Céges karácsonyi buli 2. rész

Szavazás átlaga: 7.69 pont (59 szavazat)
Megjelenés: 2023. július 3.
Hossz: 38 087 karakter
Elolvasva: 1 071 alkalommal
Másnap fél nyolc körül ébredtem, természetesen reggeli merevedésem volt, az előző napi történésektől, és a csodálatos nőtől, aki a karcsú lábával átölelve engem, mellettem feküdt. Este a keze még a hímtagomat simogatta elalvás közben, de most lecsúszott az ágyékomra és a farkam tövénél pihent. Próbáltam kikecmeregni alóla, de nem sikerült, s nem akartam felébreszteni sem. Néztem, ahogy egyenletesen vette a levegőt, mellei ritmusosan hullámzottak testemen. Beleszagoltam illatos, vörös hajzuhatagába, beszippantottam a nő illatát, és simogattam finoman a haját és a hátát. Faszom a gondolataimtól keményen rángatózott a plafonnak meredve, és így néha-néha hozzáért a mellette fekvő kézhez. Vagy ennek, vagy a cirógatásomnak tudható be, hogy lassan ébredezni kezdett ő is. Gyengéden belepuszilt a nyakamba, és még picit álmosan, de teli kéjjel búgta a fülembe.
– Nicsak, nicsak a kis fickó milyen szépen áll, ennyire telhetetlen?
– Hát, azt hiszem ez mind a te bűnöd! – mondtam mosolyogva.
– Akkor bűnhődnöm kell! Büntess meg! – válaszolt csábítón.

S máris az ölem fölé hajolt és csókolgatni, nyalogatni kezdte a dákómat. Majd szépen lassan a szájába vette és tövig bekapta. Nem számítottam ilyen hamar egy újabb dugásra, de nem volt ellenemre. Finom ajkai először gyengéden fonták körül szerszámomat, majd egyre erősebben szívta a férfiasságomat. Nyelve fürgén simogatta körbe-körbe farkam minden pontját s még pár percig szopott, bólogatott, de nem akart a csúcsra juttatni. Más tervei voltak velem. Áttérdelt fölöttem, erotikusan az ajkai közé vette három ujját és alaposan benyálazta őket, majd lenyúlt velük a puncijához és jól benedvesítette velük kelyhének bejáratát. Majd a kezével a puncijához igazította reszkető farkamat és gyengéden beleült. Lassan és óvatosan ereszkedett a dorongomra, miközben én csodáltam karcsú derekát, feszes, kemény melleit, melynek közepén, hetykén dudorodtak azok az édes kis bimbói. Mosolyogva figyelte reakcióimat, ahogy elkezdte lovaglásomat. A mellkasomra támaszkodott, miközben lassú mozgásba lendült. Kezeimmel a kebleit simogattam, bimbóit morzsolgattam az ujjaim között, s figyeltem édes arcát, ahogy átadja magát a kéj örömeinek.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 18 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.69 pont (59 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. augusztus 18. 12:15
#4
Jó és izgató történet.
1
Ulysses
2023. július 3. 21:41
#3
Azok a hosszú bekezdések kicsit riasztók. Ennek ellenére érthetetlenül kevés figyelmet kapott eddig ez a sztori. Akció van bőven, elég részletesen, nekem kicsit tömény, de ez legyen az én bajom.
1
Andreas6
2023. július 3. 06:44
#2
Ilyen Karácsonyt szeretnék én is!
0
T
Törté-Net
2023. július 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1