Fogócska nagyoknak 1. rész

Szavazás átlaga: 8.04 pont (76 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 22.
Hossz: 15 004 karakter
Elolvasva: 1 229 alkalommal
A gimnázium után egy nagyon régi magániskolába kerültem. Megvolt benne minden, ami egy ilyen helytől elvárható: régi stílusú ebédlő, előadótermek és minden más szükséges és szokásos kényelem. Ez egy viszonylag kicsi intézmény volt. Az első évfolyam mindössze hatvan diákból: huszonhárom fiúból és harminchét lányból állt. Két héttel a többi diák és a tanári kar nagy része előtt érkeztünk gólyaorientációra.
Valójában az egyetlen emberek, akikkel az elmúlt héten kapcsolatba léptünk, a konyhások voltak, akik csak étkezés közben voltak jelen; a könyvtáros, aki egy unalmas workshopot tartott a könyvtár és a számítógépes rendszerek használatáról; illetve az orientációs csapat, amely a felsőbb osztályok négy-négy tagjából, két-két fiúból és lányból állt. Ők voltak a “nagykövetek”.
Elmagyarázták, hogy két héttel korábban érkezzünk ide, hogy felfedezzük a területet és megismerjük egymást, hogy az év simábban kezdődhessen és senki se tévedjen el az első tanítási napon. Több kiscsoportos túrát is szerveztek, ahol az első héten különböző emberekkel körbejártuk a területet és létesítményeket, valamint jégtörő rendezvényeket tartottak, hogy megismerjük egymást és – ahogy a vezetőség fogalmazott – „kitörjünk a héjunkból”. A tevékenységek minden területre kiterjedtek a kvíz-estektől a country linedance tanulásig.
Talán mesélnem kellene magamról, mielőtt továbblépnénk. A nevem Kate. 165 cm magas és 59 kiló vagyok. Nagyon sportos testalkatú és hosszú barna hajú. Röplabda játékos vagyok, és futó is voltam. Egy közép-nyugati kis vidéki városból származom, így kissé konzervatív az öltözékem, és meglehetősen félénk vagyok. Meg kell említenem, hogy ez egy nagyon drága iskola, és csak egy nagyon nagylelkű ösztöndíj miatt lehetek itt.
A második hét csütörtökén vacsora után a felsősök bejelentették, hogy menjünk vissza a hálónkba és szundítsunk egyet, mert egy késő esti rendezvényt tartanak, amelynek több mint száz éves hagyománya van. Készüljünk úgy, hogy kényelmes, bő ruhában induljunk este tízkor, és viseljünk megfelelő cipőt, mert elég sokat kell sétálni, esetleg futni.
Mindenki kíváncsi volt, de a nagykövetek nagyon szűkszavúak voltak, és csak bekísértek minket a szobáinkba, mondván: „pihenjetek egy kicsit, szükségetek lesz rá”. Csevegésbe elegyedtem a három szobatársammal.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.04 pont (76 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sportyman (alttpg)
2023. augusztus 24. 17:47
#6
Izgalmas kezdés. Reménykedek az akciódúsabb folytatásban.
1
kaliban
2023. augusztus 22. 23:06
#5
Hát eddig nem sok minden történt, de biztató a kezdés, remélem a folytatás már eseménydúsabb lesz.
1
sztbali
2023. augusztus 22. 09:42
#4
Remélem mihamarabb folytatódik.
1
veteran
2023. augusztus 22. 08:49
#3
Jó,jöhet a folytatás.
1
Andreas6
2023. augusztus 22. 07:20
#2
Mivel pocsék rossz futó vagyok, engem mindenki könnyen utolérne egy ilyen játékban, ami nem is lenne baj, csak ne fiú legyen az illető! Tetszett az ötlet, jöhet a folytatás.
1
T
Törté-Net
2023. augusztus 22. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1