JÚL
09
2012
JÚL
06
2012

Puncicsöcs sirámai

családi, tini

Helló, sziasztok!
Puncicsöcs vagyok.
Onnan kaptam a nevemet, hogy kicsi koromban, amikor az apukám megcsiklandozott, olyan sípoló-csipogó hangot adtam, ki röhögés helyett, mint egy gumiállatka, amit a kisgyerekek gyömöszölgetnek a járókájukban. Apumnak ez roppant tetszett, mert amikor megburuttyolta a pocakomat – tudjátok, amikor valaki rászorítja a száját a kisgyerekek hasára és fújja ki magából a levegőt és így aztán bugyborékoló, púzó hangokat ad ki a szájával – én nem győztem gügyögni és majd’ halálra kacarásztam magamat.
Később ezt a csöcseimen és a puncimon is csinálta, ami nekem roppant tetszett, és hát valahogy így, ebből lett a nevem, hogy Puncicsöcs. Rámragadt, mint a bogáncs. Mert hát igen, mert a koromnál nagyobb, szép csöcseim vannak, és a punim is szép domború, szép csupaszon is tartom, mert apu így szerette, teljesen oda volt...

*  *  *

Asszony és lánya a tanyán 1. rész

maszturbáció

Böffentését elnyomta a becsapódó ajtó üstdobszerű puffanása. Egyik lábáról lerúgta a gumicsizmát, a másikat csizmástól fellendítve az ágyra, krumpliszsákként terült el. Kalapja az arcába csúszott, hetyke fejmozdulattal az ágy mellé lökte. Gyorsan horkantott egy harsányat, afféle kacskaringós ablakrezegtetőt, de az igazi, mély álomba merülés előtt szokásos esti, csiricsáré káromkodását még elhadarta. Jani, a nehéz nap fináléjaként, ezúton emlékezett meg valamennyi ismerőséről, már akiket a nagy kapkodásban ki nem felejtett.
Az ajtón kívül egy újabb, a mai napra kiválasztott tányér csörömpölő kimúlása jelezte, hogy mára is elég volt a családfőből, majd gondos lábak megtaposták a cserepeket, mielőtt a három- és sokszögű mozaikoknak valami rejtélyes módon kedvük támadna újra összeforrni. Az asszony ezzel meg is nyugodott, azaz egészen más irányú...

JÚL
05
2012

Fülledt fallabda

hetero, leskelődés, szűz, tini

Szeretek sportolni. A középiskolai éveim alatt az adta vissza az önértékelésem az általános iskolában vézna okostojásként, az erősebbek állandó céltáblájaként végigszenvedett korszak után, hogy kitartóan konditermekbe jártam. De az magányos sport, s én sem szeretek egyedül lenni, ha nem muszáj. Az egyetem befejezése után azonban abbamaradtak a csoporttársakkal vívott focimeccsek is, így új sportág felé néztem. Jó a labdaérzékem, s korábban teniszeztem is egy ideig, viszont egész évben, megfizethető áron akartam sportolni, így a fallabda kipróbálása mellett döntöttem. Ismerőseim közül senki nem akart belekezdeni, így a neten kerestem partnert. Ha már így alakult, a gyengébbik nem képviselői között keresgéltem, hisz nem akartam, hogy egy magát túl komolyan vevő, nagy hévvel játszó menedzserpalánta elvegye a kedvem a játéktól.

*  *  *

Elkurvulásom története

bizarr

Tizennyolc éves koromig csak elméletben tudtam szexről,faszokról dugásról.
Aztán összejöttem egy félénk fiúval, aki húsz volt, de Ő sem volt nővel még, meg pinát sem látott addig.
Jópofa volt, beleszerettem. Meg Ő is belém. Aztán éltük a boldog heteket,hónapokat, csókolóztunk,és más nem történt sokáig. Nem mert kezdeményezni semmit, legfeljebb a melleimet tapogatta, meg aztán később, amikor belehúztam a kezét a bugyimba, az ujjaival el élveztetett, de tovább nem mentünk.
Mint kiderült később, azért félénk, mert pici a pöcse, nagyon pici. Csak kukija van.
De ez akkor nekem még nem tűnt fel, mert nem láttam én sem mást. Én is elkezdtem bele nyúlni a gatyájába, és ahogy hozzá értem a kukijához, azonnal elcsöppent.

