Hírek

JAN.
30.
2019

Kaland Zitával

Egy budai magánklinikán dolgozom, mint nőgyógyász. A pácienseim közé sok ismert vagy híres ember felesége, barátnője tartozik. De hozzám jár jó néhány egyedülálló sztár és unatkozó milliomosfeleség is. Bevallom őszintén, hogy eleinte igyekeztem betegként tekinteni rájuk. Aztán rá kellett jönnöm, hogy nem megy.
Gondoljatok csak bele, hogy beállít egy 20 év körüli csaj, aki úgy néz ki, mint aki most lépett ki egy magazin címoldaláról. Azt mondja panaszai vannak. Elkezdem vizsgálni, és közben beszélgetünk. Kiderül, hogy tulajdonképp semmi baja nincs, csak a nagyon elfoglalt üzletember barátja már vagy három hete nem csinált vele semmit.
Nem akarok dicsekedni, de idővel egész sok „barátnőm” lett. Persze azt is el kell mondjam, hogy nem mindenkivel jött össze a dolog és a legtöbb esetben nem én kezdeményeztem.


JAN.
29.
2019

Születésnap

Álltam az ajtaja előtt kezemben egy csokor virággal, valamint egy üveg vörösbor, és egy doboz desszerttel, valamint egy csomag, amiben egy különleges ajándék van. Mielőtt becsengettem végiggondoltam lehetőségeimet.
Kinyitja az ajtót, megkérdi mit akarok és elküld a fenébe.
Kinyitja az ajtót, meghallgatja miért jöttem, nem fogadja el az ajándékot, és elküld.
Beinvitál a lakásába, megköszöni az ajándékot, megkínál valamivel és beszélgetni kezdünk.

Tulajdonképen már rég óta ismertem, leveleztünk néha egy telefon vagy sms, illetve a Skype-on irogattam neki, de személyes találkozóra még nem került sor Ettől valahogy huzakodott, gondolom a köztünk lévő nagy – 38 év - korkülönbség miatt.
Nos megnyomtam a csengő gombját. Kellemes dallamot hallottam, kis idő múlva lépések, résnyire nyílik az ajtó, kitekint, majd leveszi a biztonsági láncot és beenged az előszobába.


A ház

Christopher Mac Kenzie kényelmetlenül érezte magát a Miss Carlyle-lal boldogan csevegő anyja mellett ülve. A két nő láthatóan régi barát volt még abból az időből, amikor együtt jártak abba a magániskolába, aminek Miss Carlyle most a vezetője volt. Chris-nek fogalma sem volt arról, hogy az anyja miért ragaszkodik ahhoz hogy az ő régi iskolájába járjon, de a nő meglehetősen eltökélt volt. Ami szokatlan volt a fiú számára, mert az anyja általában nem szokott szigorú vagy hatalmaskodó lenni.
Chris többé-kevésbé elnyomta magában a két nő hangját. A csupa “Oh Molly, annyira örülök hogy a fiad ide jön, olyan jóképű bla, bla, bla... ” és “Köszönöm Simone! Emlékszel amikor mi bla, bla, bla..” - ból álló társalgásuk nem kötötte le. Valójában persze ennél tartalmasabb volt, de akkor sem érdekelte. Senkit nem ismert ebből a hülye iskolából, az anyja pedig nem volt hajlandó megmondani neki, hogymiért olyan fontos.


JAN.
28.
2019

Hétvége

Sandra belépett a szállodai szóbájában és letette a bőröndjét az ágya mellé, a kézi táskáját pedig az ágyra. Elhúzta a függönyt és kinézet az ablakon. Egy nagy sóhaj közepette, gyönyörködött a lenyugvó nap sugaraiban és a kilátásban. Egyedül volt és magányos ebben a nagyvárosban távol az otthonától.
Nem olyan régen szállt le a repülője, igaz nem volt túl hosszú a repülőút, de mind mindig megviselte a repülés, nagyon fáradtnak érezte magát. De most igazán arra vágyott, hogy valaki átölelje, és egy kicsit dédelgesse. Leginkább a férje karjaiba vágyót, mivel azt tervezte, hogy ezen a hétvégén otthon lesznek mind ketten és az egész hétvégét együtt fogják tölte. De ez helyet a cége elküldte, hogy egy új partnerrel aláírjon egy szerződést. A találkozott másnap délelőttre szervezték, reggeli órákban is ráért volna ide repülni, de ő inkább a mai délutánt választotta, hogy reggel ne kelljen korán felkelni.


