DEC
10
2012
DEC
07
2012

Kis öcsi nagy fasszal

maszturbáció, vibrátor

Egy kicsit perverz történetet szeretnék elmesélni, ami velem meg az öcsémmel történt meg. Az öcsém 14 éves volt, én 16. Akkor már észrevettem rajta, hogy sokszor rajtam felejti a szemét, főleg amikor estefelé már csak egy átlátszó hálóing volt rajtam. Nem tanúsítottam különösebb jelentőséget a dolognak, csak tudomásul vettem, hogy kezd felnőni. Egyszer kétszer rajtakaptam, hogy leskelődik a kulcslyukon, amikor végeztem a fürdéssel és meztelenül szárítottam a hajamat, de nem szóltam érte neki. Had legyen ennyi öröme. Persze amikor én is be voltam indulva a kulcslyuk felé fordulva nézegettem a puncimat, és jól széthúztam, hogy ő is láthassa. Kicsit szemétség, tudom, de amikor felizgultam, szerettem húzni az agyát. Tudtam, hogy utána biztos maszturbál és ez is felizgatott. Amikor a fürdőből kijöttem, legtöbbször nem volt rajtam semmi. A vizes törülközőt kiterítettem a...

*  *  *

Meleg nyári utazás... 4. rész

hetero, anál, tini

... közeledett a csodálatos nyár vége. Szexuális életem igen csak nagy változáson ment át. Nyár elején még álmodni sem mertem ilyenekről. A suli legjobb nője a barátnőm lesz. Eljött az első szex is vele, nem is akár milyen. Egy sráccal is szexeltem, sőt hármasban is csináltuk, mindenki mindenkivel felállásban. Dugtam puncit és popsit. Nyaltam puncit és popsit, szoptam faszt. Megdugtak igazi farokkal és műfarokkal is. Más az életében nem csinál ilyeneket és ennyi mindent, nekem meg néhány hét kellett mind ehhez. Fantasztikus érzés. Meg is változtatott. Jó és rossz értelemben is. A szex mindennél fontosabb lett számomra, de ugyan akkor más nézőpontból is látom már a világot, így hogy megismertem Szilvit és Gábort. Olyan életképek és helyzetek is kerültek így elém, amivel eddig még nem találkoztam. Átértékeltem magamban sok dolgot. Azt azért nem mondhattam, hogy...

DEC
06
2012

Nóra Tanárnő és egy forró nyári éjszaka

hetero, diák

Középiskola második osztályban történt, mikor nyári táborozásra vittek minket a nyári szünet elején. Egy gyönyörű, vadregényes tópartot választottak ki, ahol sátrakban laktunk. Az idő nagyon jó volt, egész napokon át fürdőztünk. A lányok lenge kis bikinikben voltak, mi fiúk meg állandóan őket bámultuk, de volt egy köztük, aki valamiért nagyon felizgatott. Viszont nem diák volt Ő, hanem a biológia szakos tanárnőnk.
Nórának hívták, úgy negyven éves lehetett, de nagyon jó formában volt. Ránca nem sok volt, viszont testének látványa minden tekintetet vonzott. A természet szép, kerek , kissé már túlméretezett idomokkal áldotta meg. Mellei görögdinnye méretűek voltak, de feszesek. Derékban volt rajta egy kis háj, dereka viszont egész vékony volt a csípőjéhez képest. Szinte irreálisan nagy feneke volt, de feszes, és testének látványa mégis teljesen arányos...

*  *  *

Advent

homo

December első vasárnapja volt, egy napja folyamatosan havazott.
Tizenhat évesen már nem az ajándékok miatt vártam a Karácsonyt, mert már mindenem megvolt, amit egy magamfajta diák kívánhatott. Szép lakásban laktunk Óbudán, szüleim rendesen dolgoztak, biztonságban is éreztem magam.
Sajnos ezen a szép napon apuék munkahelyi konferencia miatt nem tudtak otthon lenni, ezért egyedül gubbasztottam a nappaliban, mivel a televízióban nem adtak semmi kedvemre valót, zenét hallgatva merültem el gondolataimban.
Egy órája meditálhattam, mikor megcsörrent a telefonom. Nem néztem meg, hogy ki hív, csak felvettem. A barátom hívott. Mondta, hogy haza értek a versenyről, és ha van kedvem, találkozhatunk.

