Hírek


JAN.
17.
2019

Megdugtam az anyósom

A dolog ott kezdődött, amikor egyik délután hazaérve anyósom és barátnője a konyhában nevetgélt és piálgatott. Puszival köszöntöttem őket és megkérdeztem mire ez a mulatozás? Mártinak szülinapja volt a héten azt ünnepeljük, de már ő előbb elkezdte, ugye Márti, kérdezte barátnőjét. Márti csak nevetett. Képzeld-mondta anyósom, berúgatták és leborotválták a pináját csupaszra. Ezen aztán újra elkezdtek nevetni és zavartan elfordult Márti, aki egy szál melltartóban és bugyiban üldögélt a széken a nagy meleg miatt. Nem hiszem el mondtam, csak ha megmutatod, mondtam Mártnak. Na, mutasd megmondta anyósom unszolva barátnőjét. Hatalmas nevetés közben félrehúzta a bugyiját és megmutatta egy pillanatra tényleg csupasz punciját. Újra hatalmas nevetés és megjegyezte Márti milyen stramm veje van, aki benn van minden buliban. Bárcsak úgy lenne mondta sokat mondóan anyósom és megint jót nevettek. Ránéztem es akkor esett le nekem valami.


Alex újra mesél 2. rész

Fickóval, a kutyusommal rendszeresen folytattunk popsi-szexet a kivágott bugyimban. Ja, és a nyelves kényeztetést sem hanyagoltuk el. Persze nem minden nap, csak heti 1-2 alkalommal. Ő ápolta a popsimat, a barátom pedig a puncimat. Egy idő után kezdtem szeretkezés közben arról fantáziálni, hogy a Fickó nagy fütyije van bennem a barátom helyett. Sőt, a kutyapózos közösülés lett a kedvencem. Ha a barátom megkérdezte, hogy szeretném, akkor mindig azt választottam. Olyankor teljesen beindultam, mert még a méhemet is el tudta érni szerszámával. Nekem az nagy élvezetet okozott, mert arra emlékeztetett, mintha Fickó lenne bennem.
Eljött a nyári szünidő, a sok szabadság. Egy 17 éves szexuálisan túlfűtött lány mit csinálhat magával, minthogy kielégíti vágyait. Nos, arra a nyárra én is valami nagyon különlegeset találtam ki. De ezt majd később.


JAN.
16.
2019

A természetellenest is a természet teremti

A barátnőmmel kirándulni indultunk a közeli erdős hegyoldalra. Felülről nézve a várost, és az élet dolgait, elmélkedni kicsit egy üveg jóféle bor társaságában.
A hegytetőre érve leterítettem a pokrócot, kinyitottuk a bort, levettük a cipőinket, és leültünk. A bor vége felé járva, a barátnőm a fának támasztotta az üveget, és mögém ült terpeszülésben. Gyönyörű lábai elterültek mellettem a füvön. Tudta, hogy szeretem, ha masszíroz. Vállára hajtva fejem, lehunyt szemmel átadtam magam gyengéd ujjai kényeztetésének. Megbizsergettek az érintései. Ő az első nő, akivel ezt éreztem. Izgalom járt át minden egyes mozdulatától, amint formás mellei a hátamhoz értek.
A barátnőm ujjhegyei lassan lefelé indultak a mellkasomon. Ajkai a fülem tövét kóstolgatták. Már amikor megismerkedtünk a teniszklubban, olyan fura érzésem volt, mintha ő máshogy nézne rám, mint a többi nő.


A barátom nővére

Éppen nyári szünet volt. Időm, pontosabban időnk, mint a tenger. Egy régi (ovis korom óta ismert) barátommal jó szokásunkhoz adódóan néha-néha ott aludtunk egymásnál. Ez a néha-néha éppen ezen a napon történt, azt hiszem szerdán... Igen, szerdán.
Össze is pakoltam, vittem az öreg PS2-őt, meg a többi hülyeségemet is. Bevallom, régen jól el tudtunk szórakozni, de most, hogy 17 éves lettem, nem igazán volt mit csinálnunk, de azért mégis mindketten vártuk az ottalvós pillanatokat. Valahogy megvolt a "feelingje". Meg is érkeztem hozzájuk, be is kopogtam, majd a barátom nővére, Szandra ajtót is nyitott. Igen... Szandra. Bár már 21-22 év körül járhatott, engem egész fiatal korom óta érdekelt. Nem volt olyan sok köztünk, mikor még kiskamasz voltam 13 évem környékén, Ő meg ugye már kezdett kiöregedni ebből a korból, sokat beszéltünk, amikor éppen úgy adódott.


