Négyes játszma 2. fejezet

Szavazás átlaga: 7.27 pont (30 szavazat)
Megjelenés: 2022. november 8.
Hossz: 44 834 karakter
Elolvasva: 904 alkalommal
Jasmine lassan tért magához, nem tudta pontosan, mikor siklott át az alvásból az ébrenlétbe. Élvezte az ágynemű melegét, a függönyök mögül beszűrődő lágy napfényt, és legfőképpen azt, ahogy a teste érezte magát. Ó, igen! Ahogy számba vette teljesen ellazult állapotát, eszébe jutott, hogyan került oda. Tegnap este. Hűha! Még soha nem csinált ilyesmit. Hát persze, hogy ő és Jim már szeretkeztek korábban. Hogy őszinte legyen önmagához, általában hülyére kefélték egymást. Egyszer a tó partján egy pokrócon csinálták, miután biztosak voltak benne, hogy senki más nem látja őket. De más emberek mellett csinálni? Emberek mellett, akik ugyanazt csinálják? Kizárt dolog! De, ó, istenem, ez nagyon izgi volt, vagy mi? Nem emlékezett rá, hogy valaha is így elveszítette volna önkontrollját. És mi van azzal, hogy megcsókolta Tarát? Csak úgy megtörtént, és olyan volt, mint a villámcsapás. És másodszorra ő kezdeményezte, és ugyanolyan jó volt. El kellett szakadnia, hogy megcsókolja Jimet, és még abban sem volt biztos, hogy miért váltott vissza. Csak a változatosság kedvéért? Kuncogott. Nem vagyok benne biztos, hogy mi folyik itt, gondolta, de Jimnek biztosan nem volt vele semmi baja tegnap este, ahogy Mattnek és Tarának sem... Hűha, Tara... Ezen még gondolkodnia kellett. Sokat!
Azt is észrevette, hogy egyedül van az ágyban. Nos, ez nem volt szokatlan, hiszen Jim a legtöbbször előbb ébredt, mint ő. De az volt az érzése, hogy a másik kettő is fent van már, és ha ez így van, rájött, hogy „meg kell jelennie”. Kizárt dolog, hogy csak úgy, kócosan és félálomban lesétáljon a lépcsőn. Ideje volt felkészülni a napra és az új barátaira. Jasmine a zuhanyzó felé vette az irányt a szobájukhoz tartozó hatalmas, fürdőszobában. Azon tűnődött, vajon hogy nézhet ki Matt és Tara szobája, hiszen ez a vendégszoba ugyanolyan nagy és szép volt, mint az otthoni fő hálójuk. Szerencsére a készülődés nem tartott túl sokáig. A nyaralásra készülve kirúgott a hámból, és nyaktól lefelé legyantáztatta magát. A hónalja, a vénuszdombja és a lába selymesen sima volt, a bőre pedig érzékien puha. Végigsimított a testén, és megvárta, amíg a zuhanyzó vize felmelegszik. Ujjaival lágyan játszott vénuszdombján, lejjebb csúsztatta kezét, miközben álmodozott, és eszébe jutottak a tegnap este a jakuzziban eltöltött kellemes percek.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 21 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.27 pont (30 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Fluxus
2023. március 31. 09:56
#9
Jól alakul.
1
m
matzkó54
2022. november 9. 18:50
#7
nekem bejön....
nagyon várom a bisex-meleg vonalat IS)))
1
t
tibee72
2022. november 9. 15:35
#6
Izgató történet. Kíváncsi vagyok a folytatásra.
1
cscsu50
2022. november 9. 12:08
#5
Egy hármas -négyes gabalyodásnál szerintem belefér a biszex! Várom a folytatást!
 
1
Kexi69
2022. november 9. 10:46
#4
Kedves Andreas6!

1.) Az összes beküldött anyag legelején - ahogy az első részben is - a szerző felhívja a figyelmet, a homo-, bi- és leszbikus tartalomra.
2.) Az első részhez írt kommentedben ezt tudomásul vetted, miért nem tartottad magad az ígéretedhez? Ki tartott pisztolyt a halántékodhoz, hogy elolvasd?
3.) A leszbikus szex nem taszít? 
4.) Kérlek homofób megjegyzéseiddel ne becsméreld se a szerzőt, se a munkámat.
Előre is köszönöm.
1
Andreas6
2022. november 9. 09:05
#3
Kár volt belevenni a homokozást, még úgy is, ha csak a szereplők beszélnek róla. Fogyókúrának mindenesetre megfelel ez a történet, nekem legalábbis ezzel elvette az étvágyam...
1
a
angel234
2022. november 9. 02:47
#2
Jól megírt a folytatás is.
1
T
Törté-Net
2022. november 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1