Hírek

JÚL.
25.
2019

A panelkurva

1. Trainstation
A 6.40-es celldömölki gyorssal érkeztem. Ez az azon a napon történt, hogy annyira fújt a szél, hogy az eresz alá csak az mert beállni, akinek nem volt különösebben drága az élete.
A vonat, számomra némileg érthetetlenül, a déli pályaudvarra vitt, ahol a V43-as bevontatott a hármas peronhoz, és végre leszállhattam. Igencsak fájt a sejhajom, előző este elég komoly breakelést nyomtam a celldömölki B52-es gettóbárban. Megtapogattam a hátsóm, és leléptem a szocreál vagonról, amelynek húgy,- és olajbűze volt. Az égre néztem, ahol felhők száguldoztak. Az eső is szemerkélt. Rájöttem, hogy elcsigázott vagyok és másnapos, ezért odamentem az egyik büféhez, ahol párszor kávéztam már és egyszer egy hot-dogot is ettem (igaz, attól vékonyfosást kaptam).


A gárdonyi nyaralás 5. rész

A tizenkettedik nap, vagyis a csütörtök esősnek indult, így mindenki a házban rekedt délelőttre. Kellemetlen is volt a helyzet mindenki számára. Én egyszerűen nem tudtam sem a haverom, sem az öcsém szemébe nézni, bár az utóbbi esetében már tudtam, hogy egyikünk sem szerelmes valójában a másikba, viszont a szexet kívánjuk a másikkal. A haveromnak azért nem tudtam a szemébe nézni, hisz mégis csak kavarok a háta mögött a 15 éves öccsével.
- Mi ez a halotti kedv? – szólalt meg egyszer csak Vince
- Milyen halotti kedvről beszélsz? – kérdeztem vissza
- Nem szokott itt ilyen oltári csönd lenni, amikor mindannyian itthon vagyunk. – válaszolta. És ebben volt is valami. Eközben láttam Beni arcán, hogy szíve szerint minden lapját kiterítené, de nem akar engem bajba keverni mindenki, s főleg a bátyja előtt.


JÚL.
24.
2019

Sportnap, Szex, Gyerek

Iskolánkban egy különleges szokás alakult ki a sportnap körül. Minden iskolai válogatott ( aki bármilyen versenyen, de képviseli az iskolát ) éjszaka is űzte a sportokat, másnapra pedig nem kellett készülniük.
Cserébe összecsaptak a tanári kar válogatottjával, az öregdiákokkal, és a másik nem által kiállított csapattal.. Illetve a maradék időben azt csinálhattak amit akartak. Alvás nem igazán volt, de erre is volt lehetőség.
16 évesen kerültem be először a sportnap éjszakai szakaszára, ugyanis az évben több különböző sportban is indultam, mint az iskola képviselője. ( Foci, kézi, röpi, kosár, asztali-tenisz, frizbi, sportlövészet. ) Valójában a legtöbb helyen csere voltam, vagy azért kellettem, hogy meg legyen a kellő diákszám a csapatversenyen ( 5 játékos, vagy 4 lövő vagy ilyesmik ), de egyéniben sehol sem indultam.


Kortalan vonzalom

Tizenhat éves voltam akkor. Éjszakánként sokszor voltam egyedül, ilyenkor, hogy elüssem az időt, a mobilomat használtam internetezésre, chatelésre. Szívesen ismerkedtem, barátkoztam. Akkorra már felébredt bennem a kíváncsiság, időnként erotikus üzeneteket is váltottam egy-két emberrel, de mégsem ragadott meg a dolog annyira, hogy személyes találkozót akarjak valamelyikükkel. Egy éjszaka egy lánnyal beszélgettem. Egy évvel volt idősebb nálam, és imádott masztizni. Néha együtt is csináltuk, mármint telefonon. Titkon azonban egy férfira vágytam, egy igazi macsóra, aki úgy bánik egy nővel, mint ahogy egy zenész a hangszerén játszik. És megtaláltam... A fent említett lány ajánlotta, azt mondta, kedves, diszkrét, és fantasztikus az ágyban.
Ekkor még szűz voltam... Nem is tudtam, mit tegyek, éljek-e a lehetőséggel.


JÚL.
23.
2019

Swingerezés 2. rész- Hatan a padláson

Lehet, hogy a jó idő tette - tavasz volt -, vagy csak az izgalmak és a kíváncsiság hajtott, de két héttel később ismét elmentünk a budaörsi klubba. Ezen a szombat estén már sokkal felszabadultabban indultam neki az újabb kalandoknak, ennek ellenére most is nagyon izgultam. Az út alatt feszültségoldóként Adammel szinte teljes hangerőn élveztük a zenét a kocsiban.
Nem tartott sokáig, mert 20 perc alatt meg is érkeztünk. Úgy látszik, sikerült olyan helyre költöznünk, hogy a Pest megyei klubok nagy részét 20 percen belül elérjük.
Amikor befordultunk a klub utcájába, Maci behajolt a kocsi ablakán és megjegyezte, hogy nem csak az autó fullos, de én is milyen jól nézek ki, majd egyből mutatta hova parkoljunk le. Hát igen, körülbelül egy órát azzal töltöttem, hogy milyen ruhát vegyek fel. Mintha az olyan fontos lenne… Mivel összesen 20 percet volt rajtam, akár a mackómban is mehettem volna, itt úgy is a fehérneműn van a hangsúly.


