Hírek

AUG.
9.
2019

Anyám hugában

Ákos vagyok , 17 éves családommal Budapesten élünk egy panellakásban. Van egy 15 éves öcsém Sanyi. Nyáron minden hétvégét a balatoni nyaralónkban töltjük. Augusztus lévén péntek délben felcuccoltunk a kocsiba és indultunk a nyaralóba.
Négy óra körül érkeztünk, és legnagyobb meglepetésemre anyám huga Anett már ott volt. Anett 28 éves vékony, magas, szőke hajú, formás mellekkel és fenékkel.
Egy fehér bikini volt rajta, gyönyörűen mutatott benne.
- A férjem hétvégén buliba megy , így lejöttem hozzátok - mondta.
Már többször is előfordult, hogy Anették is lejöttek hétvégére, de mindig jött vele a férje is. Ennek én mindig örültem, mert nagyon tetszett a teste, és mindig gyönyörködtem benne, de meztelenül még sosem tudtam meglesni.


Kényes kérdések

Indulni készültem haza. Jó napot zártam, mindennel elégedett voltam. Elment az utolsó vendégem, már csak a rendrakás volt hátra. Lassan haladtam, egyáltalán nem kellett sietnem.
Miután mindent elintéztem megkönnyebbülten nyújtóztam el kedvenc bőrfotelomban és azt kívántam, hogy minden napom ilyen legyen. Lehunyt szemmel ábrándoztam, a jövőt tervezgettem. Egyre több vendégem volt és úgyéreztem, hogy a feladatok már túlnőnek cégemen és kapacitásaimon, hogy egyesül győzzem, tehát váltanom kell.
Szép sikereket tudhattam magaménak és ez mérhetetlenül boldoggá tett. Szemeim előtt már ott lebegett egy komplett wellness - hálózat képe és a sok ellazulni, gondtalan kikapcsolódásra vágyó ember.
Micsoda álmok?! És itt van egy karnyújtásnyira. Nagyon szépen gyarapodtam mind anyagiakban, mind pedig kapcsolatokban. Szerettem, imádtam munkámat, szórakozásnak tekintettem és mindig örömömet leltem benne.


AUG.
8.
2019

Vágy a sötétben

Izzadt test feszül a bőrömnek. Fülem melletti lihegése az agyamig hatol, miközben merev férfiassága ütemesen jár hüvelyemben. Ki és be, egyre gyorsuló tempóban. Nekem is át kellene adnom magam a pillanatnak és csak élvezni a testét, ahogy ő teszi az enyémmel. De elmém messzire kalandozik. Szinte már kívülről látom magamat.
Egyáltalán, mit keresek én itt? És ki ez? Ki ez, aki rajtam fekszik? Ahogy belegondolok, igazából még csak a neve sem jut eszembe. Hol ismertem meg? A klubban? Vagy a folyosón futottam össze vele? Esetleg a menzán? Már nem is tudom. Mindegy is. Már egy ideje nem tartom számon az ilyen dolgokat. Mindegyik fickó egyforma végül is. Az arcok elmosódnak az emlékezetemben. Nem is törekszem arra, hogy megjegyezzem őket. Nem érdekel, kicsodák. Ha nem túl vonzó, az se nagy baj. Nem baj, amíg engem akar, még ha csak egy éjszakára is. Tulajdonképpen az elmúlt hónapokban többet aludtam férfival, mint egyedül.


Azok a boldog kilencvenes évek... - Dani biszex kalandja

Az első fasz, amit életembe láttam az apámé volt. Véletlenül nyitottam rá, fürdés közben. Méretes, szőrős szerszám volt, melyet két, szilvánál is nagyobb herezacskó tett teljessé. Freud biztos írt volna egy tanulmányt rólam, ha akkor elbeszélget velem. Mindenesetre egy dologra én is rájöttem: irigykedtem rá, mert az ő nagy farka mellett az enyém csak apró-cseprő farkincának tűnt.
A második alkalom a nyári vakációba esett meg velem. A Balatonnál nyaraltunk, és én valamiért hamarább felébredtem. Csendben kilopakodtam a bungalónkból és elindultam, hogy megmásszam a Tihanyi „hegyet”, hogy a csúcsról nézzem a napfelkeltét. Egy elhagyatottnak tűnő ösvényen indultam a felfelé a barlanglakások irányába, amikor fura zajra lettem figyelmes. Az egyikben, egy leterített pokrócon anyám négykézlábolt. „Még! Még! Baszd meg a seggemet!” Nyögte, miközben szállásadónk fütyköse ki-be járt a fenekébe.