Osztálytalálkozó 3. rész

Mocorgásra ébredtem. Kinyitottam a szemem: Anita öltözködött. Ahogy észrevette, hogy nézem, odahajolt és adott egy puszit a számra.
- Pihenj csak - suttogta, én pedig jobb dolgom nem lévén behunytam a szemem. Alighanem elszundíthattam, mert mikor újra feleszméltem, Nóri már az ágy szélén ült és a telefonját nyomkodta. Mikor megmoccantam, rám nézett, elmosolyodott és hozzám bújt.
- Jó reggelt.
- Neked is - dörmögtem. Kicsit még kótyagos volt a fejem. -Régóta vagy ébren?
- Talán tíz perce. Nem is vettem észre, hogy Anita lelépett.
- Én felkeltem, de vissza is ájultam.
- Nem csoda, hogy fáradt vagy - vigyorodott el.
- Azért annyira nem vészes - pusziltam szájon, amiből aztán egy gyengéd csók lett. Mikor szétváltak ajkaink, a karomba fészkelte magát, a homlokát a mellkasomnak nyomta és felsóhajtott.


JAN.
25.
2019

Nővérem megtanított dugni

Talán három vagy négy hét telt azóta, hogy a nővérem rajtakapott, hogy meglestem anyáékat, ahogy dugnak. Nem is dugtak, hanem a barátja kinyalta anyut, miközben kiverte a farkát.
Orsi kiszúrta, hogy ott voltam az ajtó előtt, és azt is, hogy utána kivertem magamnak a farkamat. Amilyen szemét, megzsarolt, hogy elmondja anyunak, ha ezután nem nyalom ki őt. Először persze ellenkeztem, de elmagyarázta, hogy nekem is jó lesz, ha megtanít nyalni, és ha nem teszem meg, beköp.
Végül is igaza volt. Jó volt, tényleg megtanított, hogyan csináljam, és ami a lényeg: a végén elszólta magát, hogy anyuval is szokták ezt csinálni. Innentől aztán én zsarolhattam őt, azt mondtam neki, hogy elmondom anyunak, hogy tudom, hacsak le nem szop engem. Azóta már vagy háromszor-négyszer megtette, istenien csinálta. Jó volt fogni a fejét, simogatni a tarkóját, miközben kiszívott belőlem minden anyagot.


Tanuló tábor helyett 2. rész

Reggel mind együtt reggeliztünk. Zoli, Karesz és Kriszta elmentek megvásárolni az alkatrészt. Anyám félrehívott és mondta mondjam azt apámnak, elmegyünk sétálni, megnézzük a települést. Amikor viszont kiléptünk az ajtón, a pincéhez mentünk, elmondta megbeszélték Ferivel, hogy itt találkoznak. Arra kért, hogy lassan osonjak ki és addig menjek el valahová. Csodálkoztam rajta, hogy a tegnap este nem volt elég, de mivel megígértem anyámnak, hogy segítek nem ellenkeztem. Már épp készültem kimenni, amikor beszélgetésre lettünk figyelmesek. Apám hangját hallottuk, anyám megijedt, és a pincében lévő nagy szekrénybe lépett be. Régi volt már, viszont elég nagy, engem is behúzott magával, és épp csak bezártuk az ajtót Kati lépett be apámmal. Kati hangjában hallatszott a kacérság, de közben adta a megdöbbentet, amiért itt kötöttek ki apámmal.


JAN.
24.
2019

Angelika 1.

A barakk épületben kazettás magnóból szólt a zene, a táskarádió hangja néha recsegősre váltott. Nem csoda, hisz a magnószalagot már ronggyá hallgatták. Odakint hirtelen sötétedett, a későőszi estén. Megvacsoráztunk és túl voltunk néhány sörön és pálinkán is. A nők azért kissé szolidabban fogyasztottak, de azért nem fogták magukat vissza túlságosan. Céges osztálybuli volt ez a javából, a városi sportpályán lévő étkezdében, ahol a dohányfüst keveredett a pörkölt hagymaillatával és az erős pálinka illattal, Így már nem is volt annyira kellemes. Nem is nevezném illatnak. Talán a kocsmaszag az, ami ehhez legközelebb áll.
- Táncolunk? - kérdeztem Angelikát. Aki elvált nő volt és egyedül nevelte a fiát. Vékony és majdnem olyan magas mint én. Barna feszes nadrágban és egy fehér blúzban jött az estre. Nem túl nagy mellei felett az ing gombjai nyakig kigombolva.