DEC
19
2013

Mara álma 1. rész

gruppen

- Két pohár rizlinget kérnénk – adtam vissza az étlapot a pincérnek.
- Örülök, hogy egy kicsit kimozdultunk, már nagyon ránk fér – mondta Mara mosolyogva.
- Parancsoljanak – tette le a pincér a poharakat az asztalra.
- Egészségünkre! – nyújtottam felé a poharat.
- A Szerelmünkre, és Ránk! – mondta Mara a szemembe nézve. – Illetve az esti huncutkodásra – vetett rám egy csábító pillantást.
- Hmm, már alig várom, hogy érezzem a tested!
Már elég régen mozdultunk ki otthonról, így mindketten örültünk a hirtelen jött ötletnek, hogy menjünk el vacsorázni kettesben. A munka és egyéb kötelezettségek nagyon kimerítettek minket, kevesebb időnk jutott egymásra és magunkra. A szexuális életünk is megsínylette a tempót, kicsit kevesebbet szeretkeztünk, mint korábban. De a minőségre még mindig nem lehetett panasz.

*  *  *

Miss Black 1. rész

s/m

Tizenegy óra jócskán elmúlt, mikor Bess Richards hazaért. A kulcsot óvatosan illesztette a zárba, mert nem akarta, hogy apja felébredjen. Ám hiábavaló volt az óvatoskodás, mert Timothy Richards a karosszékben ülve várta lánya hazaérkeztét.
- Csakhogy haza méltóztatott érni a kisasszony! Ha szabad kérdeznem, hol voltál mostanáig, mikor abban állapodtunk meg, hogy legkésőbb tízre itthon vagy?!
- De Papa, tizenhat múltam, már nem vagyok kislány! Nem mondhatom azt a diszkóban, hogy nekem most mennem kell, mert csak tízig engedtek el otthonról!
- Igenis mondhatod, sőt, kell is mondanod! Egy tisztességes lány az éjszakát töltse otthon, nem pedig egy zajos, füstös bárban!
- Nem vagyunk a középkorban, Papa! Ha egy diszkóban akarok szórakozni, akkor azt megtehetem, és meg is fogom tenni! Nem tilthatod meg nekem!

DEC
18
2013

A lányommal Kenyában 4. (Befejezö) rész

gruppen, nyaralás

Másnap megint délig aludtunk, aztán délután a lányommal taxival bementünk a közeli városba vásárolni szuveníreket. Írhatnék a hatalmas ellentétekről a gazdagság és a mélynyomor közt, melyek lépten-nyomon elénk kerültek, de ez nem útleírás, sem szociológiai tanulmány. Mi ide nyaralni és élvezkedni jöttünk és különben is ez egy szex történet.
Úgyhogy maradjunk csak ennél a témánál! Ha valakit más is érdekel, az nézze a Discovery csatornát, vagy olvasson útikönyveket.
Késő délután, mikor visszatértünk a szállodába kimentünk a partra még egy kicsit napozni. Már csoki barnák voltunk, de már csak egy nap volt hátra a nyaralásból. Másnap este indult vissza repülőgép.

*  *  *

Barátok közt - Édeshármas - Linda, Hanna, Peti

gruppen

Linda és Hanna Zsolték nappalijában beszélgetnek. Zsoltnak és Zsófinak programja volt, ezért egész nap távol lesznek. Hanna megkérdezi Lindát:
- Szerinted Peti tényleg kisfiús néha?
- De a mangát sok felnőtt is szereti, és Japánban nagyon nagy kultúrája van...
- Igen, de valahogy én mégsem a felnőttekhez kapcsolom ezeket a dolgokat... Meg aztán van más is...
- Igen? És micsoda?
- Hát...
- Na, mondd el nyugodtan.
- Hát, vannak még olyan dolgai, amik a fiúkra jellemzőek..
- Pédául?
- Például... Hát, szóval...
- Igen?
- Szeretné kipróbálni hármasban egy másik lánnyal is... Én tudom, hogy ez minden fiú álma, de azért ki szokták nőni, nem?