JAN.
15.
2019

Esős szilveszter

Kint zuhogott az eső. Bent, a szobában terjengő jótékony félhomályt csak a tévé vibráló fénye törte meg. A zenecsatorna ontotta magából a fülsüketítő slágerek örvényét. Krisztina, avagy Krisztike, ahogy a suliba szólították éppen felállni készült, amikor egy súlyos test ereszkedett mellé a foltos kanapéra.
- Na, végre megvagy – paskolta meg vállát a férfi. – Az unokám Ramóna sokat mesélt a legjobb barijáról. Úgy örültem, amikor mondta, hogy velünk fogtok szilveszterezni. Rég szerettelek volna megismerni. De bocsi, - vigyorgott – még be sem mutatkoztam. Szólíts csak Armandónak.
Krisztikének zúgott a feje a megivott pezsgőtől, fáradt volt, és szeretett volna hazamenni, de anyukája eltűnt mellőle.
- Nem kérsz egy slukkot? – kérdezte a bácsi. - Te is cigizel az iskolában? Szívtál már közösen a haverokkal?


A második emelet 1. rész

Második éve éltem egyedül egy kis albérletben a város szélén. Aranyos lakás volt, a társasház békés és nyugodt, a környékre sem lehetett panasz. Kicsit messze volt ugyan az egyetemtől, de biciklivel jártam, így ezt szinte észre se vettem. Szociológiát és társadalomelméletet hallgattam, aktív társasági életet éltem és sokat szexeltem. Éltem egy bohó egyetemista életét.
Azt hiszem az utolsó évben változtam meg. Volt egy nagyon rossz élményem egy nyári fesztiválon, otthon is zűrök voltak. Elkezdtem egyre kevesebb emberrel találkozni, egyre többet voltam egyedül, otthon üldögéltem, cigarettáztam az erkélyen és huszadik század eleji francia költők verseit olvasgattam. Hétvégén bulizni mentem, gyakran egyedül és idegen pasik ágyában kötöttem ki. Barna hajú srácok, legénylakások, eltépett óvszereszacskók jutnak eszembe ha erre az időszakra gondolok.


JAN.
14.
2019

Viszonzott titok

A Bender család négy generációt ölelő rokonsága közel száz fővel készült George Bender nagypapa és többszörös dédpapa kilencvenedik születésnapjára. Jeles évforduló volt ez a nyugalmazott ezredes, háborús hős és a városi kertészeti egylet tiszteletbeli elnökének, amitől a hozzátartozók népes serege hetek óta lázban égett. A készülődés távolságokat törölt el, újra összehozva a rég nem látott családtagokat, évtizedes nézeteltérések sértett hallgatását söpörte a szőnyeg alá, de akadt szép számmal lehetőség első találkozásra is a rokonok között.
A szombati lakomát és hajnalig tervezett vigadozást ünnepi díszbe öltözve várta Bender nagypapa otthonától nem messze kedvenc étterme. Nem mindennapi felhajtás tanúja volt az év jelentős részében álmos kisváros. Már az ünnep előestéjén autók érkeztek, a vendéglő szomszédságában péntek este megtelt a szálloda parkolója, ahol három teljes szinten gondosan lefoglalt szobák várták a vendégeket.


Hotel 1. fejezet - 3. rész

A nő a szófán ülve várta a srácot, kezében egy pohár sárgás színű itallal.
- Vetkőzz és ülj le!
A srác már meg sem lepődött, hogy az olyan alapvető udvariassági dolgok, mint a „Hogy vagy? Mi újság veled?” kérdések el sem hangzanak a főnökasszony szájából. Miért is kérdezné, mikor nem igazán érdekli a válasz. Nem azért hívatta Greget, hogy a hogylétéről diskuráljanak.
Elhelyezkedett és a nő oldalra fordulva a Greg ölébe rakta a lábait. Belekortyolt az italába és figyelmesen vizsgálgatta a srác arcát.
- Nem akartam hallgatódzni, de elcsíptem, hogy miről beszélgettetek Lorraine-nel. Bevallom, meglepődtem, de a szó jó értelmében. Nem hittem volna, hogy ilyen kényes témát ennyire nyíltan fel mersz hozni egy nő előtt, aki még csak nem is a szeretőd. Ezt vedd dicséretnek. Azt viszont nehezményezem, hogy nem hozzám fordultál a kérdéssel. Talán félsz tőlem?