A+ A-

Anna és a pedellus

Lejött a postás és elhozta a rég várt értesítést végre átíródot a ház, és hogy a szerencse teljes legyen tegnap megérkezet a beidézés a kölcsön miatt. Ez tehát azt jelezte hamarosan költözünk. Hogy meglepjem Annát úgy gondoltam elé indulok. Anna 28 éves lány volt és már 2 éve éltünk együt a szüleinél. A helyi óvodában, óvonőként dolgozot. Ma mikor a koleganőjének volt születésnapja tovább maradtak hogy szokás szerint megünnepeljék azt.
Mikor az óvodához értem már szürkült. Az ajtóhoz nem is mentem tudtam be van csukva. Az értesítést fogaim közé fogtam átugrottam a kerítésen és egy hátsó kisablakhoz siettem, belöktem azt benyúltam és a mellette levőtt kinyitottam, amin már kényelmesen be tudtam mászni. Valahogy így közlekedtek a betörők is.
Elindultam felfelé a széles lépcsőn. Gondoltam Annát az osztályában találom.
Átmenten a folyosón és benyitottam az osztályba. Csak az egyik oldalsó lámpa éget. Bizonyára valamelyik másik osztályban lesznek gondoltam és indultam volna tovább amikor suttogást hallotam.
- Engem megölnek ezek a lépcsők - suttogta valaki.
Erre beljebb húzódtam és megbújtam az egyik játékház mögött.
Az ajtó kinyílt és a valaki belépett. Homály volt, de majdnem biztos voltam benne hogy a pedelus az. Alig lehetet húsz éves, már épp kimásztam volna a játékház mögül, amikor látom valakit húz maga után. Így hát megbújtam.
- Te jó ég felnőtt létemre még kukkoló lesz belőlem - gondoltam.
De amikor megpillantottam ki az akivel belépet elfogot a dühroham.
Az egyik gyerekasztalhoz mentek. A nő /Anna volt/ vegigfeküdt az asztalkán hosszú szoknyáját felhúzta bugyi nem volt alatta. Ezt én is tudtam, ritkán hordot, annak ellenére, hogy már ősz volt.
Míg ezt a szokását otthon szerettem, télben, s ősszel sokszor elleneztem, de ő csak nevetet és elenvetéseimre csak azt felelte, mivel autóval jár nem fázik meg.
Anna félig kigombolt inge alatt, fekete csipkés meltartója körvonalait láttam. Lábait széttette és csalogatóan nézett a pedellus fellé. Az láthatóan be volt indulva. Lába között már dudorodot a szerszámja. Az csókolgatni kezdte Anna száját, simogatta nyakát míg Anna a fiú lába között mattatot. Az eredmény hamar megvolt a nadrág lehullott. Erre ő ismét hanyatt feküdt.
- Nyalj ki, nyalogass már.
A fiú legugolt, és elkezdte nyalogatni a jövendőbeli feleségemet. Azt hittem felugrok és lekavarok két pofont, annak a szarosnak. A szám kiszáradt, és a faszom kezdet keményedni
- Oo u Hmm jo jo jol van...feljeb - nyöszörögte Anna.
- Még, még, óvatosan feljebb úgy úgy ott jo...hm jól csinálod Tibi, jól van, nyald szopd szopd ki egészen szárazra, ha tudod, úgy...úgy..sem sikerül
- Jobban csinálom, mint az a malamuszi férjed mi?? Jobban csinálom... mond hogy jobban csinálom.
- Igen jobban jobban... Dugd be dugd be...gyere dugd már be a faszod.
Erre Tibi felegyenesedet, oldalra húzta a gatyáját, ami még mindig rajta volt. Behejezte ágaskodó faszát a szeretett Annába, aki nyugtázásképp halk mormogást hallatot.
- Gyerünk most meg mozogj, kefélj, gyerünk Tibi, gyerunk, vagy azt akarod hogy ujjamat a segedbe dugjam?
Nem tudom mi volt a válasz, nem nagyon hallotam, mert Anna sikoltott egyet - egyet szusszantott és én tudtam, hogy most élvezett el. A mozgás lassubb lett a csillapodni kezdet Tibi fasza. Tudtam, ha kétszer olyan nagy, és vastag volna Tibi fasza, mint amilyen most mind betudná nyomni Annába.
Tibi kihuzta a faszát épp azon voltam, hogy kicsinylően vélekedem a kitartásáról, azt hittem élvezni készül, de meglepődésemre felmászott az asztalra és 69 - es alakban kezdték egymást nyalni.
Nyöszörögni kezdtek, meglepetésemre Tibi volt a hangosabb. Kint az utcán meggyulladt az utcalámpa és hirtelen kivilágosodot a beáramló fénytől a szoba. Azok ketten egyáltalán nem zavartatták magukat. Megdöbbenéssel vettem észre, hogy Anna két ujja Tibi fenekében mozog. Valószínüleg ennekköszönhetően nyögdécsel a pedellus. A szemszögemből úgy tünt egy jól összeszokott párost alkotnak, és valószínüleg nem ez az első kefélésük. Úgy gondoltam szégyen nem szégyen pozíciót váltok és egy piros színü vár mögé bujok, ahonnan többet láthatok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.79 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2014. 04. 15. kedd 06:12
Nagyon elkapkodtad a végét.
#8 A57L 2013. 09. 30. hétfő 04:41
Elég jó.
#7 papi 2013. 07. 12. péntek 09:47
Nem rossz
#6 PEGS_59 2013. 02. 27. szerda 16:22
..a pedelus. Alig lehetett húszéves"/ Ez is fantáziadús smile
#5 GLW 2009. 07. 26. vasárnap 17:44
En irtam , nem tudom miert ismeretlen
#4 szent:-) 2002. 12. 16. hétfő 02:19
a vége nem tetszett, elkapkodtad, egyébként nagyon jó.... 8 pont
#3 hozzászóló 2002. 10. 11. péntek 11:40
A vége az télleg cool! Szerintem tökjó. Ilyet mééég írj! :D
#2 goodgal 2002. 07. 11. csütörtök 12:02
Nekem tetszik:)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?