Szűz szerelme minden akadályon át

Szavazás átlaga: 7.65 pont (68 szavazat)
Megjelenés: 2023. július 3.
Hossz: 29 768 karakter
Elolvasva: 1 507 alkalommal
Több novella egyesítése, ahogy én gondoltam végig.
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Ethan Hoower vagyok, Ohio dombvidékén születtem, a farmok-városkák világában éltem érettségiig. A farmokon megismertük az élet állomásait: vetéstől az aratásig, fogantatástól az elkerülhetetlen végig!

Láttuk az állatok szaporodását, meglestük a szeretőket! Házasságot játszottunk, másoltuk a látottakat. Felfedeztük mi szerez örömöt... Próbálgattuk is szorgalmasan!

Könnyen és jól tanultam, tizenkétévesen városi iskolába kerültem: nagyszüleim házába költöztem. Apám és nagyapám előttem tárgyalta meg a gazdálkodást! Ott, és akkor értettem meg: farmerként kevés a tudás, a szorgalom... A természet erejével is számolni kell! Ráadásul, mivel a búza volt fő termékünk, még a tőzsde is beleszólt! Tudtam: sokat, lehetőleg egyetemen kell tanulnom: akkor csökkenthetem a kárt!

Tizenháromévesen, balesetben vesztettem el nagyszüleimet. Én örököltem a házukat, a farmjukat, és majdnem új autójukat! A farmon szüleim gazdálkodtak, továbbra is bérlőként!

A négyszobás házban felnőttként éltem: saját jövedelmemmel én rendelkeztem; volt jogosítványom, kocsim; azt láttam vendégül, akit akartam! Iskolatársaim sokszor kérték segítségemet, néha egy-egy éjszakára szállást is adtam, megspórolva az éjszakai utazást! Tanulni akartam: nálam nem volt buli, csak tanulni és aludni lehetett! Anna, a szomszédunk lánya, bukásra állt, nem tanult! Segítségemet kérték szülei: korrepetáljam, aludhat nálam! Anna nem szerette a könyvet bújni, de szeretett főzni! Nem engedtem lazsálni: főzés-takarítás közben is gyakoroltunk, ezért teljesítette az elégséges szintet!

A nyáron mindnyájan hazaköltöztünk, a farmon éltünk. Kamaszként kerestük a párunkat: munkában-szórakozásban mértük fel egymást. A kamaszpárok kezdtek állandósulni: Annát csak én kísérhettem haza... A pajtában akár reggelig „búcsúzhattunk”, de a szobájában nem illett kettesben maradnunk!

Betakarítottuk a kalászosokat, közeledett szeptember. Egyik este Anna apja hívott a méhesbe! Felénk, a farmvilágban ez az asszonynépnek TABU! A férfiak itt pipaszó mellett, kóstolgatva a hegylevét és a finom pecsenyéket: váltották meg a világot, rendezték annak sorát!
– Jól kezeled a lányomat – tért a tárgyra végre – tovább is vállalod?
– Nincs ellenemre! – bólintottam elégedetten – de korai még rá a főkötő!
– Van eszed kölyök! Szerintem is, még nem faragom a bölcsőt sem, de – komorodott el egy pillanatra – már nagyon üresnek érzi az ágyát...

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 14 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.65 pont (68 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
plmyaq
2023. július 16. 20:09
#7
Ne foglalkozz a károgókkal. Nagyon jó.
2
l
laja.jl
2023. július 16. 17:04
#6
A guglis fordítástól még így is sokkal jobb.
1
doriangrey
2023. július 3. 11:06
#5
Tényleg lehetett volna jó is. Annyira nehéz normális hangsúlyba tenni egy mondatot pontokkal? Megnéztem a korábbi írásaid, ott is szórod a felkiáltót, ha kell, ha nem. Kár, mert amúgy a kevéshez tartozol, aki jól is tudja csinálni a fordítást. Javaslom, ahol nem kifejezetten ordítanak a szövegben, oda mindig pontot tegyél inkább. 
2
K
Kampó
2023. július 3. 10:55
#4
Ez egy nagyon jó történet lehetett volna. Egy nagyon jó kombója az érzelmeknek és a szexnek. Sajnos - ahogy Andreas is írta - a rengeteg hatásvadász felkiáltójel, és az bekezdésekkel agyonszabdalt stílus tönkre tette. Kár érte.
Gyuri0926! Az elején ott van, hogy "romantikus". Ha neked ez nem kell, minek olvasod?! Soha nem értettem, amikor valakinek valami - homo, bizarr, s/m - nem fér bele, de annak ellenére, hogy jelzik a műfaji besorolást, azért elolvassa, majd lehúzza, hogy miért ilyen, és neki ez mennyire nem jön be. 
4
Andreas6
2023. július 3. 08:30
#3
Nem voltam képes végigolvasni. Az indokolatlan felkiáltójelek tömege mérhetetlenül idegesítő volt a számomra. Mire jó ez? Felesleges hatásvadászat.
1
gyuri0926
2023. július 3. 08:07
#2
Ez nem szex történet, hanem egy család élete, sorsa, pedig csodás pornót is össze lehetett volna hozni belőle.
Szerintem nem ide való. 
2
T
Törté-Net
2023. július 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1