Hírek

SZEPT.
18.
2018

Andi mellei

Nem pehelysúlyú, sem gizda modellalkat, fiús fenékkel, lapos hassal. Igazi nő. Órákig el tudnám nézni puhán omló idomait. Ahogy a haját igazgatva áll előttem, nevetve mutatva: ez vagyok!
Keblei megremegnek feje rándításától. Mély vonal húzódik közöttük, labdává szélesedő teltségük leér, egészen a könyökéig, miközben ő elgondolkodva, ujjaival a nyakához ér. Aztán kezeit összekulcsolja a háta mögött, és én elakadó lélegzettel nézem mellei pompáját. Akkorák, hogy szemből nem látszik tőlük vékony dereka, gömbölyödő csípőjének szélességével vetekedik izgalmas teltségük, mellbimbói mégsem néznek farkasszemet velem, pár méterrel a lábai elé merednek bujaságukban. De Andi pillantása merészen furakodik szemeimbe, belőle az élet csillogása árad, szélesen mosolyogva figyeli elragadtatásom.


Egy biztosítási ügy 2. rész

Békésen éltünk hármasban szeretetben, szerelemben, vágyban, kielégülésben. Hol kettesben, hol hármasban összebújva áldoztunk a szerelem oltárán. Volt, hogy a férj és feleség bújt össze szenvedélyesen, volt, hogy én, a szerető, de férjjel egyenrangú házastárs a kapcsolatban szolgáltam a feleség szexuális igényeinek kielégítését, de leggyakrabban hármasban áldoztunk a közös gyönyör oltárán. Egymást követték a szenvedéllyel teli éjszakák és nappalok. A kettes összebújásokon is általában ott volt nézőként a harmadikunk, fokozva a gyönyört és a vágyat önmagában is. Közös szerelmünk, akit az első részben Juditnak neveztem, bújtatva az ismerősök elől, nehogy ráismerjenek, most a férjnek és neki hála leírhatom az igazi nevét is: Erika, a férj, aki az előző részben Lóci volt, igazi nevén Gábor, és jómagam, én az előző részben is saját nevemen szerepeltem. Sok – sok vággyal teli közös keféléssel teli napot és éjszakát töltöttünk együtt.


SZEPT.
17.
2018

Reggeli rutin

Kora hétfő reggel volt. A szülők dolgozni mentek és újabb forró nap ígérkezett. Arra gondoltam, hogy a nővérem valószínűleg hátul napozik. Ahogy a szünetben rendszeresen szokott.
Ashley kukkolására nem voltam büszke. Egyszerűen megtörtént néha. Igazából őt hibáztattam érte, mert ő mutogatta a formás testét. Tökéletes időzítéssel keltem fel az ágyból. Ashley tényleg a hátsó udvarban feküdt egy nagy törölközőn. Egy szűk rózsaszín bikini és nagy napszemüveg volt rajta. Fülhallgatóján keresztül valami zenét hallgathatott, mert lábai időnként megmozdultak. Minden férfit felizgatott volna a gyönyörű látvány. Ekkor vettem észre a szemem sarkából, hogy a szomszédunk, Mr Jenkins szintén a nővéremet nézi az erkélye sarkából. “Mi a fene? Ashley figyelj már... a perverz szomszéd téged bámul!”-gondoltam.


Egy téli este

Hazaérkeztem a munkából, végre. Már nagyon vártam erre a pillanatra, nem csinálni semmi mást, csak leülni, meleg takaróba és ölelésbe burkolózva aludni egy jó nagyot. Kint hihetetlen nagy hideg volt, mondjuk ez télen nem nagy meglepetés. Az már annál inkább, ami otthon várt.
Amint kinyitottam az ajtót, rózsaszirmokat láttam meg a lépcsőn felfele egy utat formálva. Gyorsan lehúztam az átázott bakancsot, kabátot és sietve elindultam...
A fürdőkád szélénél találtam magam, és ahogy körülnéztem a mécsesekkel körberakott fürdőben rögtön tudtam mi a teendő. Elkezdtem levenni a felsőben, de hirtelen megéreztem valakit a hátam mögött. Szorosan hozzám simult, és egy meleg kéz érintését éreztem magamon. Elkezdte csókolgatni a nyakam a fülem tövétől lefelé, lassan haladva, egészen a tarkómig, ahol akadályba ütközött a hajam miatt. Amint a pólóm is lekerült, a csókok egyre lejjebb vándoroltak a nyakamtól.


