Bátyám ágyában 1. rész - Nimfománia

Szavazás átlaga: 7.93 pont (96 szavazat)
Megjelenés: 2023. január 24.
Hossz: 5 811 karakter
Elolvasva: 2 664 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
16 éves voltam, amikor Anyukám újraházasodott. A mostohaapámmal együtt a családunk része lett a fia Attila. 2 év volt köztünk a korkülönbség az Ő javára. Nagyon hamar összeszoktunk. Mind a ketten jó fejek. Annyira egymásra hangolódtunk, hogy Attila barátai az én barátaim is lettek. Szinte mindenhova velük mentem és mikor eljöttek hozzánk hívtak, tartsak velük. Sosem éreztem megkülönböztetést a nemem vagy a korom miatt. Nem éreztem, hogy a társaságban Attila megtűrt kishúga lennék.
A mostohabátyámnak tekintélyes pornó gyűjteménye volt. Sokan csodájára jártak. Lapok, videok, poszterek, kütyük és még sorolhatnám naphosszat. Imádtuk, mikor megmutatta az újdonságait. Csak csorgott mindenki nyála nemtől függetlenül.
Néha azért kimaradtam egy-egy buliból. Ilyenkor unaloműzésként beettem magamat a szobájába és mazsoláztam a gyöngyszemek között. Majd egy kiadós maszturbáció után vissza csentem mindent a helyére.
Az elmúlt 2 év alatt volt néhány csaja, de rövid idő alatt mind csak futó kalandnak avanzsált. A közvetlen viszonyunk egészen addig terjed, hogy megengedte, hogy a telójáról vásároljak néhány izgi cuccot magamnak. Egy keresgélés közepette rosszul léptem vissza a menüből és Attila farkáról készített videója tárult a szemem elé. Átlagos hosszú, de vastag volt. Dagadt az élvezettől és néhány rántás után gejzírként lövellt ki magából a spermát. Teljesen beindultam. Nem is tétlenkedtem sokáig. Elküldtem magamnak. Néhány semmitmondó kép mellett, hogy ne legyen feltűnő.
Aznap este gondoltam először Attilára úgy, mint pasira. Tőlem egy fejjel sem volt magasabb. Igazi bodybuilder alakjára nem kellett sokat gyurnia, hogy az izmai izgalmasan domborítsák a testét. Sötét haja, kedves arca és mélybarna szemei barátságos külsőt kölcsönöztek neki.
Az ágyamba bújva újra és újra megnéztem a videót. Arra figyeltem, hogy hogyan zihál és nyög a kielégüléskor. Én pedig vele élveztem minden egyes pillanatban. Simogatva gerjesztettem magamat. Az ajkamon éreztem forró makkját.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.93 pont (96 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ulysses
2023. február 10. 14:44
#17
Köszönöm a megtisztelő bizalmat. Igyekezni fogok mielőbb sort keríteni egy korábbi írására.
A tervem szerint nem egy sima javított változatot küldenék, hanem magyarázattal is szolgálok az egyes változtatási javaslatokhoz. Ezeknél nem feltétlenül kell elfogadni a szerkesztő javaslatát, lehet saját megoldást találni a jobbításra.
2
Ez egy válasz Bianka Moon 2023. február 10. 08:42-kor írt üzenetére.
Bianka Moon
2023. február 10. 08:42
#16
Kedves Ulysses!

Megtisztel a lehetőséggel. Élnék a lehetőséggel. Szívesen megtapasztalnám, hogy milyen egy "szerkesztővel" dolgozni. Biztosan hasznomra fog válni a tapasztalat.

Ahogy írtam Álmoska5-nek is. Nagyon nehéz, olyan embert találni, aki nem viszolyog a műfajtól és javítja is a hibáimat.

