Akarsz velem beszélgetni? 2. rész

Szavazás átlaga: 6.81 pont (73 szavazat)
Megjelenés: 2023. július 2.
Hossz: 6 093 karakter
Elolvasva: 694 alkalommal
Azon az oldalon, ahová föltettem a kérdésemet, hogy „Akarsz velem beszélgetni? ”, nagyon sok magányos ember volt, vagy a sok szexhirdetés között az én mondatom annyira más volt, hogy özönlöttek a jelentkezők. Válogattam, leveleztem, kitapasztaltam a leveleik alapján, hogy milyen emberek is, vagy nem, mert a levelekben jól el tudták adni magukat, aztán a valóság az nagyon más volt.

E. 40 éves

Nagyon aranyos volt a leveleiben, szelíd és szerelmes. Elvált, akinek volt egy fia, aki a mindene volt, de ritkán találkoztak. A volt feleségéről nosztalgiával beszélt, amiért meg is sajnáltam, hiszen érezni lehetett, hogy még szereti a nőt, de az elhagyta.

A találkozó előtt kaptam tőle fényképet, de mint kiderült a kép sok évvel azelőtt készült, és közben erős hajvesztésen esett át. Nem érdekelt, mert még így is szimpatikus volt, kedves szelíd férfi. Beszélgettünk és láttam rajta, hogy nagyon izgul. Amikor már a motelszobában álltunk egymással szemben az izgalma még erősebb volt, és szinte remegett, mikor csókolt. Úgy gondoltam, nem lehet semmi gond, ha ennyire kíván engem. Aztán levetkőztem és bebújtam az ágyba, és vártam őt is. Ledobálta a ruhát, de közben háttal állt és nem tudtam fölmérni a méreteit. Amikor már bebújt mellém, és odasimult hozzám, vártam a dorongot az oldalamnál, mert hát az szokott odanyomódni ilyen izgalom után. Ő rögtön széttárta a lábaimat és közéjük bújt és olyan nyelvi játékban volt részem, mint még soha. Sokan izgatták már a puncimat, kézzel, nyelvvel, de ez mindent fölülmúlt. Egymás után többször is fölvitt a csúcsra és a nyelvével szeretkezett velem. Már nagyon, nagyon ki voltam elégítve, de még a lényegre mindig vágytam, a falloszra, a keménységre a puncimban, de mikor újra hozzám simult akkor sem éreztem a dorongot, megpróbáltam megkeresni, odanyúltam, ahol lenni kellett volna, de csak egy icipici kis kemény valamit találtam. Állt az rendesen, kemény volt és akart is engem, de annyira kicsike volt. Azért megengedtem neki, hogy megpróbálja bedugni, de nem igazán sikerült, ezért mivel ő is annyira jó volt hozzám, én is a számmal elégítettem ki. Életem legkisebb pénisze volt a számban, és még ott is vigyáznom kellett, mert mindig kicsúszott. Ezzel nem volt baj, hogy teljesen benyeljem, meg is tettem és szerencsére gyorsan a csúcsra juttattam, amiért ő hálából még egyszer bevetette a nyelvét.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.81 pont (73 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. augusztus 31. 15:22
#9
Jó folytatás. Hááát, nehéz tökéletes férfit találni, de nőt is! 🙂
2
JakeAmazing
2023. július 31. 12:56
#8
Az anatómiaórák látom itt is kimaradtak. Az átlagon aluli farok nem megy be az alacsony nőbe, de az utolsó részben a hatalmas az simán bármelyik nyílásba. Életszerű.
2
Ulysses
2023. július 2. 17:40
#7
Hm, szerintem néhányan magukra ismerhetnek a névtelen szereplők közül. Érdekes történet-szerkezet. Életszerű.
1
gyuri0926
2023. július 2. 11:35
#5
 A válogatós pina, aki nem is beszélgetni, hanem baszni akar ...
2
Andreas6
2023. július 2. 06:41
#4
Sok sikert a tökéletes partner kereséséhez! Talán sikerülni fog, vannak még csodák...
1
veteran
2023. július 2. 04:16
#3
Nehéz mindenben ideális párt találni.
1
Álmoska5
2023. július 2. 00:14
#2
Igen! Nagyon szeretném folytatni a beszélgetést.

"Álmoska5"
1
T
Törté-Net
2023. július 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1