MÁJ
15
2012

Feleség spricc

hetero, férj-feleség, anál

Kilépek a fürdőből, a gyors tusolástól még nyirkos meztelen bőröm.
Te az ágyon ülsz, törölközőbe tekerve izgató tested.
Hozzád lépek, megfogod kezem és szó nélkül az ágyra fektetsz.
Kellemes, meleg érzetet kiváltó, illatos olajokkal kened be testem hátsó tájait.
Két kézzel masszírozni kezdesz.
Az első érintéstől ellazulok, átadom magam a kényeztetésnek.
A talpamon nyomogatod az általad jól ismert pontokat majd végighaladsz a vádlimon, combomon fel egészen a fenekemig. Ott kicsit elidőzöl. Olajtól síkos kezeddel izgatón bele-bele nyúlsz völgyébe. Ujjbegyeddel, mintha csak véletlen lenne, megérinted a mélyén megbúvó lyukam bejáratát. Továbbhaladsz a gerincem mentén fel a nyakamig.

*  *  *

Férjem fantáziája

s/m, férj-feleség

– Gyere már, nagyon fogod élvezni – suttogta a nyakamba.
– Olyan nincs – feleltem. Épp vacsorát készítettem. Michael egyszercsak odalépett mögém ezzel az észbontó ötlettel. Szerettem Michaelt, ő is engem, de semmi olyat sem akartam tenni, amitől kidől a liszt.
– De hát mért? Mi kifogásod van ellene? – kérdezte sürgetően.
– Mert... hát izé... nem is tudom... csak nem hangzik jó ötletnek – hadováltam.
– Mi a különbség, ha a strandon látnak vagy ha itt? – erősködött Michael.
– Először is bikini van rajtam.
– Jó, de legtöbbször toplesst hordasz. Azonkívül meg tangabugyi van rajtad, úgy hogy nem kell sokat a képzeletre bízni.
– Hát nem, ez igaz. De nem is tudom... – feleltem, közben szoktattam magam az ötlethez.

MÁJ
14
2012

Privát masszázs 1. rész

gruppen, nyaralás

- Az 30-ast, az 60-ast vagy az 90-est?
- Hmm... Melyiket ajánlja?
- Hádd én mondjuk az 90-est választanám, Seniorita, de az már az deluxe csomag lenni.
- Deluxe csomag? Az mit takar?
- Dos hombres, quatros manos.
- Hmmm... lehet ezt még fokozni?
- Si, Seniorita. A hezsszínnel. Válassz VIP sátor és nem zavar semmi, gyönyörködhet hullámok. Nincs máss a környék senki.
- Hhmmm... jól hangzik! Legyen az!
A lány megadta a szobaszámát, és a part felé fordult, kíváncsi volt, merre lehet a VIP sátor. A Nap már lemenőben volt, és ő már a megérkezése óta vágyott egy jó kis alvásra.
Jorge egy kis golfautóhoz kísérte, és figyelte, hogyan csavarodik a lány lábaira a fehér pamutszoknya, amikor beül. A lány keresztbe tette a lábát, a kocsi vázának támaszkodott, és fehér nyári kalapja alól figyelte, hogyan csapódnak a hullámok a partnak. Az...

*  *  *

Ajándéknyaralás apósomtól

családi, nyaralás, anál, férj-feleség

Zsuzsa vagyok / 29 / és férjemmel, akit Csabának hívnak / 30 / már tíz éve élünk boldog házasságban és egy gyönyörű gyerekünk van. Jól menő közös vállalkozásunk van apósommal, akit Palinak szólítok / 51 /, mert nem após és meny kapcsolat van köztünk, hanem inkább baráti.
Pali elvált férfi. Rendszeresen sportol a mai napig és ennek köszönhetően teste meghazudtolja a korát, egy sármos férfi aki vonzza a női tekinteteket. Ennek ellenére csodálkoztam, hogy már huzamosabb ideje nincs barátnője. Pedig jó volt, végignézni rajta ha valamilyen üzleti tárgyalásra ment öltönyben, vagy ha éppen félmeztelen segítkezett a kerti munkában Csabának a lakásunk körül. Ilyen alkalmakkor szinte gyönyörködtem az izmos testükben, aki nem ismerte őket azt hitte, hogy testvérek. Többször végig futott a fejemen, hogy ha meg akarnám csalni a férjem, akkor hasonló típusú férfit...