A szobatársam

Egy kicsit magamról. 183 cm magas, fekete hajú, barna szemű. átlagos testalkatú 18-éves meleg srác vagyok.
Eléggé nehezen indult az egyetem, már akkor is, mikor csak jelentkezni kellett. Nem volt számomra furcsa az ilyen dolgok intézése, de most mégis nagy volt a tét ahhoz, hogy bármit is elrontsak. Természetesen felvettek az általam választott szakra. Már csak egy kérdés volt számomra megválaszoltalan, mégpedig az, hogy fel vesznek e kollégiumba, és ha igen, akkor melyikbe. Több lehetőség is adott volt a számomra. Az első, amit a legjobban szerettem volna, ahol 2 fő osztozott egy szobán és egy fürdőn, viszont a konyhát még 4 személlyel kellett volna megosztani. A második, ami még belefért volna az „elvárási kereteimbe”, ahol 3 személy osztozik egy szobán, egy fürdőn és a konyha szintenként közös. Az harmadik és egyben az utolsó, ahol szintén 3 személy osztozik egy szobán, viszont a vizesblokk és a konyha szintenként közös.


JÚL.
22.
2019

Az én utam 2. rész

Haza érve balhé fogadott, láttam anyának ki vannak sírva a szemei.
- Mi történt? - öleltem át.
- Elment, Gábor elment - sírta el magát.
Gábor anya „barátja” volt, én nem nagyon kedveltem egy parazitának tartottam, anya nyakán élt. Sajnos apa tíz éve itt hagyott bennünket, azóta anya a rosszabbnál rosszabb kapcsolatokba ugrott bele. Erre mondják nem volt szerencséje a férfiakkal. Nagy nehezen sikerült megvigasztalnom, így este el tudtam menni a haverokkal bulizni.
- Anya el szeretnék menni. Itt hagyhatlak, nem lesz semmi baj ugye?
- Persze menjél csak, vigyázz magadra, és ne maradj sokáig.
Éjfél után nem sokkal értem haza a buliból. Anya a nappaliban a kanapén hangosan szuszogva aludt, mellette egy majdnem üres vodkás üveg. Csak egy póló, és bugyi volt rajt. Mellé ültem a kanapéra, és ébresztgetni kezdtem.


Elhanyagolt puncika

Mióta megengedtem a pasimnak, hogy minden lyukamat kedve szerint használja, teljesen elhanyagolja a puncimat.
A múlt héten is, amikor hazajött a munkából, épp az ágyban Facebookoztam a laptopomon. Ahogy belépett, rögtön észrevettem nadrágján keresztül a hatalmas merevedését. Vajon már útközben hazafelé verte magának? Hogy lehet, hogy máris ilyen kemény volt?
Szóval épp a barátnőmmel csevegtem Messengeren, amikor a pasim kihúzta kezemből a laptopot és a fésülködőasztalkámra állította. Még csak el sem küldhettem a félig megírt üzenetet. Ha ez az egyezségünk előtt történt volna, miszerint bármikor kedvére használhat, legalább az üzenet elküldéséhez ragaszkodtam volna. De most már másképp álltak a dolgok.
Még csak nem is köszönt vagy üdvözölt, csak rám parancsolt, hogy vegyem le minden ruhámat, és álljak négykézlábra. Egy kicsit megalázó volt, de engedelmesen, sietősen levettem a pólóm és a farmerem.


JÚL.
19.
2019

Anyám megosztja titkait 4. rész

Megérkeztek a nagyszüleim, anya és én, mint szextársak meglepetés volt nekik, erre valószínűleg sosem gondoltak.
Nagyszüleim a hatvanas éveikben vannak, fiatalosok, egészségesek, aktívak és nagyon szexéhesek. A nagymama mindig büszke arra, ahogyan kinéz, korához képest nagyon jól néz ki. Nagyapám nagyon jóképű.
Nem sokkal nagyszüleim érkezése anyám és én is, két nap után előszőr, felöltöztünk, remélem minden normálisnak tűnik, mégcsak nem is sejtik, hogy egyfolytában együtt basztunk.
Sokat tanultam a családunk történetéből, anyám személyes titkai, amit megtudtam, csak erősebbe tette szeretetemet iránta. Igen ő egy egészséges nő, de ugyanakkor az anyám is, és hozzám tartozik.
Miután megérkeztek, kinyitottunk néhány üveg bort, négyen a nappaliban ülve beszélgettünk, mintha évek óta ezt tennénk. Anya különösen boldog volt és ezt ki is mutatta, bár mi nagyon rendesen viselkedtünk.