*  *  *
DEC
05
2012

Egyetlenem

hetero

A lány a konyhában ült, könyvet olvasott és narancsot csipegetett egyedül. Már hat hónapja összeköltözött vőlegényével, aki sokat túlórázik. Vagyis ezt mondja.
A lány nem volt ostoba. Érezte az idegen női parfümök illatát, látta az ingeken a rúzsfoltokat, hol szőke, hol sötét hajszálak kerültek a férfi ruhájára. De hallgatott, és mikor vőlegényével lehetett, akkor volt a legboldogabb. Hallotta, hogy nyílik az ajtó, letörölte könnyeit, és arcára mosolyt varázsolt – végre megjött!
A férfi sápatagon, komoran lépett be a konyhába, nyakkendőjét lazította éppen, és megkönnyebbült, mikor menyasszonyát mosolyogva látta meg. Odament hozzá, és egy finom csókot lehelt ajkára, mire a lány átölelte nyakát, és szorosan hozzábújt. A férfi is körbeölelte testét, amit mindenkiénél szebbnek tartott, s teljesen a magáénak követelt. A legszebb volt az ő...

*  *  *

Egy kis vizes szex

hetero

Harmadik hónapos terhes voltam és olyan erővel tört rám a szex éhség, hogy az első utamba kerülő pasival lefeküdtem volna, bárki is legyen az.
Férjem két hónap múlva jön csak haza egy külföldi munkából. Barátom nincs, aki időnként kielégíthetné egyébként kielégíthetetlen szex éhségemet, maszturbálni, idegen tárgyakkal pedig nem szeretek játszadozni. Az olyan élettelen. Állatokkal meg ebben az állapotban végképp nem.
Kell, hogy legyen valahol egy pasi, aki éppen egy terhes nőt szeretne megdugni. Pocakom még alig domborodott, de ha valaki figyelmesen megnézett, azért már észrevehette, mi a helyzet odabenn.
Hogy csillapítsam vágyamat, mindenfélét csináltam, csak hogy eltereljem gondolataimat a szexről. Mint később kiderült, nem sok eredménnyel.

DEC
04
2012

Katinka

hetero, anál

Önhibámon kívül 57 évesen munkanélküli lettem. Minden alkalmat megragadtam, hogy pénzt keressek. Mivel elég jó affinitásom van a barkácsoláshoz - meg tudok javítani szinte mindent a házban és a ház körül - úgy döntöttem, készítek egy kis hírdetést, és bedobom minden postaládába. Kicsi városka vagyunk, nem lesz nagy fáradtság. Főként a lakótelepieket céloztam meg.
El is készítettem a hírdetést, miszerint ajtózártól kezdve ágygépig, vízcsaptól a kisebb villanyszerelésekig mindent megjavítok. És vártam a hívásokat.
Nem is kellett sokáig várni. Egy fiatalos hangú hölgy hívott, hogy folyamatosan folyik a WC-ben a víz, nem tud vele mit kezdeni.
Mát ott is vagyok – mondtam. Felpakoltam a kis szerszámosomat és az alkatrészes kiskoffert, és biciklimmel igyekeztem a helyszínre.

*  *  *

Munkahelyi szex 2. rész

bizarr

Alig vártuk, hogy véget érjen a munkaidő. Nem igen beszélgettünk, próbáltunk dolgozni, vagy lefoglaltuk mással magunkat. Én legszívesebben visszabújtam volna Pityu asztala alá, ám ehelyett rogyásra pasziánszoztam.
Évinek határidős melója volt, így ő ütötte a számológépet, mint láttuk, nem sok sikerrel. Pityu nem tudom mit csinált, ha jól sejtem, pornót nézett. Néha át-átlesett a monitor felett, és rám mosolygott. Jól esett, hogy a cinkosának tekint. Végre Éva kész lett a munkájával, és átvitte a főnöknek. Pityu felállt, és odajött hozzám. Nekitámaszkodva az asztalomnak, megsimogatta az arcomat.Kezem farmerjára siklott, most már biztos voltam, hogy pornót nézett.
- Megnéztem pár beöntős filmet - adott merevedésének igazolást.