JAN
29
2018

Chat-en szerzett történetek 12. rész

családi, anya-fia

A nagyszüleim neveltek egészen 14 éves koromig. Persze mindig kérdezősködtem, hogy nekem miért nincs rendes apukám meg anyukám de csak 10 évesen tudtam meg az igazat. Nagyapám egyszer megunta, hogy folyamatosan titkolóznak előttem, leült velem és elmagyarázta, hogy mi az igazság: Anyám 16 éves volt amikor lefeküdt egy pasival és mivel nem védekeztek terhes maradt velem. Kb. egy éves koromig nevelt, aztán egy másik pasival lelépett külföldre, engem meg a nagyiékra hagyott.
Nem panaszkodom, mert egész jó gyerekkorom volt, a nagyszüleim a lehetőségekhez képest igyekeztek mindent biztosítani nekem. Neveltek, taníttattak és minden tárgyból jól álltam, informatikából meg országos versenyeket is nyertem.
Anyám 14 éves koromban egyszer csak megjelent és onnantól kb. félévente (karácsonykor meg a szülinapomon) mindig eljött pár napra, drága külföldi ajándékokkal, de az elvesztegetett éveket nem tudta pótolni semmivel sem.

*  *  *

A kémia erősebb, mint az ész

hetero

Az egész olyan ártatlanul kezdődött. Miután megismerkedtek egy internetes társkereső oldalon, végre megegyeztek egy személyes találkozóban. Mind a ketten idegesek voltak de teli vágyakozással. Nem tudták, hogy hogyan is kellene reagálni mit is várhatnak, hiszen soha sem láttak egymást. A személyes találkozó mégis más mint a levelezés. Elérkezett a nap amit mind a ketten vártak, az első randi napja. A vonatállomáson várta a lányt, csak ott állt izgatottan és várta mikor száll le a vonatról. Eljött a pillanat. A lány látta őt az állomás bejáratánál, ijedten de öntudatosan. Gyönyörű nő volt, tenger kék szem és hosszú barna haj, rövid kabátkában és magas sarkú csizmában. Első pillantásra egy gyönyörű, fiatal, elegáns és szexi hölgy. A fiú odament hozzá, kedvesen mosolygott és azt mondta: "Szia, nagyon örülök, hogy eljöttél, nagyon jól nézel ki ma.", és megpuszilta az arcát.

*  *  *
JAN
26
2018

Egy rossz vicc

hetero, anál, leskelődés

Azt hiszem szerda volt, a melót már letudtam délelőtt, a délután egy remek alkalomnak tűnt a lustálkodásra. Egészen addig, amíg meg nem csörrent a telefon. A párom Bernadett volt az, furcsa volt, hogy ilyenkor hív. Mióta új munkahelye van azon felül, hogy sokáig bent szokott maradni, leszokott a spontán hívogatásomról is. Az igazat megvallva kicsit elhanyagoltnak éreztem magam emiatt. Azért hívott, mert az egyik közös barátunknak elromlott a számítógépe és ő felajánlotta, hogy majd én rendbe teszem. Remek! Igaz, hogy alig látom, de legalább csinál nekem programot, mintha egy macskának a gazdája nagy kegyesen venne egy kaparófát. Nem volt sok kedvem megmozdulni, pedig Katit még kedveltem is. Arra sem emlékszem, hogy hogy ismerkedtünk meg vele. De elég szoros lett a viszonyunk az idő során. Egy folyton pasigondokkal küzdő negyvenest kell elképzelni, aki inkább fiatalok társaságában érezte jól magát.

*  *  *

Fotózás

hetero

Ha jól belegondolok, a művészetekhez valahogy mindig nagyon vonzódtam. Szerettem annak minden ágát: a festészetet, a színházat, a zenét, filmeket és hosszabb rövidebb ideig mindegyikkel szorosabb kapcsolatba is kerültem. Az apám által rám hagyományozott rengeteg, főleg klasszikus festészettel és szobrászattal kapcsolatos könyv korai forgatása ízlésemet úgy formálta, hogy szín és arányérzékem korán kifinomult, és minden szépség után különös vonzalmat éreztem.
Kamasz koromban rajzolgattam, festetettem, de inkább a gondolataim voltak jók, kézügyességem a profi kivitelezéshez már hiányzott. Nagyszerű felismerés volt számomra, amikor rájöttem, a fényképezőgép milyen csodálatos eszköz lehet ennek áthidalására. Belevetettem magam e tudomány kitanulásába, és igyekeztem minél hamarabb a munkáimat saját magam előhívni, kidolgozni.

