Epizódok 4. rész - 2. fejezet

Szavazás átlaga: 7.68 pont (57 szavazat)
Megjelenés: 2022. október 23.
Hossz: 22 710 karakter
Elolvasva: 1 438 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
... Uszó kapu nyílt, a kamerát kiszúrtam. Takaros újépítésű házikó. A fedett parkolóban leparkolva, Tibó jött elém, majd bikini alsó, laza pólóban, ringó csöccsel érkezett Bözse is. Egyből rájöttem nem most érkezett, hiszen már elég magas szinten volt az benne. Ez viselkedésére is rányomta bélyegét. Később jöttem rá nem is volt baj.
Tibó elkezdett körbe vezetni, bőröndöm az előszobában. Bent a házban gyanúsan nagy terek voltak a külső szerkezethez képest. Nappali, konyha, fürdőszoba. Kb a külsőből ennyi fért el a házban. Bözse lehuppant a kanapéra, kezébe vette a martinis poharát. Tibó vezetett tovább. A nappaliban egy szekrénynek álcázott valami egy sötét folyosóra vezetett. Oldalt ajtók.
– Ez az én hálóm. – kezdte magyarázni, bekukkantva egy Pazar szoba volt. Nagy francia ágy, gigantikus tv és két ajtó. Fura világosság volt mire leesett, a plafonon volt az ablak, az eget lehetett látni. – Igen ezek a szobák a hegybe vannak építve, így adtak engedélyt. – tátott szájjal mentem az egyik ajtóhoz. Wc és zuhany. A hálóhoz képest puritán. A másik szoba pedig a csoda szoba. Sötét volt, két fal teli monitorokkal. Kettőn kamera képek a ház körülről, egy kis wellnessről és egy Hammerről. Másik falon lévő monitorokon számítógépes programok. Valószínű a munkahelyi, IBM programok. A folyosóra térve még három kisebb hálószoba, a legszélső az enyém. És igen itt a wellness és a teremgarázs a fekete csodával. Az alagsorba nem vitt le, ott volt a gépészet, pince.
– Hát Tibó kb ezt néztem ki belőled. Gratulálok hozzá. Pazar otthont varázsoltál ide. Már csak a ház asszonya hiányzik.
– Fog is hiányozni és nem azért mert buzi vagyok, csak nyomorék és a pénzemért ne éljen velem senki szánalomból.
– Bolond vagy te bazd meg csak nem forogsz. Jó pasi vagy kis hibával, túl sok ésszel és pénzzel. – öleltük meg egymást. Feltűnt ahogy a faromba markol és egy puszi túl közel volt a számhoz. Láttam befeszült, hisz bal kezén a kis – és gyűrűs ujjai tenyerébe feszültek. Igazából a gyerekkori traumából ez maradt vissza és kicsit csoszogott a bal lábára.
Sortot, pólót vettem fel a kerti grill vacsorához amit egy szakács szervírozott. Belém erőltettek egy 3 cl Hubertust és 2 dl ami már nekem túl sok volt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 11 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.68 pont (57 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
JakeAmazing
2022. november 17. 17:04
#10
Teljesen jogos a felvetés.
1
Ez egy válasz Kékég 2022. október 23. 15:03-kor írt üzenetére.
cscsu50
2022. október 24. 23:55
#8
Egészen jó.
1
kivancsifancsi
2022. október 24. 09:57
#7
Azzal kezdeném, hogy ,,ízlések és pofonok különböznek,, és mivel a többségi elismerés és megbecsülés mellett, most van egy negatív vélemény, ez csak aláhúzza Kékég irónő elismertségét és értékelését az oldalon. Nincs szüksége *védőügyvédre*, vagy magyarázkodásra. A legelismertebb tollforgatóknak is voltak nem mindenki által dicsért írásai. Ami pedig a nyelvtant illeti, néha a vidék nyelvezete nem éppen irodalmi szintű, ami viszont a történet beazonosításához szükséges. 
1
Álmoska5
2022. október 24. 00:55
#6
Kedves "cdr80"!
Milyen jó, hogy vannak olyan olvasók is, akik nem a helyesírás és egy-egy betű elírása miatt olvassák KÉKÉG "igenis tartalmas, írásait!
Én betegségemből kifolyólag már 25 éve - az igazi házasélet gyakorlását, önhibámon kívül szüneteltetem  -  csak olvasni és élvezkedni tudok rajtuk, de sohasem keresem a hibákat mint egyesek. 

KÉKÉG közel 20 éves múlttal rendeletik 100 nál több írással, ami NEM LEBECSÜLENDŐ!

Nem engedem leszólni, az Ő unszolására próbálkoztam az írással, de én nem írónak születtem, s higgye el nem könnyű műfaj ez. Itt olyan olvasók vannak, kik az élvezetre és az izgalmakat várják amire beindulnak és ki-ki , maga megoldja saját problémáját, legyen Nő, vagy Férfi.

Észrevettem, hogy nem tisztességes, becsületes, módon - valaki (kik) - direkt lepontozza, csak ne érje el a magas pontszámokat a megérdemelten magas pontszára esélyes írásaira!
Bízom abba, hogy nem csak én vagyok az egyedüli olvasói rajongója, aki védelmére kél!

Üdvözlettel:
"Álmoska5"
1
Ez egy válasz cdr80 2022. október 23. 14:42-kor írt üzenetére.
Kékég
2022. október 23. 15:03
#5
Kedves cdr80! Maximálisan igaza van, minden tekintetben. Öszintén tisztelem a hozzászólását. Kérdezhetek? Kérdezek. Ezen az oldalon nevezzen már meg olyan írót ( és ne fordítót) akinek az írása maradandó. Ez nem egy ( elnézést a szerkesztőktől, hiszen nagyon sokat dolgoznak ezen oldalnak a színvonaláért, nívójáért, sajnálom aki úgy gondolkodik, mint ön....) szépirodalmi oldal. Ha ön így gondolja megkérdezhetem miért van itt, miért olvass, hisz ez egy ilyen oldal. Megkérhetem, hogy alkosson már ebben a témában olyan írást amire évekig emlékezni tud az olvasó közönség, példának fogják felemlegetni.... Én kérek bocsánatot, hogy a többi író nevében, akik energiát fektetnek az írásba, megmertem szólalni. Tudom (bár szetetném ha nem így lenne) szereztem egy "nem barátot".
A helyesírás pedig már az én védjegyemmé válik, nem szeretnék már ezen változtatni.....
1
Ez egy válasz cdr80 2022. október 23. 14:42-kor írt üzenetére.
c
cdr80
2022. október 23. 14:42
#4
Az olvasottsági számokat és az átlagokat nézve a Kékég név elindult JakeAmazing útján. Véget nem érő, másnapra teljesen elfeledett jellegtelen történetek. Bár Jake legalább tudott helyesen írni.
1
a
angel234
2022. október 23. 03:50
#3
A megszokott jó színvonalú történetet olvastam.
1
Álmoska5
2022. október 23. 01:15
#2
KÉKÉG-től megszokott stílusban, egy nagyon érzéki 69 -et  élhettem át, majd érdekes dolgok piszkálják fel idegeimet...
Természetesen az elfogultság, erősen hatott rám, így: 10.P.
"Álmoska"
1
T
Törté-Net
2022. október 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1