Hírek


JAN.
25.
2019

Nővérem megtanított dugni

Talán három vagy négy hét telt azóta, hogy a nővérem rajtakapott, hogy meglestem anyáékat, ahogy dugnak. Nem is dugtak, hanem a barátja kinyalta anyut, miközben kiverte a farkát.
Orsi kiszúrta, hogy ott voltam az ajtó előtt, és azt is, hogy utána kivertem magamnak a farkamat. Amilyen szemét, megzsarolt, hogy elmondja anyunak, ha ezután nem nyalom ki őt. Először persze ellenkeztem, de elmagyarázta, hogy nekem is jó lesz, ha megtanít nyalni, és ha nem teszem meg, beköp.
Végül is igaza volt. Jó volt, tényleg megtanított, hogyan csináljam, és ami a lényeg: a végén elszólta magát, hogy anyuval is szokták ezt csinálni. Innentől aztán én zsarolhattam őt, azt mondtam neki, hogy elmondom anyunak, hogy tudom, hacsak le nem szop engem. Azóta már vagy háromszor-négyszer megtette, istenien csinálta. Jó volt fogni a fejét, simogatni a tarkóját, miközben kiszívott belőlem minden anyagot.


Tanuló tábor helyett 2. rész

Reggel mind együtt reggeliztünk. Zoli, Karesz és Kriszta elmentek megvásárolni az alkatrészt. Anyám félrehívott és mondta mondjam azt apámnak, elmegyünk sétálni, megnézzük a települést. Amikor viszont kiléptünk az ajtón, a pincéhez mentünk, elmondta megbeszélték Ferivel, hogy itt találkoznak. Arra kért, hogy lassan osonjak ki és addig menjek el valahová. Csodálkoztam rajta, hogy a tegnap este nem volt elég, de mivel megígértem anyámnak, hogy segítek nem ellenkeztem. Már épp készültem kimenni, amikor beszélgetésre lettünk figyelmesek. Apám hangját hallottuk, anyám megijedt, és a pincében lévő nagy szekrénybe lépett be. Régi volt már, viszont elég nagy, engem is behúzott magával, és épp csak bezártuk az ajtót Kati lépett be apámmal. Kati hangjában hallatszott a kacérság, de közben adta a megdöbbentet, amiért itt kötöttek ki apámmal.


JAN.
24.
2019

Angelika 1.

A barakk épületben kazettás magnóból szólt a zene, a táskarádió hangja néha recsegősre váltott. Nem csoda, hisz a magnószalagot már ronggyá hallgatták. Odakint hirtelen sötétedett, a későőszi estén. Megvacsoráztunk és túl voltunk néhány sörön és pálinkán is. A nők azért kissé szolidabban fogyasztottak, de azért nem fogták magukat vissza túlságosan. Céges osztálybuli volt ez a javából, a városi sportpályán lévő étkezdében, ahol a dohányfüst keveredett a pörkölt hagymaillatával és az erős pálinka illattal, Így már nem is volt annyira kellemes. Nem is nevezném illatnak. Talán a kocsmaszag az, ami ehhez legközelebb áll.
- Táncolunk? - kérdeztem Angelikát. Aki elvált nő volt és egyedül nevelte a fiát. Vékony és majdnem olyan magas mint én. Barna feszes nadrágban és egy fehér blúzban jött az estre. Nem túl nagy mellei felett az ing gombjai nyakig kigombolva.


Alex újra mesél 3. rész

Azon a héten, amikor megtudtam, hogy nagyi elutazik, a pénteki napon a barátnőimmel és barátainkkal elmentünk biciklizni a közeli dombokra. A srácok megtervezték az egész napunkat. Úgy éreztem, hogy azon a napon nagyon szép a táj és olyan különlegesen nyugtató. Egész délelőtt tekertünk, néha megálltunk kicsit pihenni, inni és mentünk tovább. Az egyik pihenőnk alkalmával egy kisebb ménes mellett álltunk meg. A fák árnyékából figyeltük a lovakat, ahogy az elkerített területem legeltek, szaladgáltak. Elég szelídnek tűntek, mert kis idő elteltével kezdtek közelebb jönni hozzánk. Ahogy nézegettük őket észrevettem, hogy az egyik csődörnek előjött a micsodája, és egyre csak nő. A többiek is meglátták, s a srácok azzal ugrattak minket, hogy biztos bemutatót tart nekünk. Linda, az egyik csaj erre rávágta, hogy az még semmi, mert sokkal nagyobb szokott lenni a lovaknak. Mint kiderült nekik is volt lovuk.


