Anyuci a hátsó ülésen 7. rész - Anyuci luxus öle

Szavazás átlaga: 8.25 pont (91 szavazat)
Megjelenés: 2022. október 21.
Hossz: 59 448 karakter
Elolvasva: 3 568 alkalommal
Fordítás
Eredeti történet: silkstockingslover Backseat Mommy: mom’s luxury lap

Összefoglaló: Anya felfedezi biszexuális oldalát, és rajtakapja a fia.
Áttekintés:
Ez a „Anyuci a hátsó ülésen” sorozat hetedik része.
Az első részben, „Anyuci a hátsó ülésen: Egy hosszú, kemény utazás”, Sarah, az anya arra kényszerül, hogy egy hosszú autóút során a fia ölében üljön. A nap előre haladtával képtelen ellenállni a fia farkának csábításának.
A második részben, „Anyuci a hátsó ülésen: Seggbekúrva”, Sarah most már vágyik a fia farkára, és ki van szolgáltatva neki. Miután egy kamionparkoló mosdójában készségesen seggbekúratja magát, mohón fejezi be a tevékenységet az autó hátsó ülésén, miközben férje a szakadó esőben vezet.
A harmadik részben, a „Anyuci a hátsó ülésen: gloryhole ribi”, Sarah megkérdőjelezi a házasságát, és miután egy üzekedés a hátsó ülésen, egy második a hotelszobában, miközben a férje a fürdőszobában van, két fantáziája is valóra válik, amikor a fia elviszi őt egy gloryhole-ba.
A negyedik részben, a „Anyuci a hátsó ülésen: a férj alszik.”, Sarah tudja, hogy meg kell mondania a férjének, hogy vége, de csak azután, hogy Cory-t kiteszik az egyetemre. Aznap este Sarah belopózik a fia ágyába, miközben alvó férje pár méterre van tőle, és mindhárom lyukba megdugják.
Az ötödik részben, a „Anyuci a hátsó ülésen dugig tömve spermával”, az utazás utolsó napján Sarah megpróbálja teljesíteni az ígéretét, hogy mindhárom lyukába töltést kap, plusz egy arcpakolást.
A hatodik részben, a „Anyuci a hátsó ülésen Anyuci a hátsó ülésen a kéjsóvár 3 lyukú lotyó”, Sarah szakít a férjével, akinek megvannak a saját titkai; furcsa módon még akkor is szorosabban kötődnek egymáshoz, mint valaha, amikor elválnak útjaik, és Sarah meglátogatja a fiát a főiskolán, elhatározva, hogy mindhárom lyukába két töltetet vesz be... és a gyorsan töltődő fia több mint boldog, hogy eleget tehet a kérésnek.
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Nem untatlak titeket a hétvége további részleteivel, – bár egyáltalán nem találtam unalmasnak –, hiszen reggel, délben és este is dugtunk. Mindhárom lyukamat alaposan bekente a rengeteg ondójával, és hétfő reggelre, amikor elindult az iskolába, már tudtam, hogyan akarok meghalni, ha eljön az ideje: halálra kefélve.
Hétfőn ajánlatot tettem az utolsó házra, amit megnéztünk. A napot a gyógyfürdőben töltöttem (Négy óra teljes testkényeztetés. Friss akartam lenni a páromnak, és kurva jól is akartam kinézni) és a bankban (még két óra, ki tudta, mennyi munkával jár az összes kapcsolat, eltartott személy és így tovább megváltoztatása).
Aznap este több mint egy órán át szopogattam Cory-t, miközben ő egy tankönyvet olvasott. Végül négykézlábra fordított és megdugott, a pinámba élvezve.
Kedden ismét a bankban voltam, ahol aláírtam a házra vonatkozó papírokat, de csak miután pár órán át megállás nélkül alkudoztam, és sikerült öt lepedőt spórolni. Tíz nap múlva enyém lett a ház, ami elég izgalmas volt.
A következő három hétben beköltöztem a házba. A legtöbb szobát újrafestettem, berendeztem, és persze a fiam cicababája voltam, amikor csak akarta.
Néha írt sms-t, hogy találkozzunk a suliban a „különleges mosdónkban”, néha a kollégiumi szobájába vitt, és néha átjött hozzám, és ott töltötte az éjszakát.
A farka, a spermája és a hatalma felettem a függőségemmé vált, és nem tudtam betelni vele.
És ha pár napig nem hívott, nyugtalanná váltam.
Állandóan kanos voltam.
Minden nap, amikor Cory nem nekem adta a farkát és a spermáját, frusztrált. Elvonási tüneteim voltak. Ironikus, hiszen a házasságom alatt gyakran hetekig nem jutottam faszhoz, mielőtt elkezdődött a hátsó ülésen a maratonom az én kanos, nagy farkú fiammal.
De a szexuális újraébredésem teljesen megváltoztatott, és állandóan éhes voltam a farkára, a spermájára, a dominanciájára.
Szóval, bár óránként meg akartam írni Cory-nak, hogy jöjjön át, és bassza meg az arcom, döngölje a puncimat és kúrja szét a seggem, tudtam, hogy hagynom kell neki egy kis teret. Nem viselkedhettem úgy, mint valami rászoruló anya, bár valójában kurvára rászorultam a farkára.
Úgy éreztem, mintha az üres fészek szindróma egy késleltetett, elbaszott változatát élném át huszonnégy órán át.
Szóval mivel nem volt semmi kötelezettségem, megpróbáltam elfoglalni magam.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 28 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.25 pont (91 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Fluxus
2023. április 19. 07:34
#9
Jó lett a befejezés is.
1
n
nevem senki
2022. november 10. 06:34
#7
Nekem nagyon-nagyon tévét mind a 7 rész várom a fojtatást
 
1
cscsu50
2022. október 26. 17:45
#6
Remek sorozat.
1
f
feherfabia
2022. október 23. 09:01
#5
Nagyon izgi történetek!!
1
M
Málna
2022. október 21. 09:05
#4
Kiváló sorozat! Remélem több hasonlót is lefordítasz még.
2
Andreas6
2022. október 21. 08:07
#3
Szerintem az utolsó rész sem gyengébb, mint az eleje.
1
a
angel234
2022. október 21. 04:46
#2
Jó sorozat volt,az eleje jobban tetszett.
1
T
Törté-Net
2022. október 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1