Szérum

Szavazás átlaga: 7.99 pont (81 szavazat)
Megjelenés: 2023. január 24.
Hossz: 25 336 karakter
Elolvasva: 1 734 alkalommal
Két óra telt el azóta, hogy Dylan elment az orvoshoz. Amikor elment, már elmúlt hat óra. Jóval túl voltunk a szokott rendelési időn. De a fiam azt mondta, hogy különleges találkozója van. „Megállapodás”-nak nevezte. Előtte futóedzésen volt amitől általában eléggé le szokott merülni, de most energikusnak tűnt amikor kiment az ajtón. Kíváncsi voltam hogy miféle “megállapodása” lehet az orvosunkkal. Talán az edzésekkel függ össze. Csak nem valami doppingszerről van szó? Elég nagy szabadságot adtam a fiúnak, de most kezdtem aggódni.
Nyolc óra körül úgy döntöttem, hogy elnézek a rendelőbe. Útközben azon gondolkodtam, hogy mi a fenéért nem kérdeztem meg egyszerűen hogy mi dolga az orvosnál. Túl nagy mozgásteret adtam neki? Bűntudat fogott el, amiért nem szenteltem neki a megérdemelt apai figyelmet. Nem csak a fegyelem, hanem a kedvesség és a szeretet terén is. Útmutatásra volt szüksége egy hozzá hasonló tinédzsernek, aki első lépéseit teszi a felnőtté válás felé. Megráztam a fejem és nem értettem miért sodródtak ebbe az irányba a gondolataim.
Megérkeztem a háziorvosunkhoz. Kívülről úgy tűnt hogy nincs bent senki, de a főbejárat nyitva volt. Beléptem az üres váróterembe. Az előcsarnok sötétbe borult, így könnyebb volt észrevenni az egyetlen kivilágított vizsgálóhelyiséget a folyosón. Óvatosan végiglépdeltem a folyosón és bekukkantottam a nyitott ajtón.
A fiam a vizsgálóasztal fölé hajolt. Nadrágja és alsónadrágja a bokája körül volt. Az orvos hosszú, fehér köpenyében mögötte kuporgott és arcát Dylan sápadt, kerek farpofái közé nyomta. Az állkapcsa fel-alá járt és úgy hangzott, mintha nyelves csókot váltott volna Dylan ánuszával. A nyögéseiből ítélve a fiamnak tetszett amit csináltak vele. Az orvos lábai között a nagy farka mereven kiemelkedett a nadrágjából. Makkja fényes volt az előváladéktól.
Megdöbbenésemben kiszaladt a számon egy "Szent Isten! ". Kicsit hangosabb lett, mint amire számítottam. A szám elé kaptam a kezem, de nem vettek észre. Vagy csak nem törődtek velem. A doki felállt, Dylan mellkasa alá nyúlt és felhúzta. Egymás mögött álltak, szorosan összetapadva. Az orvos farka a fiam hátának alsó részén feküdt, Dylan hímvesszője pedig ferdén állt felfelé.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 12 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.99 pont (81 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!