*  *  *
*  *  *
DEC
17
2013

Nyári mese

hetero

Az gép megnyugtatóan duruzsolva falta az aszfaltot. Széles építése, és a nagy súly, az alacsony súlypont, lehetővé tette hogy a kanyarokat biztonságosan gyorsan hagyjuk magunk mögött. Lassan himbálózva, mintha hajóban lettünk volna. Elvégre hajó. Az országutak cirkálója. Mehettem volna gyorsabban is, és a kedvem is megvolt hozzá, de nem akartalak halálra rémiszteni. Óvatosan rád néztem. A mellettünk elsuhanó óceánt figyelted, a napszemüveged mögül. Addig tekergetted a rádiót, mígnem találtál egy rock and roll adót A Beach Boys énekelt. California Dreaming. A szél bele-bele kapott a kendődbe. A nagypöttyös vidám piros színével félelmetesen jól állt neked. Magadban dúdolgattál.
Az óceán mélykék színe csodálatos hátteret adott a kanyargós, tengerparti úthoz, és remekül ellenpontozta, a hegyoldalon buján zöldellő erdő színét. A távolban vihar készült. A...

*  *  *

Gyönyörteli örökség 7. rész

bizarr

- Ma mi legyen a program? – kérdezte Imre miközben a kifliét mártogatta a kávéba a reggelinél.
- Szeretnék veled eltölteni egy éjszakát a kisházban a tónál – mondta Marika.
- Jó ötlet – mondta a férfi, ás átnyúlt az asztalon kedvese kezéért.
Gyorsan befejezték a reggelit, aztán úsztak egyet a medencében, majd letörölték egymást, és felmentek felöltözni. A konyhában kedvesen fogadták őket, mint mindig. Hamar megkapták a tarisznyát, de most nem lóra ültek, hanem az egyik terepjárót vitték el magukkal. Rocki beugrott egyből a hátsó ülésre. Tom nevetve ment oda.
- Azt hiszed, hogy Te is mész, - kérdezte, és közben Imrére nézett kíváncsian.
- Naná, hogy jön – mondta Imre – valakinek vigyáznia is kell ránk.

DEC
16
2013

Ditti és én

családi, szűz, tini, testvérek

- Mész zuhanyozni? - szóltam ki.
- Ja, mindjárt megyek én is! - válaszolt.
Még benn voltam kb. 5 percet, törölközés, borotválkozás. Kimentem. Ditti ott feküdt az ágyon, tévézett. Fáradt volt, odamentem hozzá. Ditti homlokán még apró kis verejtékcseppecskék is voltak. Tényleg kifáradt a hosszú úttól, és a kajtatástól. Gyönyörű szép tengerkék színű szeme annyira igéző volt, eddig egész életemben észre sem vettem, mert még komolyan egyszer sem néztünk egymás szemébe eddig a pillanatig. Ekkor megsimogatta izmos mellem, hasamon is végig futtatta ujjacskáit. Ott feküdt a lány, mint egy istennő. Melltartója átlátszott, mellei kerekek, mellbimbója csúcsosodott ki a hajszálvékony textil ruhadarab mögül. Tangájára úsztattam le tekintetem, gyönyörű szép lábai enyhén szét voltak rakva. A puncija alakját simán ki lehetett venni, vékony kis szőrcsíkja pedig még...

*  *  *

Cica néni 3. rész

hetero

Lassan kitisztult a tudatom és megláttam a tágra nyílt csodálkozó szempárt.
- Tényleg most voltál először nővel te kis ördögfióka? – kérdezte kedvesen.
- Igen és reméltem hogy ez veled fog megtörténni.
- Édes vagy. Elárulom neked hogy én is ezt szerettem volna és nagyon boldog vagyok hogy így sikerült.
- És mikor határoztad ezt el?
- Igazából anyukáddal közösen beszéltünk meg mindent mert aggódott hogy nagyfiú létedre ennek semmi nyoma nem mutatkozott az ágyadban. Amikor ezt meghallottam én is nagyon megijedtem pedig már kicsi korodban egészségesek voltak a reakcióid. -
- Milyen reakciókról beszélsz?
- Nos gyakran tettelek tisztába és amikor a farkincádhoz értem, mindig rám nevettél. Ezt nagyon jó jelnek véltem, de meg is akartam bizonyosodni arról hogy az ösztöneid egészségesek és ezért egy alkalommal a bugyimba nyúlva...