A+ A-

Nikol anatómia órája 3/1. rész - Ricky felfedeti, hogy ő "BI"

Fordítás
Már nagyon vártam a ma estét. Vasárnap van és apám szerzett négy ingyen jegyet a munkahelyéről a Baltimóri Raven és a Philadelfiai Eagle elleni football meccsre. Apa és anya már más programot szerveztek maguknak,
így apa odaadta a jegyeket, hogy hívjak meg még három barátomat a meccsre.
Először is meghívtam Stan haveromat, és még mielőtt bárki mást is meg tudtam volna kérdezni, a tesom esedezve kérlelte a másik jegyet, mivel szerette a footballt nézni, vagy legalábbis azt, ahogy a fiuk mezben futkosnak.
Hát, így azt hiszem kénytelen leszek magammal cipelni. És ha már oda adtam neki a jegyet, akkor keressen már valakit az utolsó jegyre. Azt mondta, felhív egy két embert és majd szol. Egy negyed óra múlva leszólt, hogy:
- Na, találd ki...., ne legyél mérges de Nikol jön.
- Az én Nikolom? De nem is tudtam, hogy szereti a footballt.
- Ugyan már Ricky, veled bárhova elmenne, csak hogy vele legyél.
Hát ahogy belegondoltam, amit Erika mondott; Nikol még egy csigafutamra is eljönne, ha arra lenne jegyem.
A meccs este volt, és másnap az iskolában szünetet rendeltek el, a tanári értekezlet miatt, így Erika és én úgy szerveztük az egészet, hogy estére Stan és Nikol is nálunk aludhasson.
- Mmmmm, Nikol nálunk tölti az estét; épp egy hete, hogy egymásba estünk, természetesen a heves éjszakai sexnek ehez semmi köze. (Hehehe). ;)
Hosszú idő telt el mire abbahagytam a gondolkodást arról. De mikor is hagytam abba a gondolkodást?
Sten volt ez első aki megérkezett. Mielőtt folytatnám, had meséljek róla. Ő egy sztárcsatár a focicsapatunkban, sőt őt választották meg a legjobb játékosnak ebben az évben. Sten és én nagyon jó barátok vagyunk, mióta mindketten a csapathoz csatlakoztunk.
Majdnem 180cm magas, sötét barna hajú, és barnák a szemei. Igen jóképű, és a csajok imádják. És szerintem jó néhány srác is, de ezt a témát ne feszegessük.
Az ajtócsöngő megszólalt, én meg majdnem mindenen átestem, ahogy igyekeztem az ajtót felé, ajtót nyitni.
- Szia, édesem! - mondtam.
- Szia te jóképű! - mosolygott Nikol.
Egy kis ideid csókolóztunk, majd bejött a lakásba. Erika, mint majdnem minden lány, egy örökkévalóságig tartott mire elkészült, de végre elkészült és lejött.
- Szia Sten, szia Nikol, na készen álltok arra, hogy hogyan rúgják szét a Raven seggét!?
- Igeeen!! - válaszolt Sten. - És remélem meg is teszik.
- Hát én is, - szolt szégyenlősen Nikol - annyira nem értek a footballhoz.
- OK, ha mindenki kész akkor gyerünk. - szóltam.
Villamossal mentünk a meccsre, mivel az pont a stadion elött tett le minket. Megkeressük a helyünket és leültünk.
Nem volt rossz helyünk, a verekedős területeknél magasabban voltunk.. Ez egy éjszakai meccs volt, és az idő sem volt túl jó:
hideg és nagyon szeles volt. Mindannyian ennek megfelelően öltöztünk, még apukám katonai pokrócát is elhoztam, amit az ölünkre fektettünk. Ahogy a jegyek ki voltak osztva, úgy is ültünk: Stan, jómagam, Nikol, majd Erika.
A játék védekezéssel kezdődött, és az első negyeden is már túl voltunk, de még mindig nem volt gól. Átkaroltam Nikolt, és látszott rajta, hogy unatkozik. Odabújtam hozzá, és csókolózni kezdtünk. Most már nem unatkozott és csókjaink egyre intenzívebbek lettek.
-Nézd meg ezt a két jómadarat - szólt Erika Stenhez.
Sten csak nevetni tudott.
- Egyre kínosabb, hogy egyáltalán nem figyelnek arra, hogy hol kezdenek el játszani egymással.
Épp csak annyi időre hagytam abba, hogy szóljak Erikának, hogy fogja már be, és megkérdezni, hogy csak nem féltékeny?
Az első félidő végére a Reven vezettek az Eagle ellen 6:3-ra. És mivel úgyis félidő volt, elmentünk valami kaját szerezni.
Visszatértünk a székeinkhez, Sten egy chilis hotdoggal, Erika pattogatott kukoricával, és Nikol és én egy adag Nachos-on osztozunk. Mialatt ettünk, mi egymás kezdtük etetni Nikollal, természetesen Erika megint nem tudta befogni a száját:
- Jaj, csináljatok már egy kis szünetet, mindjárt hánynom kell. - mindannyian csak nevetni tudtunk.
A játék folytatódott, még mindig nem volt touchdown, és már itt is volt a harmadik negyed vége, és a Reaven tovább erősítette a vezető pozícióját, már 9:3-ra vezettek. Egyre hidegebb lett, mi meg rázkódtunk a hidegben, még jó hogy itt volt apu pokróca.
Ülve élveztem a meccset mikor észrevettem, hogy valami elindult a farmeromon felfelé a takaró alatt. Majd ráeszméltem, hogy ez egy kéz, ami a zipzárromnál kezd matatni. Szép lassan, csöndben a zipzárt lehúzta. Stenre néztem de mindkét kezével a forró csokoládét szorongatta. Majd Nikolra néztem, és csak egy kezét és nagyon vörös képét láttam. Rám nézett és a szájával némán annyit mondott, hogy maradjak csöndbe. Nikol rejtett keze a most már nyitott farmeromban kezdte simogatni a farkamat az alsógatyámon keresztül. Az ujjai finoman simogatták végig az eltakart farkamat. Láthatóan nem volt elég akció a pályán számára így inkább szervezett egy kis magán akciót.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.18 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2017. 03. 25. szombat 04:35
Kár érte,mert ez kevés.
#2 x124 2012. 01. 26. csütörtök 19:24
Jó!
#1 Törté-Net 2004. 06. 13. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?