Egy üzletasszony kalandjai a swinger klubban 5. rész

Szavazás átlaga: 7.31 pont (150 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 22.
Hossz: 17 492 karakter
Elolvasva: 1 647 alkalommal
Ebben a részben kemény s/m történések vannak. Nem erőszak, hanem sado-mazo szex. Akik ezt még olvasni sem szeretik, azoknak nem ajánlom. Néha kicsit durva, de van, aki így szereti.
Az előző rész ott fejeződött be, amikor Tünde pinájába és fenekébe feldugtak egy-egy távirányítós dildót, amit ragasztószalaggal rögzítettek, majd a férfiak elvonultak vacsorázni.

Tünde már elég régóta feküdt kifeszítve a derékszögön, csuklója, karja már enyhén zsibbadt, és eléggé nehezen tartotta magát, hiszen hasa és melle alatt nem volt semmi, amire feltámassza. Azt sem tudta, hogy a dildók távirányítással működésbe hozhatók. De ez a tudatlansága hamarosan felismeréssé változott, amikor először a pinájában, majd nem sokkal ezután a fenekében is rezegni kezdtek. Meglepődött, de rövidesen kellemes érzések kúsztak fel benne a hátsója felől. A rezgés erősödött, majd megállt. Már éppen bosszankodott emiatt, amikor a két dildó megmozdult, hossza megnőtt, majd vissza eredeti állapotába. Dugták mindkét nyílásában. A mozgás felgyorsult, majd újra alaphelyzetbe került. Rájött, hogy a távszabályzó kezelője így szórakozik vele. Amikor megint gyorsabb lett, egyre jobban felizgult, lába, majd teljes teste remegett, hasa és melle le-felcsapódott, amennyire a kifeszítése engedte. Most maximális sebességre kapcsolt, Tündében egyre jobban erősödött az élvezet, és egy hatalmas sikollyal kísért orgazmus rázta meg. A dildók leálltak.

– Jó nagyot élvezett a kurva. Remélem a mi faszunktól is tud majd ilyet produkálni. Te Sanyi, ne hagyd abba az izgatását, szeretnék még egy ilyen sikolyt hallani – mondta az egyik férfi.

A Sanyinak nevezett, aki eddig a szószóló volt, nevetve vette fel a távirányítót.

– Rendben, de előbb igyunk a következő elélvezésére!

Megemelték a poharukat, és jót hörpöltek a vörösborból. Sanyi megnyomta az egyik gombot a távirányítón. Tünde, aki még le sem tudott csillapodni orgazmusa után, érezte, megint rezegnek a vibrátorok. Ezek újra, meg újra el akarnak élveztetni, gondolta magában. Nem volt kellemetlen számára a meginduló új inger, de lenyugvása egy csapásra megszűnt. A gyönyör hullámai cikáztak testében, lihegett, zihált. Most a rezgésen kívül az előre-hátramozgás is beindult. Sanyi játszadozott a nővel, hogy kisebbre, hol nagyobbra vette a dildók működését. Élvezettel nézték, ahogy a lekötözött nő, amennyire tudja, dobálja magát, ahogy teste vadul remeg, ahogy arca eltorzul; aztán a szeme fennakadt, szájából artikulátlan üvöltés, sikítás tört elő, izmai kontrollálatlanul rázkódtak, vad, orgazmus tört rá. lógott a derékszögön.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.31 pont (150 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Fluxus
2023. október 22. 16:22
#23

Jó az írás. A szado nem az esetem.

