NOV
25
2013

Napfürdőzés 6. rész: - Anya új kiadásban / Apa kitesz magáért

családi, férj-feleség, anya-fia, apa-lánya, testvérek, anya-lánya, illusztrált

Amikor Linda szobájához értek, Heléna megállt az ajtóban.
- Nem tudom, gyerekek, de annyi dolgom lenne. Stefan mindjárt itthon lesz, és még nincs kész a vacsora...
Lindának és Kevinnek gyengéd erőszakkal mégiscsak sikerült betolni anyjukat a szobába, ahol lehuppant az ágyra. Linda és Kevin két oldalról mellé ültek.
- Biztos nem értitek meg a problémámat - mondta Heléna. - De én alul még soha nem voltam csupaszra borotválva. Megnézhetem még egyszer nálatok?
Fejét Linda felé fordította, aki szétnyitotta a fürdőköpenyét és szétrakta a lábait. Amikor a fia felé fordult, az már szétnyitott fürdőköpenyben ült mellette. Heléna ide-oda forgatta a fejét, aztán felé nyújtotta a kezét, és megtapogatta fia frissen simára borotvált ágyékát. Ugyanakkor Linda kezét érezte a combjai között, aki végigsimította a combját és bugyijára tette a kezét.

*  *  *

Vera a közösben 10. rész

gruppen, leskelődés

- Milyen érzés más feleségét ölelni? - A kérdésre Laci hümmögve dörzsölgette az állát, mire jóleső kuncogás hullámzott végig a társaságon.
- Na, de komolyan! - A férfi nagyot szürcsölt az italából, és azzal a tipikusan erős, jelentőségteljes mozdulatával az asztalra koppantotta az üres poharat.
- Nézd... Megkapni egy nőt, az egy dolog. De mikor úgy kapod meg, hogy ő közben valaki másé... na az, na az...! - Ismét kuncogás. Ilyen beszélgetés közben már mindenki kényelmetlenül fészkelődött a székén, de azért igyekeztünk visszafojtani az ösztöneinket még egy kicsit. A kérdező István volt, aki most először találkozott velünk. Lacit és feleségét, Erikát már ismerte korábbról, de nem intim kapcsolat fűzte össze a barátságukat, sokkal inkább az üzlet és a mindennapos közös ismeretség. István azonban érdeklődni kezdett Vera után, és amikor megtudta,...

*  *  *
NOV
22
2013

Anyósommal 5. rész

családi, anál, férj-feleség, anyós

Beértünk a nappaliba, melynek a közepén egy nagy szőnyeg volt, Kriszta közölte, ha megfelel nekünk is itt kényelmesen elférünk mind a négyen. Anyósom közölte vetkőzés közben, hogy persze. Majd már csak a fehérneműt viselve letérdelt és elkezdte szopni Ákos álló farkát.
Én sem akartam várni, lekaptam a ruhákat és a Kriszta is a kis ujjatlanját és ekkor elém tárultak a nagy mellei. Egy olyan melltartót viselt, ami csak alulról tartotta a logó csöcsöket, nagyon izgató volt! Majd ő is elém térdelt és elkezdett szopni, először gyengéden, majd egyre vadabbul. Én is akartam nyújtani neki valamit, úgyhogy jött a 69-es póz és szopása közben elkezdtem nyalogatni a bozontos punciját meg a segglyukát. A puncijában éreztem még Ákos ondóját, de annyira be voltam zsongva, hogy nem érdekelt, sőt még jobban fokozta a vágyat.

*  *  *

A vágy édes bosszúja

hetero

Késésben volt már és tudta, hogy a Nő nem fog örülni. Félt, hogy majd elküldi, de most kellett a szex. Pinát akart, szexet, vadat és keményet. A lépcsőházban volt már mikor felhívta. Hallotta az ismert hangot és megkönnyebbült, mert nem érzett haragot. Mikor belépett meglepődött, mert az ajtó mögött szokta várni és azonnal a nyakába ugrik. Most kiszólt a szobából, hogy zárja be az ajtót kulcsra. A kattanás után jött a parancs:
- Vetkőzz le teljesen! – Mindent vegyél le! – Ne beszélj, csak tedd amit mondok! – Menj a fürdőszobába zuhanyozz le, de ne törülközz meg! – mint egy alvajáró engedelmeskedett, pedig teljesen új volt, hogy így beszéljen vele. Tetszett neki ez a játék. – Kész vagy? Gyere be!