AUG.
7.
2019

A császár kertje 24. fejezet

Eljött az ideje, hogy a császár és neje bemutassa a gyermeket a jósoknak, és a kicsinek elkészítsék az első kalendáriumát. A trónörököst szépen selyembe öltöztették, Arany pagodás szekérre fektették puha vánkosok közé, és húsz fegyveres kíséretében elindultak a fővárosba. A menet előtt tizenkét szűzlány rózsaszirmokat hintett, és a lovak sörényébe is virágokat fontak. A császári párt a főtérre vezették, és egy hatalmas emelvényre ültették őket. Jázmin teát és süteményeket szolgáltak fel nekik, aztán megjelentek a bábosok, és előadásukkal szórakoztatták az egybegyűlt előkelőségeket. Majd apró ajándékokkal halmozták el a kisdedet. A császárné aggódó szemmel figyelte a tömeget. Miután mindenki felvonult, és a tér kiürült, az uralkodó pár felállt, és elindult a jósda felé. A jósok már kinn álltak a jósda ajtaja előtt, és mindegyikőjük ősi jellel illette a kis Csisin Vuten fejét.


Autószerelő 6. rész

Klaudiával töltött este után gyorsan le szervizeltem a Cadillac - et.
Azóta eltelt vagy két hónap, de ővele nem találkoztam, azt hallottam, hogy gyorsan eladta a masinát.
Kedden délután hívott, ha ráérek szeretne velem péntek este találkozni nála, sejtelmesen elárulta, hogy csak ketten leszünk. Most is hatra beszéltük meg az érkezésem.
A pontosság a királyok erénye, de én nem vagyok az, így kb. tízperc, késéssel érkeztem. A kapu most is automatikusan nyílt, ő a teraszon ülve már zárta is. Virágot átadva csókkal üdvözöltük egymást, majd a nappaliban pezsgő mellett elmondta, hogy kikellet, mennie Amerikába, mert maradtak bizonyos érdekeltségei, azokat intézte.
Vacsora után a kanapén ülve pezsgőzés közben egyre többször csókba fulladt a beszélgetés, és természetesen a ruhák is sorban kerültek a szőnyegre. Már csak bugyi és melltartó volt rajta, mikor elkezdte levenni a nadrágomat, gatyámmal együtt.


AUG.
6.
2019

Egri nyaralás

Megérkezés és első nap
Van egy nagyon jó barátnőm, Kata, aki Egerben lakik a pasijával. Egyetem után költöztek oda, a srác odavalósi, és ott kaptak munkát. Azóta elég ritkán találkozunk csak, ezért is gondoltuk úgy Ferivel, hogy jó lenne meglátogatni őket. Pontosabban, én gondoltam úgy, ő meg belement. Pár nap szabi, borok, nyár, nem kellett sokáig fűznöm. Megbeszéltük, hogy július elején leutazunk, és egy hosszúhétvégét együtt töltünk. Katáék nagyon rendesek voltak, felajánlottták a nappalijukat, így szállásra nem is kellett költeni. Csütörtök estefelé érkeztünk, aztán a nagy beszélgetésben, mesélésben hamar berúgott mindenki, így elnyúltunk.
Másnap kimentünk strandolni, és bár elég meleg volt, köszönhetően a munkaidőnek, nem sokan voltak. Feri igyekezett is ezt kihasználni, és folyamatosan simogatott, fogdosott a víz alatt, de azért ennyire nem voltak kevesen.


Fősulis story

Az egész egy szombat délelőttön kezdődött, amikor a fősuli koleszának konyhájába tartva egy helyes, férfias tekintetű srác fordult ki a szemközti zuhanyzó ajtajából, olyan erős hatású kisugárzással nézve rám, hogy valósággal megborzongtam, amikor felocsúdtam, azon kaptam magam, hogy a folyosón távolodó izmos feneket nézve vágyakozom a srác után, aki abban a pillanatban eltűnt a látómezőmből...
Fél évvel később, hatalmas táskákkal felpakolva költöztem be a koliszobámba a nyári szünet után. A koli szobáiban hárman laktunk, mivel az előző évben az egyik szobatársam befejezte a sulit, ezért érsdeklődéssel vártam, hogy ki fog a helyére jönni. Mikor beléptem a szobába haverom örömmel fogadott és mesélni kezdte, hogy mi történt vele a nyári kalandozásai során, merre járt, stb...


AUG.
5.
2019

Sóhajok

Cindy és Carol lettek az egyetemi szobatársaim. Rengeteget beszéltek a szexről. Mindkettőnek volt barátja és állandóan hallgathattam hogy a fiúk hogyan tapizták őket a könyvtárban a polcok közt vagy ők hogyan markolták meg a fiúkat a lelátók mögött. Mindent megtudtam a párjaik ejakulációjáról: mikor, mennyit, milyen gyakran. Rövid időn belül világos lett hogy versenyeznek egymással. Először akkor vettem észre hogy igyekeznek egymást felülmúlni, amikor Carol elmesélte hogy elment egy nudista strandra lebarnulni és tetszett neki ahogy a férfiak lopva bámulják. Cindy már két fiú kíséretében ment a nudista strandra és beszámolt arról hogy végig félig merevek voltak mellette ülve, de nem kárhoztathatja őket hiszen ő tette lehetővé a puncija megtekintését. Cindy beszélt először arról hogy a barátja zacskóját nyalogatta miközben az az arcára élvezett. Carol a barátja ánuszának nyelvvel való izgatásával vágott vissza.