1
Éva596
2023. szeptember 8. 15:10
#21
Tulajdonképpen igazad van, de.... A civil életben - leszámítva az elvált férjet - Tünde egyedül van. Van egy vállalkozása, amit vezet és vannak emberei, akik neki dolgoznak. Ez az üzletasszonyi léte. Szerintem azonkívül, hogy megemlítem, megbízható, jó munkaerők a beosztottjai, akik hűségesen és pontosan végrehajtják amiket kér, a történet szempontjából lényegtelenek. A swingerben összeakadt emberek az életében egyszeriek, csak ott és akkor találkozik velük. Karakterük nem lényeges, ami a történet szempontjából kell róluk, annyi meg véleményem szerint benne van a sztoriban. Ez a történet Tündéről szól, mellékszálon Mariannról, akinek a változását tulajdonképpen köszönheti. A kettőjük között kialakult kapcsolat benne van, és amit Mariannról tudnunk kell, az is. Hogy a zárt szobában aki bántalmazza, dugja, ki ő és mit csinál egyébként, a történet szempontjából lényegtelen. Még az is, hogy amikor üt élvezi-e vagy sem. Mert ha nem élvezné, nem ütne. Ezért vázlatos a többi szereplő, és a továbbiak is azok maradnak, és a hangsúly változatlanul Tündén volt és lesz. Tudom, te ennél részletesebb karakterábrázolást, a civil szféra alaposabb bemutatását szereted és szeretnéd, de én ebben a sorozatban ennél nem tartom fontosabbnak. A mellékszereplők tetteikkel, szavaikkal jellemzik magukat, ezért sincsenek nevesítve feltétlenül, őket így mutatom be.
2
Ez egy válasz Ulysses 2023. szeptember 8. 12:58-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2023. szeptember 8. 14:11
#20
Onnan törölnek mindent, ha kéred, csak sokat kell várni a reakciójukra.
1
Ez egy válasz Éva596 2023. augusztus 28. 15:55-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. szeptember 8. 12:58
#19
Feltűnt, hogy ennek a sorozatnak a szereplői nem egyforma mértékben vannak kidolgozva. Például az akcióban résztvevő pasik csak vázlatosak, alig-alig akad róluk infó, hogy megkülönböztessük őket. A hangsúly egyértelműen Tündén van. Talán még Mariann karakterét rajzolta meg részletesebben, mélyebben a szerző. A főhős civil életének szereplői még a szexpartnerekhez képest is szegényesen ábrázoltak. Ez a dolog, és maga a téma, amiért nem tudom felhőtlenül élvezni. Ugyanakkor el kell ismernem az írói teljesítményt.
1
Éva596
2023. augusztus 28. 16:02
#18
A sok color-ért elnézést, de ez a copy/paste átka.
1
Éva596
2023. augusztus 28. 15:55
#17
Ma a következő levelet kaptam a Publisher Hungary-tól, akik a tortenet.hu fenntartói:
"[color=#292d33]Tisztelt Cím![/color]
[color=#292d33]Elnézést kérünk a kellemetlenségért.[/color]
[color=#292d33]Az oldalon a felhasználóink által feltöltött tartalmak jelennek meg, melyeket névtelenül is publikálhatnak.[/color]
[color=#292d33]Az ön által bejelentett további történetek eltávolításra kerültek oldalunkról.[/color]
[color=#292d33]Amennyiben a jövőben ismét felkerülnek a történetei az oldalunkra, kérjük azt haladéktalanul jelezze nekünk és eltávolítjuk oldalunkról."

Megnéztem, tényleg levették valamennyi tőlem lopott anyagot.[/color]
 
1
Éva596
2023. augusztus 24. 20:41
#16
Aki tolvaj, az is marad. Miért csak mástól lopjon, lop a saját "családjától", és a "családfők" az oldal adminjai ehhez is asszisztálnak. Megkerestem a lopás ügyében a torte-net.hu adminjait, ők annyit válaszoltak - válaszoltak, szemben a lopós oldal adminjaival, akik nem - a szerzői jogok nem náluk vannak, hanem az írások szerzőinél. Ebben igazuk van, és emiatt nem tudnak a lopások ellen tenni semmit. 
1
Ez egy válasz Titti 2023. augusztus 24. 18:01-kor írt üzenetére.
Titti
2023. augusztus 24. 18:01
#15
Ahhoz az oldalhoz még csak annyit, hogy ott, abban a rendszerben valami nagyon nem stimmel! Láttam ott olyat, amit beküldött az írója saját neve alatt. Pár héttel, hónappal később betűre ugyanaz megjelent Anonymous névvel fémjelezve. Érthetetlen! Erre ott rákérdeztem, de választ nem láttam rá sem ott, sem mail-ben. Lehet, hogy csak én értetlenkedem, és mindenki más számára tutira világos ez.
2
Ez egy válasz Éva596 2023. augusztus 22. 12:31-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. augusztus 23. 10:35
#14
Annyiban mindenképpen igazad van, hogy a te alkotásoddal te rendelkezel. Az, hogy a forrás megjelölése (pláne az engedélyed) nélkül közlik le az írásodat, egyértelműen szabálytalan.
A másik oldal hozzáállása valóban nem szimpatikus, nem tudom az okát. Talán arra gondolnak, a negatív reklám is reklám?
Nah, nézzük ezt az írást inkább!
Durva, de az előzmények alapján megkönnyebbültem, hogy mégsem annyira durva. Persze nem tudom egyik szereplő helyébe sem képzelni magamat, ezért inkább tartózkodom a pontozástól. Hm, Waderlaci meg jobban örült volna, ha keményebb történések szerepelnek benne. Különbözőek vagyunk.
A szövegalkotás egyre jobban megy neked, és unalmassággal sem vádolhatnak.
Szerencsés megoldásnak tartom, hogy ezt a fejezetet két epizódra választottad, túl tömény lenne egyben.
A kommenteket olvasva láthatjuk, tényleg nem okozott problémát a közönségnek az általam kifogásolt mozzanat, felesleges lett volna átírni. 

