AUG
08
2012

A tanár, aki szolgává vált

s/m, diák

Az egész a matematikával kezdődött. Egy ismerősöm megkért, hogy az unokaöccsét korrepetáljam matekból, ugyanis gyengén megy neki. A középiskolás matek az egyetemi után nem jelenthetett gondot. Mivel nem voltak estéim túlon-túl elfoglaltak, a heti két óra belefért. Legalább én is átismétlem, amit tanultam. Habozás nélkül igent mondtam. Egy hét múlva csörgött is a telefonom. A leendő tanítványom anyja hívott, hogy a részleteket megbeszéljük. Abban maradtunk, hogy hétfőn már megyek is, és a fizetésről majd megegyezünk.
Előzetesen csak annyit tudtam, hogy egyedül neveli a fiát, de amúgy sem kértem volna magas összeget, mert ismerős kért meg rá. A megbeszélt időre kimentem, és megtartottam az órát. Az anyja csak később jött meg, így csak mikor végeztem, az után tudtuk megbeszélni a piszkos anyagiakat. Akkor láttam először Edinát. Szőkésbarna hajú, kifejezetten...

AUG
07
2012

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 10 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

*  *  *

A fülbevaló

hetero

Történetem ott kezdeném,hogy 14 - évesen elkerültem lakhelyemről egy olyan középiskolába,ami igen messze található. Szüleim koleszba szántak és be is írattak,ahol egy idő után igen jól éreztem magam. Ez sajnos tanulmányi átlagomon is meglátszott ezért mit volt mit tenni,jöhetett szüleimnél a B - terv. Vagyis bátyám gondjaira bíztak,aki ugyanazon helységben lakott,mint ahol a sulim is volt. Odaköltöztem hozzájuk.
Tesóm (Laci)30 - éves nős ember,akivel talán a 16 - év miatt sok közös érdeklődésünk nem volt. Énrám mindig kis hülye gyerekként tekintett. Ott tartózkodásom alatt alig láttam,sokat dolgozott. Viszont a feleségével Vivivel(29)akivel 3 - éve házasok egész jól kijöttem.

*  *  *

Asszony és lánya a tanyán 4. rész

hetero

V.
Ebéd után bezárkózott a szobájába, levelet írt az apjának. Nem hosszút, háromsornyit mindössze, de közben egy-két könnycseppet elmorzsolt a szeme sarkában.
A borítékot melltartópántjával a testére lapítva, közömbös arckifejezést felvéve indult el otthonról. Nem a postaládához ment – amely talán 150 méternyire zöldell az út mellett – hanem a leselkedős szomszéd tanyája felé sétált céltalanul. A levél elrejtése szokás szerint felesleges óvatosságnak bizonyult, mint eddig minden egyes alkalommal, hiszen sem az anyját, sem annak még újnak számító élettársát nem érdekelte, hová indult el Emese.
A szomszéd tanya mellett a boglyas kutya kicsit behúzta a nyakát, jelezve, hogy most nem kívánja az oldalba rúgást, ami olyankor szokta meglepetésként érni, amikor elkíséri a gazdáját egy kis leskelődésre, és Emese rendre elbotlik a jószágban.

AUG
06
2012

Nővérek, hmm, jó barátok

családi

Fordítás
Eredeti író: RedfGlitz
Eredeti történet
- Megszoktam a magányt, de néha azért jólesne lefeküdni valakivel – mondta a 32 éves Lena, nővérének, Amy-nek, miközben a floridai tengerparton pihentek. Amy felnézett, és megpillantotta férjét, Patrick-et, aki három üveg hideg sört hozott éppen.
Amy kényelmesen visszafordult húgához:
- Ugye nem akarsz visszamenni ahhoz a veszteshez, ugye?
- Nem – mondta Lena – Kizárt.
Ami az óceánt nézte a sötét napszemüvegén keresztül. Amy csak 18 hónappal volt idősebb Lena-nál; a két testvért gyakran ikreknek nézték. Mindketten olyan 165 centi magasak voltak, és bár mindketten pár kilóval többet nyomtak, mint amit "divatosnak" tekintenek, a pasik minden korosztályból megbámulták őket. Amy és...