Elég jó itt a komment terjedelem, de e-mail talán jobb molnarbianka086@gmail.com

Gyönyörteli szép napot kívánok!
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. február 10. 07:57-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. február 10. 07:57
#15
Kedves Bianka Moon!
Álmoskának írt válaszában sokmindent megvilágít az írásaival kapcsolatban. Azt mondom, akár a védjegyévé is válhat a pár perces fantázia. Kerek, frappáns kis történetek. Különösebb mélység vagy bonyolult cselekmény nélkül. A helyesírás nem kétségbe ejtően rossz, látszik az igyekezet. Érzem a törekvést a választékos fogalmazásra. Ez ugyan megbicsaklik helyenként, mikor oda nem illő jelzőt vagy szókapcsolatot választ. Az általam látott hibák nagyrészt írástechnikai hiányosságok. Tehát nem a stílust, a témát, a sztori cselekményét kifogásolom. Ezeken valóban tud segíteni egy figyelmes szerkesztő. (A lektor inkább a szakmai helyességre figyel.) Ha tényleg van erre igénye, akkor valamelyik itt megjelent írásán szívesen megmutatom, én miket változtattam volna meg szerkesztőként. 
Figyelmeztetem, nem vagyok képzett irodalmár, csak műkedvelő! Tehát én sem garantálhatok abszolút tökéletességet. 
Nem tudom, mekkora a hozzászólások megengedett terjedelme. Talán valamelyik rövidebb írásánál megpróbálom megmutatni, milyen változtatásokra gondoltam. Természetesen csak akkor, ha ezt valóban igényli, és nem bántásnak veszi a kritikus észrevételeket.
 
1
Ez egy válasz Bianka Moon 2023. február 10. 05:28-kor írt üzenetére.
Bianka Moon
2023. február 10. 05:28
#14
Kedves Almoska5!

Megtisztel levele. Igyekszem megszűrni a negatív kommenteket. Igaz, nem mindig sikerül teljesen elvonatkoztatni.

Jól tudom, hogy a helyesírással provlémáim vannak és gyakran csapongok. Nem lennék jó író saját kútfőből, így más segítségére van szükségem (lektor).  Viszont a műfaj miatt nehéz megtalálni a tökéleteset.

Imádok fantáziálni, és gazdagnak is mondhatom magamat ebből a szempontból. A történeteim túlnyomórészt álomokból, álmodozásból, pillanatnyi benyomásokból, fantáziából és egy csipetnyi életből születnek. Aztán jön velük a munka.

Rengeteg energia. Viszont, mindig van minimum egy jó szó a kommentek között, ami arra ösztönöz, hogy fejlődjek és más szemszögből, nagyobb tüzet hozzak az olvasóknak.

Jól esett ezt most leírni.

Köszönöm a bátorítást.

Gyönyörteli írást és olvasást kívánok.
1
Ez egy válasz Álmoska5 2023. február 10. 04:18-kor írt üzenetére.
Álmoska5
2023. február 10. 04:18
#13
Kedves Bianka Moon!  
Itt kaphatsz, majd hideget és meleget is. Te még a korodnál és a feltöltéseid kezdetét figyelembevéve, szárnyaidat próbálod nyitogatni, egy szóval itt kezdőnek számítasz.
Nagyon szépen kérlek nem vegyél semmitse a szívedre. Az akinek Te Jó reggelt kivántál
(nálam 7 évvel fiatalab, nagyon müvelt idős ember)  annak az a mindene hogy (javító szándékkal?) kritizál, lepontoz, stb. Ő ilyen ne haragudj rá kérlek:  Ő ezen honlap FŐ NYELV ŐR CSENDŐRE! Egy írása volt, de a mások írásainak prifungálánál, már a 8326 db nál tart.

Ne vegye el a kedved semmise, nagyon kérlek főleg az ilyen "savanyú tartalmú" kommentek.

Nekem nagyon tetszik, ahogyan elkezdted e sorozatot!  Az olvasok darab számait figyeld.

