szobában voltunk, egy kisebb elkeseredést leszámítva, soha semmilyen érzelmi reakcióját,...

*  *  *
FEB
15
2012

Nincs is jobb a közös masztinál

maszturbáció, nyaralás

Én imádom látni a kedvesemet amikor önkielégítést végez. Megunhatatlan a szépség, amit olyankor látok.
24 éves korában találkoztam vele, ennek 3 éve. Hetekig csak beszélgettünk barátkoztunk, lelkileg akartam előbb közel jutni hozzá.
A beszélgetéseink egy pont után magunkra, a megélt szexuális tapasztalatainkra, nemi szokásainkra korlátozódtak.
Szemérmesen kezdtük s a szemérmességet lassan felváltotta az egyre forróbb beszélgetések sora, de közben még nem érintettük meg egymást, és ez a távolságtartás fokozta, markánsan akkumulálta az érő vágyat.
Ez egyre fantasztikusabb volt, mert a szavaknak is van erotikus mágiája, ami testi vágyban, feszültségben is kinyilvánul 1-1 megfelelő hangulatban.

*  *  *

Uram és parancsolóm

hetero, bilincs

– Na, szivi. Kérlek!
Angie arrébb hengergőzött George-tól, kicsusszant a cirógató ujjak alól.
– Azt már nem – felelte. – Tudod jól, ilyesmibe nem megyek bele.
– Nem a farkamat akarom a seggedbe dugni – ellenkezett a férfi. – Csak az ujjamat. Játszadozni akarok a segged lukával, ennyi az egész. Meglátod, remek lesz.
– Hát persze, aztán mire észbe kapok, már bele is nyomtad a farkad a faromba. Kösz, ebből nem kérek. – Azzal lenyúlt az ágy lábához, ahová a takarót dobták és a mellére húzta.
George most felállt és parancsolóan nyújtotta ki az ujját. Hirtelen váltott át a szerepjátszásra, amit időnként csináltak.
– Urad és parancsolód vagyok, te pedig engedelmeskedsz nekem.