SZEPT.
14.
2018

Horvátország 1. rész

Fiatalabb koromban, 15 éves koromban volt egy maradandó szexuális élményem. Sokat maszturbáltam, pornót néztem és fantáziáltam mindenféle szexuális töltetű dologról. Egyik nyáron Horvátországba mentünk nyaralni a családdal. Bepakoltunk este, majd másnap reggel útnak indultunk. Szülők elől, mi a nővéremmel hátul. Nővérem 4 évvel idősebb nálam, mindíg kihívóan szexin öltözködik. Most sem volt ez másképp, legalább volt mit néznem a hosszú út során.. Mély dekoltázsában gyönyörű, feszes keblein pár gyöngyöző izzadság csepp futott végig, a hideg rázott ki a látványtól. Folyton folyvást merevedésem volt. Hosszú feszes combjai itt ott kivillantak hálós nyári szoknyája alól… Utaztunk, kilométer kilométer után, néha egy egy pihenő. Egyik alkalommal egy kis hegyi forrásnál álltunk meg. Nagyon szép volt a táj, csodás fenyves, friss levegő, a kis forrás csobogása, madarak zenéje. Anyu és apu miután leparkoltunk egy kis fogadó felé vették az irányt.


Különleges szexélményeim 44. rész

Sziasztok. Továbbra is még mindig a hugom a kedvenc szeretőm, de most ismét akadt egy különlegesség is. Először apám mellékesen megemlítette, hogy Zsani terhes. El is mentem rögtön apámék, mikor észrevette Zsani, hogy kint vagyok a kertben, ő is odajött, és hármasban beszélgettünk apámmal. De aztán átjött a Mihály, apám régi cimborája és útcabelije, és áthívta magához, anyám meg ráeszméllt, hogy kevés kenyeret vett. El is indult a boltba, a Zsani férje megint épp dolgozott. Azonnal átjött hozzánk, és hevesen csókolózni kezdtünk. A nyelvünk a másik nyelvén táncolt, és mohón ettük a másikat, a kezem a seggét markolászta. Mikor szétváltunk azt mondtam neki:
- Kívánlak.
Erre ő:
- Féltem a gyereket, Pistinek sem engedem, hogy megdugjon, de egy terhes szopit kaphatsz szájba élvezéssel, de csak ha utána smárolsz velem.


SZEPT.
13.
2018

Lánybúcsúba csöppenve...

Egy igen húzós hónap van mögöttünk. Vállalkozásunk sikeres, nagyon jó úton halad. Persze ez a sok munkának köszönhető, amit mindketten beletettünk. Ezért is gondoltam, hogy akkor most eljött az idő egy kis lazulásra, pihenésre. Egy igen jó nevű, igényes vidéki szállodát választottunk a hétvégi kikapcsolódásunk célpontjának. Egész nap csak lógattuk a lábunkat, élveztük a szálloda adta lehetőségeket. Finom masszázs, ízletes ebéd, fantasztikus koktélok. Este a vacsora után egy jó ízű borozgatás következett. Persze a hangulatunk emelkedett volt, amit egy igen vad és helyenként mocskos estével szerettük volna lezárni. A szobánkba felfelé menet már a liftben egymásnak estünk. A Julcsi finom kezei az első csók után azonnal a farkamra fonódtak a nadrágon keresztül. A vékony textil volt csak, ami akadályt képezett neki, hogy a kőkemény farkamat ujjaival teljesen körül ölelje.


Vetélytársak 10. rész

A limuzin vad tempóba kanyargott az óváros utcáin. Nem sokat láttam … pontosabban semmit, mert Marco egy fekete selyemkendővel bekötötte a szememet. Csak a macskaköves út huppanásaiból következtettem ki, hogy elhagytuk városunk huszadik századi szegletét. – Itt vagyunk – szólalt meg váratlanul és kisegített a kocsiból. A látásomat is visszakaptam, de nem sok köszönet volt benne. Elég jellegtelen, szürkére festett ajtó előtt álltunk.
Kísérőm csörömpölt egy kicsit a kulcsaival majd kinyitotta. Bent a kintinél mélyebb sötétség fogadott. Partnerem megfogta hátul a derekamat. Még soha egyetlen férfi sem csinálta ezt velem. Vezetett, mintha a tulajdona lennék. Valamiért olyan erotikusnak tűnt a helyzett.
Gyenge fény villant. A lakás sokkal visszafogottabbnak bizonyult, mint amire számítottam egy ilyen embertől. Noha a bútorzat és a kevés dekoráció nyilvánvalóan drága volt, mégsem tűnt hivalkodónak.