Én a 10. feltöltésemnél vagyok túl, de a legutolsó rész megírásánál bajban vagyok, mert
1966 ban szerelmes lettem egy gyönyörű szőke hosszú hajú Asszonykába, és naívan egy 6 éves fijával!  Urak nagyomn kikeztek, mert én nem eg írónak születtem, de az igazat kívánom megírni. Bármennyire is kigunyolnak - mert nem tudok helyesen írni, meg olyan dolgokért kapok hideget, meleget amik velem a valóságban megtörtént. 
Első feleségem - mert erről tájékoztatotam olvasóimat - amiket megigért a nánszútunkon, hogy megtanit mindent a szeretkezések titkaíra!  Harmadik feleségem tegnap volt 81. -éves , de ki hinné el, hogy életemben összesen 4 nő volt, ebből 3-at hivatalosan Feleségül is vettem. Vágyaim meg elmaradtak, mert hűséges férjként, egyik feleségemet se csaltam meg. 

Én olyan ember vagyok, amit elkezdek azt be is fogom fejezni! 

Kedves Bianka!  Álmos bácsinak mondta egy barátja tanulságként: Aki kurvának áll! Az számoljon azzal, hogy egyszer meg is basszák!! Én ennek a mndásnak a negatívjait már az Uraktól megkaptam. De bármennyire is fognak még megbántani befejezem:
 Mert a fő  kettő kérdés  közül melyik  a helyes:
 becsületben élni hűségesen megöregedni:
               - úgy hogy a nyelvem nem ért női nemi szervet ( régen ez erkölcstelenbűnnekszámított)
                 és az én "micsodám" nem volt nő szájába még és senki nem nyelte le a "termését"!

Becstelenűl élni, megcsalni fűvel fával a feleséget:
               -
 de minden  nemi vágyakozást, vágyat,  megteremt magának!
Egy okos ember más kárán tanul, én buta votam. Hibáimat amit -hiszékenyen - elkövettem életem során, próbálom saját szavaimmal olvasóimat jó szándékkal tájékoztatni.

NE VEGYE EL A KEDVEDET SEMMI, MERT SOK EMBERNEK TETSZIK AZ AMIT ÍRSZ!
Tisztelettel:

"Álmoska5"
 
0
j
joe013
2023. január 27. 18:19
#12
Egész jó az indulás,vajon a folytatás!!!!??????...
1
cscsu50
2023. január 25. 13:13
#11
Bevezetésnek jó.
2
kivancsifancsi
2023. január 24. 21:10
#10
Mint ötlet jó, de a folytatásnál feltétlen vedd figyelembe ,,doriangrey,, intelmeit és ha van kivel, akkor beküldés előtt olvastasd el, ha kell még javitani rajta.
2
Bianka Moon
2023. január 24. 14:23
#9
Nagyon szépen köszönöm a meglátásokat. A jövőben figyelni fogok rájuk.
1
Ez egy válasz doriangrey 2023. január 24. 12:54-kor írt üzenetére.
doriangrey
2023. január 24. 12:54
#8
Összecsaptad, mint kamaszgyerek a masztit. Ne siess, dolgozd ki, korábbi írásban már láttunk hosszabb "előjátékot". Egy lány fejében ezek hosszabban is elnyújthatóak, amiben az élvezet a másik gondolatvilágának megismerése, a vonzás kibomlása és a megtervezés lépései kerülnek kibontsra. Vedd figyelembe az élvezeti görbét, ahogy felépül az olvasás közben. És lehet benne párbeszéd is, kis jelenetek, nem kell nagy dolognak lenni, csak kapcsolódjon valahogy a sztorihoz. Mint ahogy élőben játszanád. 
1
genius33
2023. január 24. 07:52
#7
Azért itt megállitani az olvasót... Ez kínzás 😀 
2
Andreas6
2023. január 24. 06:43
#5
Szerintem a fogalmazás gyenge, az egész írás tele van hibákkal. Nem tetszett!
2
a
angel234
2023. január 24. 04:04
#3
Szerintem is jól indul a sorozat.
2
veteran
2023. január 24. 02:28
#2
Jó kezdés.
2
T
Törté-Net
2023. január 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1