NOV
06
2012

Csintalan játékok

leszbi

Türelmetlenül vártam, hogy végre kinyíljon a fürdőszoba ajtaja, és Nikki kilépjen rajta.
Már vagy 20 perccel ezelőtt hallottam a zárat kattanni mögötte, de még mindig nem tűnt úgy, mintha ki akarna jönni egyhamar.
Karomat a fejem mögé rakva nyújtóztam végig az ágyon, pillantásommal az ajtót szuggerálva, telepatikus jelek tömkelegét sugározva a lány irányába, miközben a kíváncsiság lepelként burkolta be minden gondolatomat.
Egy örökkévalóságnak tűnő perc múlva kinyílt az ajtó. Nikki fekete fűzőt viselve lépte át a küszöböt; hosszú, sötétbarna haja keblére omolva kötötte le minden figyelmemet. Ajkai most is vörösen pompáztak, felfedve a kihívó mosoly mögötti tökéletes fogsort. Szeme füstösen kifestve, mégis kicsit tanácstalanul csillogott, mint aki nem biztos magában, holott pontosan tudta, mit csinál. A fűző dekoltázsának szegélye...

*  *  *

Anya és lánya is megvolt

hetero

A munkám olyan, hogy 9 hét meló után 3 hét szabim van. Éppen hazafelé tartottam Franciaországban Lillenél jártam amikor eszembe jutott be kéne ugrani még vásárolni valamit. Ismertem egy bevásárló központot ahol ki is jöttem a pályáról és majdnem beleszálltam egy a kanyartól nem látható kocsiba.
Mellette integetett egy bombajó nő. Megálltam és mondta is a magáét de gyorsan leintettem, hogy franciául nem vagyok valami jó inkább ha angolul lehetne. Máris átváltott tökéletes angolra és kérte segítsek neki mert leállt a kocsija és nem tudja mit csináljon. Mindig van nálam vontatókötél és indítókábel így elé álltam és rákötöttem a kocsimra az ő terepjáróját. Mondtam behúzom a benzinkútig az áruházhoz aztán ott megnézem mi lehet vele. Szerencsére be is tudtam egyből a kútfejig húzni és odamentem megkérdezni mi is történt.

NOV
05
2012

Dave-nek segítségre van szüksége 2. rész

családi

Dave szombaton ébredés után azon morfondírozott, hogy vajon álom volt-e ez az egész? Tényleg megdugta a lányát előző este? Az egyetlen biztos pont az volt, hogy a szexuális frusztráltsága egy csapásra eltűnt. De ez nem igazán válaszolta meg a kérdését.
Felvette a köpenyét, lement a konyhába és ott találta Nadine-t a tűzhely előtt állva, csak egy pólót viselve, ami épp nem takarta gyönyörű seggét. A fia, Frank, valószínűleg még mindig ágyban volt, szóval Dave tudta, hogy nagyjából egyedül van Nadine-nel. De odaléphet-e hozzá, és átkarolhatja-e, vagy csak álmodta az egészet? Mielőtt Dave dönthetett volna, Nadine megfordult és rámosolygott.
- Jó reggelt, Apa. Jól aludtál? – indulta el feléje.

*  *  *

Miranda furcsa ötlete

gruppen

- Egy kis tudományos kutatómunka, Rick? - kérdeztem a pasimtól. Amikor ugyanis beléptem a dolgozószobájába, éppen kemény pornót nézett. Ahogy meghallott, megpróbálta a Tálcára küldeni az ablakot, de már késő volt... Már megláttam a monitoron a nagyon is konkrét képet. A pasim zavarban volt, amiért rajtakaptam. Tudtam, hogy ha öt perccel később jövök be, már maszturbált volna.
- Szia... Miranda. Mi újság?
- Semmi különös. Csak beugrottam. Már órák óta itt gubbasztasz.
- Hát befejeztem a munkát, és... tudod... Néztem egy kis pornót, semmi komoly.
- Nyugi Rick, én kábé szászszor nyitottabb vagyok a pornóra, mint az eddigi nőid. Kíváncsi vagyok, hogy mi ment a képernyőn. Elég izgató volt, de csak egy villanást láttam belőle, mielőtt lekapcsoltad. Mi volt az?

