Unokatesóm nője

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 6.91 pont (57 szavazat)
Megjelenés: 2023. november 30.
Hossz: 9 730 karakter
Elolvasva: 703 alkalommal
Unokatesóm 2 évvel fiatalabb nálam. Személyesen évente 1-2-szer találkoztunk. Írásban annál inkább kommunikáltunk. 50 km-re laktunk egymástól, azért nem futottunk össze gyakrabban.
Ez a történet akkor kezdődött, mikor küldött a nála 3 évvel fiatalabb új nőjéről, Móniról és magáról egy közös képet. A helyes arcába es mosolygós tekintetébe már akkor beleszerettem. Persze nem érzelmileg, de tetszett nagyon. Megkértem, küldjön róla egészalakosat, hadd lássam mennyire csinos. Hát nagyon! Vékony, nőies alkat, keskeny derék. Ez igen! Ha nem az ő nője lenne, biztos nyomulnék rá. Megkúrnám szívesen. Ha majd arra járok, beugorhatok és bemutatja. Hát naná, hogy hamar volt arra dolgom.
A rokonságban Móni nem aratott nagy sikert. A háta mögött Madame-nak nevezték a faluba nem illő kirívó, városias viselkedése és öltözködése miatt. És pletykák kerigtek forróvérűségéről. Mivel én is városlakó vagyok és imádom a belevaló, bevállalós nőket, a szimpátiám óriási volt iránta, pedig személyesen még nem is találkoztam vele.
Amikor odautaztam és megpillantottam, szinte elállt a lélegzetem. Ápolt, gondosan kifésült, hátközepig leérő fekete haj. A közepétől enyhén hullámosodott, ami még szemrevalóbbá tette. Feszülős felsőrész volt rajta, a melleit csak félig takarta. Rögtön észrevettem, hogy nincs rajta melltartó, mert a bimbói kicsit kidomborodtak a ruhán. Fekete kis miniszoknyát viselt, így láthatók voltak gyönyörűszép, sima combjai. Cipőt nem viselt, mezitláb volt egy szandálban. Még a lábfeje is szép formás volt, pirosra festett lábkörmökkel.
Ahonnan én jöttem, ott ez nem szokatlan, de ott abban a kis faluban elhiszem, hogy kurvásnak tartják. Tényleg Madame, remélem a faszt is szereti, ahogyan mondják róla. Bemutatkozáskor kezet fogtunk. A tenyere is puha és selymes volt. Tényleg nem foghatott kapanyelet. Rögtön arra gondoltam, ügyesen ki tudná vele verni a faszomat. Puszit is adtunk egymásnak. Nagyon jó illata volt. A csábos mosolya egy pillanatra sem szűnt meg. Szájáról is az jutott eszembe, milyen remekül csókolhat vele és szophatja a faszt.
Unokatesó közölte, hirtelen be kell mennie túlórázni, 2 óránk maradt. Nem baj, az is elég. Megmutatta az udvart és a kertet. Amíg ezeken a helyeken forgolódtunk, Móni többször nekem jött, egyszer kéjes vigyorral a seggemre is rácsapott finoman. Kezdett felizgatni engem ez a lány. Miket művel most, milyen lehet ha egyedül van? Tényleg baszhat -fával.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.91 pont (57 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!