JAN.
23.
2019

Megcsalás?

Nekem ez volt az első a céges karácsonyi partijai közül. Bent már mindenki nagyon várta, sokat meséltek róla, milyen jó bulik szoktak lenni. Mivel augusztusban érkeztem, így kíváncsi voltam, tényleg olyan jó, ahogy mondják. „Mindenképpen gyere el” – utasítottam a főnököm, Zsuzsa, egy csinos, 30-as nő. A buli délutánján kicsíptem magam, egy hosszú, bézsszínű egyberuhát vettem fel, mély dekoltázzsal. A barátom, Péter nem győzött bókolni egy kis szexért cserébe. De erre most nem volt időm, indulnom kellett, ha nem akartam elkésni.
Már elkezdődött a buli, mikor megérkeztem. Gyorsan elvegyültem, beszélgettem, iszogattam, és már éppen azon gondolkodtam, hogy táncolni kéne, mikor megjelent Zsuzsa, szinte a semmiből. „Szia! Csinálsz valami fontosat?” – kérdezte, és már húzott is magával. „Figyelj, ki kell segítened, gyere, majd elmondok mindent” – azzal egy kis terembe húzott a folyosó végén.


Egy durva menet a szomszéddal

Sziasztok! Egy csendes, visszafogott 18 éves lány vagyok. Nincsenek túl nagy melleim, épp hogy csak akkorák, hogy a pasik nyál csorgatva fantáziáljanak róla recskázás közben. Már 6 éves korom óta tornázok és 3 évesen kezdtem el az úszást, így igencsak jó alakom van. Több modellmagazin is megkeresett (Forbes, HVG stb.), hogy pár vakuvillanásig az övéik legyek. Amit most leírok, az életem legdurvább szex kalandja volt, ami szüzességem elvesztése előtt megtörtént velem. A neveket megváltoztattam, de a szereplők és a helyszín ugyanazok maradtak.
Egy fárasztó őszi nap volt, úszóedzésről jöttem haza és még éreztem hosszú, derékig érő hajamon az edzés után rákent sampon émelyítően édes illatát. Talán ezt szerettem legjobban az úszóórákban, a zuhanyzást, amikor több hasonló jó testű lánnyal nevetgélünk a gőztől fülledt zuhanykabinokban, és lopva oda-oda pillantunk egymás „csúnyájára”.


JAN.
22.
2019

A barátnőm szorult helyzete

Ahogy leültem pisilni, rögtön kivágódott a fürdőszoba ajtaja és Niki lépett be rajta lelkendezve. Arca örömtől sugárzott és láthatóan valamit nagyon el akart újságolni. Én viszont nem voltam hozzászokva, hogy mások előtt WC-zek, így arcomra az enyhe szégyenlősség mellé némi rosszallás ült ki. Kezeimmel meg próbáltam magam takargatni, amennyire tudtam.
- Nem zavar, hogy pisilek?
- Hogy mi? Nem, nem! Pisilj csak nyugodtan. Nem fogod elhinni mi történt... válaszolt és már folyt is belőle a szóáradat. - Edzés után a buszmegállóban "véletlenül" összefutottam Robival. Kicsit beszélgettünk, csókolóztunk és elkísértem hazáig. Aztán a lépcsőházukban leszoptam.
- Mit csináltál? - azt tudtam, hogy egy ideje nézegeti ezt a végzős fiút, de tudomásom szerint most beszélgettek először. Nem jutottam szóhoz. Ismertem már Nikit annyira, hogy tudjam, nagyon is szereti a fiúkat.


Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 28. rész

- Szia! Jössz a központba vásárolni? - írt rá Timi Lorenára.
- Szia! Most nem terveztem új rucit venni - válaszolt vissza.
- Azt én sem
- Akkor mit akarsz venni? :D
- Harisnyát :P Neked se ártana…
- Minek? Van az is…
- És? Fehérneműből sosem elég, úgyhogy gyere! - szólította fel barátnőjét, aki pár perc után hagyta magát rábeszélni a közös shoppingolásra.
***
Az egyik ruhaüzletben állva, a különböző darabok között válogatva, Timi egy fekete, illetve egy testszínű, combfix típusú harisnya megvételére ösztönözte a lányt.
- Hidd el, minden szempontból jobb. Kényelmesebb, dögösebb és a kefélést is nagyban megkönnyíti - mondta, miután Lorena a megvásárlás mellett döntött.
- Remélem is, hogy így van. Néha elég fárasztó a hagyományossal szenvedni.