Keveredés 5. rész

Szavazás átlaga: 7.28 pont (87 szavazat)
Megjelenés: 2023. július 2.
Hossz: 22 709 karakter
Elolvasva: 1 251 alkalommal
... Szinte minden napunk ott végződött, az építkezésen. Szerencsénkre jó építő csapatot sikerült szerezni, akik precízen, mégis gyorsan haladtak. Volt, hogy pakoltunk, volt, hogy már szerkezetkészen tervezgettünk, de volt mikor be tudtunk segíteni a munkába. Egyik ilyen késő délután Tamásék már ott voltak. Köszönésünkre nem jött válasz. Ádi elindult keresésükre. Én sepregetni kezdtem, de nem jöttek elő. Idővel keresésükre indultam...

Az emeleten – az általunk dühöngőnek nevezett, majdani gyereknek szánt tér ajtajában – Ádám ácsingózott, nadrágból kint levő farkát nyomorgatta. Dühös lettem a látványtól, de benéztem mit néz, mi váltotta ezt ki belőle, hiszen tegnap este szeretkeztünk. A látottaktól gyökeret vert a lábam és lezsibbadtam. A szoba közepén a fűrésznek támaszkodva, derékszögbe előre hajolva, Kati csupasz felsővel és fél lábán lévő nadrággal állt. Mögötte Tamás, derekát fogva, pólóban, nadrág nélkül, ütemesen nyomta. Nem kis elánnal. Kati duzzadó mellei előre hátra mozogtak, nem ringtak, mint hasonló helyzetben az enyémek tették. Hibáztam, mert nem azonnal rángattam el Ádit, hanem Tamás izomtól megfeszült seggén maradt a tekintetem. Katalin ránk nézett, két ujját kéjesen vette szájába, és szopást imitált. Oldalt voltak, így férjem mindent látott Katiból. Vastag comb, párnás fenék. Picit kidudorodó hasika, és az enyémhez képest, így a gravitációtól lefelé duzzadó még nagyobb mellek. Én Tamás izmos vádliját, kemény combját, formás fenekét és – eddig nem látott oldalt profilból, – megváltozott arcvonásait néztem. A lenyugvó nap sugarában láttam a legördülő izzadságcseppeket. Kati szokásához híven – sajnos már én is – erősödő hangokkal tudatta a világ felé érzelmi változását. Már nem ujját szopta, hanem felénk nézve melleit markolászta. Be kellett valljam, a látvány engem sem hagyott hidegen, főleg Tamás segge. Az észhez térítés akkor volt, mikor Katalin látványosan, cuppanósan puszit küldött felénk. Erre Tamás is felénk nézett, elmosolyodott és még intenzívebben mozgatta seggét. Húzni próbáltam onnan férjem, de ő lecövekelt. Kati már hangos nyögdécseléssel, sikolyokkal, hosszú haját dobálva élvezett, nyúlt hátra Tamás seggébe markolva, de nem kicsit. Tamás párat még lökött, majd egy utolsó intenzívvel bent tartotta, de feneke mozgott ahogy élvezett feleségébe. Kati nyögve mondta:
– Előőőőőadás vég... Heeely cser... Most mii moziu... Mozizunk.

Nekem kész lett mindenből. Ádám karját húztam. Szinte elsüllyedtem szégyenemben.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 11 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.28 pont (87 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kivancsifancsi
2023. július 3. 16:20
#9
Gratulálok az együttműködéshez, további sikereket. Ami meg a címkézést illeti, az a fontos, vagy az írás?
1
veteran
2023. július 2. 20:57
#8
Jöhet a folytatás.
1
gyuri0926
2023. július 2. 14:19
#6
Az ilyen "fapina" faszt sem érdemel. Az alap a fasz szopás és geci nyelés és dugás más pasival is  a párja elött !
0
gyuri0926
2023. július 2. 14:15
#5
Szerintem nem homo, hanem biszex, hiszen nő aktív jelenlétében nyúl egymáshoz a két férfi, mart , ha ez homo lenne akkor mi értelme a biszex férfinek ?
2
Ez egy válasz salsa 2023. július 2. 08:00-kor írt üzenetére.
salsa
2023. július 2. 08:00
#4
A "homo" címke nekem is hiányzik, de hát nem lehet mindenre odafigyelni. Az írónőnek május 30 - június 30 között 10(!) írása jelent meg. A gyorsaság és a mennyiség a lényeg, mintha ez valami verseny lenne. Lassan elkönyvelhetjük, hogy az oldal szép fokozatosan "Kékég" privát játszóterévé válik.
3
keli
2023. július 2. 06:44
#3
A homo címke lemaradt.
0
Andreas6
2023. július 2. 06:34
#2
Kb. a felénél abbahagytam az olvasást, mert undorodom a férfi homoszexualitástól. 
1
T
Törté-Net
2023. július 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1