Hírek

DEC.
27.
2019

Izgat, ha félrelép a párom 6. rész

Életem leg bevállalósabb és leg imádni valóbb nőjével rövid időn belül sokat fejlődött a szexuális éltünk. Mindig sikerült a kívánt irányba haladni. Néha lefeküdt más pasikkal és túl voltunk az első aktív hármasunkon, ahol én már nem csak néző voltam. Folyton agyalhattam a hogyan továbbiról. A hármas együttlétünket mindenki pozitívan értékelte, ismétlésnek akadálya nem volt. Ugyanakkor veszélyeket is hordozott magában. Nője előtt Zsolti még mindig titkolta, hogy Vikit is kefélgeti, ami nem maradhatott már sokáig úgy. A titok előbb-utóbb kitudódik és lelkiismereti okokból is ideje volt már Tündit is beavatni. Ilyen helyzetben komoly dilemma elé kerül és a várható reakciója erősen kétséges lehet. Vagy tudomásul veszi a kialakult állapotot és megtanul együtt élni vele, vagy megbántódva kilép az egészből és külön úton folytatja.


Suliban

A nevem és a történtekben megemlített személyek neve nem lényeges, így máshogy írom le őket. Nos, mint minden tinédzsert, engem is elkapott a maszturbálás okozta élvezetek gyakori kiélvezése. Sokszor olvastam utána, mi mennyire kártékony, mégis annyi levezetetlen energia volt bennem, hogy naponta ötször is képes voltam elmenni.
Már 17 éves vagyok, és semmilyen tény elferdítése nélkül megmondom, az átlagnál nagyobb méretekkel rendelkezem. Ezt a legutolsó kalandom előtt is tudtam.
Nos, mivel nagyon stresszes időszakon mentem keresztül 2014 márciusa, illetve áprilisa között, ez a napi öt fix dolog volt. Nos én reggel soha nem mentem el, nem is csináltam. Még szerencsére suli időben se, általában, ha hazamegyek, akkor otthon. Hát, nem először fordult elő, hogy sokáig, 6-ig, vagy még tovább bent kellett maradnom.


DEC.
24.
2019

Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Minden Kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!


A Törté-Net Szerkesztősége

DEC.
23.
2019

Édes hármasban 3. rész

A két lány kéjesen nyögdécselt és átizzadt testtel vonaglott az orgazmustól, én azonban még nem voltam kész. Susy lassacskán magához tért és fejét felemelve visszanézett.
– Te még nem is élveztél el...
– Élvezlek benneteket – mondtam nevetve. – De ne aggódj, Susy, most én jövök. Feküdjetek egymás mellé!
Amikor elhelyezkedtek az ágyon, széttárt lábakkal föléjük álltam és verni kezdtem a farkam. Sok már nekem se kellett, mert néhány perc múlva elsült a faszom, és heves vonaglás közben több adagban telespricceltem őket. Hugi jót mulatott, amikor Susy előbb szétkente magán és az ujjairól is lenyalta a ráspriccelt ondót, majd föléje hajolt és az ő hasát is tisztára nyalta.
Fantasztikusan szexi látvány volt, ahogy mindketten az orgazmus felé közeledtek. Az ágy előtti fotelben ülve figyeltem őket, s egy idő után újra verni kezdtem merevedni kezdő farkamat, de Hugi kinyújtotta a lábát és lábfejei közé vette a merev rudat.


Baromi jó fogás 5. rész

Két nappal a Klárival történt kis "bosszú" után kaptam tőle egy sms - t, pedig már azt hittem soha nem fogok róla hallani. Az üzenet ennyi volt: Rohadjatok meg mind a ketten. Egyébként meg imádom a kis cigányribit. Még azt is ahogy lehugyoz. :)
Nem tudtam eldönteni, hogy akkor most haragszik, vagy be van indulva, de nem is akartam vele foglalkozni, úgy gondoltam majd később. Főleg, hogy kisebb gondom is nagyobb volt a Klári hülyeségeinél. A főnököm ugyanis felajánlott egy pár hónapos németországi melót. Kis gondolkozás után igent mondtam és gondoltam még a kiutazásom előtt megpróbálok beújítani egy újabb jó fogást. Megnyitottam a kedvenc hirdetési oldalamat és elkezdtem böngészgetni.
Találtam egy - két "ígéretest" és véletlenül a sok álláskereső hirdetés közé bekerült egy állást kínáló is. A feltöltött kép nagyon megfogta a fantáziámat.


DEC.
20.
2019

A legszebb estém Laurával 1. rész

A mai napig emlékszem arra az estére. Úgy általában is emlékezetes kapcsolat volt, mert a szex fantasztikus volt, még most, évek múlva sokat gondolok vissza rá. Ha az élet más területein is annyira egy hullámhosszon lettünk volna, talán a mai napig együtt lennénk.
Laura nagyon szép lány volt, vékony alkatú, hosszú világosbarna haj, szép kislányos arc. 24 éves volt, de sokszor elkérték az igazolványát, mert rendszeresen fiatalkorúnak nézték, szóval 18-nak se nézett ki. Nem voltak nagy mellei, de a feneke mindenért kárpótolt, az olyan formás volt hogy vonzotta a tekintetet, állandóan fogdostam amikor csak lehetőségem volt. Na és a mindig csupasz puncija, na az valami fenomenális volt, álmodni se lehetne csodásabbat. Formás, ínycsiklandó kisajkai enyhén kibújtak a nagyajkak mögül, a csiklója kicsit kiemelkedett a kis kagylócskából, és amikor a tulajdonosa felizgult, gyönyörűen megduzzadt.


Egy pesti kaland

Ez a dolog nem olyan rég történt meg velem. Imádok utazni és imádom Budapestet. Egy alkalommal egyedül mentem fel, csak az utazás miatt, meg ugye pest miatt. Sétálgattam az utcán és szembejött velem egy srác. Már messziről kiszúrtam magamnak, és gondolkodtam, hogyan szólíthatnám le. Tudom közhely, de a legegyszerűbb ismerkedési mód a "tűzkérés". Gyorsan elővettem egy cigit, és úgy csináltam mintha tüzet kérnék... majd amikor odért hozzá fordultam:
- Bocsi. Tudnál tüzet adni nekem? - és mosolyogtam nagyon csábosan. A mosoly megtette a hatását, mert elkezdtünk beszélgetni. Megkérdezte, hogy nem megyek e el vele sétálni, mert úgyis csak egyedül sétálna. Persze kaptam az alkalmon és elmentem vele. Margitszigetre mentünk... a kedvenc helyem.