Forró nyár

Szavazás átlaga: 6.58 pont (60 szavazat)
Megjelenés: 2021. október 1.
Hossz: 5 539 karakter
Elolvasva: 2 888 alkalommal
Attilát és Annát már korábban is ismertem, de csak látásból. Az igazsághoz tartozik, hogy Annával volt az első szexuális élményem. Amikor még 16-18 évesek voltunk, gyakran nyaraltunk Vonyarcon, a Balaton partján. A nyaralóink a szomszédos utcában voltak, de a kertek gyakorlatilag összeértek. Volt a kertünk végében egy fészer, aminek a tetejéről jó kilátás nyílt Annáék kertjére, de a két kertet magas, sűrű tuják választották el egymástól. Anna sokszor napozott a medencéjüknél és néha megszabadult a melltartójától is. Egy napon aztán, mikor leskelődtem, nagy szerencsém volt. Anna egyedül volt otthon, így napozás közben levette a tangáját is, így megcsodálhattam teljes meztelen valójában.
Azóta eltelt pár év és mi elég távol kerültünk egymástól. Egy partnerkereső oldalon lettem figyelmes egy hirdetésre. Egy fiú-lány páros keresett szexpartnert és a leírtak szerinti elvárásoknak úgy gondoltam én megfelelek. Rájuk írtam hát. Kb. 3 hétig levelezgettünk, ment az infó csere ide-oda, azután képet cseréltünk. Volt ám nagy csodálkozás Anna részéről is és természetesen én is meglepődtem, de rettenetesen örültem. Nagy izgalommal töltött el, hogy esélyt kaptam az élettől serdülőkori vágyaim tárgyával való testi kapcsolatra. Ő szintén örült nekem. Még aznap délutánra meg is beszéltük a találkozót egy győri
áruház kávézójába.
Én kb. 10 perccel a megbeszélt időpont előtt érkeztem, így mikor ők beléptek, már messziről megcsodálhattam Annát.
Attila egy jóképű, kb. 190 cm magas, ruhában is izmosnak látszó, sötétbarna hajú pasi volt. Nagyon összhangban voltak egymással.
Nem akarom tovább nyújtani, rövidre fogom. Azt akarták, hogy menjünk el egy közös wellnessezésre, hogy ott egymásra hangolódjunk. Zalakarost választottuk ki. Sokat fürödtünk és szaunáztunk. Rengeteget nevettünk, beszélgettünk, miközben felépült közöttünk a bizalom.
Aztán az egyik este áthívtak magukhoz – Kicsit
p
alf
ez
alf
sg
alf
őz
alf
tünk
, oldódott a hangulat. Anna egyszer csak mellém ült, a jobb oldalamra. Hozzám fordult, jobb kezével az arcom bal felét megsimította, aztán megcsókolt. Kicsit megijedtem, nem tudtam Attila hogyan reagál egy ilyen érzéki csókra. Amennyire tudtam, próbáltam ránézni. Ő csak mosolygott és azt súgta, minden rendben.
Szépen, lassan aztán levetkőztettük egymást. Nagyon izgalmas volt, ahogy a pasija szeme láttára oldottam ki a gombokat a blúzán. A vékony anyag alatt azonban nem találtam melltartót. Szép, hetyke mellén erősen kiemelkedő mellbimbók voltak. Sehol egy vágás, sehol a szilikon. Nem volt szüksége rá. Ő is megszabadított ingemtől és nadrágomtól. Benyúl az alsómba és kivette az akkor már kőkemény farkamat. Simogattuk egymást, én Anna melleit gyúrtam, ő az én farkamat.
Attila közben leült Anna mellé, karjaival hátulról fogta át testét és tenyereit Anna hasán tartotta. Csókolgatta Anna nyakszirtjét, nyakát, ajkai közé vette és kicsit harapdálta fülcimpáját, miközben keze elkezdett kalandozni Anna testén, majd azt éreztem, hogy nem Anna keze gyúrja a farkam és mikor lenéztem, tényleg azt láttam, hogy Attila keze fogja. Kérdőn néztem Attilára, ezt nem beszéltük meg előre, bár a hirdetésben egyértelműen leírták, hogy ő enyhe biszex beállítottságú.
