A+ A-

Egy perverz fickó vallomásai

Itt ülök a dolgozószobámban. Drága vodkát kortyolgatok tisztán, a néma csendet körülöttem csak a számítógépem ventillátorának monoton zúgása töri meg. Sűrű cigarettafüstön keresztül bámulom a monitort. Pornót nézek. 35 éves vagyok és béna, egy élő halott. Persze a szónak nem a fizikai értelmében, hiszen szerencsére mozog kezem, lábam. De ezen kívül másnak nem nagyon örülhetek. Lelkileg, érzelmileg és szexuálisan értem az út végére.
Egyedül vagyok. Nem csak párom nincs, de lassan kapcsolatom sem a külvilággal. A barátaim többsége már családot alapított, boldogan élnek. Kikoptak mellőlem, illetve - bocsánat - én koptam ki mellőlük. 35 éves vagyok. Itt ülök a dolgozószobámban és online pornót nézek, mint valami kamaszodó kissrác. Így telnek egy ideje az estéim, a kérdés csak mindig az, mennyire sikerül magam kiütni a piával. A pornó látványa nem izgat fel. Nézhetnék akár mesefilmet is talán, ugyanilyen hatással lenne rám. Legalább valami mozog előttem, színes, néha talán még fel is hangosítom. Eltelnek az esték, aztán már csak a nappalokat kell kihúzni, hogy este legyen megint. És kezdődjék minden újra.
35 éves vagyok, és nem akarom magam elpusztítani. Ezen már túl vagyok valamilyen szinten. De nem mindig volt ez így.
Áldhatnám a sorsot a családom miatt. Szüleim több mint 40 éve vannak együtt békében, boldogságban. Két nővéremmel jó neveltetést kaptunk, mindhárman lediplomáztunk, és a felnőtt életet sem volt nehéz megkezdenünk. Apám mindig is dolgos és vállalkozó kedvű ember volt, a rendszerváltás idején éppen jó időben volt jó helyen. Egy volt kollégájával céget alapítottak, és egy külföldi cég hazai képviseleteként kezdtek működni. Számításuk bejött, rövid időn belül megváltozott életünk, hirtelen minden elérhető lett, amiről a 80-as évek végén csak álmodni mertünk. Hirtelen nagyon népszerű családdá váltunk a környéken, mindenkinek volt egy jó szava hozzánk, de apámék szerencsére mindig ki tudták szűrni az érdekembereket a köreikből. Persze azért semmi sem hullott az ölünkbe, a szülők igyekeztek a valamit valamiért elvet követni, legyen szó akár segítségről a cégben vagy a ház körül, akár a tanulásról. Szegény sorból származtak, pontosan tudták mi az, hogy nélkülözni. Hirdették a tisztességes munka fontosságát, hogy mindig nézzünk hátra, és ha éppen elájulnánk magunktól, akkor jusson eszünkbe, hogy honnan jöttünk, és hogy akár oda vissza is juthatunk. Tanították, hogy jót kell tennünk másokkal is és akkor nekünk is jó lesz. A cég számos alapítványt támogatott, de nem feltűnően, kerülni szerették volna a hiénákat. Anyám a mai napig mantrázza, hogy becsüljem meg amim van, és vigyázzak nehogy elveszítsem. Megbecsülés, elveszítés? Mindkettő jelen van életemben, csak éppen ellenkező másképp, mint magyarázták.
Nővéreim már tisztes családanyák, összesen 3 unokával örvendeztették meg szüleimet, emellett ma már inkább ők viszik a családi vállalkozást, aminek élére apám valaha még engem szánt. Az elkallódó tehetségekre mondják a sportban, hogy beváltatlan ígéret. Én is az lettem. Elvégeztem egy egyetemet, van egy diplomám, de ez mit sem számít. Ha a család nem hajt, talán soha nem végzem el az iskoláimat. A tanárok már középiskolában is a "jó eszű, de végtelenül lusta" jellemzést adták rólam szülői értekezleteken, én voltam, akit folyamatosan rugdosni kellett, hogy tanuljon, tegye a dolgát. Nem esett nehezemre tanulni, nem kellett órákat töltenem a könyvek felett, de egész egyszerűen más dolgok érdekeltek és kötötték le a figyelmemet.
Középiskolában családi hátteremnek köszönhetően népszerű srácnak számítottam a csajok körében. Csak ez lehetett az oka, mert nem voltam egy Adonisz. Míg nővéreim rendszeresen sportoltak én még a testnevelés órákról is ellógtam ilyen-olyan indokkal. Nem voltam túl magas sem (ez például azóta sem változott), így még feltűnőbb volt mindenfajta sporttól megóvott testalkatom. Viszont a csajok kedveltek, én voltam a vicces és pénzes srác és minden szülői intelem ellenére ez nagyon legyezgette hiúságomat.
Persze a lányokért már korábban is rajongtam. Régi családi történet, hogy állítólag már 5 évesen igyekeztem a szomszéd kislányt közelebbről megismerni az ágy mögé bújva, de ez ebben a korban eléggé általános. Valahol azt olvastam, hogy ilyenkor fedezik fel a gyerekek először a nemiséget, majd 12 éves kor körül kerül újra napirendre a téma. Utóbbi nálam kicsit elcsúszott, már gimnazista voltam, mikor először nagyon tetszeni kezdett egy lány. Ő Bea volt, a szőke, kékszemű, kézilabdázó osztálytársnőm, aki kivételt képezett a fentebb említett rajongók közül és konkrétan totálisan átnézett rajtam. Persze, azt, hogy értem valójában rajongtak, azt csak akkor éreztem úgy. Mai eszemmel látom, hogy inkább csak érdekből kedveltek, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy egyik lány sem közeledett felém úgy, ahogy én azt gondoltam volna.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.92 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 adlih 2017. 12. 27. szerda 00:26
szerintem is jó
#12 tomi19 2014. 08. 5. kedd 06:16
Jó 10 pont
#11 Rinaldo 2014. 07. 13. vasárnap 07:11
Elkég bizar.
#10 feherfabia 2014. 06. 19. csütörtök 05:54
8P
#9 veteran 2014. 06. 17. kedd 21:06
Nagyon jó folytasd.
#8 mif23 2014. 06. 16. hétfő 23:14
Nagyon jó. Folytasd!
#7 Pavlov 2014. 06. 16. hétfő 23:00
Fantáziadús, és őszinte! Tetszett! Legyen folytatás!
#6 sztbali 2014. 06. 16. hétfő 12:31
Jó.
#5 zsuzsika 2014. 06. 16. hétfő 07:53
Jó.
#4 hairy_pussy 2014. 06. 16. hétfő 06:24
nagyon jó
#3 A57L 2014. 06. 16. hétfő 06:08
Nagyon jó írás.
#2 papi 2014. 06. 16. hétfő 04:43
Nem rossz
#1 Törté-Net 2014. 06. 16. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?