*  *  *
NOV
21
2013

Vak törzsek

hetero

Sétálunk az erdőben, kézen fogva. Az erdő egyre sűrűbb, egyre zöldebb... A lombok egybeborulnak fejünk fölött, a sugarak csak ritkán ütik át. Nincs más ember itt rajtunk kívül. Lassan lépünk a recsegő avarban, mindketten a másikról fantáziálunk. Megállok, kezed kiragadod kezemből, mivel továbblépsz. De a hiányt észrevéve megtorpansz, s visszafordulsz: tekintetünk összecsillan. Mosolygok rád... te is mosolyogsz. Hátrébb lépek, hátamat egy fa törzsének támasztom, s térdemet meghajtom kissé. Te felém lépsz, még kötött tagokkal. De kinyújtom feléd kezeimet, s megfogod őket.
Magamhoz rántalak, magamra vonlak hevesen. Megfeszülnek ujjaim, csípődre szorítom tenyerem, majd lejjebb csúsztatom fenekedre. Te átkarolsz engem, a fa mögött átkulcsolod kezeidet... Megcsókollak, ajkaink alig érnek össze... Egyik kezemmel a combod belsejéhez nyúlok, pinádba markolok a farmeron át....

*  *  *

Oboa a trolin

hetero, közlekedés

Egy nap késő este indultam hazafele az XX trolin. Szándékosan nem írom le, mert úgyis kiderül, hogy melyik járatról van szó.
Minden reggel szintén ezzel a járattal utazom, igy szinte mindig csak ugyanazokat az arcokat látom. Ilyenkor mindig alaposan megnézem a velem szemben utazókat, és a tőlem kissé távolülőket is. Sokszor előfordult már, hogy egy egy ismerős arc is feltűnt közöttük. Egy nap egy rendkívül széparcú kb 35-40 év körüli nő és a barátja szállt fel a járatra. Rögtön kiszúrtam magamnak, a nő mintha megérezte volna, hogy nézik hátrafordult, és a szemembe nézett, majd elmosolyodott. Tetszett neki, a dolog. Amig a barátjával együtt utazott, az alatt a néhány megálló alatt, igen sűrün hátrafordult, és a szemével méregetett. Megvallom nekem is tetszett a dolog, hisz szívesen kipróbáltam volna, annak ellenére, hogy az idő már jócskán eljárt felette, és...

NOV
20
2013

Éjszakai szórakozóhely 4. rész

gruppen

Sikerült délután két óra felé felébrednem. Ildi még javában aludt, félig oldalt, félig hanyatt feküdt az ágyon, egyik kezével a lába között a punciját fogva. Olyan édes, ártatlan kislány volt alvás közben. Óvatosan, hogy ne ébredjen fel kihúztam a kezét és széjjelebb tártam a combjait, hogy teljesen látszódjon a most már rövid szőrű kis vörös cicus. Adtam egy nagy csókot rá, mire kéjesen nyöszörögve felébredt.
- Gyere, öltözz fel. – kelek ki a szép lábai közül.
Elkészültem és otthon hagytam rendet rakni. Elszaladtam az ügyeimet elintézni és felvenni Beát. Délután hat volt, mire hazaértem és alig ismertem rá az otthonomra. Olyan szépen csillogott a lakás, mint új korában. A kis édes még egy mosást is odarakott.

*  *  *

Bár soha ne jönne el a reggel

hetero

Talán egy éve találkozhattam Karesszal, akibe első pillantásra beleszerettem. Mindent elkövettem, hogy felfigyeljen rám, és idővel észrevettem, hogy én sem vagyok közömbös számára. Telt-múlt az idő. Találkozgattunk, beszélgettünk. Mindig nagyon kedves volt, de ennél több nem történt. Már kezdtem úgy érezni, hogy ez minden, mígnem egy nap csörgött a telefonom. Felvettem, és ő volt a vonal túlsó végén. Randira hívott, de ez most más volt, mint a többi. Volt valami a hangjában, amivel eddig nem találkoztam, és ez engem is egészen felizgatott. Vártam, hogy a napnak vége legyen, és vele lehessek. Kora este volt, de a nyári nap meg mindig fényesen ragyogott, amikor megérkezett. Útközben a nyaraló fele kellemesen elbeszélgettünk csupa jelentéktelen dologról. Közben Karesz egyik keze a térdemen pihent, és néha finoman megsimogatta. Próbáltam a zavaromat leplezni, nem sok...