*  *  *
NOV
03
2012

Újabb hosszú hétvége, ennek örömére hagyj ajánljunk négy remekül sikerült történetet szeptemberből, azokat, amelyeket az őket olvasók a legjobbak közé emeltek. :)

A Tanyavilág 3.rész

családi
Falusi nyaralás során főszereplőnk alaposan beépül a házigazda családba.

Egy asszony családi nyaralása: Második nap

gruppen, nyaralás, férj-feleség
Vera szokásosan remek gruppen története, nem lehet benne csalódni.

Egy felejthetetlen éjszaka

leszbi
Egy remek történet egy leszbikus kalandról.

Kalandos napok 2. rész – Másnap

hetero, nyaralás
Medence, sövényvágás, születésnap, vajon hova vezet mindez? Érdemes a sorozat többi részét is elolvasni!

Jó olvasgatást, jó szórakozást!
OKT
31
2012

Egy naplóból 13. rész

hetero, szűz

Sziasztok. Mostanában semmi új szeretőt nem találta, az eddigiekhez járok, ezért tovább olvastam a naplót. Komolyan gondolkodtam, közreadjam e, és én is csak több részletbe írtam, fordítottam le, mert erős. Erős pedofil sztori. Én el is határolódom tőle, és tényleg csak azért fordítottam, és írtam le, mert később pár év múlva lesz folytatása az esetnek. Tehát, innentől a napló általam zömített változata:
- Szóval elindultam vissza Európába, még hozzá nem egy saját teher hajómon, hanem egy utas szállítón. Szóval épp készültem már a Bostoni kikötőben a beszállásra, amikor hirtelen egy koszos, szakadt, szőke leányka csapódott mellém. Franciául szólított meg, amit hála első szajha feleségemnek már egész jól megértettem.

*  *  *

Munkahelyi mulatságok 1. rész

homo, iroda, furry

Imrének hívják a főnököm főnökét. Gyönyörűszép férfi, alig bírok magammal, amikor ránézek. Először kb. 4 hónapja találkoztunk, amikor a felvételi interjúmon ő és jelenlegi főnököm, Zsolt kérdezgettek. Akkor még persze nem tudtam a nevüket, csak annyit láttam, hogy két csodálatos, szőrös férfi legelteti rajtam a szemét. Imre kb. 65 éves, teljesen ősz, dús fehér bajszú, szálegyenes férfi. Hogy szőrös lehet, azt egyrészt a bajusza seprőjéből, másrészt a keze fejét beborító dús szőrzetből sejtettem. Reménykedtem, hogy inge kivágásába is bekukkanthatok, de gondosan kötött nyakkendője és állig gombolt inge ezt lehetetlenné tette. Ahogy felmértem a testét, azt láttam, hogy szemernyi súlyfelesleg sincs rajta. Zsolt más alkat: 55 körül lehet, kis pocakkal, neki is van bajusza, de ezt még egy kis körszakáll teszi teljessé; a borotvált részek is igen izgatóak rajta....

*  *  *
OKT
30
2012

Meglepetés

gruppen, tini

Olyan történetet írok most le, amely az első igazán meghatározó élmény volt szexuális életemben. Azt kívánom mindenkinek, hogy hasonló úton fedezhesse fel a nemiség örömeit!
Alig múltam 16 éves és a lányokkal inkább barátkoztam, mint komolyabb kapcsolat kialakítására törekedtem. Valószínűleg ennek köszönhetően sok lány kereste a társaságom. Bizony voltak köztük nagyon szépek. Akkoriban keményen sportoltam és ennek révén az ország több pontján alakítottan ki baráti kapcsolatot hozzám hasonló korú lányokkal.
A történet egy meghívással kezdődött, amit két vidéki lánytól kaptam. Látogassam meg őket a hétvégén, szeretnék nekem megmutatni szép kis városukat. Vonatra ültem és másfél óra múlva megérkeztem hozzájuk. Az állomáson vártak és egyikük tolmácsolta szülei meghívását hozzájuk, hogy ne kelljen hotelben aludnom.