Engedd el magad, súgta Anna a fülembe. Nem akartam elrontani ezt az estét, kíváncsiságom is győzött és Attila érintése sem volt kellemetlen, meg hát ő sem szól azért, hogy csókolózom Annával így átadtam magam az este további részének. Átköltöztünk a franciaágyra, ahol kényelmesen el tudtam fektetni Annát. Félig könyökömön fekve mellé telepedtem, Attila pedig a másik oldalra és így együtt csókolgattuk, simogattuk Annát. Attila keze újra és újra az én testemet és farkamat is érintette. Annyira beizgultam ezen az egész szituáción, hogy lassan engem is legyőzött kíváncsiságom. Néha-néha félénken, de átnyúltam és én is simogattam, megfogtam Attila farkát. Nagy volt neki. És vastag. A végén hatalmas makkal. A teste csodálatosan volt kidolgozva, izmai sziklakeménységűek voltak. Nyár lévén szépen lebarnulva. Egy igazi Adonisz.
Anna kérdésére eszméltem fel csodálatomból.
– Le akar szopni téged. Megengeded neki? Én kissé bizonytalanul bár, de bólintottam. Ez volt az első ilyen alkalom. Hogy eltereljem a gondolataimat, szenvedélyes csókolózásba kezdtem Annával, miközben csodálatos testét simogattam. Nem teljesen sikerült ez a figyelemelterelés. Éreztem, ahogy Attila megfogja a farkamat és nyelvével játszani kezd vele. Sokáig izgatott így, majd bekapta és mintha csak nő lenne, ütemesen szopni kezdte. Én az őrülettől majd az eszemet vesztettem, nem akartam elhinni, hogy ez történik velem. Éreztem, ahogy kezeivel a golyókkal játszik, miközben a szájában vagyok.
Anna közben kicsusszant kettőnk közül és fölém térdelt, feltárva gyönyörű pinusát a teljes valójában. Alulról átkaroltam derekát és nyalni kezdtem. Szorítottam magamhoz, teljesen átadtam magam. Ez egy nagyon szenvedélyes pillanat volt. Attila közben befejezte a szopást. Kezem Anna melleire vándorolt, majd Anna pózt váltott. Rám ült, velem szemben és farkam becsusszant puncijába. Anna teste ívben megfeszült ahogy magába fogadott, aztán csókolózni kezdtek Attilával, aki közben mellénk térdelt. Én Anna testét, melleit simogattam, majd Attila farkára tévedt a kezem. Aztán oda is néztem. Gyönyörű fasza volt, mint ahogy a pillanat is gyönyörű volt. Nem akartam kihagyni. Ráhajoltam hát és szopni kezdtem azt a gyönyörű faszt. Attila hallhatóan élvezte szopásom, aztán a számba élvezett, Én pedig Annába mentem el. Kifulladva terültünk el az ágyon és csak bámultuk a mennyezetet, De az ajkunkon mosoly volt.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.58 pont (60 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2021. október 10. 03:01
#14
Nem sok minden van ebben a történetben,nem lett jó.
1
Pavlov
2021. október 3. 21:26
#13
Összecsapott kis eseménytelen szöveg. Többet is ki lehetett volna hozni az alapötletből.
1
didide
2021. október 3. 13:17
#12
Jó lett volna tovább
1
gyuri0926
2021. október 3. 10:37
#11
Rövid és semmi izgató , gyenge
1
doriangrey
2021. október 2. 20:11
#10
Rövid és személytelen, pedig lehetett volna jó. 
1
l
laja.jl
2021. október 2. 16:45
#9
Tényleg kár a homó részért.
Hasonlót már olvastam, az eleve biszex és homó címkés volt.
1
T
Törté-Net
2021. október 2. 13:48
#8
Sajnos a történethez csak ma került ki a homo címke a hozzászólók jelzését követően, így a főoldalról érkező látogatóink nem biztos, hogy találkoznak vele, így ez a hiba a mi oldalunkon fakadt.
1
l
listike
2021. október 2. 12:56
#5
Olyan 12 egy tucat.
1
sztbali
2021. október 2. 11:24
#4
Az elejére odaírhattad volna, hogy homo is van ebben a gruppenben.
1
sunyilo
2021. október 2. 10:49
#3
A homoért kár...
1
veteran
2021. október 2. 04:19
#2
Nem jöttbe a homo miatt.
1
T
Törté-Net
2021. október 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1