DEC
17
2012

Nyáron

hetero, nyaralás

Lassan vége a nyárnak. Görög nyaralók már mutatóba se maradtak a szigeten, a szállodák még tele, de már főképp csak németekkel, angolokkal és skandinávokkal. A pénzes amerikaiak mostanában elmaradtak. A strand még nyári képet mutat, sok a toplesses nő, bár sokuknak jót tett volna, ha nem veszik le a felsőrészt, vagy inkább csadorban strandolnak. A bárban, ahol dolgozom, sokkal több a női vendég, mint a férfi. Az angol nők egészen nyíltan vadásznak a fiatal görög férfiakra. A mixerek között nincs is nő. Négyen dolgozunk egyszerre, a többség athéni egyetemista, aki itt keresi meg a mellékesét. A bár sem fizet rosszul, de az angol turisták kényeztetnek is minket. Egy zárás utáni romantikus sétáért kijár valami apró ajándék, de ennél komolyabb szolgáltatásért annyit kapok, ami egy heti béremnek felel meg. A tavalyi nyár nagyon jó volt, abból cseréltem le a régi Yamahát...

*  *  *
DEC
14
2012

Emlékeim 1. rész

hetero, tini, szűz

Kislány korom óta eltelt már jó év és az férfiakat, tapasztalatból tudom, hogy ők azok akik tudják, hogy mire vágyik egy nő, ha már széttette lábait, szóval nem vagyok már mai csirke. Közeledtem az ötvenhez, amikor elkezdtem emlékeim írását, tudtam, hogy nem lesz időrendbe leírva, de szerintem nem a dátum, hanem a cselekmény a fontos. Szerencsémre tini koromban sokat olvastam, akkor már nem volt tabu a szex. Szüleim is fiatalok és felvilágosítottak voltak, ők vittek először nudista strandra. és mégsem feküdtem le senkivel tizennyolc éves koromig. Igaz szűztelenítés után volt egy pár jó kapcsolatom, mégsem érzetem, érzem magamat kurvának. Ha meg tetszett egy férfi és nemi vágyat éreztem iránta " meg szereztem" kis puncimnak.

*  *  *

Párduclány

hetero

Vállalati rendezvény sorozatunk megnyitóján történt meg ez az igaz történet, melyet 4 évvel korábban, 2007-ben éltem át. Pontosabban az azt követő bulin.
Dettyt egy évvel korábban ismertem meg, szintén munkával kapcsolatosan. Akkor hostessként dolgozott nekünk egy kiállítás alkalmával. Akkor tetszett, de valamiért nem létem. Nagyon csinos volt. Sötétbarna, hátközépig érő haj, kreolbarna bőr, barna intelligens szempár. Karcsú teste áttetszett az erős lámpák fényében a fehér blúzon át amit viselt. Fekete miniszoknyája alól minden egyes lehajláskor kivillant formás combja. Arról fantáziáltam, hogy milyen lehet a popsija és figyeltem, hátha belátok kicsit jobban is a szoknya alá.

DEC
13
2012

Buszon kezdődött

hetero, közlekedés

Ülök a távolsági járaton, és figyelem, ahogy az esőcseppek egyre nagyobb intenzitással verik az ablakot. A francba, már csak ez hiányzott! Fázósan dörzsölöm meg a karjaimat, aztán karba fonom a kezem, amikor látom, hogy a mellettem ülő srác nem tudja levenni a szemeit a hidegtől összeugró bimbóimról. Egész jóképű, nem is értem, miért kell nyilvánosan ilyen éhesen bámulnia más nőket. Ahogy így elnézem, jópár évvel fiatalabb is nálam. Mindegy. Akárhogy is, nem ő tehet róla, hogy esni kezdett az eső, mint ahogy arról sem, hogy amikor elindultam még ezer fok volt, és csak egy lenge top van rajtam, ami tökéletesen rám simul. Csörög a telefonom, kelletlenül kutatok utána a táskámban. A főnököm az, idegességtől remeg a hangja, a kimutatásokat követeli rajtam, küldjem el online.

