MÁJ
05
2014
ÁPR
30
2014

Tinik a filmen

leszbi

IDŐPONT: NAPKÖZBEN
HELYSZÍN: HANNAH HÁLÓSZOBÁJA
HANNAH: Nem akarom, hogy visszamenj Japánba, Miko. Nem tudom, hogy bírnám ki nélküled.
Miko leteszi a tankönyvét és felül az ágyra.
MIKO: Nem akarok menni, Hannah. Azt hiszem... én... szeretlek.
MIKO és HANNAH csókolóznak. Először habozva, majd növekvő szenvedéllyel.
JELENET VÉGE
*************
- Nem! Nem, nem, nem, nem, nem!
A két iskolai egyenruhába öltözött lány szétrebbent a kényelmetlen csókból.
- Mégis mi van a forgatókönyvben? - Todd a papírköteget lóbálta a kezében. Amikor nem kapott a választ, felolvasta: - Miko és Hannah csókolóznak növekvő szenvedéllyel. Szenvedéllyel. Ezen van a hangsúly. Szenvedélyt akarok látni, nem csak valami elcseszett szájrapuszit. - Elfordult a két lánytól és letelepedett egy kanapéra a sarokban. - Ez az a pillanat, ahol fordul a film....

*  *  *

Bűnöm

hetero

– Oldozz fel atyám, mert vétkeztem.
Nem tudtam mást tenni. Mint űzött vad, szabályosan berontottam a templom udvarába. Futottam, mert azt reméltem, hogy ezzel magam mögött hagyhatom, amit tettem, s futottam, mert annyira kikívánkozott belőlem az igazság. Futottam, a templom udvarán ropogott a lábam alatt a murva. Szinte felugrottam a legfelsőbb lépcsőfokra, s megragadtam az ajtó kilincsét. Ekkor megint éreztem, hogy a vállaimra zuhan. Megrogyott a lábam, csak a kilincset fogó kezem tartott állva. Hogy tehettem ezt? S mintha nem is férfi volnék – mindig lenéztem a lelkiséget, mindig lenéztem a túl érzelmes pillanatokat – felkiáltottam lelki kínomban a kilincset markolva. Hogy tehettem ezt?

*  *  *
ÁPR
29
2014

Egyszer élünk...

hetero

Sohasem voltam oda a kosárlabdáért, tulajdonképpen alig ütöttem meg a közepes szintet a középiskolai felméréseken. Az egyetemen tovább folytattam a jól megszokott röplabdát, ráadásul kiskorom óta libero vagyok. A fogadó, a csapatban lévő legalacsonyabb lányok posztja, egyébként sem szeretek túlzottan sokat ugrálni. Mivel vett rá, hogy az ő "vegyes" csapatában legyek az egyedüli lány? Ki tudna ellenállni egy ilyen szempárnak..?
- Réka, kicsim... jobb kezes vagy. Miért akarsz jobb ziccert, a bal lábadról ugorva dobni?
- Bement, vagy nem?
- Itt nem ez a lényeg!
- Oh... értem. Eddig azt hittem, hogy pontokra megy ki a játék. – mondtam neki gúnyos mosollyal. Az egészből elegem volt már, órák óta játszottunk. – Nem tudhatok mindent elsőre.

*  *  *

Egy kellemes délután

homo

Forró nyári délután volt, és kissé fáradtan tartottam hazafelé a munkából. A lépcsőház kapujában összefutottam az új lakóval a lépcsőházból, egy 17 - 18 körüli sráccal. Amióta ideköltöztek, egyféle szimpátia alakult ki köztünk, ahányszor találkoztunk, szívélyesen üdvözöltük egymást. Most is előre köszönt, és vártunk a liftre.
A szokványos köszönésen túl most meg is szólított:
- Tudom, hogy furcsa kérdés, vagy kérés amit szeretnék tőled: Úgy láttam a múlt héten, hogy ugyanolyan fényképezőgépünk van. Esetleg tudnál nekem segíteni? A számítógépem tönkrement a napokban, de a memóriakártyám pedig megtelt. Áttölthetném nálad a fotóimat?
- Persze - válaszoltam - de az attól még az én gépemen marad, nem?

ÁPR
28
2014

Építőkészlet 4. rész - Klóncsel Dórival

családi, anál, testvérek, illusztrált

Most hogy már két hónapja dugom anyát, bevallom, kicsit kezdem unni. Néha a géppel elkészíttetem a lányokat, és a klónokon kiélem magam, van, hogy egyszerre a kettőn. Az egyik ilyen alkalommal jött a gondolat, hogy itt az ideje, a nővéreimet is magamévá tenni. Anyámmal is sikerült és velük is össze fog jönni. Persze az igazi anyám, sokkal izgatóbb még mindig, mint a klónja, de már oda a kezdeti varázs. Piszok egy alak vagyok feltámadt bennem a vadász ösztön, pedig amikor odasimulok anyához, még mindig azonnali és kemény erekcióm lesz. Bevallom, kényelmes vele dugni, kéznél van, és nem ellenkezik, van, hogy nincs kedve, de legalább hagyja, hogy gyorsan eldurranjak.
Mostanában egyre többet gondolok a nővéreimre. A klóngépet is többször használom, és kezdem kiismerni a lehetőségeket. Elolvastam végre a teljes útmutatót és találtam újabb lehetőségeket is. Lehet a klónt...

*  *  *

Közös orgazmus

hetero

A nő a képernyőn apró sikkantások közepette élvezni kezdett. Eleinte csak finoman riszálta altestét a hímtagon a kamerának. Mozdulatain látszott, hogy tetszelegni akar mindazoknak, akik őt fogják nézni, s csak a szerepének játszik. Szétterpesztette lábait, hogy jobban megmutasson magából mindent, homorított, kéjsóvár tekintettel hunyorított a kamerába. Ujjaival szétnyitotta szeméremajkait, hogy még izgatóbb látványt nyújtson, s csábosabbnál csábosabb mozdulatokkal dugta meg magát lovagló pózban. Aztán elkapta a hév. Szemlátomást nagyon beindult partnere szerszámától, vagy egyszerűen csak attól a tudattól, hogy több ember kíséri figyelemmel, izzadó homlokkal, amint épp egy jó kiállású pasival szexel.

*  *  *
ÁPR
25
2014

Irigység

családi, anya-fia

Végre hazaértem. Apám, kicsit tömény volt a mai nap. Reggel sikerült letudnom egy piszkos nehéz vizsgát, nem is számítottam rá, úgy volt, hogy nem is jövök haza hétvégére. De sikerült. A mobilom szarrá ment, nem is tudtam hazaszólni, hogy hazajövök.
Rohadt meleg van odakint, még nincs nyár, de már olyan meleg van. Nem megyek be a bejárati ajtón, inkább a garázs bejáratát használom, mert a cuccom dögnehéz, ide meg csak lerakom, majd este felviszem a szobába.
Belépek a lakórészre és lefagyok az ajtóban:
Az ajtóval szembeni szobában, ami a szüleim szobája, éppen kefélnek. Anyám középen kutyapózban van meztelenül, a fejével rá van bukva apám farkára. DE A PUNCIJÁNÁL A BÁTYÁM FARKA JÁTSZIK DUGATTYÚSAT! A kis faszom! Elmegy az eszem. Mozdulni sem bírok. Nézem őket: anyám meghallotta az ajtó nyitását, kiengedi a szájából az apám farkát és felém fordul....