*  *  *

Egy üzletasszony naplója 15. rész

gruppen

60. fejezet
Spricc parti
A szülést követően pár hónapig kerültem a szex szinte minden fajtáját – akkoriban egyszerűen nem is kívántam -, csak a férjemet szoptam le naponta egyszer, erről egyszerűen nem tudtam lemondani. Utána viszont őrületes erővel tört rám a vágy. Judit punciját olyan gyakran – naponta kétszer - nyaltam, ujjaztam, hogy kiihassam édes levét, hogy már görcs állt a nyelvembe és az ujjaimba.
Egyik nap az utcán sétálgatva találkoztam egy régi ismerőssel, aki annak idején kurzusokra járt hozzám. Fiatal srácként nagyon élvezte, hogy a farka szemléltető eszköz volt és olyan 35-40 tini lány és férjes vagy elvált nő leszopta. Már nem emlékszem pontosan, de legalább 20-szor én is leszoptam a gyönyörű farkát. Mindketten idősebbek lettünk, de megismertük egymást.

*  *  *
AUG
03
2012

Szex, szombat éjszaka

hetero, anál, munkatárs

Szombat reggel volt. A telefon éles csengése rázott fel mély álmomból. Annyira kába voltam, hogy nem tudtam eldönteni, még álmodok, vagy már ébren vagyok.
Meg akartam fordulni, hogy felvegyem a kagylót, de már ez az első mozdulat is nehezemre esett. Minden tagom fájt, úgy éreztem magam, mint akit összetörtek. Még eltelt néhány pillanat, aztán hirtelen magamhoz tértem. Erik! Hát persze. Vele töltöttem az éjszakát, méghozzá micsoda éjszakát! A svéd férfival, akit ugyan csak néhány napja ismertem de az ezalatt úgy megkedveltem, hogy az éjszakát vele töltöttem. A szeretkezés talán még soha nem okozott számomra ennyi és ekkora élvezetet, mint vele. Harmincnégy évesen, tizenkét év házasság után megtörtént velem, hogy egy férfi, szeretkezésben, teljesen ki tudott fárasztani.

*  *  *

A véletlen találkozás

homo

Ez a történet kb. 1 hónapja történt meg velem. Épp a házi orvosomhoz mentem reggel 7-re orvosi igazoláshoz, és ekkor csak előttem egy beteg volt, egy öreg asszony, aki be is ment, majd én meg leültem és mivel csak egy sort, egy póló és 1 pár szandál volt a lábamon, így szétterpesztett lábakkal fogdostam a faszom és képzelődtem, hogy faszt szopok, meg kinyalják a segglyukamat és egy kemény dorong megbassza a segglyukamat kb. ez a ténykedésem 20 percig tartott és már nagyon is be voltam indulva, állt a faszom, és ekkor egy 22 éves kurva helyes srác is bejött és leült velem szembe, de ekkor még messze voltunk egymástól. Ő is szétterpesztett lábakkal ült, de én már nem fogdostam a faszom, ennek ellenére állt, sőt ez a pasi még jobban fokozta a vágyat bennem. Így ültünk vagy 3 percig, mire felállt és odajött hozzám megkérdezte, hogy van-e bent valaki én meg buzis búgó hangomon...

AUG
02
2012

Zita, avagy újabb nőgyógyászati vizsgálat

hetero

Huszonhárom éves voltam, amikor egy vélt probléma miatt a nőgyógyászom egy fura röntgenes vizsgálatra küldött, szeretném ezt részletesen elmesélni nektek. Akkoriban szőkésbarna rövid, állig érő hajam volt és a mostaninál is karcsúbb alakom, izmos hasam, kemény, kerek fenekem, sokat és rendszeresen sportoltam. Bőröm fiatal, selymes, melleim épp tökéletes méretűek, feszesek és formásak voltak, de persze még ma is azok :) Puncimat kamaszkoromtól kezdve naponta szőrtelenítem, mindig bársonyosan puha ott is a bőröm.
A vizsgálat először kicsit ijesztően hangzott, de amikor elmagyarázta a dokim, hogy miről is szól pontosan, megnyugodtam. Elmondta, hogy egy hagyományos nőgyógyászati helyzethez hasonlít (brr...), csak valamiféle folyadékot - kontrasztanyagot - belém juttatnak (igen, oda!), majd megnézik röntgennel merre és meddig jutott. Kínosnak hangzik, de hát ez van.