*  *  *
JÚL
04
2012

Sztriptíztől hajnalig 2. rész

hetero

– Ő az Emese – jegyezte meg Mariann, arra sem fordulva, csak a pillantása irányából következtettem ki, hogy a hosszú, barnahajú lányról van szó.
– Egyáltalán nem ijesztő! – csodálkoztam. – Sőt...
– Haha! Egy szóval sem állítottam, hogy csúnya lenne.
– De ahogy mondtátok, hogy utálkozva fogja meg a kilincset, mert nem tudja, hogy az a kéz, ami előzőleg járt ott, korábban milyen farkat fogott még... Ebből azt következtettem ki, hogy valami csúnyaság, akivel senki nem akarja megmarkoltatni a farkát...
– Próbáld ki, szerintem unatkozik! – bíztatott Mariann, és lassan Emese felé kormányozta magunkat. – Kíváncsi vagyok, de aztán el ne felejts ám részletesen beszámolni róla! – Egy pillanatra elhallgatott, majd a magányosan álldogáló lány felé folytatta: – Jártál már itt máskor is? – A kérdés feleslegesnek tűnt, hiszen vélhetőleg soha,...

*  *  *

A kéjencek

gruppen, anál

Egy ideje munka után kérdőivek kitöltsével keresek fel embereket egy kis pluszjövedelemért.
Az egyik házba ahogy becsöngettem, egy 5o körüli, még mindig sármos férfi nyitott ajtót. Behivott, leültünk a nappaliban, kitöltöttem a kérdőivet, aztán elkezdtünk beszélgetni. Néha láttam a szemén, hogy nem a szemembe néz, hanem a melleimen kalandozik a tekintete, miközben hozzám beszél. Szinte ösztönösen kihúztam magam, melleim igy még jobban kidomborodtak, bár igy is alig fértek a blúzom alatt. A beszéd egyszer csak a szexre terelődött.
Elég rendesen benne voltunk már a sikamlós témába, mikor egyszercsak a fotelom mögé lépett és ..
- Szeretném megfogni a melleidet..mondta
...

JÚL
03
2012

Tornacipő

s/m, férj-feleség

Janine beharapta alsó ajkát, mert már tudta, mi következik ezután. Oly kemény volt ez a harapás, hogy érezte, mikor foga felsértette a bőrét. Megérezte nyelvével az összetéveszthetetlen fémes ízt, ugyanekkor azt is érezte, hogy valami meleg folyik le lassan az ajkán az álla felé. Kézfejével törölte le a vért, hisz nem akarta, hogy a férfi meglássa, mert rögtön leblokkol és már épp elég nehéz volt idáig is eljutni.
Hétfő volt, ám nem közönséges nap, mert ma volt Janine negyvenedik születésnapja. Férjével, Ricky-vel már elmentek péntek este egy ünnepi vacsorára. Abba a görög étterembe vitte őt a férfi a Hide Streetre, amit szeretett. Janine bárányt evett, mint mindig, és sikerült megbirkózniuk két üveg Retsinával, amiből talán még fél üveg is túl sok, aztán Ouzót ittak a kávéhoz. Nem valami jó ötlet!

*  *  *

Két rosszlány

hetero, anál, tini, diák

A főiskolába már egy ideje barátnő nélkül jártam. Lassan kezdett hiányozni a szex. A masztizás, már nem okozott különösebb élvezetet. Egy igazi női testre vágytam. De a várva várt barátnő nem akart jönni. Szexkapcsolatot nem akartam, mert azokból; csak a baj van. A legutóbbi csaj, aki ezt kérte; az egy idő után azt mondta, hogy szerelmes belém, közbe én nem éreztem iránta semmit, tehát elegem volt belőlük.
Az élet ment tovább, éltem az életemet és más megoldás nem látszott, csak a rosszlány. Mivel legalább 500 ilyen van a városban ezért gondoltam biztos akad a közelbe egy vagy kettő. A közelben pont kettő akadt, ezért gondoltam mindkettőt megszerzem magamnak. Ahhoz képest, hogy rosszlányok voltak, egyáltalán nem hasonlítottak.