*  *  *
MÁJ
11
2012

Szomszéd

hetero

Egyik este egyedül voltam otthon...magányos éjszakára készültem. Miután lezuhanyoztam, elnyúltam az ágyon. Kopogtak.. gyorsan egy köntöst kaptam magamra és mentem ajtót nyitni. A szomszédom, egy 50 éves kora felé járó férfi..ő jött.. valami számlámat hozzá adták be, azt hozta át. Behivtam, leült a konyhában, én főztem gyorsan egy kávét. Miközben a kávét készitettem fel.. éreztem, hogy nagyon rajtam felejti a szemét.. miközben semmiségekről beszélgettünk. Belém bújt a kis - ördög:) tudom, hogy egyedül él, mint én, mindkettőnknek csak laza kapcsolata van mostanában. Miközben a kávét elébe tettem.. kedvesen mosolyogva, hagytam, hogy a köntösöm a mellemen kicsit szétnyiljon..még be is hajoltam kicsit. Láttam elértem a hatást. Kért még a kávéjába cukrot, igy az asztal fölött odahajolva ismét belátást engedtem az akkor már saját izgalmamtól is hegyesedő bimbókkal...

*  *  *

Billiárd golyó

homo

A leszerelés végül is csendesen zajlott, voltak, akik nagyon nagy ünneplést csaptak. Nekem bár a szabadságot hozta, mégis volt utána egy-két hetem, amikor csak úgy élveztem, hogy nem csinálok semmit. Már a seregben elkezdtem sokat olvasni, így végre nyugodtan eljutottam könyvtárba, s a szép időben parkokban találtam magamnak padokat, ahol ezt folytathattam, élvezve az ismét civil lét friss levegőjét, a színes ruhába öltözött embereket. Közben mászkáltam a városban, felkerestem egy-két havert, de olyan nagyon nem találtam a helyemet.
Ilyen séta közben futottam össze Ádámmal, akit már régebbről futólag ismertem, egyik osztálytársamnak volt haverja. Váltottunk néhány szót, s annyira lelkes volt, hogy leszereltem, mondta ünnepeljük meg, a héten nincs a barátnője, úgyhogy egyik este elmehetnénk egyet bulizni. Kicsit meglepődtem, mert ugyan rendes srác volt, de csak éppen a...

MÁJ
10
2012

A kocsma szépsége

hetero

Meglepődtem, amikor az érdes perembe kapaszkodó ujjaimat egy lucskos nyelv futólag megnyalta. Megijedni nem volt időm, kiemelt a felrugaszkodás lendülete, és mielőtt a kerítés fölött erőlködve, csodálkozásba kezdhettem volna, egy ormótlan kutyafej vigyorgott a szemembe, és átlósan, az állam bal felétől kiindulva, homlokom jobb csücskéig, kedélyesen végignyalt.
Visszahuppantam a talajra.
Ki számít arra, hogy a domboldali ingatlan kerítésének külső oldala magasabb? Értelemszerűen ugyanez belülről talán vállig sem ér egy embernek, s ha ott található a házőrző eb lapos kulipintyója, amire az a vicces dög képes felmászni, onnan ijesztgetve a kíváncsian bekukucskálót, az egyenesen pimaszság. Emlékszem, hogy mesélte az állat gazdája azt a felejthetetlen esetet, amikor egy betörő bemászott, és később heteken keresztül rájött a dadogás, amikor emlékeztették a...

*  *  *

Feküdj a biliárdasztalra!

s/m, férj-feleség

A biliárdgolyók koccanása hirtelen abbamaradt abban a minutumban, mikor Carla belépett az ajtón. A biliárdterembe szigorúan csak férfiak mehettek be, ez esetben azonban nemcsak egy nő látványa lepte meg a tagokat. Ugyanilyen hatást gyakorolt rájuk az öltözék, amit a nő viselt aznap este. Fekete rakott szoknyája szinte alig takarta mintás harisnyáinak legtetejét, iskoláslány-stílusú blúzát viszont direkt kigombolta, hogy a pillantások azonnal arra a kis résre és a sokat sejtető mélységekre tapadjanak. Érezte, hogy minimum száz szem mered rá, miközben lassú, határozott léptekkel törte meg a csendet, hathüvelykes cipősarkai hangosan koppantak a krétaportól borított fapadlón.
– Mutatós egy pipi, mi? – Érkezése tényleg okozott némi izgalmat.

*  *  *