*  *  *
JAN
25
2018

Szeged, szeretem

hetero, tini, diák

Mindig is csodáltam Szegedet, így, mikor 19 évesen odakerültem egyetemre, teljes mellszélességgel vágtam bele a bulizásba. Szokatlan volt a menő felsős szerepből kilépni a kis gólya-életbe, de mint kiderült, a srácok epedve várják az elsőéveseket. Bár eleinte móka volt és kacagás az egyetem, hamar kiderült azonban, hogy a sok tanulás és készülés elveszi az ember idejét. Nehezen lehet ismerkedni, ha az ember folyton prezentációkat és jegyzeteket magol.
Történt egy nap, hogy a kari épületben bolyongtam, azon mélázva, hogy vajon hol lehet a jegyzetbolt, amikor valaki nekem ütközött. Felnézve egy helyes fiú állt velem szemben. Haja barna volt és raszta fonatok voltak benne. Lábán bakancs, kezében kávé és egy doboz cigi. A fiú szemérmetlenül végignézett rajtam, megállapodva hasonló stílusú öltözködésünkön. Én is bakancsot hordtam. Elmosolyodott, bocsánatot kért, majd elment a dohányzó felé, de még egyszer hátrapillantott rám.

*  *  *

A megtörhetetlen 2. rész - Az édes bosszú

bizarr, bilincs

- Sir Jones! - Kiáltott fel az igazgató. - Micsoda megtiszteltetés! Minek köszönhetjük becses látogatását? - Esett rögtön térdre ez a szerencsétlen.
- Egy pohárral a fekete borból, de most! - közölte amaz. Tudtam, hogy ma este idejön a régen várt Lovag, de nem reméltem, hogy ilyen felkavart lelkiállapotban. Tökéletes a bosszúmhoz. Én az egyik árnyékos sarkában ülök a fogadónak. Nem láthat. A gyerekek a csapattal jó helyen vannak. Én már lefizettem a csapost. Reméltem, hogy nem fél a következményektől, és a kezébe nyomott altatóport belecsempészi a borba. Nem tévedtem. Megbeszéltük, melyik pohárba fogja tölteni az italt, és tényleg azt a félrerakott poharat vette le a szárítóról, hiszen a por átlátszó, és tökéletesen megbújik a pohár mélyedéseiben, mik a mintát alkotják. Két éve várok erre az alkalomra. Két nyomorult évet töltöttem gyászban és szenvedésben a bosszútól. Azóta 129 hasonló esete volt, ami nyilvánosságra került.

JAN
24
2018

Házasélet 4. rész

hetero, anál, férj-feleség

A hazafelé vezető úton nem beszélgettünk egymással a kocsiban. Réka Kisrékával hátra ült. A kislány csacsogott, de láttam, hogy Réka nem igazán volt jelen, valami nagyon nyomasztotta. Persze nekem is volt emészteni valóm bőven. Legfőképpen azon gondolkoztam, hogy most féltékeny vagyok Rékára, vagy nem, az átélt események miatt. Akár hogy is kerestem, nem találtam féltékenységet. Inkább valami félelem volt bennem, hogy most megint vissza, az eseménytelen mindennapjainkba?
Hát ez jobban idegesített. Abban már biztos voltam, hogy valamilyen szert kaphattunk, amitől nagyon megnőtt a szexuális étvágyunk. Valójában soha nem hittem, hogy ekkora teljesítményre vagyok képes az ágyban. Ez biztos, valamilyen ajzó szer következménye lehetett. Abban sem voltam biztos, hogy Réka hogyan fogja ezt megbocsájtani nekem. Vajon féltékeny rám? Haragszik?

*  *  *

Idegen otthon

hetero, szűz

Helena nem volt görög származású, de még is Görögországban élt az apjával. Erős testalkatú, szőke hajú, kék szemű nő volt. Sokan, sokat fizettek volna érte, hogy az ő feleségük legyen, de az apja azt akarta, hogy a lánya szabad akaratából menjen feleségül. Egy kis tengerparti viskóban éltek, amikor egy éjjel katonák törtek rájuk. Apját és anyját megölték, de őt aki egy sötét sarokban húzódott meg nem nagyon vették észre. Remegve a félelemtől kuporodott. Egyszer csak egy nagydarab katona rápillantott, majd kiráncigálta a sarokból.
- Ide nézzetek, micsoda szépség.
Gúnyos nevetése tőrként hatott a lány szívébe. A férfi egészen közel húzta magához, megmarkolászta dús kebleit, majd egy kis ágyra lökte. Elővette méretes szerszámját, majd felé közelített, de Helena elfordult az ágyról. Összeszedve minden bátorságát apja kardját tartotta maga elé, mire a kis házikóban lévő néhány férfi fennhangon kezdtek nevetni.