*  *  *

A szanatórium 1. rész - Megérkezés

maszturbáció

Az öreg Greyhound busz erőlködve kapaszkodott fel a kanyargós hegyi úton. Azt hittem, csak a régebbi
filmeken létezik, de itt köhögött alattam. Nagyon fáradtnak éreztem magam, bár egy kicsit sikerült aludnom.
Már nagyon kellett pisilnem és a betétemet is ki kellett volna már cserélnem. Lassan felálltam a nem túlzottan kényelmes ülésről, és ahogy a busz teteje megengedte, egy nagyot nyújtózkodtam. Az ősz hajú néger sofőr a visszapillantó tükörből nézte a mellemen megfeszülő pólómat. Sajnos az ég nem áldott meg nagy mellekkel. Jóindulattal is csak átlagosnak lehetett mondani őket. Úgy látszott az öregnek mégis tetszettek. Lenéztem, és a mellbimbóim majdnem kiszúrták a vékony anyagot.

*  *  *
DEC
12
2012

Idegen

hetero

Aznap is, csak mint a többi napon, sietve készülodtem, mert van az a rossz szokásom, hogy szeretek elaludni. Foleg akkor, ha valamilyen eseményre vagyok hivatalos, egyébként már a hajnali órákban kortyolgatom a napi energiát adó kávémat. Rohanás zuhanyozni, majd valami szexi, de mégsem hivalkodó ruhába bújni és az elmaradhatatlan smink. Megcsörren a telefon, szaladok, nehogy valami fontos hívásról maradjak le. Egy ismeretlen hang beleszól, és kellemesen csengo hangon beleszólal, hogy:
- Miért kellett, hogy megkívánjalak, minden percben a fejemben jársz, és próbálom megélni, milyen lehet mikor meztelen testedhez simulhatnék! - majd ezután elhalkul a telefon.
Minden addigi gondolatom teljesen kiürült a fejembol és azon gondolkodtam, ki is lehetett az a bizonyos illeto. Lassan észbe kapok és futás az autóhoz, rápillantok az órámra és nyugodt szívvel konstatálom, hogy igen,...

*  *  *

Vihar után az irodában

hetero

A következő eset még '94 környékén történt velem.
K. és én Szentendre utcáit jártuk, gyermeki rácsodálkozással fedezve fel a kanyargós régi, szűk sikátorokat, a kilátást, a macskaköves utcákat.
Néha aggódva pillogtam az égre, mert lilásszürke, fakósötét felhők gyülekeztek, lassan szürkületbe fordítva a nappali világosságot.
"Nem kéne valami védett hely felé vennünk az irányt?" kockáztattam meg. K. játékosan vállon taszajtott.
"Mondd már legfeljebb megázunk kicsit..." nevetgélt.
Épp egy olyan helyen csavarogtunk, ahol egy lépcső vezetett felfelé a meredek domboldalban, mikor megdördült az ég, vészjóslóan gördült át a város fölött a morajlás. A közelben nem sok eső ellen használható hely volt, legfeljebb félúton egy kisebb kilátószerű beszögellés, oda még eljutottunk, mikor leszakadt az ég, és olyan zuhé kerekedett, hogy szinte...

DEC
11
2012

Negyven évvel ezelőtt 2. rész

hetero, férj-feleség, regény

Az első vetítést Edittel kettesben néztük végig, gondolva rá hátha túl hosszúra sikerül és nem tudjuk magunkat türtőztetni, mely be is következet.
Egy mosodai akcióról szólt csinos szereplőkkel, hamar keményen állt a farkam, felénél nem bírtuk tovább egymásnak estünk, Edit figyelmeztetet kapcsoljam le a gépet.
Heves csókok közt lekerült rólunk az a néhány ruha ami még rajtunk volt.
69es pózban sokáig kényeztettük egymást mikor Edit jajgatva élvezet ez nálam is betette a kaput többször nagy adag gecit lövellve torkába melyet maradék nélkül le is nyelt.
Ez volt az első alkalom hogy önszántából kérés nélkül lenyelje.
Tovább néztük a filmet, végén nagyot szeretkezve.