 
1
Ez egy válasz Éva596 2023. augusztus 22. 12:27-kor írt üzenetére.
t
tibee72
2023. augusztus 22. 13:53
#13
Ez sem volt még annyira durva. Pont elég.
1
Éva596
2023. augusztus 22. 12:31
#12
Olvasd el az Ulyssesnek írt kommentemet. Ja, Ulyssesről jut eszembe, az Ulysses boszorkánya anyag is fent van a tortenet.hu-n, a bevezető részeket lehagyva.
1
Ez egy válasz kaliban 2023. augusztus 22. 11:42-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. augusztus 22. 12:27
#11
Sajna most nem értek veled egyet. Ez egyszerűen lopás, plagizálás, a szerzői jogok megsértése. És nem az az elkövető, aki a nevét odaírja beküldőnek, hanem az aki megjelenteti, jelenleg a tortenet.hu, illetve az üzemeltetője a Publisher Hungary. Kérésemre az első részt levették, de most megjelent a második rész, sőt megtaláltam az Első állásom története sztrorim első két részét egybefűzve felrakva oda. 
Konzultáltam ügyvéddel, és mindent dokumentáltam, elmentettem a gépemre. Ha folytatják beperelem őket, és a mentett dokumentumok alapján zeneszó mellett megnyerem a pert, és nem kevés kártérítést fogok kérni. Ráadásul pofátlanok, mert akik beküldték, nincsenek a szerzők között feltüntetve, ja meg a reklamáló levelemre csak annyit írtak: a kérésemre levették az anyagot. Se egy elnézést, se egy aláírás. Ennyit a jellemükről!
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. augusztus 22. 11:27-kor írt üzenetére.
kaliban
2023. augusztus 22. 11:42
#10
Erre csak egy megoldás van, amit jómagam is csinálok. Önként és dalolva teszem fel mindkét helyre, saját néven az írásaimat. így nincs mit ellopni.
2
Ez egy válasz Ulysses 2023. augusztus 22. 11:27-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. augusztus 22. 11:27
#9
Tempora mutantur. Egy időben pont a másik hasonló oldalon megjelent írásokat lopkodták, és töltötték fel ide, mivel ott ingyenesen elérhetők a sztorik, itt viszont egy-egy írás beküldésével lehet 30 nap tagsághoz jutni. Véleményem szerint ezzel nem az itt publikáló szerzőknek okoznak problémát, hanem ennek az oldalnak az üzemeltetőinek, méginkább a pénzért VIP-et vásárlóknak. Mert minek fizessenek elő olyanért, amit némi késedelemmel máshol ingyen elolvashatnak. 
1
kaliban
2023. augusztus 22. 09:07
#7
Szia Éva! 
Nem csak az első részt, hanem az első kettőt egybefűzve tették fel a másik oldalra.
Kíváncsian várom, mi lesz a fejleménye a dolognak. Felháborító ami ott megy. 
Üdv: Kaliban
1
Ez egy válasz Éva596 2023. augusztus 22. 00:43-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2023. augusztus 22. 08:05
#6
Eddig nem is tudtam, hogy 2, hasonló nevű oldal létezik! Most néztem rá, és van egy kellemetlen hírem: az előző sorozatodat (Első állásom történte) is feltették oda névtelenül (Anonymus). Ne néztem bele teljesen, de az első részt biztosan. 
1
Ez egy válasz Éva596 2023. augusztus 22. 00:43-kor írt üzenetére.
Nelly
2023. augusztus 22. 04:25
#5
Élvezettel olvastam. Nagyon jól megírt történet. Lehet ezt még fokozni? Bizonyára. Hisz ott a következő szoba. Kiváncsian várom!
2
veteran
2023. augusztus 22. 02:47
#4
Várom a másik szobát.
2